huggybear Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 Sziasztok! Akadt egy olyan gondom, egyidejűleg két autón is, hogy menet közben fullad a kocsi. Ha sebességet váltok és adom a gázt, akkor torpan meg, mintha fulladna. Mi lehet vele a probléma? Benzinszűrőt rendszeresen cserélem, eddig is így cseréltem, és soha nem volt ilyen gondom, most meg mind a két kocsimon egyszerre. Mind2 X14SZ motoros. Előre is köszi! G.
dirty-handz Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 Hy! Én saját tapasztalatot írok le, a Bosch, Valeo egy hatalmas gagyi, a méregdrága lapátjaikat nem próbáltam, de aki 4000-ért sem ad jót, az szerintem 12.000-ért sem fog. A noname kategória szintén kimaradt a próbából, a divatos ívelt, egybegumis szarokat felejtheted is. Ami nekem (egyedüliként) bevált, az a Champion. A gyári mérettől egy számmal nagyobbak, Omega A 480 mm helyett 510. Nattyon jó. :icon4: Championról én is jókat halottam, nekem nincs gondom a divatos gumival még egyenlőre de majd kiderül :D
J0hnny Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 Sziasztok! Akadt egy olyan gondom, egyidejűleg két autón is, hogy menet közben fullad a kocsi. Ha sebességet váltok és adom a gázt, akkor torpan meg, mintha fulladna. Mi lehet vele a probléma? Benzinszűrőt rendszeresen cserélem, eddig is így cseréltem, és soha nem volt ilyen gondom, most meg mind a két kocsimon egyszerre. Mind2 X14SZ motoros. Előre is köszi! G. Gyertyák mikor voltak cserélve? Nem tankoltál be valami "jó" minőségű benzint?
gabor76 Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 Sziasztok! Mondok én is műszaki problémát: Indításkor nagyon erőtlen a motor, pörgetni kell, hogy elinduljon, pláne emelkedőn. 5 perc menet után „bemelegszik”, úgy húz, ahogy kell. Amennyire meg tudom ítélni, benzinszagú a kipufogógáz, de semmi színváltozás vagy egyéb árulkodó jel nincs. Mi okozhatja?
dirty-handz Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 Sziasztok! Mondok én is műszaki problémát: Indításkor nagyon erőtlen a motor, pörgetni kell, hogy elinduljon, pláne emelkedőn. 5 perc menet után ?bemelegszik?, úgy húz, ahogy kell. Amennyire meg tudom ítélni, benzinszagú a kipufogógáz, de semmi színváltozás vagy egyéb árulkodó jel nincs. Mi okozhatja? motorkód?:D áháh C12NZ hát érdekes majd okosabbak :icon4:
dirty-handz Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 Jaj volu ma beszereztem a zár nélküli kilincseket hát most keményen lemásoltak :/
hakapeszimaki Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 Ablaktörlő???? :D Így kell tolni!! :icon4:
dirty-handz Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 Ablaktörlő???? :D Így kell tolni!! :icon4: Ennyi szakadok :icon4:
huggybear Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 Gyertyák mikor voltak cserélve? Nem tankoltál be valami "jó" minőségű benzint? Gyertya kb 20e km-rel ezelőtt volt cserélve, 30e-ként szoktam. Tankolni mindig s MOL-ra járok. Nem lehet a karburátor koszos? Köszi! G.
dirty-handz Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 Gyertya kb 20e km-rel ezelőtt volt cserélve, 30e-ként szoktam. Tankolni mindig s MOL-ra járok. Nem lehet a karburátor koszos? Köszi! G. Nem mivel injektoros :D
Volu Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 Volunak van ültető 60/40 fk megvan még a gyári gsi rugó szettem is gátlókkal,de ezt nem szívesen adnám el, majd ha egyszer a kocsi eladásra kerül hozzá adom ajándékba :D
Volu Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 Jaj volu ma beszereztem a zár nélküli kilincseket hát most keményen lemásoltak :/ mimimi? érthetőbben? :D
Volu Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 Hy! Én saját tapasztalatot írok le, a Bosch, Valeo egy hatalmas gagyi, a méregdrága lapátjaikat nem próbáltam, de aki 4000-ért sem ad jót, az szerintem 12.000-ért sem fog. A noname kategória szintén kimaradt a próbából, a divatos ívelt, egybegumis szarokat felejtheted is. Ami nekem (egyedüliként) bevált, az a Champion. A gyári mérettől egy számmal nagyobbak, Omega A 480 mm helyett 510. Nattyon jó. :icon4: boschnak van ez a legolcsóbb 3000forintos kategóriája,na ez nagyjából olyan mint a leggagyibb kínai, a 10e forint környékén lévő boschok jók,valeoval nem volt eddig semmi gondom,annyi hogy a régebbi autók maradjanak a fém keretesnél, az újabbakra jobb a teligumis,championt nem próbáltam (azt nem forgalmazunk :D )
dirty-handz Elküldve Július5, 2011 Elküldve Július5, 2011 mimimi? érthetőbben? :D ASTRA F hátsó kilincs ennyit mondok :)ma szereztem be megy a corsára.
dirty-handz Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 boschnak van ez a legolcsóbb 3000forintos kategóriája,na ez nagyjából olyan mint a leggagyibb kínai, a 10e forint környékén lévő boschok jók,valeoval nem volt eddig semmi gondom,annyi hogy a régebbi autók maradjanak a fém keretesnél, az újabbakra jobb a teligumis,championt nem próbáltam (azt nem forgalmazunk :D ) Ez valami aranyszabály hogy a régi autók maradjak keretesnél? :icon4: Szerintem a corsának pont olyan idiótán van domború ablaka, hogy sokkal jobb rá a blade törlő. Nekem pl a jobb oldali régi lapát 1 része fel se feküdt értelmesen ;) Amúgy meg tök lényegtelen mert mindenkinek az a jó amit ő használ, mindenki olyan tegyen fel amit tetszik azt ennyi. Elmondták sokan a véleményüket majd a kérdező levonja a következtetést ;) Amúgy nálunk anno 10 ezres bosch lapátokat is hoztak vissza, sajnos tömegtermelés van már a minőség már nem számít inkább a mennyiség. Ha nem gyártanák szarra akkor csak 3-4 évente cserélné az ember. Magyarul nem vennénk évente kamura újat. Nem véletlen szarok az új autók se :icon4: Ha olyan lenne mint a 190D merci 1 millió KM nem lenne értelme új kocsit venni.
Mc-elek Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 ha ablaktörlő lapát akkor csak gyári.. sok mindent próbáltam már de ez tűnik a legjobbnak :icon4: igen az ára is megvan :D
krapi Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 ha ablaktörlő lapát akkor csak gyári.. sok mindent próbáltam már de ez tűnik a legjobbnak :icon4: igen az ára is megvan :D osztom a véleményed ! csakis gyári, ha valamiért be kell menni az opel szalonba az csak ablaktörlő lehet...
J0hnny Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 ha valamiért be kell menni az opel szalonba az csak ablaktörlő lehet... Na itt az igazság kérem! :D
J0hnny Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Hova alszotok ti ennyit? :icon4: Vannak, akik dolgoznak is! :D
spzoli Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 osztom a véleményed ! csakis gyári, ha valamiért be kell menni az opel szalonba az csak ablaktörlő lehet... ...vagy bratyizás.. :D
dirty-handz Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 Vannak, akik dolgoznak is! :D Aki dolgozik nem ér rá pénzt keresni :icon4:
dirty-handz Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 ha ablaktörlő lapát akkor csak gyári.. sok mindent próbáltam már de ez tűnik a legjobbnak :icon4: igen az ára is megvan :D Ezt már előrébb írtam a gyári cuccok amikor kijön a kocsi 3-4 évet bírnak
spzoli Elküldve Július6, 2011 Elküldve Július6, 2011 http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/02..._1300168663.jpg Látod, ezen jó az ablaktörlő...
Recommended Posts