PROKINCS Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Sziasztok! Valakinek van bontott hajtókarja? B Corsa 1994 1.5 TD 4EC1 -hez való. 1 db-ra lenne csak szükségem a többi ép! Víz került a motorba és csak az egyik sérült. Köszönöm, de egész motor nem érdekel, és főtengellyel együtt sem. / max ártól függően, ha valami sérült motor nevetségesen olcsón/ Csak 1 db hajtókar kéne. Ha valakinek van bontásra szánt motorja, vagy elfekvőbe 1 hajtókar valami csodával határos módon, az írjon, fontos lenne, pizzafutár vagyok, minden nap számít! + kérdés: A sima D és a TD hajtókarja azonos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Lecserélem a gyári bajuszkapcsolókat saját készítésű rozsdamentesre, mint a sebváltó gombot. kíváncsi vagyok rá .. gondolom csak kar részt ,vagy valami burkolat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hajdugabords Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 kíváncsi vagyok rá .. gondolom csak kar részt ,vagy valami burkolat.. A kar részt levágom és az esztergált kart valahogy összehozom a kapcsolóval. gondolom illesztés aztán kétkomponensű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 A régi 2 esen? Vác és pest között? Honnan jársz? Alsógödről. Fehér ötajtós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Alsógödről. Fehér ötajtós. És eljárunk egymás mellett. Én is alsógödröl járok fekete 3 ajtós. :D Bár én csak dunakesziig megyek. Összefuthatnánk valamikor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Szerintetek mennyire lehet felhúzni a gsi blokkját c16xe motorkódos vagy ha nem akkor melyik a legjobb motorkód corsából??lovakra +NM re vok kiváncsi!!Köööszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Vajon az 5 ajtós B corzinak a két hátsó ajtó külső kilincse, megegyezik a 3 ajtós első külső kilincsével? Megegyezik ugyanis nekem, F astra vagy Corsa b zárnélküli kilincs van elől 97 utáni mert akkor már szebb a kilincs mint előtte akkor csak 1 csík egyenes így gömbölyded. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 És eljárunk egymás mellett. Én is alsógödröl járok fekete 3 ajtós. :D Bár én csak dunakesziig megyek. Összefuthatnánk valamikor. csak nem egy bimbózó kapcsolat kibontakozásának lehetünk szemtanúi?! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 csak nem egy bimbózó kapcsolat kibontakozásának lehetünk szemtanúi?! :D LÁJK!!! :icon4: +Mr. Wolf. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Szerintetek mennyire lehet felhúzni a gsi blokkját c16xe motorkódos vagy ha nem akkor melyik a legjobb motorkód corsából??lovakra +NM re vok kiváncsi!!Köööszi ennyi elég lesz egy c16xe-től? :D http://www.youtube.com/user/Linchimpclan és ez ugyan az ,de ezt már régebben belinkeltem Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 ennyi elég lesz egy c16xe-től? :D http://www.youtube.com/user/Linchimpclan és ez ugyan az ,de ezt már régebben belinkeltem Én nem húzogatnék 1.6os motor sehova semmi értelme szana szét fog esni :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Szerintetek mennyire lehet felhúzni a gsi blokkját c16xe motorkódos vagy ha nem akkor melyik a legjobb motorkód corsából??lovakra +NM re vok kiváncsi!!Köööszi corsából a 1.6 16V régi C16XE a legerősebb amúgy gyárilag 109LE 150NM. 1.6 16V újabb X16XE már butítottabb 106LE nyomaték 148NM... de amúgy 2.0 8v C20NE 115LE 170NM és 2.0 16V C20XE-t 150LE 196NM is lehet tenni bele húzgálás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Megegyezik ugyanis nekem, F astra vagy Corsa b zárnélküli kilincs van elől 97 utáni mert akkor már szebb a kilincs mint előtte akkor csak 1 csík egyenes így gömbölyded. Már a '95-ös modellfrissítés után ilyenek voltak a kilincsek, és az említetteken kívül jók még a B Vectráé is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Már a '95-ös modellfrissítés után ilyenek voltak a kilincsek, és az említetteken kívül jók még a B Vectráé is. Igen másnál máskor volt a frissítés :D bocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Már a '95-ös modellfrissítés után ilyenek voltak a kilincsek, és az említetteken kívül jók még a B Vectráé is. Pont ezt akartam kérdezni, hogy a b-vekié jó-e :D Köszönöm srácok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 ennyi elég lesz egy c16xe-től? :D http://www.youtube.com/user/Linchimpclan és ez ugyan az ,de ezt már régebben belinkeltem Aha ezeket én is néztem de gondolom ott már van turbó más kipuf rendszer ,nagyobb injektor ...!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 corsából a 1.6 16V régi C16XE a legerősebb amúgy gyárilag 109LE 150NM. 1.6 16V újabb X16XE már butítottabb 106LE nyomaték 148NM... de amúgy 2.0 8v C20NE 115LE 170NM és 2.0 16V C20XE-t 150LE 196NM is lehet tenni bele húzgálás nélkül. Én inkább akkor ezekszerint maradnék a c16xe-nél nekem jobban bejött ez a fajta nem akarok blokkot cserélgetni igaz megérné de utánna mennyi papirmunka meg pénz lenne. :D De ha jol tudom c20xe van a calibrába ugye??! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Ja amúgy csak azért kérdeztem ezt a blokkos dolgot mert már régóta b..a a csőröm hogy ez a civic 11lovacskával többet tud mint a corsa de honnan most csak azért mert vtech blokkos?!!! Ez az!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Én inkább akkor ezekszerint maradnék a c16xe-nél nekem jobban bejött ez a fajta nem akarok blokkot cserélgetni igaz megérné de utánna mennyi papirmunka meg pénz lenne. :D De ha jol tudom c20xe van a calibrába ugye??! Meg van NE is. Én lehet 1.5td corsát vennék,pici pénzért elég http://www.youtube.com/watch?v=7FsEHTXIYbk90pacit meg vagy 160nm-t simán elbír mindenféle károsodás nélkül. Meg könnyebb jót találni belőle,nem úgy mint gsi-ből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Ja amúgy csak azért kérdeztem ezt a blokkos dolgot mert már régóta b..a a csőröm hogy ez a civic 11lovacskával többet tud mint a corsa de honnan most csak azért mert vtech blokkos?!!! Ez az!! A nyomaték,teljesítménygörbe alakja nagyon sokat jelent. 16nz nyomatékosabb,1.3 suzuki fent erősebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Meg van NE is. Én lehet 1.5td corsát vennék,pici pénzért elég http://www.youtube.com/watch?v=7FsEHTXIYbk90pacit meg vagy 160nm-t simán elbír mindenféle károsodás nélkül. Meg könnyebb jót találni belőle,nem úgy mint gsi-ből. AHHA meggondolandó viszont én nem vok diesel párti ,apámnak van 1.7 f es atrája de az olyan hogy csodálom hogy még megy azt is felkéne generálozni csak lusta!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Meg van NE is. Én lehet 1.5td corsát vennék,pici pénzért elég http://www.youtube.com/watch?v=7FsEHTXIYbk90pacit meg vagy 160nm-t simán elbír mindenféle károsodás nélkül. Meg könnyebb jót találni belőle,nem úgy mint gsi-ből. Viszont amit belinkelté ide videót a gsi nél nem tudja valaki hol lehet szerválni olyan mantzel szívótorkot???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jakapapa Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Kárpit le 2 csavar fogja és ki kell akasztani a nyitó részt belülről kifelé kell kitolni a pöcköt ami előszeretettel eltörik, szóval pöcökkel kérd nekem lesz bontott ha minden igaz ha kell szólj. Ha elektromos ablakod van akkor fel kell húzni az ablakot és a sínt ki kell szedni a gumi cuccából egyébként nem férsz a csavarhoz. Szóval nem olyan huh de egyszerű a művelet :D oké, thx bro Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 Meg van NE is. Én lehet 1.5td corsát vennék,pici pénzért elég http://www.youtube.com/watch?v=7FsEHTXIYbk90pacit meg vagy 160nm-t simán elbír mindenféle károsodás nélkül. Meg könnyebb jót találni belőle,nem úgy mint gsi-ből. http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...y_turbo-4810799 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július26, 2011 Megoszt Elküldve Július26, 2011 vettem kerékőrt ,de pár mm-el hosszabb mint a gyári csavar.azt mondta eddig mindenki akivel beszéltem hogy nem lesz baj simán rámegy,alufelninél úgyis jobb ha hosszabb stb...de én nem vagyok nyugodt és csak egy hét múlva derül ki h jó e...vkinek vmilyen tapasztalat ezzel kapcsolatban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts