J0hnny Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 sziasztok, B corsahoz kellene vezető oldali ajtóhoz külső kilincs, mert ha kinyitom az ajtót a kilincs úgy marad... ...és a múltkor is majdnem elindulás után kiestem :D valószínű a rugó elfáradt vagy eltört már... valakinek lenne ilyen BPesten?... új vagy hibátlan bontott is érdekelne. köszönöm Kiszeded a kilincset és a régi rúgóból egy menetet visszahajtasz vagy esetleg ruhacsipeszből raksz bele egy újat. Kilincsrugót lehet venni opel márkaszervízben vagy a Csergőnél is, ha jól emléxem 700Ft/db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jakapapa Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Kiszeded a kilincset és a régi rúgóból egy menetet visszahajtasz vagy esetleg ruhacsipeszből raksz bele egy újat. Kilincsrugót lehet venni opel márkaszervízben vagy a Csergőnél is, ha jól emléxem 700Ft/db. hali, először is köszi... másodszor: ehhez ugye belső kárpit levétel szükséges?... stb. nem oldalról az ajtó profiljából fogja csavar vagy ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jakapapa Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 hali, először is köszi... másodszor: ehhez ugye belső kárpit levétel szükséges?... stb. nem oldalról az ajtó profiljából fogja csavar vagy ilyesmi? :D megtaláltam itt... köszi még1x GyIK, Gyakran ismételt technikai kérdések. Új leírásokat a GyIK - Társalgóba Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 hali, először is köszi... másodszor: ehhez ugye belső kárpit levétel szükséges?... stb. nem oldalról az ajtó profiljából fogja csavar vagy ilyesmi? Így van. Kárpit le és a kilincset két M6-os csavar fogja.Elég szűk a hely, de megoldható a csere, ha ügyes vagy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 :D megtaláltam itt... köszi még1x GyIK, Gyakran ismételt technikai kérdések. Új leírásokat a GyIK - Társalgóba No ezért készült a Gyik! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 bent van a riasztó...ha a karomat csavarták volna sem tudtam volna egyedül bekötni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 No ezért készült a Gyik! :D feltéve ha vki veszi a fáradtságot hogy elolvassa Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 feltéve ha vki veszi a fáradtságot hogy elolvassa Arról már nem tehetek, ha valaki lusta és vak is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 bent van a riasztó...ha a karomat csavarták volna sem tudtam volna egyedül bekötni :D Az a baj, hogy semmi kitartás nincs benned! :icon4: Pedig egy riasztó bekötése nem nagy kunszt. Dél óta szórakozom egy vezeték nélküli lakásrisaztóval, az egész ágy tele van cuccokkal, jól szórakozom. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Az a baj, hogy semmi kitartás nincs benned! :D Pedig egy riasztó bekötése nem nagy kunszt. az az ötvenezer drót amíg kimérni hogy mi mit vezérel és utána mit hogyan hova...lehet ha müszaki beállítottságú ember lennék még menne is :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Az a baj, hogy semmi kitartás nincs benned! :D Pedig egy riasztó bekötése nem nagy kunszt. Dél óta szórakozom egy vezeték nélküli lakásrisaztóval, az egész ágy tele van cuccokkal, jól szórakozom. :icon4: én max csajokkal szoktam az ágyamat tele rakni, és velük szoktam jól szórakozni :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 hali, először is köszi... másodszor: ehhez ugye belső kárpit levétel szükséges?... stb. nem oldalról az ajtó profiljából fogja csavar vagy ilyesmi? Kárpit le 2 csavar fogja és ki kell akasztani a nyitó részt belülről kifelé kell kitolni a pöcköt ami előszeretettel eltörik, szóval pöcökkel kérd nekem lesz bontott ha minden igaz ha kell szólj. Ha elektromos ablakod van akkor fel kell húzni az ablakot és a sínt ki kell szedni a gumi cuccából egyébként nem férsz a csavarhoz. Szóval nem olyan huh de egyszerű a művelet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 az az ötvenezer drót amíg kimérni hogy mi mit vezérel és utána mit hogyan hova...lehet ha müszaki beállítottságú ember lennék még menne is :icon4: Semmit nem kell kimérni van leírás, egyedül a központi zárat, hogy negatívra nyit e zár e azaz negatív triggeres e rá kell kötni a dolgokra és kész :D Mondjuk a kábel színeket nem árt ismerni hozzá a kocsin belül 2 index a belső világítás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csgy2 Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Beültetsz valakit, aki a lábával felhúzza a kuplung pedált. Ekkor meglazul a bowden annyira, hogy tudj tekerni a végén található csavaron. Ha befelé tekered jobban kiemel, ha kifelé, akkor kevésbé. Mégegyszer: ha befelé tekered fentebb fog, ha kintebb, akkor lentebb. :icon4: Az ideális fogási pont: beteszed egyesbe, gáz nélkül óvatosan emeled a kuplungpedált és kb a padlótól 2cm-re kezd fogni. Kb ez a gyári beállítás, de izlés szerint is lehet, kinek mi a kényelmes. :icon4: Örülj neki, hogy hidraulikus a kuplung és nem autómata a beállító része. :D Köszönöm szépen a választ! Bízom benne, hogy még nem kell cserélni, csak utána állítani. Gyuri Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Dél óta szórakozom egy vezeték nélküli lakásrisaztóval, az egész ágy tele van cuccokkal, jól szórakozom. :D De pervez vagy :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Hát igen, engem is baromira zavar a kupleráj a kocsiban, de már nem tépem a számat. Úgyse tart sokáig a rend. Ha kitakarítom kb 2-3 nap és megint ugyanaz. Amúgy vélemény a gombról? Nekem pl tetszik :D Lehet rendelni ? :icon4: Komolyan érdekel ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 az az ötvenezer drót amíg kimérni hogy mi mit vezérel és utána mit hogyan hova... mivan??? :D hibrid c20ne :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Hát igen, engem is baromira zavar a kupleráj a kocsiban, de már nem tépem a számat. Úgyse tart sokáig a rend. Ha kitakarítom kb 2-3 nap és megint ugyanaz. Amúgy vélemény a gombról? Szia! Hát én nem vagyok króm párti nagyon nem szeretem a csillogást nekem jobban tetszik a gyári nem a kocka alakú hanem a kerek az is simán betehető vagy ami a Laccinak van az audi TT gomb. Nem lefikázni akartam csak nem szeretem a krómot mert mindig a homasitát juttatja eszembe. Amúgy nincs bajom a kivitelezéssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 http://www.bsconsult.dp.ua/opel/mid.jpg hali ezt a mid-et ha tudnek szerezni akkor "siman" belehet kotni a tid helyere?? ha nem tul bonyesz akkor hol lehet szerezni m nem nagyon talalok a neten!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lackó2425 Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Na csináltam képeket a sebváltó gombról. Mobillal készültek, úgyhogy nem a legjobb a minőség. http://kepfeltoltes.hu/110723/F_nyk_p-0001...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/110723/1039210497F_...ltoltes.hu_.jpg Nekem tetszik:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 hali ezt a mid-et ha tudnek szerezni akkor "siman" belehet kotni a tid helyere?? ha nem tul bonyesz akkor hol lehet szerezni m nem nagyon talalok a neten!? Persze, hogy nem találsz mert j0hnny gondolom ebayről vette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Nem tisztem.. de figyeljetek arra ,hogy képpel ne idézzetek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 Persze, hogy nem találsz mert j0hnny gondolom ebayről vette. oks idokozben mar asszem lenne vmi de a lenyeg h ez kompatibilis? kell vmi extra kabelek hozza vagy viszonylag egyszeruen megoldhato?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hgabor99 Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 oks idokozben mar asszem lenne vmi de a lenyeg h ez kompatibilis? kell vmi extra kabelek hozza vagy viszonylag egyszeruen megoldhato?? elvileg ilyen van a c corsakban is már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július23, 2011 Megoszt Elküldve Július23, 2011 oks idokozben mar asszem lenne vmi de a lenyeg h ez kompatibilis? kell vmi extra kabelek hozza vagy viszonylag egyszeruen megoldhato?? Majd j0hnny jön és leírja extra kábel biztos, hogy kell de hát az nem tétel szerintem :D Ha van leírás biztos nem nehéz. Kell venni a MID-et és a tetejét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts