Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Jean Trevor írta:
A szivattyút jól belenyomtam mégis engedi ki nyomásnál a löttyöt

JAJ,akkor nemtom,lehet a szívattyú a bűnös? Febiből 8ezerért van utángyártott

Elküldve
  krapi írta:
szia! létezik valami utángyártott műanyag dob hátra? ha igen légyszi segíts hogy hol lehet beszerezni további ,szép napot ....

Bárdinál hozza az árlista és a webshop is.

Elküldve
  J0hnny írta:
Bárdinál hozza az árlista és a webshop is.

már lassan kifojt szemem se láttam, kerestem a karosszéria elemeknél de hiába és egyéb másnál is de NEM

Elküldve
  krapi írta:
már lassan kifojt szemem se láttam, kerestem a karosszéria elemeknél de hiába és egyéb másnál is de NEM

Én se írok helyesen de ez már durva, meg hát a fogalmazás is.

Elküldve
  krapi írta:

Bárdi...

Karosszéria/karosszéria elemek/...

KK5022547.JPG

Elküldve

Hali!!!

Tegnap rám hozta a frászt a corsi. Araszolgattam Szegeden, azt vettem észre hogy az alapjárat kicsit magas és ingadozik. Egyszer aztán kigyulladt a sárga lámpa is. Na f@sza gondoltam. Pláza parkolóban egy gyors szemrevételezés után észrevettem, hogy egy kis vákuumcső pipa szerű gumija törött el. Még szerencse hogy a kocsi tele van szerszámokkal ( lakáskulcs, nyél nélküli csavarhúzó, ketté tört játéktigris stb :D ) enyhe égési sérülések után sikerült megcsinálni. Indítás után minden OK lett.

Itt a vége fuss el véle.

Elküldve
  kucu32 írta:
Hali!!!

Tegnap rám hozta a frászt a corsi. Araszolgattam Szegeden, azt vettem észre hogy az alapjárat kicsit magas és ingadozik. Egyszer aztán kigyulladt a sárga lámpa is. Na f@sza gondoltam. Pláza parkolóban egy gyors szemrevételezés után észrevettem, hogy egy kis vákuumcső pipa szerű gumija törött el. Még szerencse hogy a kocsi tele van szerszámokkal ( lakáskulcs, nyél nélküli csavarhúzó, ketté tört játéktigris stb :D ) enyhe égési sérülések után sikerült megcsinálni. Indítás után minden OK lett.

Itt a vége fuss el véle.

köszönjük Emese :D

Elküldve
  kucu32 írta:
Még szerencse hogy a kocsi tele van szerszámokkal ( lakáskulcs, nyél nélküli csavarhúzó, ketté tört játéktigris stb :D ) sikerült

ez kész :D :)

adtál a tigrisnek hátulról B) :D

Elküldve
  Volu írta:
ki mire asszociál,ugye?! :D

Volu, tekintve, hogy neked c20NE-d van olvasgattam és megtetszett a motor mindenki csak dicséri. Kérdésem, olvastam, hogy könnyen ki lehet belőle hozni több lóerőt ha több levegőt juttatnak be és levesznek -1mm a hengerfejből így emelkedik a sűrítés így már 130LE. Ezt te már megcsináltad vagy gyári a cucc? Olvastam azt is, hogy alul brutálisan húz akkor így 130LEvel elég jó lehet corsába főleg városba :D Köszi

Elküldve
  dirty-handz írta:
Volu, tekintve, hogy neked c20NE-d van olvasgattam és megtetszett a motor mindenki csak dicséri. Kérdésem, olvastam, hogy könnyen ki lehet belőle hozni több lóerőt ha több levegőt juttatnak be és levesznek -1mm a hengerfejből így emelkedik a sűrítés így már 130LE. Ezt te már megcsináltad vagy gyári a cucc? Olvastam azt is, hogy alul brutálisan húz akkor így 130LEvel elég jó lehet corsába főleg városba :D Köszi

LOL, akkor már inkább 2mm szedjetek le :D

Elküldve
  spzoli írta:
Ezt Hemi írta. Én inkább SEH alakítással bíbelődnék. :D

Én nem bíbelődnék semmivel csupán kíváncsi vagyok :D Amúgy az nehéz dolog? Asszem 130LE az B) mínusz az évek :) Meg ahhoz nincs kevés alkatrész?

Elküldve
  dirty-handz írta:
Én nem bíbelődnék semmivel csupán kíváncsi vagyok :D Amúgy az nehéz dolog? Asszem 130LE az :) mínusz az évek :D Meg ahhoz nincs kevés alkatrész?

Kérdés válasz. B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.