Mc-elek Elküldve Július26, 2011 Elküldve Július26, 2011 Ertem, hat akkor mindenkepp az altalad irt ket modellt fogom keresni (ngk es bosch) aztan meglatom melyik lesz.:) ahogy érzed :D
Bernardo Elküldve Július26, 2011 Elküldve Július26, 2011 Micsoda nyűglődés van itt kérem.... :D Nekem 12EFt-os Bosch van bent, gyári csatis és gyönyörűen megy. az etanolos átlakító progiján látni, hogy szépen műköüdik, Udi barátom is ilyet használ a C14SE-ben, azzal sincs gond. Nyuglodik a fene, de ennel olcsobban en nem kaptam itt nalunk (erdelyben). Apropo, te milyen szamu bosch-t hasznalsz? Gondolom nem univerzalis, ill milyen szamut ajanlasz? Tanits mester :)
J0hnny Elküldve Július26, 2011 Elküldve Július26, 2011 Nyuglodik a fene, de ennel olcsobban en nem kaptam itt nalunk (erdelyben). Apropo, te milyen szamu bosch-t hasznalsz? Gondolom nem univerzalis, ill milyen szamut ajanlasz? Tanits mester :) Hát most megnem mondom neked fejből, majd megnézem, ha látszik. :D Lila vezetékes, gyári csatis.
dirty-handz Elküldve Július26, 2011 Elküldve Július26, 2011 Na az alkatrészek 80% itthon van. Ha valakit érdekel esetleg valami kérdezhet! Van 1 rakat cucc
J0hnny Elküldve Július26, 2011 Elküldve Július26, 2011 Na az alkatrészek 80% itthon van. Ha valakit érdekel esetleg valami kérdezhet! Van 1 rakat cucc Jó állapotú hátsó lengéscsillapítók...ha van
dirty-handz Elküldve Július26, 2011 Elküldve Július26, 2011 Jó állapotú hátsó lengéscsillapítók...ha van Van, egész híd az hogy milyen állapotúak a csillapítok azt nem tudom :) A B corsába mekkora főfékhenger van? Mert sikerült 22est szereznem elvileg vmi 12es van vagy mi?
Volu Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 ezt megláttam,egyből Hakapeszi jutott eszembe...1,2 és még mehet is :) http://www.mobile24.hu/index.php?pid=detai...alled_from=list
hajdugabords Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 Valakinek van elfekvőben Opel corsa B-hez való bal oldali (index, reflektor) bajuszkapcsoló? Lehetőleg működőképes.
hakapeszimaki Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 ezt megláttam,egyből Hakapeszi jutott eszembe...1,2 és még mehet is :) Bizony,bizony az én 1.2-em így néz ki!
Henk Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 Van, egész híd az hogy milyen állapotúak a csillapítok azt nem tudom :) A B corsába mekkora főfékhenger van? Mert sikerült 22est szereznem elvileg vmi 12es van vagy mi? 20,64-es a Corsaé.
dirty-handz Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 20,64-es a Corsaé. Ez tuti? Mindegy a 22 akkor is nagyobb :) calibra cucc ettől elvileg ha cserélem jobbnak kéne lennie a fékemnek. Jobban szeretem a fejre állós féket mint amikor nyomni kell jobban.
hajdugabords Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 dirty, véletlenül neked nincs elfekvőben corsa b bajuszkapcsolód? bal oldali.
dirty-handz Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 dirty, véletlenül neked nincs elfekvőben corsa b bajuszkapcsolód? bal oldali. De van bal és jobb is sőt a tartó része csak nem szeretném eladni mert ezek fogyó eszközök nálam is és nem szeretnék 3 ezerért venni a bontóba :) Amúgy szívesen eladnám. Vaterán láttam olcsón asszem.
hajdugabords Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 De van bal és jobb is sőt a tartó része csak nem szeretném eladni mert ezek fogyó eszközök nálam is és nem szeretnék 3 ezerért venni a bontóba :) Amúgy szívesen eladnám. Vaterán láttam olcsón asszem. Az kár. Akkor keresgélek vaterán. Azért ha valakinek akad, szóljon.
Stofl Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 Sziasztok! Autórádiót cseréltem tesóm Corsáján. Mivel eddig gyári RDS-es volt benne, megjelenítette a kijelző az állomásokat. Most viszont üres a kijelző ezen része bekapcsolt rádió mellett. Szóval a kérdésem, hogy mi a megoldás, hogy a dátum bekapcsolt rádió mellett is a kijelzőm megmaradjon? Kábelt kell vágni, vagy van humánusabb módja is ami otthon elvégezhető?
krapi Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 dirty, véletlenül neked nincs elfekvőben corsa b bajuszkapcsolód? bal oldali. négyezer valahányszáz forint az új utángyártott.......
Henk Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 Ez tuti? Mindegy a 22 akkor is nagyobb :) calibra cucc ettől elvileg ha cserélem jobbnak kéne lennie a fékemnek. Jobban szeretem a fejre állós féket mint amikor nyomni kell jobban. Szerintem a nagyobb rásegítőt jobban észrevennéd mint a 1,5 mm-rel nagyobb átmérőjű főfékhengert. Az új irányjelzőkapcsoló meg 3700 a Bárdinál, kedvesség nélkül.
dirty-handz Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 Szerintem a nagyobb rásegítőt jobban észrevennéd mint a 1,5 mm-rel nagyobb átmérőjű főfékhengert. Az új irányjelzőkapcsoló meg 3700 a Bárdinál, kedvesség nélkül. Az lehet csak az nem gyári kapcsoló. Én is tudok ilyet kedvezménnyel 40%al de jót nem igen hallottam még róla. A rásegítő haverom azt mondta h ugyan az mint calibrában elvileg ott a főfékhenger 22es. Nagyobb rásegítő csak a v6ba volt 2.5be 23 3.2 25ös főfékhenger és ilyenek. Neten utána nézve a rásegítők is 8,5-9 esekek. Elvileg ezek így vannak. Ha valaki jobban tudja érdekelne :)
Henk Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 Az lehet csak az nem gyári kapcsoló. Én is tudok ilyet kedvezménnyel 40%al de jót nem igen hallottam még róla. A rásegítő haverom azt mondta h ugyan az mint calibrában elvileg ott a főfékhenger 22es. Nagyobb rásegítő csak a v6ba volt 2.5be 23 3.2 25ös főfékhenger és ilyenek. Neten utána nézve a rásegítők is 8,5-9 esekek. Elvileg ezek így vannak. Ha valaki jobban tudja érdekelne :) 3700 a rendes ára és abból jön le 40 % az már nevetséges ár. Amúgy én egy ilyen kapcsolóból inkább belerakok egy új Febit mint egy 17 éves bontott gyárit. Nekem pont ez a fajta van benne már pár éve és eddig tökéletes, nincs kikopva, vissza is ugrik rendesen.
dirty-handz Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 3700 a rendes ára és abból jön le 40 % az már nevetséges ár. Amúgy én egy ilyen kapcsolóból inkább belerakok egy új Febit mint egy 17 éves bontott gyárit. Nekem pont ez a fajta van benne már pár éve és eddig tökéletes, nincs kikopva, vissza is ugrik rendesen. Az szép haveromnak 1 hónap után szétesett :) lehet hibás volt, amúgy a bontott kapcsolókat elég kipróbálni és máris érezhető milyen. :D Persze nekem van még 1 bontott így full nem érdekel :D Nekem meg nem ugrik vissza mert nem gyári kormány :D Majd hackelnem kéne valami távtartót ami oda nyomná a gyári gyűrűt és lenne duda + visszalőkné bár 2 éve így használom.
dirty-handz Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 Sziasztok! Autórádiót cseréltem tesóm Corsáján. Mivel eddig gyári RDS-es volt benne, megjelenítette a kijelző az állomásokat. Most viszont üres a kijelző ezen része bekapcsolt rádió mellett. Szóval a kérdésem, hogy mi a megoldás, hogy a dátum bekapcsolt rádió mellett is a kijelzőm megmaradjon? Kábelt kell vágni, vagy van humánusabb módja is ami otthon elvégezhető? Valahol kitudják programozni pár ezresért de egyszerűbb a tidnél elcsapni a kábelt azt hello :)
dirty-handz Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 Volu! Itt a lehetőség http://www.vatera.hu/item/view/index.php?c....php?list=inbox hehe
J0hnny Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 Sziasztok! Autórádiót cseréltem tesóm Corsáján. Mivel eddig gyári RDS-es volt benne, megjelenítette a kijelző az állomásokat. Most viszont üres a kijelző ezen része bekapcsolt rádió mellett. Szóval a kérdésem, hogy mi a megoldás, hogy a dátum bekapcsolt rádió mellett is a kijelzőm megmaradjon? Kábelt kell vágni, vagy van humánusabb módja is ami otthon elvégezhető? Pinout Below is the Pinout for the TID 1 - RED - Constant Live 2 - BLUE - Temperature 3 - BROWN - Ground 4 - BLUE/WHITE - Also Temperature - thermasistor connect between this and pin 2 5 - BLACK - Switched Live 6 - GREY/GREEN - Headlights - Supplies 12v when the headlights are on 7 - GREY/BLACK - Illumination wire 8 - RED/GREY - Stock Head Unit control - 12v when stock headunit is on. Date disappears so station name can be displayed in its place 9 - BROWN/RED - Serial Clock - Used for data, not a time clock 10 - BROWN/GREY - Master Request - Used to tell the display the stock headunit wants to send data 11 - BROWN/BLACK - Serial Data - Used to send data to the display from the stock headunit 12 - BLUE/RED - Speed signal - Resistance varies depending on speed. Hold both buttons for several seconds to enter test mode. Display will then show the current speed 8-as lábat csapd el és lesz folyamatos dátumkijelzés. Nem kell semmit programozni...
dirty-handz Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 http://img706.imageshack.us/img706/4938/tid.png Pinout Below is the Pinout for the TID 1 - RED - Constant Live 2 - BLUE - Temperature 3 - BROWN - Ground 4 - BLUE/WHITE - Also Temperature - thermasistor connect between this and pin 2 5 - BLACK - Switched Live 6 - GREY/GREEN - Headlights - Supplies 12v when the headlights are on 7 - GREY/BLACK - Illumination wire 8 - RED/GREY - Stock Head Unit control - 12v when stock headunit is on. Date disappears so station name can be displayed in its place 9 - BROWN/RED - Serial Clock - Used for data, not a time clock 10 - BROWN/GREY - Master Request - Used to tell the display the stock headunit wants to send data 11 - BROWN/BLACK - Serial Data - Used to send data to the display from the stock headunit 12 - BLUE/RED - Speed signal - Resistance varies depending on speed. Hold both buttons for several seconds to enter test mode. Display will then show the current speed 8-as lábat csapd el és lesz folyamatos dátumkijelzés. Nem kell semmit programozni... középső szellőző rácsok lehúz, becsukod a tekerőssel be ne essen a csavar. 2 csavar ki tid felhúz szürke piros kábel elvág összetesz és örül :) Ahogy j0hnny is írta.. Így nem kell programozással foglalkozni. Én mondjuk a fejegység csatijánál vágtam el viszont így álló helybe ha nincs gyújtás bekapcsolt rádiónál be se kapcsol a TID, nem tudom, ha ezt a tid előtt vágtam volna e akkor gyújtás nélkül bekapcsolt fejegységnél világítana e.
Volu Elküldve Július27, 2011 Elküldve Július27, 2011 3700 a rendes ára és abból jön le 40 % az már nevetséges ár. Amúgy én egy ilyen kapcsolóból inkább belerakok egy új Febit mint egy 17 éves bontott gyárit. Nekem pont ez a fajta van benne már pár éve és eddig tökéletes, nincs kikopva, vissza is ugrik rendesen. osztom,nekem is febi van benne (bár ugye tudjuk hogy a febi sokszor csak csomagol és lehet pont gyárit fogsz ki) és vagy 4éve semmi baja,bár előző télen a minusz 20 fokokban kicsit "nehezebben kattant be",de ennyi :)
Recommended Posts