hakapeszimaki Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 Akkor már inkább az egynégy i-t vettem volna 329ért C20NEvel bár. Megtudtam pár infót róla F13mas váltó fúrt lendkerék gyári féltengely meg ilyenek nem véletlen volt az olcsó. :lol: Már kezdem érteni Demó miért írja azt gyakran, hogy 1-2 kocsiba inkább nem ülne be amibe faragtak valamit. :lol: A szétrobbanó lendkeréknél kevesebb ganéj dolog van ami menet közben történhet. A kieső kerék is kezelhető! :D (tapasztalat)
Mc-elek Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 te meg ne itt irogassá vazee, adjá egy sört az asztal alól! :lol: :lol: :D eljön annak is az ideje :D ;)
Mc-elek Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 A hozzávalók egy normális hifihez: Alpine Pioneer fejes Jbl, Dragster, Rockford, mélyközépnek ha előre veszed akkor 165mm átmérő és 55mm max a mélység különben nem megy le az ablakod. Clarion, Rcf, Jbl, Crunch, Emphaser mélynek Vezetékből se a gagyit vedd szetben, vegyél méterre kábelesnél. Amit adnak csomagba "ötezeré" arról max füvet lehet vágni a 10mm2-es ről leszeded a szigetelést marad 5mm2 :lol: Ha veszel mellé egy 1F kondit, akkor olyan tisztán fog szólni normális médiáról hogy elélvezel :D de én nem akarok normálisat :lol: jó nekem az szar mac :D
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 A szétrobbanó lendkeréknél kevesebb ganéj dolog van ami menet közben történhet. A kieső kerék is kezelhető! :lol: (tapasztalat) Meg lehet valamit úgy is csinálni, hogy ne kelljen folyamat parázni.
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 A hozzávalók egy normális hifihez: Alpine Pioneer fejes Jbl, Dragster, Rockford, mélyközépnek ha előre veszed akkor 165mm átmérő és 55mm max a mélység különben nem megy le az ablakod. Clarion, Rcf, Jbl, Crunch, Emphaser mélynek Vezetékből se a gagyit vedd szetben, vegyél méterre kábelesnél. Amit adnak csomagba "ötezeré" arról max füvet lehet vágni a 10mm2-es ről leszeded a szigetelést marad 5mm2 :lol: Ha veszel mellé egy 1F kondit, akkor olyan tisztán fog szólni normális médiáról hogy elélvezel :lol: Autós fejegység tolvajoknak üzenem, hogy mindig kiveszem az előlapot. :D:D
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 És berakod a kesztyűtartóba :D Sose csináltam még ilyet nem halok bele ha le kell venni és magammal vinni. Amúgy meg lopja el ablakon fólia van, a kocsiba riasztó, zár meg nincs csak kilincs :lol: így a zárat se tudja tönkre tenni. Ha valakinek megéri 3 ezer forintos cuccokat ellopni hajrá :lol: http://www.youtube.com/watch?v=9Oz18Kxhf1Q XD
Volu Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 beszólsz vazze :D majd ha klubbtagleszel :lol: :lol: ez övön aluli volt és fájt :D
Volu Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 majd ha megborotválkozik szépen :lol: te meg ne itt irogassá vazee, adjá egy sört az asztal alól! :lol: :D :D na már Te is beszósz? vigyázz mert chewbakka haragja utolér ;) amúgy Ti egymás mellett ültök és számítógépen kommunikáltok? :P
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 ez övön aluli volt és fájt :D Most már össze kell dobnunk ezt a klub tagsági díjat mert végünk lesz XD kiszedünk mi is pár fejegységet XDDDDDDDD a lurdytalin a mélygarázsba. :lol: Vagy leszedjük valakinek a 2 hátsó felnijét és eladjuk neki, hogy ugyan olyan mint a tied tesó nézd meg :lol: Jó lesz tartaléknak :D http://www.youtube.com/watch?v=1EZMlCoqJx8...feature=related
Volu Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 http://www.kephost.com/images4/2011/8/25/w...8i5c3ufs5vk.jpg Autós fejegység tolvajoknak üzenem, hogy mindig kiveszem az előlapot. :lol::D hasonló volt az enyém is csak kicsit okosabb verzió,imádtam...egyszer hagytam az anyós ülés alatt az előlapot,fel is törték el is vitték...azóta cipelem magammal a pakkot
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 hasonló volt az enyém is csak kicsit okosabb verzió,imádtam...egyszer hagytam az anyós ülés alatt az előlapot,fel is törték el is vitték...azóta cipelem magammal a pakkot Volt rajta 4 pár rca kimenet?:lol: Bluetooth-os volt? Azok az újabbak de mind 2 rcas. :lol: Legjobb én is imádom.
Volu Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 Volt rajta 4 pár rca kimenet?:lol: Bluetooth-os volt? Azok az újabbak de mind 2 rcas. :lol: Legjobb én is imádom. régebbi volt, és már pontosan nem tudom fajtáját de azóta lettem pioneer megszállott a fejegységek terén
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 régebbi volt, és már pontosan nem tudom fajtáját de azóta lettem pioneer megszállott a fejegységek terén Nekem volt ilyen is :/ ezt is imádtam :/ Csak eladtam de már megbántam kb. Amúgy most azon kezdtem el agyalni, hogy van még 1 corsa ablaktörlő motorom és minden hozzá és csinálok belőle egykaros ablaktörlőt :lol: :lol: tuning boltbokba 50-60ért árulják ezt hátha valami mániákus megveszi :D már jól jártam :D
Jean Trevor Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 Rég hallottam ezt a zenét, de jót röhögök rajta :lol:
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 Miért nem bannolod? :lol: Amiért téged sem... :lol:
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 régebbi volt, és már pontosan nem tudom fajtáját de azóta lettem pioneer megszállott a fejegységek terén Amikor BT-s fejet kerestem én is Pio-t nézegettem, de árban az LG fejegység jóval olcsóbb volt. Aztán amikor megvettem jöttem rá, hogy az LG a Pio-tól vásárol, az elöző évi elektronika van benne a saját mechanikájukkal. :lol:
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 Amikor BT-s fejet kerestem én is Pio-t nézegettem, de árban az LG fejegység jóval olcsóbb volt. Aztán amikor megvettem jöttem rá, hogy az LG a Pio-tól vásárol, az elöző évi elektronika van benne a saját mechanikájukkal. :lol: Hát az LG az anyag használata nem a legjobb. :lol: Amúgy nincs gond vele.
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 nájsz. Ez nem is rossz 5let. Lehet beteg vagyok de kimondottan tetszik. van pár darab gondolom így átépíthető. :lol:
Jean Trevor Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 Nekem is BT-s fejegységem van, én megvagyok pl. elégedve vele. Főleg, hogy ezelőtt egy LG-m volt, és mint minden LG termék amit veszek, beszart 1 év 1 hónaposan :lol:
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 Úgy kéne, hogy tigra eleje 3 ajtós b corsára hátulra meg 5 ajtós b corsa csomiajtóját + lámpáit áthackelni durva lenne. :lol: így. bár elég perverz lenne. :lol:
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 Hogy milyen rohadt ronda az a gyári ablaktörlő... :lol: A tigra lökösön már én is agyaltam, vajon mennyire passzolna a sima corsa cuccokhoz...
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 Hogy milyen rohadt ronda az a gyári ablaktörlő... :lol: A tigra lökösön már én is agyaltam, vajon mennyire passzolna a sima corsa cuccokhoz... Itt a válasz :lol: amúgy melyik ablaktörlőre gondolsz? :D
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2011 Elküldve Augusztus25, 2011 Itt a válasz :lol: amúgy melyik ablaktörlőre gondolsz? :lol: A hátsóra... A tigra elemek nem jönnek be a B formához, én csak a lökösön agyaltam, hogy rámenne-e és hogy állna rajta.
Recommended Posts