Volu Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 dehogynem :D ... itt vagyok cicafiú :) whháááháááháááá :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 dehogynem :D ... itt vagyok cicafiú :) A nevem Sp... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 A nevem Sp... :) "és a szoba nem tőlem meleg"... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Sziasztok! Ma elhoztam a corsat a szerelotol, megcsinaltak a generatort (diodahidat es stabilizatort csereltek), valamint betettek az uj bosch szondat is:). A muszerfalban kicsereltek a kiegett toltesjelzo egot es valoszinuleg nem tette vissza a szaki rendesen a sebbesegora kabelet, mert 40-60 km/h-nal apro pattogo hangot adott es remegett a manus. Kesobb vegleg kifekudt (nem mutatott semmit) es utana erdekes jelenseg lepett fel: 10 perc alatt 4szer allt meg a motor amikor benyomtam a kuplungot. Nem tudom, hogy van-e osszefugges a sebessegvezetek kiakadasa es a motorleallas kozott? Az biztos, hogy mielott nem vittem szerelohoz azelott csak nagyon ritkan (november ota kb 4szer produkalta ezt). Mitol lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 szia légyszi írd le a cikkszámát a carphone kuppelnek, mert felhivtam a csergőt de azt mondták, hogy szerezzek cikkszámot hozzá!! köszi 490437813 12 34 130 BORÍTÁS, KIJELZŐ EGYSÉG Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Sziasztok! Ma elhoztam a corsat a szerelotol, megcsinaltak a generatort (diodahidat es stabilizatort csereltek), valamint betettek az uj bosch szondat is:). A muszerfalban kicsereltek a kiegett toltesjelzo egot es valoszinuleg nem tette vissza a szaki rendesen a sebbesegora kabelet, mert 40-60 km/h-nal apro pattogo hangot adott es remegett a manus. Kesobb vegleg kifekudt (nem mutatott semmit) es utana erdekes jelenseg lepett fel: 10 perc alatt 4szer allt meg a motor amikor benyomtam a kuplungot. Nem tudom, hogy van-e osszefugges a sebessegvezetek kiakadasa es a motorleallas kozott? Az biztos, hogy mielott nem vittem szerelohoz azelott csak nagyon ritkan (november ota kb 4szer produkalta ezt). Mitol lehet? Motorkontrol lámpa nem villágít? Lehet kicsúszott a km óra spirál és nincs sebjel az ECU-nak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 490437813 12 34 130 BORÍTÁS, KIJELZŐ EGYSÉG köszönöm holnap remélem így már sikerül megrendelnem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Motorkontrol lámpa nem villágít? Lehet kicsúszott a km óra spirál és nincs sebjel az ECU-nak. Nem, nem vilagit es hiba sincs, illetve a 71 kodot villogtatja (beszivott levego homerseklet erzekeloje), de gondolom azert mert a generator kiszereleshez le kellett kotni, de lehet tevedek, majd leveszem az akku sarut es meglatom utana elojon. A spiral biztos ki van csuszva, mivel meg se mozdul a mutato es a kattogo hang sincs. Csak az a kerdes, hogy koze van a kuplung benyomasakor torteno motorleallasnak?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Nem, nem vilagit es hiba sincs, illetve a 71 kodot villogtatja (beszivott levego homerseklet erzekeloje), de gondolom azert mert a generator kiszereleshez le kellett kotni, de lehet tevedek, majd leveszem az akku sarut es meglatom utana elojon. A spiral biztos ki van csuszva, mivel meg se mozdul a mutato es a kattogo hang sincs. Csak az a kerdes, hogy koze van a kuplung benyomasakor torteno motorleallasnak?? Ha nincs sebjel az ECU felé lehet ilyen gond.Azt pedig a műszeregységtől veszi. Tedd vissz a spirált. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bernardo Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Ha nincs sebjel az ECU felé lehet ilyen gond.Azt pedig a műszeregységtől veszi. Tedd vissz a spirált. Ertem, hat valamelyik nap visszateszem. Van valami utjelado is a sebessegmero oraban. Az mire is szolgal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Ertem, hat valamelyik nap visszateszem. Van valami utjelado is a sebessegmero oraban. Az mire is szolgal? Erre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 A szerelőnek is gondolom kedvenc időtöltése volt a spirálvisszarakás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 A szerelőnek is gondolom kedvenc időtöltése volt a spirálvisszarakás :) Pedig egyszerű, ha a váltóból addig kitekered, amíg az órába kényelmesen beakasztod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Azóta én is tudom már :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Senki sem rakott be gyári ablakemelőt? Senki nem tudd segíteni? :) Help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! szeretném ma bekötni az elektromos ablakot ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Azóta én is tudom már :) Na átkötötted a tid-et? Megjavult? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 ha olvassa az a csoda szép sötét hajú 3ajtós fekete b corzás lány aki ma beengedett maga elé a fogarasi kerepesi kereszteződésében,hogy nem azért nem indultam meg mert nem tudok vezetni,hanem mert azzal az egy kis mosolyával annyira levett a lábamról hogy a sebességet sem találtam :) Ez melyik nap volt? És melyik napszak? Mert hétfő, vagy szerda reggel az üllői úton én is találkoztam egy helyes barna, hátul összefogott hajú lánnyal, aki szemüveges volt. Ja és persze Ő is fekete háromajtós Corsaban ült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 490437813 12 34 130 BORÍTÁS, KIJELZŐ EGYSÉG szia Johnny nem lehet, hogy véletlenül a vonalkód számát adtad meg? Csergőben azt mondják, hogy ilyen cikkszám nem létezik náluk! A cikkszám (gyári alkatrészeknél) 90-el kell, hogy kezdődjön és 8 számjegyből áll összesen! Megtennéd, hogy esetleg utána nézel, hogy ez is megvan e? Köszönöm szépen és bocsi, hogy ennyi gondom van de egyszerűen nem tudom megrendelni ezt a carphone kuppelt! üdv: Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Ez melyik nap volt? És melyik napszak? Mert hétfő, vagy szerda reggel az üllői úton én is találkoztam egy helyes barna, hátul összefogott hajú lánnyal, aki szemüveges volt. Ja és persze Ő is fekete háromajtós Corsaban ült. ez tegnap volt, (csüt) és nem volt szemüveges és nem volt összefogva a haja...de úgy látszik a szép sötét hajú lányoknak vhol osztogatják a 3ajtós fekete b corsákat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Na átkötötted a tid-et? Megjavult? Müködik, de nem kötöttem át, csak éjszaka feltünöbb, hogy világít, de majd egyszer megnézem, most nincs türelmem kibontani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 szia Johnny nem lehet, hogy véletlenül a vonalkód számát adtad meg? Csergőben azt mondják, hogy ilyen cikkszám nem létezik náluk! A cikkszám (gyári alkatrészeknél) 90-el kell, hogy kezdődjön és 8 számjegyből áll összesen! Megtennéd, hogy esetleg utána nézel, hogy ez is megvan e? Köszönöm szépen és bocsi, hogy ennyi gondom van de egyszerűen nem tudom megrendelni ezt a carphone kuppelt! üdv: Gábor Tessék válasszál: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 Tessék válasszál: szia igazából mi a különbség az első és a második között? nekem a b corsaba kellene. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 okés ::))) megvan a különbség csak kicsit nagy munka közben vagyok!! xDD ezer köszönet Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 amit kaptam cikkszámokat azok alapján sajnos a Csergőéknél nem tudták beazonosítani a Carphone Kuppelt de végül is megtaláltuk -hála az értékesítő türelmének- amit keresek és úgy gondoltuk, hogy nekem ezek közül is az kell amelyik a belinkelt képen kékkel van jelölve! (rádiótelefont beszerelő készlet: az értékesítő kollega elmondása szerint ez való a nagyobb típusú kijelzőkhöz) Hétfőn kell visszahívnom és megrendelni, de erősítsetek még legyetek szívesek, hogy jól gondoltuk! Köszönöm segítségeteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus5, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2011 holnap megyek a kerekeimért,végre készen lettek, nagggyon kíváncsi leszek...fotókat majd készítek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts