Technodome Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Én ismerem a régit is ugyanis evvel vettem én is az autót :) csak hát adtam is el gyorsan mert nagyon csúnya. B) Nekem nem rémlik semmi ilyen műanyag valami rajta. Sztem a közepén végigfutó műanyagra gondol aminek a közepén a logó van. :D De aztán lehet ,hogy mégsem :) Amúgy nekem is jobban tetszenek az újabb lökösök, majd az is sorra kerül egy jel nélküli ráccsal karöltve :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Sztem a közepén végigfutó műanyagra gondol aminek a közepén a logó van. B) De aztán lehet ,hogy mégsem :D Amúgy nekem is jobban tetszenek az újabb lökösök, majd az is sorra kerül egy jel nélküli ráccsal karöltve :) http://n2.vatera.hu/photos/b2/4f/a365_1_300.jpg Az emblema mellett hosszan futo csik alatt es felett. En ugy nezem h gyari de csatolva van hozza. Innen nem is latszik a huto. Marmint azn a lyukon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Sztem a közepén végigfutó műanyagra gondol aminek a közepén a logó van. B) De aztán lehet ,hogy mégsem :D Amúgy nekem is jobban tetszenek az újabb lökösök, majd az is sorra kerül egy jel nélküli ráccsal karöltve :) Az a baj, ha ezt elkezded nem lesz megállás és minden lecserélsz mint én :( Jel nélküli rács + alsó műanyag beömlő + koptató is egy vagyon :) Mert az új hátsó lökös is sokkal szebb szerintem és még sorolhatnám a hátsó króm opel jel is jobb középen... az oldal indexek gagyik az újabbikon és az oldal vastag védő csík is ocsmány Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 http://n2.vatera.hu/photos/b2/4f/a365_1_300.jpg Az emblema mellett hosszan futo csik alatt es felett. En ugy nezem h gyari de csatolva van hozza. Innen nem is latszik a huto. Marmint azn a lyukon. Na ez tuti nem gyári szerintem ez után gyártott a gyárin ott beömlik a levegő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Az a baj, ha ezt elkezded nem lesz megállás és minden lecserélsz mint én B) Jel nélküli rács + alsó műanyag beömlő + koptató is egy vagyon :D Mert az új hátsó lökös is sokkal szebb szerintem és még sorolhatnám a hátsó króm opel jel is jobb középen... az oldal indexek gagyik az újabbikon és az oldal vastag védő csík is ocsmány De en azt egyelore elakarom takaritani h legyen jobb hutes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 http://n2.vatera.hu/photos/b2/4f/a365_1_300.jpg Az emblema mellett hosszan futo csik alatt es felett. En ugy nezem h gyari de csatolva van hozza. Innen nem is latszik a huto. Marmint azn a lyukon. Mostmár értelek. Szóval neked egy harmadik verzió van B) Nekem is ilyen a lökösöm de középen végigfutó műanyag alatt és felett nincs "lezárva" Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 a gyári kb így néz ki! De ez is után gyártott szerintem de ott nincs befedés az tuti nekem nem volt és gyári GM volt! Szerintem vegyél inkább egy újabb féle fekete lököst még az is szebb mint ez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Az a baj, ha ezt elkezded nem lesz megállás és minden lecserélsz mint én B) Jel nélküli rács + alsó műanyag beömlő + koptató is egy vagyon :D Mert az új hátsó lökös is sokkal szebb szerintem és még sorolhatnám a hátsó króm opel jel is jobb középen... az oldal indexek gagyik az újabbikon és az oldal vastag védő csík is ocsmány Van benne vmi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Mostmár értelek. Szóval neked egy harmadik verzió van B) Nekem is ilyen a lökösöm de középen végigfutó műanyag alatt és felett nincs "lezárva" Akkor szepen en is elfogom azt onnan takaritani:). Mert az ott sztem nagyon folosleges, sot... . Kapjon szelet az a huto:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Akkor szepen en is elfogom azt onnan takaritani:). Mert az ott sztem nagyon folosleges, sot... . Kapjon szelet az a huto:)) Ja csak ha kivágod nem lesz valami szép, én vennék rá egy újabb lököst akkor inkább ami már 96 utáni lazán fellehet rakni, ha nem akarod színesre akkor nem drága mulatság Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Volu, jól megy a kis corsa. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Volu, jól megy a kis corsa. B) Ezt miből szűrted le? :D Volt ma tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 http://kepfeltoltes.hu/110328/Corsa_x12sz_...ltoltes.hu_.jpg Az enyém 160ekm után.Tehát +10% :) Ez most hogy? Hova tűntek a lovak ebből az autóból? Jól értelmezem hogy főtengelyen ugyan valóban 50LE, de abból keréken már csak 13,7? :D Hol a hiányzó ~36LE? Ekkora nem lehet a hajtáslánc vesztesége... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Volu, jól megy a kis corsa. B) köff :D haverom vidéki rokonai ott voltak,leszívták teljesen az agyamat és az egyiket vinni is kellett egy körre...amúgy a fehér 5ajtós astra mellettem turbós volt :) de legközelebb majd megpróbálok jobban társasági életet élni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Ez most hogy? Hova tűntek a lovak ebből az autóból? Jól értelmezem hogy főtengelyen ugyan valóban 50LE, de abból keréken már csak 13,7? :D Hol a hiányzó ~36LE? Ekkora nem lehet a hajtáslánc vesztesége... B) Rossz helyre írja az adatokat a programjuk. A Lost power 13.7 a wheel power 38hp. Néztek kerek szemekkel,hogyan lehet egy 14éves 160ekm-t futott autóban több paci,mint a gyári érték,full gyári állapotban. :( Amikor megvettem női tulajtól annyira lusta volt,hogy tudott vagy 38lovat. Ezért van az az általános vélemény,hogy húúú,de nagyon sz*rul mennek az 1.2-ek. Ez teljesen jó veszteség szvsz,láttam weber karbis 76lovas bogarat,ami keréken már csak 51volt. Winkler toyota 4runnerje meg gyári 180helyett csak 167et tudott,abból 67-et elhagy a hajtásláncon,automataváltón. :) http://www.youtube.com/watch?v=gJwVfea8RII. Az octávia 75ló helyett 74-et tud,keréken 56-ot. Ilyen 1.5tonna 75ló ellen mennék egyet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Sziasztok ! Az autómban nem volt csomagtérvilágítás, de bontóból intéztem egyet. A kocsi annyira alap, hogy nem volt benne TID sem és szivargyújtó sem. A kérdés az lenne, hogy létezik hogy az Opel olyan sóher hogy nincs kábel behúzva erre a célra, tehát nekem kell bekábeleznem végigbontva a kocsi belső részeit ? Vagy van egy kábel amire jelenleg nincs kötve semmi, és azt csak meg kell keresnem, vagy kapcsolási rajzon kisilabizálni honnan jöhet és mihez tartozik ... Köszi előre is ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Nah közben olyan is szembe jutott, hogy kellene az Opelembe olyan hangvisszajelző(Zümi) ami jelez ha ha levettem a gyújtást és rajtahagytam a világítást. Ilyen van gyárilag és keressem bontóban, pl, F Astrában vagy Corsában, vagy vegyek utángyártottat boltból ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Nah közben olyan is szembe jutott, hogy kellene az Opelembe olyan hangvisszajelző(Zümi) ami jelez ha ha levettem a gyújtást és rajtahagytam a világítást. Ilyen van gyárilag és keressem bontóban, pl, F Astrában vagy Corsában, vagy vegyek utángyártottat boltból ? Ez az igazi fapad semmi nincs benne B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Ez az igazi fapad semmi nincs benne B) Hát ez már csak ilyen, igyekszem felbővíteni azokkal a dolgokkal amik nekem kellenének ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Nah közben olyan is szembe jutott, hogy kellene az Opelembe olyan hangvisszajelző(Zümi) ami jelez ha ha levettem a gyújtást és rajtahagytam a világítást. Ilyen van gyárilag és keressem bontóban, pl, F Astrában vagy Corsában, vagy vegyek utángyártottat boltból ? Szerintem van gyári, mert nálam zümmög.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Szerintem van gyári, mert nálam zümmög.... Szerintem is mert nekem is van sípol mint az állat. Monjuk nekem JOY felszereltség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Szerintem is mert nekem is van sípol mint az állat. Monjuk nekem JOY felszereltség. Letudja nekem fotózni valaki hogy a gyári hogy néz ki, a bontóban mit is keressek pontosan ha szétkapom a kocsit ?! Pontosan hol találom meg , elosztótábla mellett felett ... ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Letudja nekem fotózni valaki hogy a gyári hogy néz ki, a bontóban mit is keressek pontosan ha szétkapom a kocsit ?! Pontosan hol találom meg , elosztótábla mellett felett ... ? Szerintem bontóba minden ilyen kérdésedre válaszolnak és tudnak alkatrészt is adni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Hát ez már csak ilyen, igyekszem felbővíteni azokkal a dolgokkal amik nekem kellenének ! Nekem is city felszereltség. Szerintem a zümmögőt felejtsd el. Az enyémen hiába tenném be a relét, nincs bekábelezve. Először szerintem ellenőrizd, vagy a bontóba menj kocsival dugd be a relét és ha nem szól ne vedd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Nekem is city felszereltség. Szerintem a zümmögőt felejtsd el. Az enyémen hiába tenném be a relét, nincs bekábelezve. Először szerintem ellenőrizd, vagy a bontóba menj kocsival dugd be a relét és ha nem szól ne vedd meg. Szia azt meg tudod mondani mi jelöli hova kell dugni a relét a kapcsolótáblánál ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts