hakapeszimaki Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 tudom eretnekség lesz amit most írok,de nekem ez tetszik :D http://www.mobile24.hu/index.php?pid=detai...alled_from=list Az első Rönyó amit nem bottal piszkálnék. De ennyiért inkább ilyen. Milyen jól elálmodozunk így vasárnap délután. :icon4:
spzoli Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 tudom eretnekség lesz amit most írok,de nekem ez tetszik :D http://www.mobile24.hu/index.php?pid=detai...alled_from=list Ha 2-3évente lecserélném az autómat, pont nem érdekelne, hogy francia. :icon4:
dirty-handz Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 Amúgy a kormánynak érzékelő stb be van kötve vagy csak levetted ezt a gyönyörű 3ágút és az ment a helyére? Amúgy melyik opel típusnak lehet betenni a kormányát a corsába. Nekem a g astra kormányai is tetszenek amúgy. Egy lufis kormányt én is kifoghatnék annyiért, főleg ha jó állapotú :D Olyan kormányt teszel fel amilyen jól esik én utálom a 3 ágú kormányt... Nekem GSI volt de azt is hajítottam ki mert ocsmány csúnya. Ja és most ne gyertek avval a dumával, hogy GSI a legszebb mert ocsmány. Fogása jó kinézete ósdi. Simán felraktam azt csá 1x majd ha lesz időm kedvem csinálok rá 1 agyat, hogy az indexet is visszacsapja mert így nem működik meg a duda se de nem izgat mert dudálni se dudálok. Amúgy a duda részhez való és az indexhez való cucc már megvan már csak valahogy rá kéne tenni a kormányra a dudát meg berelézni. Ha nem lenne 3 ágú ilyet tennék fel:
Mc-elek Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 Ha 2-3évente lecserélném az autómat, pont nem érdekelne, hogy francia. :D én csak ámulok hogy a cimbi 1.5dci-jének a motorjához nem kellet hozzá nyúlni.. 250e-300e km van benne ...
dirty-handz Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 én csak ámulok hogy a cimbi 1.5dci-jének a motorjához nem kellet hozzá nyúlni.. 250e-300e km van benne ... És 5L klímával :D Az nem rossz csak hát franciát sose vennék :icon4:
spzoli Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 én csak ámulok hogy a cimbi 1.5dci-jének a motorjához nem kellet hozzá nyúlni.. 250e-300e km van benne ... Én is ámultam bámultam hogy az 1.9d 50e kmnél eltörte a veztengelyt :D
J0hnny Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 én csak ámulok hogy a cimbi 1.5dci-jének a motorjához nem kellet hozzá nyúlni.. 250e-300e km van benne ... Volt kollegámmal beszélgess egy kicsit... :D
Mc-elek Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 És 5L klímával :icon4: Az nem rossz csak hát franciát sose vennék :icon4: ááá még az ötöt se éri el 4.2-4.5 körül... hát van ilyen is.. sok rönyös néz ki a fejéből hogy még megy az a szekér... meg a szervizbe is... a hátsó féktárcsa 4 mm volt... :D
dirty-handz Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 Volt kollegámmal beszélgess egy kicsit... :D Kalap szart nem ér a motor jól fogyaszt, de amúgy minden baja van én kapásból 2 darab 1.5DCI emberkét ismerek akiknek széthullott.
Mc-elek Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 Volt kollegámmal beszélgess egy kicsit... :D hát ezt mondom én is... nem is értem...
Mc-elek Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 Én is ámultam bámultam hogy az 1.9d 50e kmnél eltörte a veztengelyt :icon4: most mééé :icon4: z14xep nek is tört el már el ... az is jó egynek :D
J0hnny Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 hát ezt mondom én is... nem is értem... A hátsó kerékcsapágyak 1000Km eltéréssel mentek tönkre, pedig alig jár vele szar utakon, szinte végig autópálya Bp-Szeged... :D A motorrol ne is beszéljünk, 300E után 2 mocigenerálon van túl... Biztos van olyan, amit jól raktak össze és jó, de a szerelője szerint a konstrukció maga elfuserált.
Volu Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 Ha 2-3évente lecserélném az autómat, pont nem érdekelne, hogy francia. :D amióta vezettem azt a 250pacis sárga megane-t azóta már vennék rönót,de csak olyat :icon4:
Mc-elek Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 A hátsó kerékcsapágyak 1000Km eltéréssel mentek tönkre, pedig alig jár vele szar utakon, szinte végig autópálya Bp-Szeged... :D A motorrol ne is beszéljünk, 300E után 2 mocigenerálon van túl... Biztos van olyan, amit jól raktak össze és jó, de a szerelője szerint a konstrukció maga elfuserált. kíváncsi vagyok neki mikor sz@r be...
spzoli Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 amióta vezettem azt a 250pacis sárga megane-t azóta már vennék rönót,de csak olyat :D Nekem bezzeg nem adtátok oda... :icon4: Mondjuk valszeg én nem vennék utána sem. :icon4:
enjoy Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy az 1.5-ös isuzumotoros corsa b-ben ti milyen időközönként javasoltok olajcserét? Mert nekem már másfél éves benne az olaj, de még csak 10 ezret mentem vele.
hakapeszimaki Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy az 1.5-ös isuzumotoros corsa b-ben ti milyen időközönként javasoltok olajcserét? Mert nekem már másfél éves benne az olaj, de még csak 10 ezret mentem vele. Még mehetsz vele legalább ennyit. :D Összesen.
J0hnny Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy az 1.5-ös isuzumotoros corsa b-ben ti milyen időközönként javasoltok olajcserét? Mert nekem már másfél éves benne az olaj, de még csak 10 ezret mentem vele. 10Ekm vagy 1év a csere, szal én cserélném. 10w40-es TDi-hez való olajat önts bele. :D
J0hnny Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 Még mehetsz vele legalább ennyit. :icon4: Összesen. Még pár ilyen okos hozzászólás és nem kell többször az okoskodásod hallgatniuk a többieknek...kezdem unni. :D
dirty-handz Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy az 1.5-ös isuzumotoros corsa b-ben ti milyen időközönként javasoltok olajcserét? Mert nekem már másfél éves benne az olaj, de még csak 10 ezret mentem vele. 8-10 ezer km. Attól függ mennyire rúgod ha nagyon 8 ezer :D 10w-40 diesel hibátlan ahogy j0hnny írta.
hajdugabords Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 Ma dumáltam egy szerelővel, egyik ismerősömnél, ő azt mondta adjak a benzinhez valami tisztító adalékot, meg nézessem meg azt a relét ami kattog, meg benzinszűrő. Hát majd meglátjuk.
J0hnny Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 Ma dumáltam egy szerelővel, egyik ismerősömnél, ő azt mondta adjak a benzinhez valami tisztító adalékot, meg nézessem meg azt a relét ami kattog, meg benzinszűrő. Hát majd meglátjuk. Hol lax?
Jean Trevor Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy az 1.5-ös isuzumotoros corsa b-ben ti milyen időközönként javasoltok olajcserét? Mert nekem már másfél éves benne az olaj, de még csak 10 ezret mentem vele. javítási kézikönyv szerint, diesel motoros corsáknak 7500 km a csereperiódus, de évente nem árt legalább, ha nem érted el.
tgabika76 Elküldve Július3, 2011 Elküldve Július3, 2011 Volt kollegámmal beszélgess egy kicsit... :icon4: Pedig a Renault 1.5 dCi-je elpusztíthatatlannak hírlik.... bár ez viszonylagos, ugyanezt mondják a C20NE-ről is (t.i. csak víz meg olaj legyen benne és kimegy a világból), mégis van aki azt is képes gallyra vágni... Akárhogy is, egy-két tapasztalatból nem lehet egy motort megítélni. Ha majd hirtelen 10-20 ilyen motorról lehet majd hallani a környezetedben hogy megkotlottak, na akkor az tényleg egy hulladék, de addig... Pl. az én céges trágyaszállító OFF Fiat-om ON 2.3 Multijet dízele (F1AE0481D motorkód) túl van a félmilliomodik kilométerén bontatlan gyári állapotban és még egész szépen muzsikál (bár a turbo már kicsit szórja az olajat), kollegámnak meg ugyanez a motor 1000km után(!) gyűrűtöréses lett, de úgy hogy megszorult a főtengely -> motor kuka. :D Most akkor ez egy jó motor vagy sem?
Recommended Posts