Volu Elküldve Október26, 2011 Elküldve Október26, 2011 Miért van kombid? Hogy ne kelljen eladnom, ha megkomolyodom.(megkomolyodom lol ;) :lol:) látom neked sem egyenesen arányos az eszed a hajad mennyiségével :lol: :lol: ha cserélek akkor vmi újabbat vennék,mondjuk nem 18évest hanem fiatalabbat, bár Stefan vectrája tetszene ;)
spzoli Elküldve Október26, 2011 Elküldve Október26, 2011 látom neked sem egyenesen arányos az eszed a hajad mennyiségével ;) :lol: ha cserélek akkor vmi újabbat vennék,mondjuk nem 18évest hanem fiatalabbat, bár Stefan vectrája tetszene ;) Nyomod itt a női logikát.. :lol:
csgy2 Elküldve Október26, 2011 Elküldve Október26, 2011 Sziasztok! Jean Trevornak! A lambda szonda cserénél azt írja a kis könyv, hogy kicsit melegíteni kell a motort, legalább annyira, hogy még meg tudd fogni az egységet. Mert ugye melegre tágul a fém, így biztos ki lehet tekerni. Mert ha hidegen is ki tudnád tekerni a lambda szondát, akkor 900°C körül magátol kiesne. Gyuri
Henk Elküldve Október26, 2011 Elküldve Október26, 2011 Sziasztok! Jean Trevornak! A lambda szonda cserénél azt írja a kis könyv, hogy kicsit melegíteni kell a motort, legalább annyira, hogy még meg tudd fogni az egységet. Mert ugye melegre tágul a fém, így biztos ki lehet tekerni. Mert ha hidegen is ki tudnád tekerni a lambda szondát, akkor 900°C körül magátol kiesne. Gyuri Pedig normál esetben hidegen is simán ki tudod tekerni a lambda szondát, akkor nem jön ki ha összerohad a menet de akkor sehogyan. Mondjuk a 900 fokot soknak találnám üzemi hőmérsékletnek. Ha ez az előírás akkor járatni kell úgy 20 mp-ig mert kb. annyi idő alatt lesz olyan meleg, hogy még meg tudod fogni.
cibere11 Elküldve Október26, 2011 Elküldve Október26, 2011 Oké köszi ha beraktam majd jelentkezek. Üdv! Megjött és beraktuk minden működik.Már csak annyi lenne a kérdésem hogy mennyi az alapjárati fordulatszám.Kösz
csgy2 Elküldve Október26, 2011 Elküldve Október26, 2011 Pedig normál esetben hidegen is simán ki tudod tekerni a lambda szondát, akkor nem jön ki ha összerohad a menet de akkor sehogyan. Mondjuk a 900 fokot soknak találnám üzemi hőmérsékletnek. Ha ez az előírás akkor járatni kell úgy 20 mp-ig mert kb. annyi idő alatt lesz olyan meleg, hogy még meg tudod fogni. Oké, nincs kilencszáz fok, de sok száz. Bár volt, hogy a motoromat melegítettem, és ott már világos vörösen izzot a szimpla falú kémény. Attól lilult be, hogy 600°C fölé melegedett. Az én szondám még jó. Próbáltam kiszedni, nem erőltettem, de nem adja meg magát könnyen.
csgy2 Elküldve Október26, 2011 Elküldve Október26, 2011 Üdv! Megjött és beraktuk minden működik.Már csak annyi lenne a kérdésem hogy mennyi az alapjárati fordulatszám.Kösz ~950 ford/perc az autómata szivató után. Nálam.
Volu Elküldve Október26, 2011 Elküldve Október26, 2011 Nyomod itt a női logikát.. ;) neked is csak egy jó dolog van a kocsidon: az a szőke mufflon aki támasztja a képeken ;)
spzoli Elküldve Október26, 2011 Elküldve Október26, 2011 neked is csak egy jó dolog van a kocsidon: az a szőke mufflon aki támasztja a képeken :lol: ;) ;) :lol: még elgurulna.. :lol:
zotya975 Elküldve Október26, 2011 Elküldve Október26, 2011 Sziasztok! Jean Trevornak! A lambda szonda cserénél azt írja a kis könyv, hogy kicsit melegíteni kell a motort, legalább annyira, hogy még meg tudd fogni az egységet. Mert ugye melegre tágul a fém, így biztos ki lehet tekerni. Mert ha hidegen is ki tudnád tekerni a lambda szondát, akkor 900°C körül magátol kiesne. Gyuri Van direkt szondakulcs, olyan mint egy hosszított dugókulcs, csak fel van hasítva az egyik felén, hogy elférjen a kábel. Én egy sima csillagvillásslal tekertem ki hidegen másfél méteres csővel hosszabbítva. Gondoltam vagy letörik, vagy megindul...megindult. Csavarlazító ment rá bőven persze.
Mc-elek Elküldve Október26, 2011 Elküldve Október26, 2011 neked is csak egy jó dolog van a kocsidon: az a szőke mufflon aki támasztja a képeken ;) az a csajé az új szerelője ;)
Jean Trevor Elküldve Október26, 2011 Elküldve Október26, 2011 Köszi Gyuri! Közben én is olvastam a könyvben róla, még nem tartok a cserénél, mert azóta nem dobta fel a lámpát, addig is spórolok ;) nem feszegettem még, remélem könnyen lejön, előtte felmelegitem azért a motort, meg úgy csak könnyebb leégetni a kezemet ;)
Lacq Elküldve Október27, 2011 Elküldve Október27, 2011 Üdv ;) Végre szinte minden olajszivárgást sikerült megoldani a kocsin. Márt csak az új szelepfedél tömítést kell kicserélnem (persze onnan soha nem szivárgott csak miután elhoztam a szerelőtől) Rendeletem Evering szelepfedél tömítést meg vettem azért pasztát is! Van a szelepfedélen ilyen torx fejű csavarok nem tudjátok milyen méretűt kell vennem? (x14xe) Szépen bevásároltam nah erre jött is a következő gond és még tovább ;) Az elektromos ablakot szedett szét már valaki? Leszedtem a kárpitokat de nem látom hogyan tudom szétszedni! Azon kezdtem el gondolkozni hogy leveszem az ajtót és kivágom felxel. Az ablakemelő gyári (GM) az a gond vele nem áll meg a végállásnál és kicsit elkopott a "fogasléc". (mikor fel vagy le engedem csak darája a fogaskerekeket) Meg van egy olyan érzésem hogy a két hátsó spirál rugót is ki kell cserélnem, mert ha pl.: beülnek hozzám 3 ember hátra + csomiba pár sör (kb1 3x100kg + 3 tálca sör + tele a tank) akkor a középső kipufogó dob és a föld között kemény 3 cm van. Vélemény? :lol:
hakapeszimaki Elküldve Október27, 2011 Elküldve Október27, 2011 Üdv ;) Végre szinte minden olajszivárgást sikerült megoldani a kocsin. Márt csak az új szelepfedél tömítést kell kicserélnem (persze onnan soha nem szivárgott csak miután elhoztam a szerelőtől) Rendeletem Evering szelepfedél tömítést meg vettem azért pasztát is! Van a szelepfedélen ilyen torx fejű csavarok nem tudjátok milyen méretűt kell vennem? (x14xe) Szépen bevásároltam nah erre jött is a következő gond és még tovább ;) Az elektromos ablakot szedett szét már valaki? Leszedtem a kárpitokat de nem látom hogyan tudom szétszedni! Azon kezdtem el gondolkozni hogy leveszem az ajtót és kivágom felxel. Az ablakemelő gyári (GM) az a gond vele nem áll meg a végállásnál és kicsit elkopott a "fogasléc". (mikor fel vagy le engedem csak darája a fogaskerekeket) Meg van egy olyan érzésem hogy a két hátsó spirál rugót is ki kell cserélnem, mert ha pl.: beülnek hozzám 3 ember hátra + csomiba pár sör (kb1 3x100kg + 3 tálca sör + tele a tank) akkor a középső kipufogó dob és a föld között kemény 3 cm van. Vélemény? :lol: Nem erre találták ki. :lol: Amit leírtál az 400kg-nál nagyobb terhelés,az enyémet forgalmi szerint 470kg-val lehet megpakolni maximum.
Volu Elküldve Október27, 2011 Elküldve Október27, 2011 az a csajé az új szerelője ;) vmelyik nap is vmi értelmes barinője fb-n a motort kézimixernek nézte :lol: (perzse túloztam de nagyjából ez volt a lényeg ;)
Frenzic Elküldve Október27, 2011 Elküldve Október27, 2011 Sziasztok! Van egy 96'os corsa b 1.4 se autóm. A következő két problémával fordulok hozzátok: 1. váltóolajat szeretnék cserélni és érdeklődnék, hogy milyen váltóolaj szűrő kell az autóba, ha egyáltalán kell-e ilyen? A váltó valami japán asszem aisin, de nem vagyok benne biztos. Légy szíves írja meg nekem valaki a váltó pontos típusát. 2.mostanában szokott előfordulni, ha tolatni szeretnék, néha kigyullad a műszerfalon az "S" lámpa és villog. Sehogy nem tudom kikapcsolni. Mi lehet a probléma? Mi a megoldás? Kösz a segítséget!
cibere11 Elküldve Október27, 2011 Elküldve Október27, 2011 Üdv! Kesztyűtartó világítást szeretnék bekötni.Lámpatestem van csak a kapcsoló hiányzik.Honnan tudok olyat venni.Illetve honnan tudok áramot venni.A szalonban csak kompletten lehet venni.Köszi
spzoli Elküldve Október27, 2011 Elküldve Október27, 2011 vmelyik nap is vmi értelmes barinője fb-n a motort kézimixernek nézte :lol: (perzse túloztam de nagyjából ez volt a lényeg ;) fűzött blokkra kérdezett rá h ez henger? Nőből van, még jó h nem ért hozzá. ;)
Volu Elküldve Október27, 2011 Elküldve Október27, 2011 Sziasztok! Van egy 96'os corsa b 1.4 se autóm. A következő két problémával fordulok hozzátok: 1. váltóolajat szeretnék cserélni és érdeklődnék, hogy milyen váltóolaj szűrő kell az autóba, ha egyáltalán kell-e ilyen? A váltó valami japán asszem aisin, de nem vagyok benne biztos. Légy szíves írja meg nekem valaki a váltó pontos típusát. 2.mostanában szokott előfordulni, ha tolatni szeretnék, néha kigyullad a műszerfalon az "S" lámpa és villog. Sehogy nem tudom kikapcsolni. Mi lehet a probléma? Mi a megoldás? Kösz a segítséget! ez valószínű csak az én tudatlanságom,de mi az az S betű a műszerfalon? sztem én még nem is láttam ilyet ;)
Volu Elküldve Október27, 2011 Elküldve Október27, 2011 fűzött blokkra kérdezett rá h ez henger? Nőből van, még jó h nem ért hozzá. ;) inkább kérdezd meg tőle hogy miért jó hogy saját magunkról 500képet készítünk és felpakoljuk a netre? ;)
Jean Trevor Elküldve Október27, 2011 Elküldve Október27, 2011 ez valószínű csak az én tudatlanságom,de mi az az S betű a műszerfalon? sztem én még nem is láttam ilyet ;) Automata sebességváltó hibajelzője, mi ilyet nem láthatunk ;) villogás esetén forduljon szervizhez.
spzoli Elküldve Október27, 2011 Elküldve Október27, 2011 inkább kérdezd meg tőle hogy miért jó hogy saját magunkról 500képet készítünk és felpakoljuk a netre? ;) Szerintem erre nem fog értékelhető válasz érkezni.
Frenzic Elküldve Október27, 2011 Elküldve Október27, 2011 ez valószínű csak az én tudatlanságom,de mi az az S betű a műszerfalon? sztem én még nem is láttam ilyet ;) Az "S" a sport fokozat jele. A váltón van egy gomb, ott tudom aktiválni. De néha mikor hátramenetbe teszem az autót kigyullad és villog. És sajnos nem tudom kikapcsolni, csak ha leveszem a gyújtást és újra indítok.
Mc-elek Elküldve Október27, 2011 Elküldve Október27, 2011 fűzött blokkra kérdezett rá h ez henger? Nőből van, még jó h nem ért hozzá. ;) bezzeg ha valami kencefice lett volna ;)
Recommended Posts