hakapeszimaki Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 Ha egyedül megyek nincs hang. Ha mellettem, meg mögöttem ülnek, 1-1 ember akkor jön elő ez a hang és borzalmas........ Hátha van ötletetek........ A hátsó dob nyaka ér hozzá a híd tetejéhez. Több súly plusz rugózás következtében ütődik neki. A bilincset lazítsd meg és igazítsd úgy,hogy az a bizonyos nyak minél feljebb kerüljön a hídtól.
Alex75 Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 Ha leszedetsz a hengerfejből, akkor a vezérlésed is elmászik, késni fog a főtengelyhez képest. Jelentősebb mennyiségnél kelleni fog egy állítható vezműkerék is. Hacsak pont ki nem adja az egy fog eltérést.
hakapeszimaki Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 Ha leszedetsz a hengerfejből, akkor a vezérlésed is elmászik, késni fog a főtengelyhez képest. Jelentősebb mennyiségnél kelleni fog egy állítható vezműkerék is. Hacsak pont ki nem adja az egy fog eltérést. Nem tudom hány mm leszedésénél lesz lényeges eltérés,nálam 0.9mm-nél semmi baja. Szerintem a szíjfeszítő görgő tudja korrigálni.
mackosajt Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 A görgő a szíj feszességét korrigálja. Ha lentebb, vagyis közelebb kerülnek a tengelyek egymáshoz, akkor biza tényleg odébb megy a vezérlés, hiszen a szíj adott, annak a fogaihoz rakod a kerekeket, vagyis a jelek nem fognak feltétlen egyezni. Nagy reszelésnél már egyezhet, de ott meg az anyag vékonyul. Mellékesen egy 1200 köbcentis gépről beszélünk, amin szerintem elenyésző lehet a teljesztmény növekedés csak a nagy reszeléssel. Igencsak sokat kéne még faragni más dolgokon is.
hakapeszimaki Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 Igen azt,hogy épeszű nagyságú leszedéssel +10% nyerhető azt már leírtam kétszer (háromszor).
Alex75 Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 Nem tudom hány mm leszedésénél lesz lényeges eltérés,nálam 0.9mm-nél semmi baja. Szerintem a szíjfeszítő görgő tudja korrigálni. Nem tudja, mivel a főtengely után van forgásirányban, az csak a feszességért felelős. 1mm gyalulás kb. 1mm elfordulást jelent a vezműkereken, hogy fokban ez az 1.2-nél mennyi... xev-nél kb 2fok a vezműtengelyeken, az 4 a főtengelyre vetítve, ennyit fog késni az eredetihez képest. Hogy ez mennyit jelent nyomatékban, nem tudom, erre csak egy tapasztalt tuner tudna válaszolni. Az biztos, hogy az állítható kerekeknek plusz-minusz 7fok a játéka, a hangolásnál egy fog tört részével variálnak.
Ficsur_ka Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 Sziasztok. Az a kérdésem lenne, hogy probálom kicserélni az alapjárat szabalyzó motrot és az ujan is ugyanaz a tunet. Ahogy hallottam nem annyibol all h 2 csavar+ dugasz...! Valaki esetleg leirna a sorrendet megkerem szépen! C14NZ
Davee Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 Óóóó, hogy aza....azt mondják felül folyik az olaj a tömítésnél...szóval csere lesz. Remélem nem sok pénz! Ilyen benzin mellé rakható tisztítószerekről mi a vélemény? valami liquid molly-ról hallottam tán. Tuti, hogy az egész rendszer belül TISSSSZTA retek és ki kéne valahogy pucolni...vélemény? :) A szelepfedélnél folyik az olajad? Azt otthon is ki tudod cserélni kb 15-20 perces munka (emberfüggő :)) Ezeket a benzin mellé rakható sz@arokat szerintem hanyagolt, itthon van több mint fél Spuri nevezetű lónyál, beleöntöttem az autóba, hát rosszabb lett mint volt, néha olyat rángatott az autón majdnem kifejeltem az szélvédőt, előtte-utána semmi, tehát ettől lehetett, az is lehet, hogy leszedte a koszt és bekerült az égéstérbe, sőt biztos, de én tuti nem fogok többet ilyeneket beleönteni, többet ér a kiviszed egy hosszú pályára aztán jól meghajkurászod :D Sziasztok. Az a kérdésem lenne, hogy probálom kicserélni az alapjárat szabalyzó motrot és az ujan is ugyanaz a tunet. Ahogy hallottam nem annyibol all h 2 csavar+ dugasz...! Valaki esetleg leirna a sorrendet megkerem szépen! Injektor elején ott az alapjárati motor, két torx csavar átlóban kitekered, finoman kiveszed (az o gyűrűs tömítés meglegyen) aztán egy rongyra fújsz féktisztítót, vagy WD-40-et itt mindenki úgyis azt használ :D aztán finoman megtisztogatod a járatát, csavarhúzóval való böködést felejtsd el, csak kézzel pl kisujjaddal, vagy benyomkodod a rongyot finoman, ezután a csere motort rajta a tömítéssel beteszed a helyére, nem szabad erőltetni!!! Csavarok vissza, kontakt spray a csatlakozóra aztán mehet a helyére! Első indításnál ugrálni fog az alapjárat, utána be kell állnia! A régit meg lehet tisztítani vagy ha a csere darab nem új akkor azt is meglehet takarítani! Takarításról és a motorról részleteket itt találsz leírást én nem részletezem: http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/14/alapjarati_motor_karbantartas Köszönjük a leírást Pistiv kollégának! :)
Ficsur_ka Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 Amugy nekem a csere megtortent. A tisztogatas szinten. de megint nagyon ingadozik az alapjárat. Egyik percben ordít a motor a másikban megáll. vlmi tippetek esetleg?
Davee Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 Fals levegő? Tankszellőztető az egyik kényes pont a vákuumrendszerben! Az előző linken a leírások között Corsa B-ben megtalálod Tankszellőztető néven a hozzá való leírást!
mr.Drummer Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 Ja hát nem lesz nagy síkolás belőle. Csak ami kell az a pár tized :) 1.2-es motornál szerintem fölösleges ilyennel játszani :) Azért köszi mindent.
Danek Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 Sziasztok! Van egy ismerősömnek egy B corsaja nem ég folyamatosan a motor teszter lámpa de 11litert eszik a c14nz motor. meg nyomom hosszan a közép konzolon a két gombot akkor elkezdi ki írni tudtommal a hiba kodot?! F12 ez az első ha jól tudom ez az hogy a teszt indul?! utána F171 ez villan fel 3szor. nem tudjátok hogy ez minek a hibaüzenete?! Nekem F astram van ahhoz találtam 5perc alatt hiba listát de a corsához nem nagyon sikerült. és sajnos az astrának nincs 171es hibaüzenete.
Jean Trevor Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 villogtasd ki, a biztosítéktáblánál lévő diagnosztikai csatlakozó A és B pontját kell összekötni egy gémkapoccsal, aztán számolni a villanásokat. elképzelhető lehet 13-as hibakód pl. lambdaszonda
Danek Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 villogtasd ki, a biztosítéktáblánál lévő diagnosztikai csatlakozó A és B pontját kell összekötni egy gémkapoccsal, aztán számolni a villanásokat. elképzelhető lehet 13-as hibakód pl. lambdaszonda ja ezen is így kell?! oké meg csinálom azt is, de akkor mi amit a kijelző írt?!
Adam1 Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 Srácok... TIPP-re... MI A *** zöröghet az autón. HÁTUL zörög valami, mintha edényeket ütnének össze, vagy mintha a kipufogó érne az alvázhoz és azt kapkodná., de a kipufogó biztos nem(orvosolt), csomagtartóban lévő cumó sem és a műanyagok zörgése sem(megszoktam) :) Ha egyedül megyek nincs hang. Ha mellettem, meg mögöttem ülnek, 1-1 ember akkor jön elő ez a hang és borzalmas........ Hátha van ötletetek........ Nálam a kipuffogódob füle, ami a gumi felfüggesztésbe van bújtatva - ért hozzá a kasztnihoz, és motorféküzemben olyan zörgést adott, mintha a edényeket vertek volna egymáshoz :) Először ráhúztam valami gumi sapkát, két hétig bírta. Utánna elhajlítottam picit azt a fület, hogy ne érjen a kasztnihoz. Az hozzá tartozik, hogy nem egyik napról a másikra kezdte el csinálni, hanem mikor vettem az autót, ilyen volt.
P071 Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 Szasztok, voltam megnézni, hogy áll a kicsi....mindjárt olyat mutatok, besz@rtok :D Na? Csini, mi? :P
P071 Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 A szelepfedélnél folyik az olajad? Azt otthon is ki tudod cserélni kb 15-20 perces munka (emberfüggő :)) Ezeket a benzin mellé rakható sz@arokat szerintem hanyagolt, itthon van több mint fél Spuri nevezetű lónyál, beleöntöttem az autóba, hát rosszabb lett mint volt, néha olyat rángatott az autón majdnem kifejeltem az szélvédőt, előtte-utána semmi, tehát ettől lehetett, az is lehet, hogy leszedte a koszt és bekerült az égéstérbe, sőt biztos, de én tuti nem fogok többet ilyeneket beleönteni, többet ér a kiviszed egy hosszú pályára aztán jól meghajkurászod :D Jaja, ott kellett cserélni, meg volt 2 perc alatt, most szép új van rajta. Úgy hallottam, hogy ezek a tisztítók jót tesznek. Bizti ne erőltessem? :(
Adam1 Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 Ha leszedetsz a hengerfejből, akkor a vezérlésed is elmászik, késni fog a főtengelyhez képest. Jelentősebb mennyiségnél kelleni fog egy állítható vezműkerék is. Hacsak pont ki nem adja az egy fog eltérést. Szerintem inkább sietni fog, előbb nyitnak zárnak a szelepek mint kéne... A szíj ugyanolyan hosszú marad, de a vezérműtengely "közelebb" kerül a főtengelyhez...
hakapeszimaki Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 Szerintem inkább sietni fog, előbb nyitnak zárnak a szelepek mint kéne... A szíj ugyanolyan hosszú marad, de a vezérműtengely "közelebb" kerül a főtengelyhez... x16sz-ből 0.9mm lett leszedve nálam,fokolótárcsa nincs,"jelre" lett összerakva a vezérlés. A teljesítményváltozás előjele + lett. Ennyit tudok elmondani erről...
Pistiv Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 Sziasztok! Van egy ismerősömnek egy B corsaja nem ég folyamatosan a motor teszter lámpa de 11litert eszik a c14nz motor. meg nyomom hosszan a közép konzolon a két gombot akkor elkezdi ki írni tudtommal a hiba kodot?! F12 ez az első ha jól tudom ez az hogy a teszt indul?! utána F171 ez villan fel 3szor. nem tudjátok hogy ez minek a hibaüzenete?! Nekem F astram van ahhoz találtam 5perc alatt hiba listát de a corsához nem nagyon sikerült. és sajnos az astrának nincs 171es hibaüzenete. Külső levegő hőmérséklet szenzor. magas fesz.
Alex75 Elküldve Február9, 2012 Elküldve Február9, 2012 Szerintem inkább sietni fog, előbb nyitnak zárnak a szelepek mint kéne... A szíj ugyanolyan hosszú marad, de a vezérműtengely "közelebb" kerül a főtengelyhez... Késni fog, gondold csak át... A szíj ugyanolyan hosszú marad, a veztengelyek viszont közelebb kerülnek a főtengelyhez, így ha a főtengely jelen van, akkor a vezérműkerekeken levő jelölések órajárással ellentétesen mozdulnak el, kb annyit, mint amennyi a gyalulás mértéke. Tehát: késik a főtengelyhez képest (a főtengely vezérli a vezérműtengelyt), az eredetihez képest később nyit-zár mind a szívó, mind a kipufogóoldal. Állítólag: Kicsi késésnél még javulhat is a max. teljesítmény, középtartományban viszont vmennyit csökken a nyomaték, viszont ezt kiegyenlítheti sűrítési arány növelése miatt bekövetkező nyomatéknövekedés.
Davee Elküldve Február10, 2012 Elküldve Február10, 2012 Jaja, ott kellett cserélni, meg volt 2 perc alatt, most szép új van rajta. Úgy hallottam, hogy ezek a tisztítók jót tesznek. Bizti ne erőltessem? :( Én személy szerint nem ajánlom, nekem csak rossz tapasztalataim vannak ezekkel kapcsolatban, a kettő közül választani kéne akkor inkább egy kevés tiszta szeszt öntök a motorba mint ezt a lónyálat, ettől legalább egy picit meglódul a jármű :D (Igen most jöhetnek a beszólások ezzel kapcsolatban! :D)
Adam1 Elküldve Február10, 2012 Elküldve Február10, 2012 Késni fog, gondold csak át... A szíj ugyanolyan hosszú marad, a veztengelyek viszont közelebb kerülnek a főtengelyhez, így ha a főtengely jelen van, akkor a vezérműkerekeken levő jelölések órajárással ellentétesen mozdulnak el, kb annyit, mint amennyi a gyalulás mértéke. Tehát: késik a főtengelyhez képest (a főtengely vezérli a vezérműtengelyt), az eredetihez képest később nyit-zár mind a szívó, mind a kipufogóoldal. Állítólag: Kicsi késésnél még javulhat is a max. teljesítmény, középtartományban viszont vmennyit csökken a nyomaték, viszont ezt kiegyenlítheti sűrítési arány növelése miatt bekövetkező nyomatéknövekedés. Utánnanéztem, és C12NZ-nél tényleg így van, ahogy mondod. Viszont, ha vezérlésről van szó, akkor én mindig az isuzu motorét látom magam előtt, aminél az állítható feszítőgörgő pont ellenoldalon van, mint a 8 szelepes opel motoroknál :) Itt a síkolás miatt késni fog a vezérlés.
Alex75 Elküldve Február11, 2012 Elküldve Február11, 2012 Utánnanéztem, és C12NZ-nél tényleg így van, ahogy mondod. Viszont, ha vezérlésről van szó, akkor én mindig az isuzu motorét látom magam előtt, aminél az állítható feszítőgörgő pont ellenoldalon van, mint a 8 szelepes opel motoroknál :) Itt a síkolás miatt késni fog a vezérlés. Hogy érted, h az ellenoldalon? Azt hittem, h minden esetben a főtengelytárcsa után (forgásirányban értem) van a feszítő, hiszen a főtengely forgatja meg a vezműtengelyeket... Máshogy hogy működne megfelelően? Tehát mindig, minden esetben KÉSIK a vezérműtengely. Teljesen mindegy, h 1.2 v 2.0, benzines v dízel 8 v 18 szelepes...
Recommended Posts