csgy2 Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Köszönöm a válaszokat! Nyomtam egyszerre is bár kicsit szűk a nyílás, de 5 másodpercig még nem próbáltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Az oké. De kit érdekel, hogy 53ig kiírja? XD Ha ez érdekelne vennék bele egy kadett gsi digitális kijelzőt. Itt az a lényeg, h tudja spirálosan is. AZ más kérdés, h ez kinek lett kitalálva, de növeli 1ponttal a tudástárát. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Itt az a lényeg, h tudja spirálosan is. AZ más kérdés, h ez kinek lett kitalálva, de növeli 1ponttal a tudástárát. :rolleyes: Óriási extra közbe full fapad a kocsi. XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Óriási extra közbe full fapad a kocsi. XD Tulajdonképp ez csak egy szervíz lehetőség, rejtett funkció, a km óra ellenőrzésére szolgált, elvileg ez alapján be lehet lőni (mutató áthelyezés stb.) de szerintem a kutya se használta erre :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 1994 C12NZ-m van, a hét végén cseréltem benzin szűrőt, és érezhetően kellemesebb autózni vele. Az AC sem sípol olyan hangosan. Előzni még mindíg kockázatos vele, de legalább lehetőséget ad, hogy elgondolkozzak rajta! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Tulajdonképp ez csak egy szervíz lehetőség, rejtett funkció, a km óra ellenőrzésére szolgált, elvileg ez alapján be lehet lőni (mutató áthelyezés stb.) de szerintem a kutya se használta erre :rolleyes: Hát értelme semmi kb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Hát értelme semmi kb. Te amúgy se látod semminek az értelmét :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Te amúgy se látod semminek az értelmét :rolleyes: Ennek semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
P071 Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Fúú srácok, nincs valakinek vééletlenül 2 motorháztető spriccolója? :lol: az enyém kuka :huh: meg valami büdös g.ci letörte a jobbos tükröm :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Fúú srácok, nincs valakinek vééletlenül 2 motorháztető spriccolója? :lol: az enyém kuka :huh: meg valami büdös g.ci letörte a jobbos tükröm :rolleyes: Az komoly... Pedig elég masszív a gyári tükör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pistiv Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Fúú srácok, nincs valakinek vééletlenül 2 motorháztető spriccolója? :lol: az enyém kuka :huh: meg valami büdös g.ci letörte a jobbos tükröm :rolleyes: Hát.. egyre több embernek esik kár az autójában? ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Tulajdonképp ez csak egy szervíz lehetőség, rejtett funkció, a km óra ellenőrzésére szolgált, elvileg ez alapján be lehet lőni (mutató áthelyezés stb.) de szerintem a kutya se használta erre :rolleyes: Bizonyos hibakódokat is kiír... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Hát.. egyre több embernek esik kár az autójában? ... Lehet kifigyelték a fórumosokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Bizonyos hibakódokat is kiír... Most hogy írod, nekem mielőtt kiírja a sebességet 2 másik infót is kiír, az egyik ha jól emlékszem valami F meg 2 jegyű szám a másikra nem emlékszem, volt már 1 hónapja amikor utoljára próbáltam, de ha az hibakód akar lenni akkor megnézem aztán leírom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergő91 Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Hello! Az hogy lehet hogy a műanyag biztosítéktáblázat a kocsiban meg a javitási kézi könyv táblázatában egy csomó eltérés van? és most melyik az igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pitonka Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Helló minenkinek Valaki meg tudná mondani hogy ami jön tanktól a szénszűrő dobozhoz cső abban kell-e lenni-e szén darabkáknak vagy csak a dobozban szabadna lenni-e? mert mikkor az injektórba bele ment kifúvatam visza fele a csőbe és akkor a tankba is mente levegő és nem tudom hogy előte volt-e abban a csőben szén ? válaszokat köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Nem kell a csőben semminek lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 végre megújult a fórum motor :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 végre megújult a fórum motor :D Ebben, mi olyan nagy szám?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 végre megújult a fórum motor :D Lesznek valszeg kellemetlen meglepetések is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Lesznek valszeg kellemetlen meglepetések is... Már most vannak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Már most vannak. :) Nem kötelező ide járni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Ebben, mi olyan nagy szám? :) az hogy kb 2-3 éve mióta itt vagyok ugyanaz a 8 éves motor hajtotta fórumot és már ráfért egy kis ráncfelvarrás :) szerintem ez nagyszám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 az hogy kb 2-3 éve mióta itt vagyok ugyanaz a 8 éves motor hajtotta fórumot és már ráfért egy kis ráncfelvarrás :) szerintem ez nagyszám :D Ami jól működik nem piszkáljuk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
cody Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Ami jól működik nem piszkáljuk :) Fejlődni kell :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts