Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
:D

Egy találkozón sosem ott állok meg nézelődni, ahol tuning van, hanem egy öregebb autónál.A gyári állapot elérése sokkal nehezebb dolog.

OEM+ :icon4: :icon4:

Elküldve
Gyurinak is működik a gastra fal... :D Simán megoldható. :icon4:

Nem azt mondtam, hogy nem, hanem hogy egy bontósnak mire elmagyarázod mit kérsz, megőszülsz. :icon4:

Elküldve
Küld át a gyári számát, van hozzá egy progim, amivel talán megtudom mondani a kódot! :icon4:

Köszi

Na, először is Car 200 van benne, annak kell a kód, és ki kell vennem, hogy megnézzem, ahhoz meg célszerszám kell. Olyan meg nincs, de megoldom vhogy.

Másodszor, haver talált sufniban car 300-at, szerinte ez a konkrét nem kér kódot, akkor ez megy majd a Corsába. Mindenesetre ha már így felajánlottad....

No.: GM0300T8120671

Made in Malaysia...: :D

Elküldve

Egyébként szó nincs róla, hogy eredeti állapotba akarnám hozni anyám ütős-rúgós autóját, mindössze annyi az igény, hogy a rádió müködjön....... :D , és ha már úgyis tele a padlás gyári opel-rádiókkal, akkor minek adjak ki egyáltalán egy 5öst? Gondolom azzal is szakszervizbe kell menni, hogy kikapják a car 200ast, eszem-f*szom megáll.

Elküldve
Car 300 4-5 eFt a vaterán. :icon4:

Báthory!

Az a legjobb,legolcsóbb ha találsz rozsdamentes hátsó ajtót.

Erre gondoltam. Hátsó sárvédő javítóív. Bárdi webshop. 4570Ft.

http://shop.bardiauto.hu/Images/ProductCod...5/KK5022591.JPG

Kösz, került közben egy Car 300as ingyér, csak a régit kell kivésnem...

Mindig tanulok újat, aha, szóval ez a sárvédőív. A régit kiflexelik, ezt behegesztik és lekenik? Biztos jól szórakozol rajtam... :D

Elküldve
olvastam itt a fórumon,hogy márkaszervizben egy 6osért megmondják a kódot,bár cáfoljatok meg ha rosszul írtam

pontosan így van :D

kapsz egy új carpass-t

Elküldve
ezt a gyári fejes témát nem vágom. Nagyon sok helyen olvasom h corsába gyári fejet vesznek az emberek , de hogy miért? Amennyibe kerül azért már vesz az ember sonyt, pio-t,kenwoodot stb... Hangja nem szebb semmivel.. szóval tényleg nem értem. vagy van vmi amit nem tudok h tudna ? :D

majd megmutatom milyen a clarion :icon4:

Elküldve
Köszi

Na, először is Car 200 van benne, annak kell a kód, és ki kell vennem, hogy megnézzem, ahhoz meg célszerszám kell. Olyan meg nincs, de megoldom vhogy.

Másodszor, haver talált sufniban car 300-at, szerinte ez a konkrét nem kér kódot, akkor ez megy majd a Corsába. Mindenesetre ha már így felajánlottad....

No.: GM0300T8120671

Made in Malaysia...: :D

Ha nem kér kódot, nem erölködünk! :icon4:

Elküldve

Corsa B GSI 1.6 C16XE motorhoz keresek lambdaszondát. Nem az X16XE -hez való egy vezetékest, hanem 3 vezetékest! Vezetékek színe fekete, lila, rózsaszín (vagy kopott piros :D )

Gyári bontott, vagy gyári új érdekel.

Tudja valaki hol szerezhetek? Eddig bárki akart segíteni a végén kiderült, hogy nem ilyet tud szerezni, hanem valami mást.

Elküldve
Corsa B GSI 1.6 C16XE motorhoz keresek lambdaszondát. Nem az X16XE -hez való egy vezetékest, hanem 3 vezetékest! Vezetékek színe fekete, lila, rózsaszín (vagy kopott piros :D )

Gyári bontott, vagy gyári új érdekel.

Tudja valaki hol szerezhetek? Eddig bárki akart segíteni a végén kiderült, hogy nem ilyet tud szerezni, hanem valami mást.

ezt a motorkódot soha többet nem akarom hallani :icon4:

miért nem jó pl bosch? attól hogy nem gm felirat hanem bosch van ráírva még ugyanaz,csak az árcédula más rajta

Elküldve
ezt a motorkódot soha többet nem akarom hallani :D

miért nem jó pl bosch? attól hogy nem gm felirat hanem bosch van ráírva még ugyanaz,csak az árcédula más rajta

:icon4:

Azért, mert még csatija sem volt jó. Ennek ellenére belerakatták, azt mondták kössük át a vezetéket. Most is ez van benne, de mint ha nem is lenne! Ingadozik az alapjárat, simán pörög 2000-t is.

Tudsz valami cikkszámot, hogy mi való ehhez a motorhoz Bosch-ból? Mit keressek?

Elküldve
:D

Azért, mert még csatija sem volt jó. Ennek ellenére belerakatták, azt mondták kössük át a vezetéket. Most is ez van benne, de mint ha nem is lenne! Ingadozik az alapjárat, simán pörög 2000-t is.

Tudsz valami cikkszámot, hogy mi való ehhez a motorhoz Bosch-ból? Mit keressek?

Az alapjárat ingadozás mástól is lehet.

Lambda ügyben itt érdeklődj! :icon4:

Elküldve
:icon4:

Bocs, de csak informatikus vagyok. Mit is jelent ez?

Van egy motor ami tartja az alapjáratot és ha ez elromlik felszokott ugrani a fordulat :D Meg ha elkoszolódik. :icon4:

Elküldve

Valaki már festette le a corsának a festett lökösön és oldalt a műanyag íveken lévő műanyagot van értelme? Nem tetszik ez a csúnya színe. Van értelme lefújni? Csomó corsán láttam, hogy lejött a festék.... az úgy elég gáz.. Fújjam le valami cuccal? Vagy inkább csak kenjem be ilyen valami ápolóval azt hello?!

Elküldve
Van egy motor ami tartja az alapjáratot és ha ez elromlik felszokott ugrani a fordulat :D Meg ha elkoszolódik. :icon4:

csak egy érdekes észrevétel: gyakran csinált a kocsim olyat,hogy mikor kinyomtam a kuplungot az alapjárat leesett a mélybe,majdnem lefulladt aztán visszaállt normálisra,gondoltam alapjárati motor tisztítás nem ártana neki. De amióta volt ez a motor mizériám,és a testkábel jól kötötték vissza,mintha több energia lenne a kocsiban és azóta az alapjárat is tökéletes :icon4: bár lehet hogy semmi köze a testkábelemnek az alapjárati motorhoz,de legalább most már az is jó ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.