hajdugabords Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Az egész kocsi 1 hányinger volt :) Azóta már szét restauráltam :D Lassan már nem is lesz olyan elem amit nem cseréltem ki :D Az nem is baj. Csak szebb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Nem ütni kell a kormányrudat, hanem csapágy lehúzót kell használni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Nem ütni kell a kormányrudat, hanem csapágy lehúzót kell használni. Skoda 120L-en ütöttük a hátsó tengelyt,hogy jöjjön le a dob. Összeraktuk,örültünk. Reccs,majd a kerék vígan pattogva előzött a szántáson. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
djjean Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Sziasztok! Hát képzeljétek tegnap nagyon pórul jártam. Tudniillik a corsa-ba olyan riasztó van, amibe olyan funkció van, hogy ha leállítom a motort és kinyitom az ajtót akkor 2 percen belül bezárja az ajtókat, hogy nehogy lezáratlanul maradjon. Na igen csak erről tegnap megfeledkeztem késő este és sajnos ahogy pakoltam kifele sikeresen lezárta az autó magát és benne a kulcssal. Pótkulcs sajna nincs. Nem tudja valaki mennyi pénzért szokták kinyitni ilyenkor az ajtót? Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Csomiajtót is zárta, vagy alapból zárva volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
djjean Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Sajna azis záródik a központi zárral. Úgyhogy elégé matt helyzet van. Szerencsére itt áll a udvarba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Sajna azis záródik a központi zárral. Úgyhogy elégé matt helyzet van. Szerencsére itt áll a udvarba :) Mivel neked elég sok ajtód van, abból könnyen lehet egyet választani,aminek a sarkát óvatosan kihajlítod (a tetőnél) célszerszámmal kulcsot kiszeded és visszahajlítod. Vagy a gombot húzod fel valamivel. Múltkor asszem zuglóban úgy benne volt a kezében a mozdulat valakinek,hogy egy este feltörtek így vagy 30 suzukit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Nem ütni kell a kormányrudat... De nem ám! Volt már akinek ilyentől összeroskadt a biztonsági kormányoszlop, és akkor lehet még azt is cserélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Nem ütni kell a kormányrudat, hanem csapágy lehúzót kell használni. A kormányrúdon semmi nem volt ütve. 1 nagy krovát tettem felé és a kormányt ütöttem azzal, aztán kijjebb tekertem a csavart és megkocogtattam és már lent is volt. Szóval ütni nem így szoktam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Sajna azis záródik a központi zárral. Úgyhogy elégé matt helyzet van. Szerencsére itt áll a udvarba :) Vagy felhúzod az ablak mellett valami hajlított vassal a zárat vagy beversz 1 oldal ablakot. :D Vagy TKra vágsz egy zárat. Amúgy meg kösd le a csomagtartó ajtó motorját hátul a kárpit alatt van a csati és az is jó dolog feleslegesen nyitja zárja. Bár szét kell roncsolni a jobb oldali zárat és akkor oda felraksz egy zár nélküli kilincset azt hello. De amúgy egy vassal ha jól meghajlítod simán fel lehet húzni a zárat. XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Vagy felhúzod az ablak mellett valami hajlított vassal a zárat vagy beversz 1 oldal ablakot. :) Vagy TKra vágsz egy zárat. Amúgy meg kösd le a csomagtartó ajtó motorját hátul a kárpit alatt van a csati és az is jó dolog feleslegesen nyitja zárja. Bár szét kell roncsolni a jobb oldali zárat és akkor oda felraksz egy zár nélküli kilincset azt hello. De amúgy egy vassal ha jól meghajlítod simán fel lehet húzni a zárat. XD Ki kell feszíteni úgy 2 centire a vezetőoldali ajtó felső részét egy fadarabot bedugni, hogy ne ugorjon vissza és egy meghajlított villanyszerelő csővel fel lehet húzni a pöcköt ha olyan mint az astráé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Ki kell feszíteni úgy 2 centire a vezetőoldali ajtó felső részét egy fadarabot bedugni, hogy ne ugorjon vissza és egy meghajlított villanyszerelő csővel fel lehet húzni a pöcköt ha olyan mint az astráé. Én nem feszíteném ki az ajtót az tuti. Legrosszabb megoldás. Mondjuk nekem fólia van így simán beverném az ablakot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Én nem feszíteném ki az ajtót az tuti. Legrosszabb megoldás. Mondjuk nekem fólia van így simán beverném az ablakot :) Ha nem, hát nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
djjean Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Köszi a válaszokat. Zárat és az ablaküveget inkább egybe maradjon, ha már meg lehet oldani roncsolás mentesen. Drágábban jönne ki szerintem a javíttatás. Mindenesetre holnap megkérdezek egy helyi zárszaküzletet ami foglalkozik ilyennel, hogy mennyiért szokták ezt megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Én nem feszíteném ki az ajtót az tuti. Legrosszabb megoldás. Mondjuk nekem fólia van így simán beverném az ablakot :) Na vége a bontásnak? Mit mókoltál ma megint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Na vége a bontásnak? Mit mókoltál ma megint? Hát ma bepakoltunk 1 komplett kocsit kb még a raktárba. Eladtunk egy ablakemelőt aztán ma ennyi volt a szerelés majd holnap ha minden igaz akkor felaprítjuk a kasznit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Hát ma bepakoltunk 1 komplett kocsit kb még a raktárba. Eladtunk egy ablakemelőt aztán ma ennyi volt a szerelés majd holnap ha minden igaz akkor felaprítjuk a kasznit. Te kocsimókoló kisiparos. Lassan bérelhetsz egy raktárat. Mit kapok ajándékba a cuccokból? :) van valami ami érdekelhet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Köszi a válaszokat. Zárat és az ablaküveget inkább egybe maradjon, ha már meg lehet oldani roncsolás mentesen. Drágábban jönne ki szerintem a javíttatás. Mindenesetre holnap megkérdezek egy helyi zárszaküzletet ami foglalkozik ilyennel, hogy mennyiért szokták ezt megoldani. Nekem úgy rémlik amikor szerelgettem a zárat, hogy az ablak mellett benyúlva 1 jól meghajlított vassal fel lehet húzni a zárat. :) Én megpróbálkoznék vele mielőtt 5-10 ezrekért kinyitják. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Te kocsimókoló kisiparos. Lassan bérelhetsz egy raktárat. Mit kapok ajándékba a cuccokból? :) van valami ami érdekelhet? Van egy kis millió cucc mit szeretnél? :D Nem lassan már most kéne bérelnem 1 raktárat meg 1 garázst ahol lehetne szerelni. :D Ja nem is kell nekem mert én csak gondolatba tuningolok most jut eszembe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Van egy kis millió cucc mit szeretnél? :) Nem lassan már most kéne bérelnem 1 raktárat meg 1 garázst ahol lehetne szerelni :D Ja nem is kell nekem mert én csak gondolatba tuningolok most jut eszembe :D Nem tudom. Jó lenne egy riasztó, meg egy cseccse első lámpa, meg egy szép fekete csomiajtó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Nem tudom. Jó lenne egy riasztó, meg egy cseccse első lámpa, meg egy szép fekete csomiajtó. Riasztó vatera. Első lámpát vagy venni kell vagy csinálni. Csomi ajtó meg úgy lesz, h elviszed a tied mert szép és telibe fújják. :D Haverom akivel bontunk és ő vele fogjuk betenni az 2000es motort. 20-25 körül átalakítja neked az SI-t azt üzeni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Riasztó vatera. Első lámpát vagy venni kell vagy csinálni. Csomi ajtó meg úgy lesz, h elviszed a tied mert szép és telibe fújják. :) Na majd valamit kiokoskodok. Szerintem a riasztót megrendelem valamikor 1-2 hét múlva. Aztán nálad beszereljük. Mit szólsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Na majd valamit kiokoskodok. Szerintem a riasztót megrendelem valamikor 1-2 hét múlva. Aztán nálad beszereljük. Mit szólsz? 5000 lesz azt. :D Hehe. Persze segítek nem nagy cucc, egyedül azt kell kideríteni, hogy milyen központi-zárad van és negatívra zár e, meg hogy melyik 2 szál kell nekünk :) Ilyet vegyél. http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1470843883.html Bár egy forrasztót kéne már vennem ami már van 1000 éves és már szét ütöttem vágtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 5000 lesz azt. :D Hehe. Persze segítek nem nagy cucc, egyedül azt kell kideríteni, hogy milyen központi-zárad van és negatívra zár e, meg hogy melyik 2 szál kell nekünk :) Ilyet vegyél. http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1470843883.html Bár egy forrasztót kéne már vennem ami már van 1000 éves és már szét ütöttem vágtam :D A forrasztóval ne legyen gondod. Melóból hozok ha kell. Melletted legalább megtanulok dolgokat. Ha kell mérőműszer akkor viszek azt is. Van egy ######a kis multiméterem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 A forrasztóval ne legyen gondod. Melóból hozok ha kell. Melletted legalább megtanulok dolgokat. Ha kell mérőműszer akkor viszek azt is. Van egy ######a kis multiméterem. Ilyet se mondtak még :D nekem is van még mit tanulni de hát ilyen az élet :D Persze ha átjössz szívesen segítek szeretek bütykölni ja valami forrasztó nem árt :) Amúgy nem vészes bekötni. Meg valami kábelt hozzál testnek és pozitívnak bár nekem is van valahol csak most kicsit szétszórtság van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts