Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Te amúgy érted amit írsz? Az más kérdés, hogy értelme se sok van...

Mit nem érthető ezen*******? Ha jobb állapotú a gumi könnyebb tekerni. Ja tudom te mindent jobban tudsz .:) Látom neked mindenbe bele kell kötnöd ********? Mindenkivel értelmesen elbeszélek kivétel veled és a **** haveroddal. *******

Elküldve
Mit nem érthető ezen *****? Ha jobb állapotú a gumi könnyebb tekerni. Ja tudom te mindent jobban tudsz .:) Látom neked mindenbe bele kell kötnöd *****? Mindenkivel értelmesen elbeszélek kivétel veled és a ***** haveroddal. ******

1. Tanulj meg írni.

2. Ne személyeskedj.

3. Vegyél vissza az arcból.

4. Ha szélesebb, nem könnyebb.

5. Ez egy klub fórum, ha valami nem tetszik el lehet takarodni.

6. Az nem az én bajom, hogy mindent kötekedésnek veszel.

7. A gagyi haverom moderátor ezen a fórumon, valószínűleg okkal kapta.

8. Elég sok gagyi haverom van.

9. Ne sértegess a cigányozásoddal.

Elküldve
szép vas ...

de cseréld ki hátul a felíratott 1.2-re ,meg tüntesd el a gsi felíratott :D :D

sokan ezt mondják,de számomra az a felirat is hozzá tartozik, nem szoktam nagyon "sztrítrészerkedni" így nem akarok senkit megtéveszteni egy 1,2es felirattal :D

ja és pííísz :)

Elküldve
sokan ezt mondják,de számomra az a felirat is hozzá tartozik, nem szoktam nagyon "sztrítrészerkedni" így nem akarok senkit megtéveszteni egy 1,2es felirattal :D

ja és pííísz :)

Ez most 195/50 ugye?

Elküldve
Negative. Csak olyan ballonosnak tűnik. :D

na elmész te a ballonosssal :D ...a 14es kerekek a 185/60-al,na azok ballonosak voltak :)

Elküldve
na elmész te a ballonosssal :D ...a 14es kerekek a 185/60-al,na azok ballonosak voltak :)

Jóóó, néha a sajátom is ballonosnak tűnik. :D Ilyenkor előveszem a pótkereket, és megnyugszom, hogy még mindig beteg vagyok. :D

Elküldve
Jóóó, néha a sajátom is ballonosnak tűnik. :) Ilyenkor előveszem a pótkereket, és megnyugszom, hogy még mindig beteg vagyok. :D

ennyi :D

Elküldve
tátáááám:

és akkor jön a nap kérdése: lecseréltük a kerekeket, és olyan mintha kapott volt egy szervót is az autó,sokkal könnyebb tekerni pedig 1centivel szélesebb elvileg a kerék?! :)

Zsír lett. :D

Neked elöl mekkora csücs van bent?

Elküldve
Zsír lett. :D

Neked elöl mekkora csücs van bent?

köszönöm! :)

elöl 60as,hátul 40es,de azt néztem mintha pont erre találták volna ki...ha hátul is 60as lenne az ültetés az úgy nagyon határ eset lenne,vszínüleg bele érne a gyári ívekbe,vagy ha nem is akkor pár kiló (max egy sovány ember hátra) és akkor érne bele

Elküldve
köszönöm! :)

elöl 60as,hátul 40es,de azt néztem mintha pont erre találták volna ki...ha hátul is 60as lenne az ültetés az úgy nagyon határ eset lenne,vszínüleg bele érne a gyári ívekbe,vagy ha nem is akkor pár kiló (max egy sovány ember hátra) és akkor érne bele

A hátsó ívvel én is bajban vagyok... :D Túl puha a hátulja, és könnyen takar a felniből az ív, az meg nem jó a köv projekthez. :\

Elküldve

Sziasztok!

Bontóban még nem találtam az öt ajtóshoz, a bal hátsó ajtó, ablak melletti kis háromszögéhez a bepattintós műanyagot. Ha esetleg valakinél akadna belőle........

Köszi.

Elküldve
Ez szörnyű. Pont a legfontosabb dolgok maradtak ott. :D

Szia! Úgy néz ki még is eltudom hozni neked az fűtéshez tartozó előtét ellenállást néztem neten ilyen 5 ezer forintos tétel hmmm.. Ha érdekel viheted majd :) 2 ezerért.

Elküldve
Szia! Úgy néz ki még is eltudom hozni neked az fűtéshez tartozó előtét ellenállást néztem neten ilyen 5 ezer forintos tétel hmmm.. Ha érdekel viheted majd :) 2 ezerért.

Hmm... Ez jól hangzik. És nem is kellet hozzá FA testápoló :D

nagyon köszi. Kell a cucc.

Elküldve
Dörti nekem meg akkor írj privátot ha lefényképezted a kárpitot:))

Előszedtem neked ma nem fényképeztem mert eléggé le van harcolva itt ott megszakítva az anyag, egyik oldalon 2 fa csavar bele tekerve nincs eltörve de nem valami szép gondolom így nem is kéne. Viszont nekem ha Lackó elküldi a kárpitokat lesz 2 DB hátsó fekete kárpitom + 2DB fekete első egyedi azt eladhatom ha érdekel. Persze ehhez küldenie kéne a srácnak! :)

Elküldve
Előszedtem neked ma nem fényképeztem mert eléggé le van harcolva itt ott megszakítva az anyag, egyik oldalon 2 fa csavar bele tekerve nincs eltörve de nem valami szép gondolom így nem is kéne. Viszont nekem ha Lackó elküldi a kárpitokat lesz 2 DB hátsó fekete kárpitom + 2DB fekete első egyedi azt eladhatom ha érdekel. Persze ehhez küldenie kéne a srácnak! :)

okés, érdekel!

mond neki, hogy annak kéne aki a kipufogót megvette tőle!!

PP

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.