Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  corsica_atlanta írta:
Az oké. De kit érdekel, hogy 53ig kiírja? XD Ha ez érdekelne vennék bele egy kadett gsi digitális kijelzőt.

Itt az a lényeg, h tudja spirálosan is. AZ más kérdés, h ez kinek lett kitalálva, de növeli 1ponttal a tudástárát. :rolleyes:

Elküldve
  corsica_atlanta írta:
Óriási extra közbe full fapad a kocsi. XD

Tulajdonképp ez csak egy szervíz lehetőség, rejtett funkció, a km óra ellenőrzésére szolgált, elvileg ez alapján be lehet lőni (mutató áthelyezés stb.) de szerintem a kutya se használta erre :rolleyes:

Elküldve

1994 C12NZ-m van, a hét végén cseréltem benzin szűrőt, és érezhetően kellemesebb autózni vele. Az AC sem sípol olyan hangosan. Előzni még mindíg kockázatos vele, de legalább lehetőséget ad, hogy elgondolkozzak rajta! :rolleyes:

Elküldve
  csigi18 írta:
Tulajdonképp ez csak egy szervíz lehetőség, rejtett funkció, a km óra ellenőrzésére szolgált, elvileg ez alapján be lehet lőni (mutató áthelyezés stb.) de szerintem a kutya se használta erre :rolleyes:

Hát értelme semmi kb.

Elküldve

Fúú srácok, nincs valakinek vééletlenül 2 motorháztető spriccolója? :lol: az enyém kuka :huh: meg valami büdös g.ci letörte a jobbos tükröm :rolleyes:

Elküldve
  P071 írta:
Fúú srácok, nincs valakinek vééletlenül 2 motorháztető spriccolója? :lol: az enyém kuka :huh: meg valami büdös g.ci letörte a jobbos tükröm :rolleyes:

Az komoly... Pedig elég masszív a gyári tükör

Elküldve
  P071 írta:

Hát.. egyre több embernek esik kár az autójában? ...

Elküldve
  csigi18 írta:

Bizonyos hibakódokat is kiír...

Elküldve
  On 2012. 01. 18. at 16:10, J0hnny írta:

Bizonyos hibakódokat is kiír...

Most hogy írod, nekem mielőtt kiírja a sebességet 2 másik infót is kiír, az egyik ha jól emlékszem valami F meg 2 jegyű szám a másikra nem emlékszem, volt már 1 hónapja amikor utoljára próbáltam, de ha az hibakód akar lenni akkor megnézem aztán leírom!

Elküldve

Hello!

Az hogy lehet hogy a műanyag biztosítéktáblázat a kocsiban meg a javitási kézi könyv táblázatában egy csomó eltérés van? és most melyik az igaz?

Elküldve

Helló minenkinek

Valaki meg tudná mondani hogy ami jön tanktól a szénszűrő dobozhoz cső abban kell-e lenni-e szén darabkáknak vagy csak a dobozban szabadna lenni-e? mert mikkor az injektórba bele ment kifúvatam visza fele a csőbe és akkor a tankba is mente levegő és nem tudom hogy előte volt-e abban a csőben szén ?

válaszokat köszönöm.

Elküldve
  On 2012. 01. 20. at 17:18, corsica_atlanta írta:

Ebben, mi olyan nagy szám? :)

az hogy kb 2-3 éve mióta itt vagyok ugyanaz a 8 éves motor hajtotta fórumot és már ráfért egy kis ráncfelvarrás :) szerintem ez nagyszám :D

Elküldve
  On 2012. 01. 20. at 17:37, cody írta:

az hogy kb 2-3 éve mióta itt vagyok ugyanaz a 8 éves motor hajtotta fórumot és már ráfért egy kis ráncfelvarrás :) szerintem ez nagyszám :D

Ami jól működik nem piszkáljuk :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.