Technodome Elküldve Április8, 2011 Elküldve Április8, 2011 te hol vetted? ilyen? SMD t5 ez most amit linkeltél jó a műszerfalba vagy ez az órába jó? Tudna nekem vki mutatni olyat ami a fűtéskapcsolók mögé kell? sajna az összes kiégett de most a képek lapján nekiálok s kiseréle cak nem vágom milen izzó kell és menni. Köszi
J0hnny Elküldve Április8, 2011 Elküldve Április8, 2011 Azt ugye senki nem felejti el, hogy a fordszámmérő nélküliben más az izzó...
Technodome Elküldve Április8, 2011 Elküldve Április8, 2011 Azt ugye senki nem felejti el, hogy a fordszámmérő nélküliben más az izzó... B) És milyen van a fűtéskonzolok mögött? Abban tudnál segiteni ?
J0hnny Elküldve Április8, 2011 Elküldve Április8, 2011 B) És milyen van a fűtéskonzolok mögött? Abban tudnál segiteni ? 1.2W-os,5mm-es rizsszemizzó. Foglalata adott, nem olyan, mint ami a műszerfalba kell.
Technodome Elküldve Április8, 2011 Elküldve Április8, 2011 1.2W-os,5mm-es rizsszemizzó. Foglalata adott, nem olyan, mint ami a műszerfalba kell. Köszi a gyors segitséget B) Akkor ez felejtős ? :D
Jean Trevor Elküldve Április8, 2011 Elküldve Április8, 2011 Hamarosan meglesz a fordulatszámmérős óra, a helyeket is megtaláltam mit hova kellene kötni. 1. kérdés: Hol tudok szerezni, olyan rézsarut, ami rámegy a műszeregység csatlakozóra 2. kérdés: Hogy tudom rákötni a zöld vezetékre ami nem megy tovább az ecutól az én zöld kábelemet, kell e hozzá valami csatlakozó?
J0hnny Elküldve Április9, 2011 Elküldve Április9, 2011 Hamarosan meglesz a fordulatszámmérős óra, a helyeket is megtaláltam mit hova kellene kötni. 1. kérdés: Hol tudok szerezni, olyan rézsarut, ami rámegy a műszeregység csatlakozóra 2. kérdés: Hogy tudom rákötni a zöld vezetékre ami nem megy tovább az ecutól az én zöld kábelemet, kell e hozzá valami csatlakozó? 1. Bontó. 2. Blankol,forraszt.
Jean Trevor Elküldve Április9, 2011 Elküldve Április9, 2011 Akkor ebből autóvillamosságis lesz, annyira nagyon nem vágom a témát B)
krapi Elküldve Április9, 2011 Elküldve Április9, 2011 sziasztok! létezik több fajta lengőkar szilent? mert amit adni akarnak azt én kicsinek találom ,mert mértem a lengőkar háza az vagy 50mm amibe bele kell préselni, maga a szilent az meg vagy 52mm hogy fér így bele? a motor az x14xe
hakapeszimaki Elküldve Április9, 2011 Elküldve Április9, 2011 sziasztok! létezik több fajta lengőkar szilent? mert amit adni akarnak azt én kicsinek találom ,mert mértem a lengőkar háza az vagy 50mm amibe bele kell préselni, maga a szilent az meg vagy 52mm hogy fér így bele? a motor az x14xe Szép is lenne ha lötyögne benne.
Volu Elküldve Április9, 2011 Elküldve Április9, 2011 a TID ben az izzókat milyen módon kell cserélni? biztos milliószor volt már erről szó de lusta vagyok visszakeresni B) ugyan olyan 1,2-es izzó kell bele mint a középkonzolba?
Mc-elek Elküldve Április9, 2011 Elküldve Április9, 2011 a TID ben az izzókat milyen módon kell cserélni? biztos milliószor volt már erről szó de lusta vagyok visszakeresni B) ugyan olyan 1,2-es izzó kell bele mint a középkonzolba? flex kiszed a befúvót akkor látod a csavart... azt meg nem tom milyen égő van benne..
norbysz Elküldve Április10, 2011 Elküldve Április10, 2011 Sziasztok!Vezérműszíj és olaj csere előtt áll 1.2-es X12SZ corsám.Segítségeteket szeretném kérni, Bárdiautó-nál akarok vásárolni csak nem tudom melyik alkatrészmárkát válasszam. Köszönöm.
dirty-handz Elküldve Április10, 2011 Elküldve Április10, 2011 Sziasztok!Vezérműszíj és olaj csere előtt áll 1.2-es X12SZ corsám.Segítségeteket szeretném kérni, Bárdiautó-nál akarok vásárolni csak nem tudom melyik alkatrészmárkát válasszam. Köszönöm. Cserélj vízpumpát is és termosztátot is B) Gyári, continental, SKF esetleg bosch.
VZoli Elküldve Április10, 2011 Elküldve Április10, 2011 Vzoli milyenek lettek a szemöldökök?B) Világosban is odapróbáltam már de még nem raktam föl. De nagyon fa..a lesz:D Köszi.
hakapeszimaki Elküldve Április10, 2011 Elküldve Április10, 2011 Tisztítottam alapjáratit és egr-t,mert fulladozott alapjáraton. Kosz alig volt bennük,viszont mintha sokkal jobban húzna alacsonyabb fordulaton. Nagyon horzsol a corsa, eszi az utat! :D De alapjárati probléma előjött megint így kapott egy bontott bosch léptetőmotort. Annyi volt a különbség,hogy ami benne volt (mexikói) annak nem annyira kúpos a vége,mint ami belekerült. A mostanival szépen tartja a kb 800fordulatot csak hidegindításnál 2000-ig megpörgeti,onnan ejti vissza azonnal 1100-as hideg alapjáratra. Megfigyeltem,hogy 80felett menet közben kirakom üresbe akkor csak 1500-ig engedi vissza az alapjáratot viszont ha rálépek a fékre,akkor a sebesség mutatóval együtt megy le 800-ig a fordulat üresben,kinyomott kuplunggal is. Városi tempónál normál alapjáratig megy vissza egyből. Ez direkt ilyen? B) A gázadásra viszont élénkebben reagál.
J0hnny Elküldve Április10, 2011 Elküldve Április10, 2011 Amíg van sebességjel az ECU picit rátart, nehogy lefullaszd.
hakapeszimaki Elküldve Április10, 2011 Elküldve Április10, 2011 Amíg van sebességjel az ECU picit rátart, nehogy lefullaszd. Kösz. Így már világos. B)
Mc-elek Elküldve Április10, 2011 Elküldve Április10, 2011 Amíg van sebességjel az ECU picit rátart, nehogy lefullaszd. nem vagyok benne biztos de lehet törölni a tanult értékékeket (a lépés számokat) és talán kell is..
J0hnny Elküldve Április10, 2011 Elküldve Április10, 2011 nem vagyok benne biztos de lehet törölni a tanult értékékeket (a lépés számokat) és talán kell is.. Miért is?
Mc-elek Elküldve Április10, 2011 Elküldve Április10, 2011 Miért is? mondom talán B) de lehet hogy x10xe-vel keverem... vagy x12xe-vel...
moti Elküldve Április10, 2011 Elküldve Április10, 2011 Tisztítottam alapjáratit és egr-t,mert fulladozott alapjáraton. Kosz alig volt bennük,viszont mintha sokkal jobban húzna alacsonyabb fordulaton. Nagyon horzsol a corsa, eszi az utat! :D De alapjárati probléma előjött megint így kapott egy bontott bosch léptetőmotort. Annyi volt a különbség,hogy ami benne volt (mexikói) annak nem annyira kúpos a vége,mint ami belekerült. A mostanival szépen tartja a kb 800fordulatot csak hidegindításnál 2000-ig megpörgeti,onnan ejti vissza azonnal 1100-as hideg alapjáratra. Megfigyeltem,hogy 80felett menet közben kirakom üresbe akkor csak 1500-ig engedi vissza az alapjáratot viszont ha rálépek a fékre,akkor a sebesség mutatóval együtt megy le 800-ig a fordulat üresben,kinyomott kuplunggal is. Városi tempónál normál alapjáratig megy vissza egyből. Ez direkt ilyen? B) A gázadásra viszont élénkebben reagál. Mostanába nekem is ugyanezt csinálja, pedig nem cseréltem rajta semmit. 1X lehúztam a hőmérséklet érzékelőt és úgy indítottam be, utána vissza dúgtam, azóta csinálja. Akkumlátor sarut már levettem 1 éjszakára, és még mindig.
dirty-handz Elküldve Április10, 2011 Elküldve Április10, 2011 Mostanába nekem is ugyanezt csinálja, pedig nem cseréltem rajta semmit. 1X lehúztam a hőmérséklet érzékelőt és úgy indítottam be, utána vissza dúgtam, azóta csinálja. Akkumlátor sarut már levettem 1 éjszakára, és még mindig. Nekem meg amióta megvettem a kocsit azóta is alapjáraton néha felugrik 100 fordulatot kb de lese sz@rom a szerelő már kitakarította meg se néztem milyen alapjárati motor van benne amúgy. Cseréltem az oktánszám váltót amit már írtam is azóta 2x fogyott ki az üzemanyag a corsából 60-70Km helyett elment 40et sose fogyott még ki alattam se a corsa se más kocsi tiszta szégyen volt. Szóval visszacseréltem a régi oktánszám váltóra, nem tudom, hogy emiatt lett e a jelenség de 5L üzemanyagból ne 40 kmert menjen már el vicc. Vagy az oktánszám váltó miatt lehet vagy cseréltem az üzemanyag szűrőt a nyíl az jó irányba mutat néztem ott nem folyik el a benya gondolom ezt járó motornál aszfalton járatva lazán észrevettem volna ha folyna. Meg már cseréltettem 1x ugyan ilyen márkájúra. Ja és mind a 2 esetbe 2 rongyért tankoltam 5L és mind2 esetbe kereken mutató szerint 40KMnél fogyott ki érdekes. Szóval wÁÁÁÁ!!! A szemöldököt meg használd egészséggel Zoli! Remélem felrakva is szépen fog mutatni nem csak oda próbálva B)
Recommended Posts