Jean Trevor Elküldve Október15, 2011 Elküldve Október15, 2011 Azért annyira nem vészes még :D De a jövőben előfordulhat majd. kb. 2-3 dl 1000 km-en amit megesz jelenleg, 210 ezer km van a motorban, tehát még elmegy szerintem.
zotya975 Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 Azért annyira nem vészes még :D De a jövőben előfordulhat majd. kb. 2-3 dl 1000 km-en amit megesz jelenleg, 210 ezer km van a motorban, tehát még elmegy szerintem. Ez teljesen jó szerintem.
Mc-elek Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 Azért annyira nem vészes még :D De a jövőben előfordulhat majd. kb. 2-3 dl 1000 km-en amit megesz jelenleg, 210 ezer km van a motorban, tehát még elmegy szerintem. 0.7L a max. megengedett 1000km-en az olajfogyás az egy természetes dolog... csak mértéke nem mindegy :P
Jean Trevor Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 Nekem úgy rémlik a kezelési könyvből, hogy 1 literig elmehet (igaz az már elég durva ) :D
cibere11 Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 A régebbieket jobban kikábelezték, de ki tudja, fél perc kideríteni. Leveszed az anyósoldali küszöbburkolatot, ott lesz a lila relé mellett egy csati, vagy odáig megy a vezeték(az astrában zöld) vagy az óráig. Üdv! Leszedtem a burkolatokat ott van egy lila relé de abba csak 4 vezeték megy(85-87-88-30),és egyik sem zöld és csak bele megy ki nem jön semmi.Egyébként az ECU hol van?
Jean Trevor Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 Üdv! Leszedtem a burkolatokat ott van egy lila relé de abba csak 4 vezeték megy(85-87-88-30),és egyik sem zöld és csak bele megy ki nem jön semmi.Egyébként az ECU hol van? http://www.kephost.com/images4/2011/10/16/...y230fl8b_tn.jpg http://www.opelforum.hu/uploads/1180273880...6_202_13804.jpg itt a helye az ecunek
zotya975 Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 A régebbieket jobban kikábelezték, de ki tudja, fél perc kideríteni. Leveszed az anyósoldali küszöbburkolatot, ott lesz a lila relé mellett egy csati, vagy odáig megy a vezeték(az astrában zöld) vagy az óráig. Üdv! Leszedtem a burkolatokat ott van egy lila relé de abba csak 4 vezeték megy(85-87-88-30),és egyik sem zöld és csak bele megy ki nem jön semmi.Egyébként az ECU hol van? http://www.opelforum.hu/uploads/1180273880...6_202_13804.jpg itt a helye az ecunek Igazából nem a lila reléről van szó, hanem a mellett található csatiról, ami látszik is Trevor képén.
cibere11 Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 Igazából nem a lila reléről van szó, hanem a mellett található csatiról, ami látszik is Trevor képén. Üdv . akkor lehet nekem nincs is ECU-m? A jobb oldalon csak a lila relém van, semmi más 4 vezeték a lila relé és 4 vezeték ami kimegy a jobb oldali ajtóba.nem lehet hogy máshova szerelték be? ECU nélkül működik az autó?
zotya975 Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 Üdv . akkor lehet nekem nincs is ECU-m? A jobb oldalon csak a lila relém van, semmi más 4 vezeték a lila relé és 4 vezeték ami kimegy a jobb oldali ajtóba.nem lehet hogy máshova szerelték be? ECU nélkül működik az autó? Nem, biztos van ECU a kocsiba, max. a kábelek mennek máshol. Általában ahogy a képen is látsik ott van közvetlenül az ajtó előtta burkolat mögött. A képen a relé fölött látható az a fekete lemez takarja, egy kicsit kilóg alóla az ezüstszínű hasáb egy csomó kábel megy bele.
cibere11 Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 Nem, biztos van ECU a kocsiba, max. a kábelek mennek máshol. Általában ahogy a képen is látsik ott van közvetlenül az ajtó előtta burkolat mögött. http://pics.coldline.hu/pics/360384-20111016-IqSGx9.jpg A képen a relé fölött látható az a fekete lemez takarja, egy kicsit kilóg alóla az ezüstszínű hasáb egy csomó kábel megy bele. Üdv! A múltkor olvastunk hiba kódot, ez ECU nélkül lehetséges? Lehet a szerelő sumákol?A kép az milyen autóban készült , az enyém 1.0 12V.
zotya975 Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 Üdv! A múltkor olvastunk hiba kódot, ez ECU nélkül lehetséges? Lehet a szerelő sumákol?A kép az milyen autóban készült , az enyém 1.0 12V. Az ECU nélkül az autó sem üzemel az a motovezérlő elektronika, ez tárolja az esetleges hibakódokat is. A képen látható autó f astra 1.4 8 szelep, de sokminden ugyanott van benne mint a B Corsában, sokszor ugyanolyan moci van bennük.
J0hnny Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 X10XE-nek nem a motortérben van az ECU-ja? :D
zotya975 Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 X10XE-nek nem a motortérben van az ECU-ja? :D És tényleg, a cikk szerint a szívócső alatt van:Klikk.
J0hnny Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 És tényleg, a cikk szerint a szívócső alatt van:Klikk. Csak azért tünt gyanusnak, mert ez Siemens ECU és totál más a csatija...és iszonyat érzékeny a tápfeszre. Egyébként szerintem már rég meglenne, hogy van-e zöld vezetéke vagy sem, ha az órát vette volna ki. Mivel 99-es az autó így 99%, hogy nincs benne, utólag kell majd berántani, másrészt megkellene nézni, spirálos-e egyáltalán az óra maga...
Jean Trevor Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 Szerintem már elektromos lehet az órája. 99-ben ezeket a 1.0-sokat azzal szerelték azt hiszem.
cibere11 Elküldve Október16, 2011 Elküldve Október16, 2011 Üdv! Igen megvan az ECU a szívó sor alatt van.Az órám tuti elektromos.(K számos)
AcsFeri Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Sziasztok ! Remélem jó helyen járok, szeretnék segítséget kérni egy 97-es corsa b ügyében. Arról lenne szó, hogy az autó ABS-el szerelt és a hátsó dobféknél érzékelőhibát jelez a diagnosztika. Azt sikerült kiderítenem, hogy az ABS érzékelő rossz jelet kap, mert a fogaskoszorú elhajlott, tehát nem egyenlő a távolság a fogak között. Esetleg tudja-e valaki, hogy hol tudnék ilyen koszorút venni, mert nem szeretném az egész dobféket cserélni. Az érzékelő biztosan működik, csak a dob belső részén a fogaskoszorú hajlott el.... Előre is köszönöm !
cibere11 Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Üdv! 99-es X10XE motorkódú corsámban menet közben kigyulladt a check lámpa és egyenetlenül ment a motor de nem állt le.Harmadik indításnál meg megszűnt a hiba.Próbáltam kiolvasni a hibakódot de nekem nincs 6-os pin ott.Kép hogy tudom akkor műszer nélkül kiolvasni a hibakódot. Tud valaki valami megoldást a problémámra?Köszi
Technodome Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 most hétvégén kihasználva a jóidőt egy kicsit ügyködtem. Bekötöttem a tid-et, plusz kicseréltem a kormányt. A tid-el kapcsolatban vki tudna nekem segíteni ,hogy a hőfokérzékelőjét hova kell pontosan bekötni? A kábeleket behúztam a motortérbe már csak bekötésre vár. A lökhárító és a hűtő között középen van egy függőleges oszlop, esetleg arra kell felrakni? Ha igen akkor melyik felére essen? A hűtő vagy a lökös? Esetleg egy kép is segítene ha van vkinek mert neten nem találtam. Köszi
Pistiv Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Üdv! 99-es X10XE motorkódú corsámban menet közben kigyulladt a check lámpa és egyenetlenül ment a motor de nem állt le.Harmadik indításnál meg megszűnt a hiba.Próbáltam kiolvasni a hibakódot de nekem nincs 6-os pin ott.Kép hogy tudom akkor műszer nélkül kiolvasni a hibakódot. Tud valaki valami megoldást a problémámra?Köszi Szemből a jobb felső 2 lábat kötöd össze és akkor villog ki! ________________________________________________________________________________ ________ Ha az index kapcsolóm kanyarodás után nem kattan vissza automatába, azt valahogy tudom orvosolni? Kiszedtem, majd vissza raktam és utána jelentkezett ez a hiba.
cibere11 Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Szemből a jobb felső 2 lábat kötöd össze és akkor villog ki! ________________________________________________________________________________ ________ Ha az index kapcsolóm kanyarodás után nem kattan vissza automatába, azt valahogy tudom orvosolni? Kiszedtem, majd vissza raktam és utána jelentkezett ez a hiba. De nekem ott nincs csatlakozó.
Jean Trevor Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 most hétvégén kihasználva a jóidőt egy kicsit ügyködtem. Bekötöttem a tid-et, plusz kicseréltem a kormányt. A tid-el kapcsolatban vki tudna nekem segíteni ,hogy a hőfokérzékelőjét hova kell pontosan bekötni? A kábeleket behúztam a motortérbe már csak bekötésre vár. A lökhárító és a hűtő között középen van egy függőleges oszlop, esetleg arra kell felrakni? Ha igen akkor melyik felére essen? A hűtő vagy a lökös? Esetleg egy kép is segítene ha van vkinek mert neten nem találtam. Köszi nekem a hőfokérzékelő tüskéje kifele áll, a hűtővel ellentétes irányba. Oda pattintottam be.
Technodome Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 nekem a hőfokérzékelő tüskéje kifele áll, a hűtővel ellentétes irányba. Oda pattintottam be. Köszi a választ és a segítséget, meglesem és ha lesz időm akkor be is kötöm. Amúgy minden napra van vmi :D Most hazafele újabb meglepő jelenség: indexelek és az órán az index zöld visszajelzője folyamatosan világít, maga az index nem megy, nem is kattog. Kicsit megütögetve a műszerfal tetejét, egyből helyreáll. Ez mitől lehet? Vmi kontakt hiba, vagy vmi más? Amúgy az indexnek van reléje, ha igen akkor az hol található?
epidemic Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Köszi a választ és a segítséget, meglesem és ha lesz időm akkor be is kötöm. Amúgy minden napra van vmi :P Most hazafele újabb meglepő jelenség: indexelek és az órán az index zöld visszajelzője folyamatosan világít, maga az index nem megy, nem is kattog. Kicsit megütögetve a műszerfal tetejét, egyből helyreáll. Ez mitől lehet? Vmi kontakt hiba, vagy vmi más? Amúgy az indexnek van reléje, ha igen akkor az hol található? Szia. Az index relé nekem a biztosíték táblán van. 93-as Corsám van. Ha a műszercsoport nincs bent, nekem nincs index. Tudom, mert véletlenül műszer nélkül mentem bevásárolni, egyébként minden más van. Az óracsoport tetejét egy kis patent vagy pöcök rögzíti a műszerfalban, oda feltétlenül be kell akasztani, de a sarkain a csavarok sem ártanak. :D
Technodome Elküldve Október17, 2011 Elküldve Október17, 2011 Szia. Az index relé nekem a biztosíték táblán van. 93-as Corsám van. Ha a műszercsoport nincs bent, nekem nincs index. Tudom, mert véletlenül műszer nélkül mentem bevásárolni, egyébként minden más van. Az óracsoport tetejét egy kis patent vagy pöcök rögzíti a műszerfalban, oda feltétlenül be kell akasztani, de a sarkain a csavarok sem ártanak. :D A műszerfal frankón a helyén van, azért furcsa nekem mert ha úgymond beakad, a zöld folyamatosan világít viszont maga az irányjelzés nem megy. Elég egy picit ráütni a műszerfal külső, felső burkolatára és egyből helyreáll. Nem tudom mi lehet már megint :P
Recommended Posts