Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Helo mindenki.

Lenne egy kérdésem. A fűtés és hűtés ventilátor csak 4-es fokozatban megy. A másik 3 0. Mi lehet a gondja? Mit kell javítani? cserélni? Kezd zavarni hogy folyton csak 4-esbe megy . Kicsit hangos.

Elküldve
Helo mindenki.

Lenne egy kérdésem. A fűtés és hűtés ventilátor csak 4-es fokozatban megy. A másik 3 0. Mi lehet a gondja? Mit kell javítani? cserélni? Kezd zavarni hogy folyton csak 4-esbe megy . Kicsit hangos.

Valószínű hogy az előtét-ellenállásod halt be.. Bár nekem nem Corsam van, de ugyanezzel a problémával szenvedtem én is s nekem ezt mondták, hogy ez a bibi.. :D :)

Elküldve
Valószínű hogy az előtét-ellenállásod halt be.. Bár nekem nem Corsam van, de ugyanezzel a problémával szenvedtem én is s nekem ezt mondták, hogy ez a bibi.. :D :)

az lesz az :D

Elküldve

Köszi a gyors választ. Akkor csere.

Elküldve
Köszi a gyors választ. Akkor csere.

dörti most bont két corsát is,sztem neki lesz ilyen ha bontottat akarsz és ha megverjük max 3ezerért talán oda is adja :)

Elküldve
:)

Help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! szeretném ma bekötni az elektromos ablakot !

Megoldodtam, ha már senki nem kötött, lletve nem válaszolt. A F Astra gyik-es leírásban a kábel színei megegyeznek!

Remélem nem lesz vele baj, mert hogy soha többet nem szeretném szétszedni az elektromos ablakemelőt, amilyen szívás volt beteeni! (10 óra)

Elküldve
dörti most bont két corsát is,sztem neki lesz ilyen ha bontottat akarsz és ha megverjük max 3ezerért talán oda is adja :D

Az nagyon jó lenne. Viszem a FA testápolómat :) Dörti, akad nálad ilyesmi????

Elküldve

Dörti!

A bontás alatt álló corsákban milyen színű kárpit van?

engem fekete érdekelne és 3 ajtóshoz kellene, elsősorban a két hátsó oldalsókárpit, de természetesen minden csak megegyezés kérdése! xDD

üdv: Gábor

ui: és ha esetleg joy akkor a piros kapcsolók is jöhetnek! (amennyiben piros)

Elküldve
Dörti!

A bontás alatt álló corsákban milyen színű kárpit van?

engem fekete érdekelne és 3 ajtóshoz kellene, elsősorban a két hátsó oldalsókárpit, de természetesen minden csak megegyezés kérdése! xDD

üdv: Gábor

ui: és ha esetleg joy akkor a piros kapcsolók is jöhetnek! (amennyiben piros)

2 hátsó kárpit fekete de a baloldalin van 2 lyuk asszem a barom belecsavart fa csavart de majd megnézem mennyire gáz, a kapcsoló joy zöld

Elküldve
2 hátsó kárpit fekete de a baloldalin van 2 lyuk asszem a barom belecsavart fa csavart de majd megnézem mennyire gáz, a kapcsoló joy zöld

oks, ha esetleg egy képet is dobnál róla azt megköszönném.

Elküldve
tátáááám:

és akkor jön a nap kérdése: lecseréltük a kerekeket, és olyan mintha kapott volt egy szervót is az autó,sokkal könnyebb tekerni pedig 1centivel szélesebb elvileg a kerék?! :)

Jól néz ki, bár én biztos kisebb gumit raktam volna rá. :D :D

Elküldve
Jól néz ki, bár én biztos kisebb gumit raktam volna rá. :D :)

ha azt a "bár"-t és az utána következőket nem írtad volna,még akár kedvelnélek is :D

Elküldve

Nahát még ilyet a kis moti hogy védi magát azzal hogy állítólag nem ő volt ott adásvételkor hanem a haverja meg a haverjával is beszéltem pedig egyáltalán nem így van.Hihetetlen ez az ember már nagyon tököm tele van vele.És képes még mindig hazudni!

Elküldve
Nahát még ilyet a kis moti hogy védi magát azzal hogy állítólag nem ő volt ott adásvételkor hanem a haverja meg a haverjával is beszéltem pedig egyáltalán nem így van.Hihetetlen ez az ember már nagyon tököm tele van vele.És képes még mindig hazudni!

Nem olvastad a "Moti story board"-ot? Tiszta Krimi.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.