Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Az oké. De kit érdekel, hogy 53ig kiírja? XD Ha ez érdekelne vennék bele egy kadett gsi digitális kijelzőt.

Itt az a lényeg, h tudja spirálosan is. AZ más kérdés, h ez kinek lett kitalálva, de növeli 1ponttal a tudástárát. :rolleyes:

Elküldve
Óriási extra közbe full fapad a kocsi. XD

Tulajdonképp ez csak egy szervíz lehetőség, rejtett funkció, a km óra ellenőrzésére szolgált, elvileg ez alapján be lehet lőni (mutató áthelyezés stb.) de szerintem a kutya se használta erre :rolleyes:

Elküldve

1994 C12NZ-m van, a hét végén cseréltem benzin szűrőt, és érezhetően kellemesebb autózni vele. Az AC sem sípol olyan hangosan. Előzni még mindíg kockázatos vele, de legalább lehetőséget ad, hogy elgondolkozzak rajta! :rolleyes:

Elküldve
Tulajdonképp ez csak egy szervíz lehetőség, rejtett funkció, a km óra ellenőrzésére szolgált, elvileg ez alapján be lehet lőni (mutató áthelyezés stb.) de szerintem a kutya se használta erre :rolleyes:

Hát értelme semmi kb.

Elküldve

Fúú srácok, nincs valakinek vééletlenül 2 motorháztető spriccolója? :lol: az enyém kuka :huh: meg valami büdös g.ci letörte a jobbos tükröm :rolleyes:

Elküldve
Fúú srácok, nincs valakinek vééletlenül 2 motorháztető spriccolója? :lol: az enyém kuka :huh: meg valami büdös g.ci letörte a jobbos tükröm :rolleyes:

Az komoly... Pedig elég masszív a gyári tükör

Elküldve

Hát.. egyre több embernek esik kár az autójában? ...

Elküldve

Bizonyos hibakódokat is kiír...

Elküldve

Bizonyos hibakódokat is kiír...

Most hogy írod, nekem mielőtt kiírja a sebességet 2 másik infót is kiír, az egyik ha jól emlékszem valami F meg 2 jegyű szám a másikra nem emlékszem, volt már 1 hónapja amikor utoljára próbáltam, de ha az hibakód akar lenni akkor megnézem aztán leírom!

Elküldve

Hello!

Az hogy lehet hogy a műanyag biztosítéktáblázat a kocsiban meg a javitási kézi könyv táblázatában egy csomó eltérés van? és most melyik az igaz?

Elküldve

Helló minenkinek

Valaki meg tudná mondani hogy ami jön tanktól a szénszűrő dobozhoz cső abban kell-e lenni-e szén darabkáknak vagy csak a dobozban szabadna lenni-e? mert mikkor az injektórba bele ment kifúvatam visza fele a csőbe és akkor a tankba is mente levegő és nem tudom hogy előte volt-e abban a csőben szén ?

válaszokat köszönöm.

Elküldve

Ebben, mi olyan nagy szám? :)

az hogy kb 2-3 éve mióta itt vagyok ugyanaz a 8 éves motor hajtotta fórumot és már ráfért egy kis ráncfelvarrás :) szerintem ez nagyszám :D

Elküldve

az hogy kb 2-3 éve mióta itt vagyok ugyanaz a 8 éves motor hajtotta fórumot és már ráfért egy kis ráncfelvarrás :) szerintem ez nagyszám :D

Ami jól működik nem piszkáljuk :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.