dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 J0hnny írta: Fontos szempontok az életben! B) Fontos szempont is, hogy üvöltsön a zene hát igen engem nem az izgat, hogy brummog a kipufogó mint az állat mert az a f@szság :D Amúgy németül meg nem tudok és nem a gyári leírás érdekel inkább a tapasztalat erre már rákerestem számok semmit se mondanak.... Az érdekel aki már mind2őt vezette van e érzésre különbség csak ennyi izgat :) Mert ha a C14SE alul jobban húz akkor inkább az éri meg szerintem az a 8LE nem érezhető szerintem.
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 J0hnny írta: B) XD NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :D
Technodome Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Dirty : írtad ,hogy lecserélted a corsába az ajtószöveteket. Vetted vagy csináltattál hozzá? Ha csináltattad akkor kb mennyibe jött ki /ajtó? Amúgy A Vectra kormányt (légzsákos) fel lehet tenni corsára?
LököttZsiráf Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Technodome írta: Dirty : írtad ,hogy lecserélted a corsába az ajtószöveteket. Vetted vagy csináltattál hozzá? Ha csináltattad akkor kb mennyibe jött ki /ajtó? Amúgy A Vectra kormányt (légzsákos) fel lehet tenni corsára? Öööööö.... Miért nem teszel fel corsás légzsákos kormányt? B)
Technodome Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 LököttZsiráf írta: Öööööö.... Miért nem teszel fel corsás légzsákos kormányt? B) Igazából nézelődtem össze vissza és találtam egy pár lufis kormány, pl a vectráét. Azért kérdeztem, egyáltalán rá lehet e tenni vagy felejtős :D Nekem mindegy lenne csak ettől a gyáritól kéne megszabadulnom mert nem igazán tetszik és már szét van kopva... Amúgy ha esetleg vki tud spirálos, fordulatszámmérős (benzinesbe) km/h-t akkor jelezzen! Akár tigra-é is jó lenne. Régebben volt annyi mint a szemét, de most amikor kellene nem nagyon lehet találni sehol
tgabika76 Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 LököttZsiráf írta: Öööööö.... Miért nem teszel fel corsás légzsákos kormányt? B) ...ráadásul a késői Vectra A-k lufis kormánya és a korai Corsa B-ké teljesen megegyezik... ez itt ni:
spzoli Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 tgabika76 írta: ...ráadásul a késői Vectra A-k lufis kormánya és a korai Corsa B-ké teljesen megegyezik... ez itt ni: És milyen a korai avectra lufis? :D B) :)
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Technodome írta: Dirty : írtad ,hogy lecserélted a corsába az ajtószöveteket. Vetted vagy csináltattál hozzá? Ha csináltattad akkor kb mennyibe jött ki /ajtó? Amúgy A Vectra kormányt (légzsákos) fel lehet tenni corsára? Én így vettem a corsát hogy másmilyen volt az ajtószövet és már nem bolhák tartják hanem csavarok B) ezért sajnos árat nem tudok mondani. Elvileg fel lehet tenni :D A fentebb lévő kormányt fel lehet rakni nekem is az van annyi a baja, hogy nem müxik a duda és az indexet nem üti vissza de erre majd akarok készíteni egy agy szerűséget mert nekem nem légzsákos volt a kocsi a régi kormány duda és visszacsapó részét megtartottam majd még kitalálom, hogy lesz. Azt tudom, hogy a dudát majd be kell relézni de haverom lazán megcsinálja ingyen
tgabika76 Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 spzoli írta: És milyen a korai avectra lufis? :D B) :) Ekkora szakértelem láttán mint amit itt a topikban olvastam, én simán el tudom képzelni hogy valaki nem vágja hogy az A Vectrából csak az utolsó évjáratokban volt légzsák... csak meg akartam előzni az olyasfajta hozzászólásokat hogy mondjuk "a '89-es C16NZ fapadomban miért nincsen akkó' légzsák?"...
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 tgabika76 írta: Ekkora szakértelem láttán mint amit itt a topikban olvastam, én simán el tudom képzelni hogy valaki nem vágja hogy az A Vectrából csak az utolsó évjáratokban volt légzsák... csak meg akartam előzni az olyasfajta hozzászólásokat hogy mondjuk "a '89-es C16NZ fapadomban miért nincsen akkó' légzsák?"... Persze, hogy megegyezik mert corsa astra tigra és vectra is evvel a kormánnyal volt szerelve........
tgabika76 Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Mégis van aki nem tudja... amúgy Omega B és Calibra is... B)
spzoli Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 tgabika76 írta: Ekkora szakértelem láttán mint amit itt a topikban olvastam, én simán el tudom képzelni hogy valaki nem vágja hogy az A Vectrából csak az utolsó évjáratokban volt légzsák... csak meg akartam előzni az olyasfajta hozzászólásokat hogy mondjuk "a '89-es C16NZ fapadomban miért nincsen akkó' légzsák?"... :D :) B)
hakapeszimaki Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 tgabika76 írta: Ekkora szakértelem láttán mint amit itt a topikban olvastam, én simán el tudom képzelni hogy valaki nem vágja hogy az A Vectrából csak az utolsó évjáratokban volt légzsák... csak meg akartam előzni az olyasfajta hozzászólásokat hogy mondjuk "a '89-es C16NZ fapadomban miért nincsen akkó' légzsák?"... Nekem miért van késői A vectra kormány a corsában? B)
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 hakapeszimaki írta: Nekem miért van késői A vectra kormány a corsában? :D Talán mert légzsákos a kocsi nem? :) Vagy ha rosszul értem akkor mókoltak rajta valamit B)
Volu Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 dirty-handz írta: Volu látom a hétvégén megcsináltátok a verdád! XD http://www.youtube.com/watch?v=dow5O-yFNTA ja,átszereltük jobb kormányosra B)
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Volu írta: ja,átszereltük jobb kormányosra :D Mennyibe fájt? XD ez a parkolás miatt kellett nem? Jobbra így nehezebb leverni a felnit B)
Bernardo Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 dirty-handz írta: Akkor hogy művelődj még B) ez is marha szép let.... PFFF.. és ezek gyáriak. http://hasznaltauto.medija.hu/1242095/4565803_4.jpg Nekem pont ilyen van es tetszik. Szoval, izlesek es pofonok.
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Bernardo írta: Nekem pont ilyen van es tetszik. Szoval, izlesek es pofonok. Akkor jó :D nálam a szép dolognak a fogalma nem itt kezdődik B) Ez a szín még a csajomnak se tetszik, a design meg kisgyerekes :)
dirty-handz Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 Technodome írta: Igazából nézelődtem össze vissza és találtam egy pár lufis kormány, pl a vectráét. Azért kérdeztem, egyáltalán rá lehet e tenni vagy felejtős B) Nekem mindegy lenne csak ettől a gyáritól kéne megszabadulnom mert nem igazán tetszik és már szét van kopva... Amúgy ha esetleg vki tud spirálos, fordulatszámmérős (benzinesbe) km/h-t akkor jelezzen! Akár tigra-é is jó lenne. Régebben volt annyi mint a szemét, de most amikor kellene nem nagyon lehet találni sehol http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1453844178.html Parancsolj itt van az óra neked
J0hnny Elküldve Április25, 2011 Elküldve Április25, 2011 dirty-handz írta: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1453844178.html Parancsolj itt van az óra neked Ez hol fordszámmérős? B)
Technodome Elküldve Április26, 2011 Elküldve Április26, 2011 dirty-handz írta: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1453844178.html Parancsolj itt van az óra neked nem is lenne rossz de kar h nincs fordulatszammero benne B)
hakapeszimaki Elküldve Április26, 2011 Elküldve Április26, 2011 Technodome írta: nem is lenne rossz de kar h nincs fordulatszammero benne B) Ez az egyetlen eladó kb. :D Scooter gabi már februárban is alig tudott elővakarni egy ilyet valamelyik sarokból. Azt mondja ha 100-at hozna akkor annyit eltudna adni,de Olaszországban is elfogytak sajnos. Ugyanannyit csal,mint a régi 1150 nálam. Olyan 7km/h-t felfelé.
dirty-handz Elküldve Április26, 2011 Elküldve Április26, 2011 hakapeszimaki írta: Ez az egyetlen eladó kb. :D Scooter gabi már februárban is alig tudott elővakarni egy ilyet valamelyik sarokból. Azt mondja ha 100-at hozna akkor annyit eltudna adni,de Olaszországban is elfogytak sajnos. Ugyanannyit csal,mint a régi 1150 nálam. Olyan 7km/h-t felfelé. De ez legalább szép B) Ez tigra óra igaz?
Technodome Elküldve Április26, 2011 Elküldve Április26, 2011 nekem is ez a bajom B) kb 2hónapja volt egy csomó, most alig van. Ami meg lenne azt 10-15között adnák.
Recommended Posts