Davee Elküldve November21, 2011 Elküldve November21, 2011 Sziasztok! Most nemreg inditom az autot, hidegben eleg nehezen, de beindult es olyan furcsan szolt es remegett mint egy diesel, s szinte le is fulladt. Adtam egy kicsi gazt es utana sem szunt meg. Aztan kialtam a parkolobol es minden rendben volt. Mitol csinalhatta ezt? Nem ment egyik henger, es magatol helyrejott? Hidegindítás, összeáll az olaj, hirtelen melegtől lecsapódik a pára a hengerfejben, stb. stb., sok dolog közrejátszik ilyenkor, ha nem csinálja utána, tehát menet közben akkor szerintem nem igen kell foglalkozni vele, nálam pl indítás kb 5-7 mp amikor többet áll, az első kb 1 mp-ben nagy csattogást hallani, aztán ahogy az összes dugattyúnál megvolt a gyújtás el is hagyja, ez is a hideg miatt van! Ez nem azt jelenti, hogy nincs véletlenül baja, nem azt mondom, megállapítani sem tudom az éteren keresztül ;) Csak ötleteltem :lol:
Bernardo Elküldve November21, 2011 Elküldve November21, 2011 Hidegindítás, összeáll az olaj, hirtelen melegtől lecsapódik a pára a hengerfejben, stb. stb., sok dolog közrejátszik ilyenkor, ha nem csinálja utána, tehát menet közben akkor szerintem nem igen kell foglalkozni vele, nálam pl indítás kb 5-7 mp amikor többet áll, az első kb 1 mp-ben nagy csattogást hallani, aztán ahogy az összes dugattyúnál megvolt a gyújtás el is hagyja, ez is a hideg miatt van! Ez nem azt jelenti, hogy nincs véletlenül baja, nem azt mondom, megállapítani sem tudom az éteren keresztül ;) Csak ötleteltem :lol: Remelem, hogy semmi komoly, mert most nincs kedvem ilyen hidegben szerelni. Amugy nekem se poccre indul, kb 2-3 mp-t teker amig beburran. Utana ha leallitom es ujrainditom akkor mar nincs baj, konnyen indul. Ez akkor nem lehet akku hiba, ugy-e?
Benjamin Elküldve November21, 2011 Elküldve November21, 2011 Remelem, hogy semmi komoly, mert most nincs kedvem ilyen hidegben szerelni. Amugy nekem se poccre indul, kb 2-3 mp-t teker amig beburran. Utana ha leallitom es ujrainditom akkor mar nincs baj, konnyen indul. Ez akkor nem lehet akku hiba, ugy-e? Nekem is így indul, de ha indítás előtt 1x lepadlózom aztán úgy indítom pöcc-röff, ilyen hidegbe is.
Bernardo Elküldve November21, 2011 Elküldve November21, 2011 Nekem is így indul, de ha indítás előtt 1x lepadlózom aztán úgy indítom pöcc-röff, ilyen hidegbe is. Jol ertem, raadod a gyujtast, majd meggazolod es aztan inditasz csak?
Pistiv Elküldve November21, 2011 Elküldve November21, 2011 Sziasztok! Most nemreg inditom az autot, hidegben eleg nehezen, de beindult es olyan furcsan szolt es remegett mint egy diesel, s szinte le is fulladt. Adtam egy kicsi gazt es utana sem szunt meg. Aztan kialtam a parkolobol es minden rendben volt. Mitol csinalhatta ezt? Nem ment egyik henger, es magatol helyrejott? A hideg miatt, vagy gyertya miatt. Nekem akkor remegett az autó alapjáraton, mikor a gyertyám gázos volt. Én hideginditásnál sosem nyomok gázt és beindul simán, 1-2mp, ha viszont többet áll az autó akkor van kb. 3mp és akkor nekem is bezörrent a motor, meg lehet, h az autó is megremeg, de szerintem is csak a hidegben, sok állás miatt lehet. Ahogy cseréltem olajat Castrol 10W40-re utána, ilyen időben, mikor sokat áll akkor az elején a hidrotőkém zakatol eléggé kb. félpercig, majd egyszer csak hirtelen elhalkul. Viszont rángatni nem szokott... bár én pár percig kicsit járatom alapon, s aztán indulok.
Pistiv Elküldve November21, 2011 Elküldve November21, 2011 Jol ertem, raadod a gyujtast, majd meggazolod es aztan inditasz csak? Bernardo, amúgy neked is csinál olyat, h épp ráteszed a gázra a lábad akkor nem is megy v csak NÉHA berángat, aztán h kicsit többet nyomsz akkor meg megtorpan? De csak 2-esben!! Nem figyelted még meg?
Bernardo Elküldve November21, 2011 Elküldve November21, 2011 Bernardo, amúgy neked is csinál olyat, h épp ráteszed a gázra a lábad akkor nem is megy v csak NÉHA berángat, aztán h kicsit többet nyomsz akkor meg megtorpan? De csak 2-esben!! Nem figyelted még meg? Nem vettem eszre, de nekem a kuplungom a szerelo szerint veget jarja, igy nem csodalom, hogy nem gyorsul ugy. Pl az auto alig gurul, 1-est ugye nem tudok tenni, berakom 2-be es eleg nehezen hajlando felvenni a tempot. De gondolom ez kuplung miatt van. Berangatast, megtorpanast nem nagyon vettem eszre. Amugy eddig nekem nem volt ilyen problemam. Tegnap is jartam vele es a reggel is beinditottam. Olyan mintha egyik henger nem ment volna. Igaz, nem tudom, hogy az milyen, mert elso autom... De en ugy kepzelem:) Ketyegett mint egy diesel:P
Pistiv Elküldve November21, 2011 Elküldve November21, 2011 Nem vettem eszre, de nekem a kuplungom a szerelo szerint veget jarja, igy nem csodalom, hogy nem gyorsul ugy. Pl az auto alig gurul, 1-est ugye nem tudok tenni, berakom 2-be es eleg nehezen hajlando felvenni a tempot. De gondolom ez kuplung miatt van. Berangatast, megtorpanast nem nagyon vettem eszre. Amugy eddig nekem nem volt ilyen problemam. Tegnap is jartam vele es a reggel is beinditottam. Olyan mintha egyik henger nem ment volna. Igaz, nem tudom, hogy az milyen, mert elso autom... De en ugy kepzelem:) Ketyegett mint egy diesel:P Igen már az enyémet is cserélni kell, de még vannak fontosabb dolgaim is előtte. :lol: Persze nem lenne ilyen szigorú fontossági sorrend és ennyi idő ezek vétele között, ha a tárca jobban csörögne.. .)
AcsFeri Elküldve November21, 2011 Elküldve November21, 2011 Kiugrottam az egyik áruházba, most értem haza, de érdekes jelenségre lettem figyelmes itt a hideg kapcsán: Az elmúlt héten nem mentem hosszabb távot a kocsimmal ( X14XE ), max 10 km. Mintha fulladozott volna menetközben, illetve, ha üresbe kivettem pl. pirosnál, nem is esett vissza egyből alapjáratra, hanem tartotta a fordulatot pár másodpercig. Hiába járattam hidegindítás után kb 1 percig alapon. Viszont most, hogy mentem vele kb 40km-t, mintha kivasalták volna, gyönyörűen és csendesen jár. Bemelegedett a kipufogó ? Vagy csak szar benzint tankoltam? Remélem nem az alapjárati motorom kezdi megadni magát... Valakinek hasonló tapasztalat ? Más: Délután nekiláttam a fűtésvezérlő panelnek, reggel egyszerűen nem volt időm. Sikerült is a bontóból szerzett komplett fűtésvezérlőt szétszednem, egészen addig jutottam gond nélkül, hogy a három tekerő közül két jobboldalit leszedtem, csakhogy klímás az autó.... és a bibi itt kezdődött. Sehogy nem akart lejönni a tekerő, akármilyen szögből nézegettem, nem lehetett semmilyen logikát találni rajta ;) Kb fél óra után elegem lett és a tekerő alá nyúlva két műanyagcsavarhúzóval lepattintottam azt.... Hiba volt... Szerencsémre nem a tengely tört el, hanem a tekerőről pattant le egy kis fül. Ekkor láttam, hogy a komplett panel hátsó részéről kellett volna benyúlni valamilyen spéci szerszámmal, azzal a kis fület benyomni és akkor meghúzva a tekerőt jött volna le szebben. Holnap teszek fel pár képet, lehet, hogy ez így nehezen érthető volt :lol: Itt csak annyi kérdésem van, hogy lehet külön kapni ezt a tekerőt szerintetek ? Akár németektől is megrendelném, ha valaki tud címet... Előre is köszi, ha tud valaki segíteni ebben és sorry a sok szövegért :)
Benjamin Elküldve November21, 2011 Elküldve November21, 2011 Jol ertem, raadod a gyujtast, majd meggazolod es aztan inditasz csak? Igen, de mikor indítózol ne adj neki gázt.
Benjamin Elküldve November21, 2011 Elküldve November21, 2011 Bernardo, amúgy neked is csinál olyat, h épp ráteszed a gázra a lábad akkor nem is megy v csak NÉHA berángat, aztán h kicsit többet nyomsz akkor meg megtorpan? De csak 2-esben!! Nem figyelted még meg? Nekem volt olyan, hogy 2-be ráléptem a gázra és mintha a fékbe léptem volna, aztán megindult.
J0hnny Elküldve November21, 2011 Elküldve November21, 2011 Nekem volt olyan, hogy 2-be ráléptem a gázra és mintha a fékbe léptem volna, aztán megindult. Gyújtás probléma.
P071 Elküldve November21, 2011 Elküldve November21, 2011 Estét! Tök jól megy a kicsi, be is indult ;) viszont. Mikor elkezdett baszakodni a generátor, elment a hifim. Van esetleg opel corsához valami speckó leírás, vagy valakinek valami tanácsa, hogy mivel kezdjem? Megméregettem a dolgokat, energia van elvben. A hifi rendesen működött, kulcs nélkül is, amint felraktam az előlapot egyből beindult a rádió, nem kellett neki gyújtás, semmi. Most pedig felrakom és semmi. Idegesít :lol:
J0hnny Elküldve November21, 2011 Elküldve November21, 2011 Estét! Tök jól megy a kicsi, be is indult ;) viszont. Mikor elkezdett baszakodni a generátor, elment a hifim. Van esetleg opel corsához valami speckó leírás, vagy valakinek valami tanácsa, hogy mivel kezdjem? Megméregettem a dolgokat, energia van elvben. A hifi rendesen működött, kulcs nélkül is, amint felraktam az előlapot egyből beindult a rádió, nem kellett neki gyújtás, semmi. Most pedig felrakom és semmi. Idegesít :lol: Biztosítékok? Milyen értékeket mértél?
Benjamin Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Ha a hűtőmaszkod nincs fent, akkor könnyen kilehet akasztani. Ha fent van kicsit macerásabb, alulról kellene benyúlni és a rugó szárát megtolni, ami a mocitetőtartót rögzíti. Még mindig küzdök a motorháztető nyitással... Próbáltam mindent ide-oda, jobbra-balra, semmi, meg se moccan. Már teljesen lepusztítottam azt a kiálló valamit ami anno nyitotta :lol: Valaki még ötlet? Már lassan kezdem bontani az elejét.
Pistiv Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Gyújtás probléma. Gyújtás beállítást inkább bízzak "profi opel" szervizesre, vagy mondjuk elég egy hozzáértő ismerős is? (Most ezt a gyújtás beállítás kérdést azért tettem fel, mert egy egy ismerősöm Suzuki Swiftjém cseréltek elosztót, meg gyertyát és mondta, h beállították a gyújtását is és jobb lett tőle az egész autó. Nekem DIS-es, de nem lett cserélve. A DIS-en a számozások úgy vannak ahogy a kábelek mennek a gyertyára is. Akkor a gyújtás beállításnak itt nincs is lényege nálam? Bajom nincsen vele, csak mint fentebb írtam a 2-es érdekes, h pici gázra nagyon ritkán rángat hidegen, aztán picit jobban lépek a gázra akkor meg megtorppan. Ez nem lényeges gázadás után van, csak gondolom érdeklődöm ezután, hátha... )
P071 Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Biztosítékok? Milyen értékeket mértél? Biztosíték jó, piros 10-es volt benne. Kicseréltem egy újra, de ránézésre a régivel se volt baj. Az értékekre nem emléxem pontosan, de egyértelmű volt, hogy van benne áram. :lol:
J0hnny Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Gyújtás beállítást inkább bízzak "profi opel" szervizesre, vagy mondjuk elég egy hozzáértő ismerős is? (Most ezt a gyújtás beállítás kérdést azért tettem fel, mert egy egy ismerősöm Suzuki Swiftjém cseréltek elosztót, meg gyertyát és mondta, h beállították a gyújtását is és jobb lett tőle az egész autó. Nekem DIS-es, de nem lett cserélve. A DIS-en a számozások úgy vannak ahogy a kábelek mennek a gyertyára is. Akkor a gyújtás beállításnak itt nincs is lényege nálam? Bajom nincsen vele, csak mint fentebb írtam a 2-es érdekes, h pici gázra nagyon ritkán rángat hidegen, aztán picit jobban lépek a gázra akkor meg megtorppan. Ez nem lényeges gázadás után van, csak gondolom érdeklődöm ezután, hátha... ) A DIS-es estében nem tudsz állítani semmit. Szokásos hiba, hogy az 1-4-es felvan cserélve. Ettől még elmegy a moci, de jobb, ha minden a helyén van. Az általad említett hiba nálam akkor jelentkezett, amikor a gyertyák már szarok voltak. Kétpólusú GM gyertyát tettem bele, a hiba azonnal megszünt.
J0hnny Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Biztosíték jó, piros 10-es volt benne. Kicseréltem egy újra, de ránézésre a régivel se volt baj. Az értékekre nem emléxem pontosan, de egyértelmű volt, hogy van benne áram. :lol: Az egyértelmű nem biztos, hogy egyértelmű. ;) Szerintem egyszerűbb, ha keresel egy jó autóvillamosságist és megnézeted vele a gépsast, nem hiszem, hogy célravezető oladalkon keresztül magyarázni, mit és hogyan kellene mérned, ha még nem csináltál ilyet. :)
P071 Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Az egyértelmű nem biztos, hogy egyértelmű. ;) Szerintem egyszerűbb, ha keresel egy jó autóvillamosságist és megnézeted vele a gépsast, nem hiszem, hogy célravezető oladalkon keresztül magyarázni, mit és hogyan kellene mérned, ha még nem csináltál ilyet. :) Ez igaz :lol:
Adam1 Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Sziasztok! 1994 C12NZ 5 ajtósom van, és ugyan azok a tüneteim mint Ádámnak. A motor egyenletes, nekem is új kipufogó van rajta (így vettem magánszemélytől) de hátul dadog, amikor a szivató visszaenged. Az autóban ülve érezni amikor visszaesik a fordulat alapjáratra, hogy ráz. Olaj, víz rendben, gyertyák szépen leégnek, bár nem tudom hány ezer kilométeresek. Most vadászok valami jó gyertyára. A motorjaimban iridium gyertyák vannak, és az egy hengeres 4 ütemű mínuszban is pöccre indul, tehát megbízható a gyertya. Gyuri Megvolt a gyertya csere. A tünetek ugyanazok, semmit sem változott a helyzet. Miután visszaállt a motor meleg alapjáratra, egyenként lehúzogattam mindegyik gyertyapipát. Minden henger megy rendesen, szóval nem háromhengerezik. Szerintetek? Az nem lehet, hogy nem a megfelelő kipuffogó rendszer (dobok) vannak rajta? Ma láttam a munkahelyen egy C14NZ Corsát, amelyik ugyezt a kipuffogó durrogást csinálta alapjáraton. Lehet, hogy ez ilyen, és így kell elfogadni? A hétvégén felveszem videóra, és megmutatom.
Davee Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Ma láttam a munkahelyen egy C14NZ Corsát, amelyik ugyezt a kipuffogó durrogást csinálta alapjáraton. Lehet, hogy ez ilyen, és így kell elfogadni? A hétvégén felveszem videóra, és megmutatom. Enyém is C14NZ és durrog, hf tömítés csere előtt még durvább volt, mert befolyt a hűtővizem, most egész jó, de csak azután jelentkezik miután leállt a szívató :lol: Én már hozzászoktam, mert nem megy rosszabbul az autó illetve nincs vele gond motorikusan, annyi hogy kopott a vezérműtengelyem, végül is ez is okozhatja ezt, sőt biztos ;) Majd rákerül egy 60-as típusdob aztán durroghat :) Ja és most a téli időben meg pont fordítva megy az egész, amíg hidegindítás van addig kb 1-3 percig durrog utána mintha kicserélték volna, síri csöndben duruzsol :) Van viszonyítási alapon mert van egy C12NZ-s Corsa is azt amikor vezetem néha a lámpánál rá kell lépnem a gázra hogy jár-e a motor mert semmit nem érezni :P
Pistiv Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 A DIS-es estében nem tudsz állítani semmit. Szokásos hiba, hogy az 1-4-es felvan cserélve. Ettől még elmegy a moci, de jobb, ha minden a helyén van. Az általad említett hiba nálam akkor jelentkezett, amikor a gyertyák már szarok voltak. Kétpólusú GM gyertyát tettem bele, a hiba azonnal megszünt. Köszi Johnny! Én is kétpólusú GM-et vettem, de csak 2db-ot, mert 1 tuti rossz volt, 2 cseréltem jó lett és, mintha megint rángatna néha... Akkor mind a 4-et ki kellene, venni fogok még kettőt, csak gondoltam, h megúszom az egész cseréjét azért nem cseréltem az összeset eddig!
Davee Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 A DIS-es estében nem tudsz állítani semmit. Szokásos hiba, hogy az 1-4-es felvan cserélve. Ettől még elmegy a moci, de jobb, ha minden a helyén van. Az általad említett hiba nálam akkor jelentkezett, amikor a gyertyák már szarok voltak. Kétpólusú GM gyertyát tettem bele, a hiba azonnal megszünt. A két pólusú gyertya kódja a WR8DC vagy WR8DC+ ? Ha jól emlékszem valahol olvastam, hogy a C14NZ-hez a 8-as való nekem most 7-es GM van bent, ritkán szokott rángatni, ha ez megoldja akkor kicserélem! :lol:
Adam1 Elküldve November22, 2011 Elküldve November22, 2011 Enyém is C14NZ és durrog, hf tömítés csere előtt még durvább volt, mert befolyt a hűtővizem, most egész jó, de csak azután jelentkezik miután leállt a szívató :lol: Én már hozzászoktam, mert nem megy rosszabbul az autó illetve nincs vele gond motorikusan, annyi hogy kopott a vezérműtengelyem, végül is ez is okozhatja ezt, sőt biztos ;) Majd rákerül egy 60-as típusdob aztán durroghat :) Ja és most a téli időben meg pont fordítva megy az egész, amíg hidegindítás van addig kb 1-3 percig durrog utána mintha kicserélték volna, síri csöndben duruzsol :) Van viszonyítási alapon mert van egy C12NZ-s Corsa is azt amikor vezetem néha a lámpánál rá kell lépnem a gázra hogy jár-e a motor mert semmit nem érezni :P Nekem nem fogyott egyáltalán a hűtővizem, pedig 4 hét alatt belehajtottam majdnem, 3000 km-t, annyi idő alatt már tisztességes mennyiségnek kellene hiányoznia. De semmi. Ugyanannyi van benne, amint amnnyi bele lett öntve. A kiegyenlítő tartályban meg semmi nyomás 90 fokos motornál sem. Szisszen egy aprót mikor leveszem, de néha még azt sem.
Recommended Posts