Gregg Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Nooos, azok egészen pontosan a következők lennének: Vajon ha kicserélem a spirálos órát elektromos meghajtásúra, ergo az útjeladó "kikerül az órából" a váltóra, akkor az ECU-hoz továbbra is eljut-e az útjel minden további átalakítás nélkül az eredeti vezetékén keresztül, vagy esetleg utólagosan össze kell kötnöm azt az újonnan behúzott szállal? (ugyebár nem lenne egészséges, ha leállna motorféknél... :lol: ). Egy kiegészítő - minden bizonnyal buta :lol: - kérdés, hogy miképpen lehet megállapítani, hogy egy adott áttételű órához milyen jeladó dukál? Nagyon megköszönném, ha valaki netán tudna mutatni egy kapcsolási rajzot és/vagy képet/infót a megfelelő G-s alkatrészről, mert szeretném a lehető legszakszerűbben bekötni, gányolás nélkül :D . (szerk.: a G Astra utastérvilágítás-késleltetési megoldását) Elnézést, ha esetleg elégtelen információval szolgáltam a kérdéseket illetően :D . Üdv, Gregg
J0hnny Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Elég spec kérdések. Keresni kell bontóban olyan váltóval szerelt B Corsát, mint a tiéd. Utolsó szériás legyen, az óracsoport W-száma egyezzen meg. Onnan, mindent átrakni és jó lesz. G astra topikban kérj kapcs rajzot, vagy meg kell szerezni/venni a G Astra így csináld könyvet, abban benne van.
zotya975 Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Egy vezérléscseréhez mi kell pontosan? vez.szíj vízpumpa meg valami görgők, mit érdemes még cserélni 150.000 van a kocsiban van valami tapasztalat? Váltóban, fékben olajat? Összegileg mire számítsak? Váltóban elméletileg nem kell, gyakorlatilag nem árt, GM-menjen bele. A fékolajat meg amúgy is illik kétévente. Az összeg nagymértékben függ a megvásárolt alkatrésztől tehát széles skálán mozog. Mondjuk alsó hangon 25ezer.
cibere11 Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Üdv! Vettem egy 1999-es Corsa B.Az a problémám hogy a középkonzolon nem világít semmi csak a rádió.Azt szeretném megkérdezni hogy hogy lehet szétszedni a középkonzolt hogy kitudjam cserélni az izzókat.Kösz a segítséget.
Báthory Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphoto...5_7612846_n.jpg Stefan-tól szedtem. Erre a problémára is igaz. :lol: OKÉ, jól hangzik de nem vk egy mókmester. Ehhez le kell bontanom a kormány mögötti burkolatot és kivenni a gyújtásizét. Van alap szerszámkészletem...
Mc-elek Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 Elég spec kérdések. G astra topikban kérj kapcs rajzot, vagy meg kell szerezni/venni a G Astra így csináld könyvet, abban benne van. miről kell kapcs rajz?
hakapeszimaki Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 OKÉ, jól hangzik de nem vk egy mókmester. Ehhez le kell bontanom a kormány mögötti burkolatot és kivenni a gyújtásizét. Van alap szerszámkészletem... Nem, fogod a wd40-et, varrógépolajat,zárolajzót,stb és beleöntöd,fújod a kulcslyukba. Ha nem segít,akkor kell szétszedni.
Mc-elek Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 ez a szorulásos vacak nálam is szokott lenni ,de csak nagy forróságban... aztán egyszer megint vacakolt.. hirtelen a kezembe szivárgásjelző spray akadt.. azóta jó :lol:
Báthory Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 ez a szorulásos vacak nálam is szokott lenni ,de csak nagy forróságban... aztán egyszer megint vacakolt.. hirtelen a kezembe szivárgásjelző spray akadt.. azóta jó :lol: Most hogy mondod ma reggel hüvösebb van relatíve, vagy 20 fok és most simán elforgott. Télen-tavasszal sem volt gond. Akkor ez időjárási parajelenség.
epidemic Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Kezd dühíteni az alapjárat leesés hidegindításkor, valamint hidegen még elég gyakran lezuhan. Jelenség indításkor motor felpörög 1100-ra majd, kuplung elengedése után hirtelen leesik 400-ra kb., itt egy ideig áll, aztán volt már példa mikor lefulladt, de van, hogy felpörgeti pár másodpercre 2000-es fordulatra, és végül beáll a megfelelő hideg alapjáratra. Ha a jelenség kezdetekor rátaposok a gázra, akkor nem csinálja. Hol találom helyileg az alapjárati motort, hogy kitakarítsam? Nekem is ugyanez a gondom, de már 2 éve és senki nem tud értelmes megoldást javasolni. 3 alapjárati motort próbáltam ki, meg is lett gyűrűzve az autó, teljes injektor csere történt és maradt a jelenség. Azaz annyiban változott hogy azóta hidegen és alacsony fordulaton utógyújtás jellegű hangokat és a vele járó büdös benzinszagot eregeti. Az alapjárat egyébként kábé 400-500 közé esik le és a kasztni félelmetesen felhangosodik azon a fordulaton, mély - beszélgetést lehetetlenné tevő rezonanciára. Az alapjáraton lehet állítani egyébként? 600 rpm körül megszűnik a káros rezonancia. Ja van mégegy. A napokban lettem figyelmes egy bizonyos hangjelenségre a jobb első kerék felől. Kicsi kátyúnál is hallható a hang ami olyan mint ha 3 kg szöget egy műanyag dobozban megráznának. Ti mire gondoltok, csillapító, avagy gömbfejek? Valakinek volt már ilyen? És az a fura hogy egy idő után megszünik vagy tompul a hang.
Gregg Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 @Johnny: Köszönöm a tippeket, minden bizonnyal úgy fogok tenni, leszámítva, hogy akkor a K számnak kell majd megfelelnie :lol: . @Mc-elek: Astra G utastérvilágítás-késleltetés bekötéséhez kérnék nagy tisztelettel :lol: . Üdvözlettel, Gregg
Mc-elek Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 @Mc-elek: Astra G utastérvilágítás-késleltetés bekötéséhez kérnék nagy tisztelettel :lol: . Üdvözlettel, Gregg ezt egy kicsit bővebben ... ezt így nem értem.. melyik része kell .. lámpa ,kapcsoló, ... vagy akármi ,azaz mi legyen a képen :lol:
Gregg Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 @Mc-elek: Voltaképpen az is a probléma része, hogy sajnos nem vagyok vele tökéletesen tisztában, hogy mely alkatrész végzi el ezt a feladatot a G Astra-ban, így ezzel kapcsolatban is szeretnék segítséget kérni, illetve még azt szeretném megtudakolni, hogy ez az alkatrész hol helyezkedik el pontosan (mennyezetlámpa környékén a kárpit alatt, vagy esetleg a biztitábla mögött, stb.). Amikor pedig mindezeket sikerül tisztázni, akkor jönne nagyon jól egy kapcsolási rajz arról, hogy ezt az elemet hogyan kell pontosan bekötni :lol: . Üdv, Gregg
Laccci Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 Váltóban elméletileg nem kell, gyakorlatilag nem árt, GM-menjen bele. A fékolajat meg amúgy is illik kétévente. Az összeg nagymértékben függ a megvásárolt alkatrésztől tehát széles skálán mozog. Mondjuk alsó hangon 25ezer. köszönöm a válaszod
tgabika76 Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 @Mc-elek: Voltaképpen az is a probléma része, hogy sajnos nem vagyok vele tökéletesen tisztában, hogy mely alkatrész végzi el ezt a feladatot a G Astra-ban, így ezzel kapcsolatban is szeretnék segítséget kérni, illetve még azt szeretném megtudakolni, hogy ez az alkatrész hol helyezkedik el pontosan (mennyezetlámpa környékén a kárpit alatt, vagy esetleg a biztitábla mögött, stb.). Amikor pedig mindezeket sikerül tisztázni, akkor jönne nagyon jól egy kapcsolási rajz arról, hogy ezt az elemet hogyan kell pontosan bekötni :lol: . Üdv, Gregg Nekem ugyan gyári késleltetős a belső világításom a Coupéban, ám még sosem szedtem ki a lámpatestet a helyéről. Volt viszont a kezemben Calibra/Vectra belső világítás (gyári, olvasólámpás), ott magában a lámpatestben van a késleltető, szóval elegendő csak azt cserélni.
Mc-elek Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 Nekem ugyan gyári késleltetős a belső világításom a Coupéban, ám még sosem szedtem ki a lámpatestet a helyéről. Volt viszont a kezemben Calibra/Vectra belső világítás (gyári, olvasólámpás), ott magában a lámpatestben van a késleltető, szóval elegendő csak azt cserélni. ha jót néztem akkor multitimer vezérli.
J0hnny Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 Nekem ugyan gyári késleltetős a belső világításom a Coupéban, ám még sosem szedtem ki a lámpatestet a helyéről. Volt viszont a kezemben Calibra/Vectra belső világítás (gyári, olvasólámpás), ott magában a lámpatestben van a késleltető, szóval elegendő csak azt cserélni. B veci cucca van a morzsában és a dezsőben is, semmi nem volt rajta....
cibere11 Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 Üdv 1999-es Corsa b-ben jelzi-e visszajelző hogy kevés az üzemanyag.(Fordulatszám mérő nélküli műszerfal) Köszi
Jean Trevor Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 Csak fordulatszámmérős műszeregységnek van szegénységjelzője
cibere11 Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 Csak fordulatszámmérős műszeregységnek van szegénységjelzője Rendben Köszönöm a gyors választ.
Gregg Elküldve Szeptember7, 2011 Elküldve Szeptember7, 2011 Nekem ugyan gyári késleltetős a belső világításom a Coupéban, ám még sosem szedtem ki a lámpatestet a helyéről. Volt viszont a kezemben Calibra/Vectra belső világítás (gyári, olvasólámpás), ott magában a lámpatestben van a késleltető, szóval elegendő csak azt cserélni. ha jót néztem akkor multitimer vezérli. B veci cucca van a morzsában és a dezsőben is, semmi nem volt rajta.... Hajjajj, köszönöm a válaszokat, de az igazat megvallva most úgy összezavarodtam, mint vasorrú bába a mágneses viharban... :lol: Azért megpróbálom leszűrni a lényeget, ha minden igaz, akkor 2-1 arányban nyert a multitimer, igaz? Vagy tényleg létezik olyan lámpatest, amiben gyárilag van külön erre a célra szolgáló késleltető? Amennyiben viszont nincs és csak a multitimer jöhetne szóba, akkor tanácsot szeretnék kérni; érdemes-e azzal vacakolni, vagy ha nem, akkor véleményetek szerint nincs más megoldás, mint beérni boltban kapható általános utastérvilágítás késleltetővel? Üdvözlettel, Gregg
hajdugabords Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Helo mindenki. Kellene kis segítség. Tegnap vettem észre, hogy a jobb oldali index kontroll lámpája nem villog csak világít, és a megszokott hangot sem hallom hozzá. Mi lehet a gond? Relé, vagy mi? Légyszi segítsetek.
bcs Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Sziasztok! Egy kis segítség kellene! Mer régebben kérdeztem tőlletek, de most újra előjött egy próbléma a kis corsán! Tegnap elkezdett rángatni a járgány, de csak egy 5 km után aztán meg abbahagyta, illetve annyira, hogy a motor le is állt. Aztán vagy beindult vagy nem! Elég bosszantó volt tegnap a hungárián! :lol: 1 óra múlva meg simán hazajöttem vele! Ki is villogtattam, de nem írt semmilyen hibát! Anno, ha jól emlékszem ugyenennél a jelenségnél, főtengely jeladó hibát írt! Esetleg valami tipp? Illetve én arra gondoltam, hogy valamilyen kábel lehet a ludas, de nem tudom melyik! Szerintetek? Üdv.
bcs Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Helo mindenki. Kellene kis segítség. Tegnap vettem észre, hogy a jobb oldali index kontroll lámpája nem villog csak világít, és a megszokott hangot sem hallom hozzá. Mi lehet a gond? Relé, vagy mi? Légyszi segítsetek. Esetleg az egyik izzó kiéghetett!?
Technodome Elküldve Szeptember9, 2011 Elküldve Szeptember9, 2011 Helo mindenki. Kellene kis segítség. Tegnap vettem észre, hogy a jobb oldali index kontroll lámpája nem villog csak világít, és a megszokott hangot sem hallom hozzá. Mi lehet a gond? Relé, vagy mi? Légyszi segítsetek. szerintem ott a relével lesz gond, bár ha a bal oldali kontroll lámpa megfelelően működik és ad kattogó hangot akkor lehet nem :lol: Nem hiszem ,hogy 2 külön relé lenne de ez csak tipp. Lehet ,hogy úgy van Tényleg amúgy nem tud esetleg vki 3ágú corsa kormányt? (talán gsi-kben volt olyan ha jól tudom)
Recommended Posts