Volu Elküldve Május4, 2011 Elküldve Május4, 2011 Jean Trevor írta: A szivattyút jól belenyomtam mégis engedi ki nyomásnál a löttyöt JAJ,akkor nemtom,lehet a szívattyú a bűnös? Febiből 8ezerért van utángyártott
Jean Trevor Elküldve Május4, 2011 Elküldve Május4, 2011 8k-t azé sokallanám érte, van egy pár olcsóbb is, igaz nem febi, de ez a része érdekel a legkevésbé a kocsinak :D
J0hnny Elküldve Május4, 2011 Elküldve Május4, 2011 krapi írta: szia! létezik valami utángyártott műanyag dob hátra? ha igen légyszi segíts hogy hol lehet beszerezni további ,szép napot .... Bárdinál hozza az árlista és a webshop is.
krapi Elküldve Május4, 2011 Elküldve Május4, 2011 J0hnny írta: Bárdinál hozza az árlista és a webshop is. már lassan kifojt szemem se láttam, kerestem a karosszéria elemeknél de hiába és egyéb másnál is de NEM
dirty-handz Elküldve Május4, 2011 Elküldve Május4, 2011 krapi írta: már lassan kifojt szemem se láttam, kerestem a karosszéria elemeknél de hiába és egyéb másnál is de NEM Én se írok helyesen de ez már durva, meg hát a fogalmazás is.
krapi Elküldve Május4, 2011 Elküldve Május4, 2011 dirty-handz írta: Én se írok helyesen de ez már durva, meg hát a fogalmazás is. köszönjük "EMESE" a hozzászólásodat ....
hakapeszimaki Elküldve Május4, 2011 Elküldve Május4, 2011 dirty-handz írta: Figy én láttam a corsát csúnya kékes zöld de tényleg nincs rozsda se alul se kint szóval. :D
Volu Elküldve Május4, 2011 Elküldve Május4, 2011 hakapeszimaki írta: :D na jó ezt én sem tűrhetem szó nélkül, előre is bocsánatot kérek :D http://www.youtube.com/watch?v=bXKdVMQkJ-o&NR=1
spzoli Elküldve Május4, 2011 Elküldve Május4, 2011 Volu írta: na jó ezt én sem tűrhetem szó nélkül, előre is bocsánatot kérek :D http://www.youtube.com/watch?v=bXKdVMQkJ-o&NR=1 figyelj! te dobjál be vmit, egy whiskyt vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt. :D
J0hnny Elküldve Május4, 2011 Elküldve Május4, 2011 krapi írta: már lassan kifojt szemem se láttam, kerestem a karosszéria elemeknél de hiába és egyéb másnál is de NEM Bárdi... Karosszéria/karosszéria elemek/...
krapi Elküldve Május5, 2011 Elküldve Május5, 2011 J0hnny írta: Bárdi... Karosszéria/karosszéria elemek/... köszönöm ! rajta vagyok a beszerzésén
Volu Elküldve Május5, 2011 Elküldve Május5, 2011 spzoli írta: figyelj! te dobjál be vmit, egy whiskyt vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt. :D :D :) B)
kucu32 Elküldve Május6, 2011 Elküldve Május6, 2011 Hali!!! Tegnap rám hozta a frászt a corsi. Araszolgattam Szegeden, azt vettem észre hogy az alapjárat kicsit magas és ingadozik. Egyszer aztán kigyulladt a sárga lámpa is. Na f@sza gondoltam. Pláza parkolóban egy gyors szemrevételezés után észrevettem, hogy egy kis vákuumcső pipa szerű gumija törött el. Még szerencse hogy a kocsi tele van szerszámokkal ( lakáskulcs, nyél nélküli csavarhúzó, ketté tört játéktigris stb :D ) enyhe égési sérülések után sikerült megcsinálni. Indítás után minden OK lett. Itt a vége fuss el véle.
Volu Elküldve Május6, 2011 Elküldve Május6, 2011 kucu32 írta: Hali!!! Tegnap rám hozta a frászt a corsi. Araszolgattam Szegeden, azt vettem észre hogy az alapjárat kicsit magas és ingadozik. Egyszer aztán kigyulladt a sárga lámpa is. Na f@sza gondoltam. Pláza parkolóban egy gyors szemrevételezés után észrevettem, hogy egy kis vákuumcső pipa szerű gumija törött el. Még szerencse hogy a kocsi tele van szerszámokkal ( lakáskulcs, nyél nélküli csavarhúzó, ketté tört játéktigris stb :D ) enyhe égési sérülések után sikerült megcsinálni. Indítás után minden OK lett. Itt a vége fuss el véle. köszönjük Emese :D
Mc-elek Elküldve Május6, 2011 Elküldve Május6, 2011 kucu32 írta: Még szerencse hogy a kocsi tele van szerszámokkal ( lakáskulcs, nyél nélküli csavarhúzó, ketté tört játéktigris stb :D ) sikerült ez kész :D :) adtál a tigrisnek hátulról B) :D
Volu Elküldve Május6, 2011 Elküldve Május6, 2011 Mc-elek írta: ez kész :D :D adtál a tigrisnek hátulról :) B) ki mire asszociál,ugye?! :D
dirty-handz Elküldve Május6, 2011 Elküldve Május6, 2011 Volu írta: ki mire asszociál,ugye?! :D Volu, tekintve, hogy neked c20NE-d van olvasgattam és megtetszett a motor mindenki csak dicséri. Kérdésem, olvastam, hogy könnyen ki lehet belőle hozni több lóerőt ha több levegőt juttatnak be és levesznek -1mm a hengerfejből így emelkedik a sűrítés így már 130LE. Ezt te már megcsináltad vagy gyári a cucc? Olvastam azt is, hogy alul brutálisan húz akkor így 130LEvel elég jó lehet corsába főleg városba :D Köszi
spzoli Elküldve Május6, 2011 Elküldve Május6, 2011 dirty-handz írta: Volu, tekintve, hogy neked c20NE-d van olvasgattam és megtetszett a motor mindenki csak dicséri. Kérdésem, olvastam, hogy könnyen ki lehet belőle hozni több lóerőt ha több levegőt juttatnak be és levesznek -1mm a hengerfejből így emelkedik a sűrítés így már 130LE. Ezt te már megcsináltad vagy gyári a cucc? Olvastam azt is, hogy alul brutálisan húz akkor így 130LEvel elég jó lehet corsába főleg városba :D Köszi LOL, akkor már inkább 2mm szedjetek le :D
dirty-handz Elküldve Május6, 2011 Elküldve Május6, 2011 spzoli írta: LOL, akkor már inkább 2mm szedjetek le :D Nem értek hozzá csak olvastam valahol :D egyáltalán nem is tudom, hogy ez tényleg igaz ez a 2 módosítás adhat +15LE-t? Elég jónak tűnik a leírás ---> http://www.opel-magazin.hu/magazin/hasznos...es-a-c20ne.html
spzoli Elküldve Május6, 2011 Elküldve Május6, 2011 dirty-handz írta: Nem értek hozzá csak olvastam valahol :D egyáltalán nem is tudom, hogy ez tényleg igaz ez a 2 módosítás adhat +15LE-t? Elég jónak tűnik a leírás ---> http://www.opel-magazin.hu/magazin/hasznos...es-a-c20ne.html Ezt Hemi írta. Én inkább SEH alakítással bíbelődnék. :D
dirty-handz Elküldve Május6, 2011 Elküldve Május6, 2011 spzoli írta: Ezt Hemi írta. Én inkább SEH alakítással bíbelődnék. :D Én nem bíbelődnék semmivel csupán kíváncsi vagyok :D Amúgy az nehéz dolog? Asszem 130LE az B) mínusz az évek :) Meg ahhoz nincs kevés alkatrész?
spzoli Elküldve Május6, 2011 Elküldve Május6, 2011 dirty-handz írta: Én nem bíbelődnék semmivel csupán kíváncsi vagyok :D Amúgy az nehéz dolog? Asszem 130LE az :) mínusz az évek :D Meg ahhoz nincs kevés alkatrész? Kérdés válasz. B)
dirty-handz Elküldve Május6, 2011 Elküldve Május6, 2011 spzoli írta: Kérdés válasz. :D Hallod te mindig ilyen vicces kedvedbe vagy? :D
Technodome Elküldve Május6, 2011 Elküldve Május6, 2011 Végre beszereztem a km órámat! :D Már csak beszerelésre vár :D
Mc-elek Elküldve Május6, 2011 Elküldve Május6, 2011 Technodome írta: Végre beszereztem a km órámat! :D Már csak beszerelésre vár :D és még nem szóltál :)
Recommended Posts