warwolf Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 tigrában az 1,6os moci - azt hiszem x16xe- valakinek vmi tapasztalata vele kapcsolatban? "megvehető" egy ilyen motorral szerelt tigra? C16XE-vel inkább.X16XE-nél számolni kell az ECOTEC dolgokkal amik okozhatnak fejtörést. No meg az 1.6 szinte úgy van bepajszerolva a motortérbe, ezért sok mindenhez, sok mindent bontani kell ha hozzá akarsz férni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 C16XE-vel inkább.X16XE-nél számolni kell az ECOTEC dolgokkal amik okozhatnak fejtörést. No meg az 1.6 szinte úgy van bepajszerolva a motortérbe, ezért sok mindenhez, sok mindent bontani kell ha hozzá akarsz férni. :) nekem volt c16xe mocim az autómban,nem kell bemutatni :D csak elvileg 94től már az 1,6osok x16xe -s motorkódosak. a szerelése nem érdekel,van egy szerelő barátom aki egy életre le van kötelezve számomra :D (ne kérdezd) asszonynak nézegetünk ilyet,de félek ezektől az ecoteces motoroktól Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Nekem is úgy rémlik hogy a C16XE már nem került bele a Tigrába, abban csak X-es motorkódok voltak (X14XE, X16XE). Volt viszont C16XE B Corsában, és mivel a Tigra erre épül, tulajdonképpen átépíthető abba is, csak minek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Nekem is úgy rémlik hogy a C16XE már nem került bele a Tigrába, abban csak X-es motorkódok voltak (X14XE, X16XE). Volt viszont C16XE B Corsában, és mivel a Tigra erre épül, tulajdonképpen átépíthető abba is, csak minek? C16XE-t csak a 93ban gyártott gsi B corsákba raktak...anno már kiokosodtam ebből a motorkódból :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 asszonynak nézegetünk ilyet,de félek ezektől az ecoteces motoroktól Oda kell rájuk figyelni, elromlani ugyanazok a dolgok szoktak benne.AGR, alapjárati léptető koszolódás, folytószelepház koszolódás, gyújtórtafó, gyújtáskábelek, lambda szonda..... ilyenek. Hozzáértő szerelő ismeretében vállalható a dolog, csak ne legyen kitaposva a lelke. Kihagytam a kábelköteg öregedést.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Oda kell rájuk figyelni, elromlani ugyanazok a dolgok szoktak benne.AGR, alapjárati léptető koszolódás, folytószelepház koszolódás, gyújtórtafó, gyújtáskábelek, lambda szonda..... ilyenek. Hozzáértő szerelő ismeretében vállalható a dolog, csak ne legyen kitaposva a lelke. Kihagytam a kábelköteg öregedést.... ettől fázom a legjobban...meg hogy ecotec :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Nekem van oktánszám állítóm 1000FTért viheted :) 95-98. Kuplung vagy 20 kedvezménnyel jó minőségű és még nincs beszerelve :D Ennyi erővel én még olcsón adom a komplett motort :D 40ért viheted mindennel együtt :D Szevasz! Első lépésben enyém lehet az oktánszám állító? Gyuri Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 találtam egy oldalt nagy unalmamban,vmi sportautó barátok klubja (http://www.sbkm.hu) megnéztem a tagok listáját, ott van hogy milyen autójuk van embereknek...hát az egy teljesen más világ :) aztán mégjobban unatkoztam,elkezdtem nétítéletet olvasgatni subaru impreza wrx sti-ről, vmelyik verte a nyálát hogy 300pacis subarujával 2:19-et ment a hungaroringen...aztán eszembe jutott hogy A corsás forumban Padregas nem sokkal maradt le ettől az eredménytől...sok idióta subarus,nem tudják a frankót, corsát kell venni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Kösz szépen. Ez a mantzeles okosság ez kb 2500 EUR :) megpróbáljuk ezt a powerboxot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 sok idióta subarus,nem tudják a frankót, corsát kell venni :) van köztünk olyan akinek b combo-ja van, és vrx sti-je :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 van köztünk olyan akinek b combo-ja van, és vrx sti-je :D az akkor vagy áruló :) vagy azért van comboja mert subaruból nincs kis dobozos (a liberot nem számolom :D ) nagyjából tudom kiről van szó függetlenül attól h nem ismerem Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 na itthon van a c14se motor meg rengeteg cucc :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 na itthon van a c14se motor meg rengeteg cucc :) legalább lesz mivel aludnod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 legalább lesz mivel aludnod :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 az akkor vagy áruló :) vagy azért van comboja mert subaruból nincs kis dobozos (a liberot nem számolom :D ) nagyjából tudom kiről van szó függetlenül attól h nem ismerem nem áruló ,nagyon jó srác :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 nem áruló ,nagyon jó srác :D biztos így van,ha Te mondod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus3, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2011 Sziasztok Gábor vagyok! Van egy X14sz corsa B aminek motorhibakódja a következő:0105 intake manifold pressure senzor ha jól fordítom ez a szívócső nyomás szenzor. Ezt hol találom?Tudnátok mellékelni egy képet? Előre is köszönöm a segítségeteket. Gábor MAP szenzor a tűzfalon. Valszeg a vákumcsöve repedt, lyukas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Srácok gyári elektromos ablak bekötése ugyanolyan, mint az astra f-beb? Gondolok itt a kábelek színére meg ilyenek, mert ott találtam értelmes leírást a bekötéshez! http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry645500 Senki sem rakott be gyári ablakemelőt? Senki nem tudd segíteni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Ha kell nekem van angol és német leírásom MID-hez is, cikkszám a carphone kuppelhez. szia légyszi írd le a cikkszámát a carphone kuppelnek, mert felhivtam a csergőt de azt mondták, hogy szerezzek cikkszámot hozzá!! köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 ha olvassa az a csoda szép sötét hajú 3ajtós fekete b corzás lány aki ma beengedett maga elé a fogarasi kerepesi kereszteződésében,hogy nem azért nem indultam meg mert nem tudok vezetni,hanem mert azzal az egy kis mosolyával annyira levett a lábamról hogy a sebességet sem találtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 ha olvassa az a csoda szép sötét hajú 3ajtós fekete b corzás lány aki ma beengedett maga elé a fogarasi kerepesi kereszteződésében,hogy nem azért nem indultam meg mert nem tudok vezetni,hanem mert azzal az egy kis mosolyával annyira levett a lábamról hogy a sebességet sem találtam :) Folyt a nyálad a bajuszod alatt mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Folyt a nyálad a bajuszod alatt mi? :) hahaha :D azért azt nem,de fülég ért a szám és nem találtam bele az egyesbe fél percig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 hahaha :D azért azt nem,de fülég ért a szám és nem találtam bele az egyesbe fél percig :) Asszony hogy viseli, hogy amikor kell, nehezen kezeled a botot? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 Asszony hogy viseli, hogy amikor kell, nehezen kezeled a botot? :) jól,mert olyankor nincs ott...no meg ezt a fórum sem olvassa szerencsémre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus4, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2011 jól,mert olyankor nincs ott...no meg ezt a fórum sem olvassa szerencsémre :D dehogynem :D ... itt vagyok cicafiú :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts