index Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Volu írta: azta qrva, ilyen özépkonzolt még nem is láttam amiben gyári ülésfűtés gombok lennének..hmm kell nekem egy ilyen <_< Vagy egy ilyen? :angry: Lehet fokozni:P
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Új elsőm lámpáim és a hátsók is ki lettek cserélve... <_< Majd csinálok képet. Szemöldök nem megy vissza! Szerintem elrontaná az új összképet szerintetek?:angry:
J0hnny Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 index írta: Vagy egy ilyen? <_< Lehet fokozni:P http://lh5.ggpht.com/_n4Py_vlAlmI/SY7HmWRN...EmQ/innen07.JPG Mindig is okádék volt ez a műfa...
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 J0hnny írta: Mindig is okádék volt ez a műfa... Faberakás? Elég gány ja egyet értek az előttem szólóval <_< Ez minden csak nem szép!
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 Volu írta: két gombot egy halom nyomatékért? kössz nem <_< Én meg azt tervezem, hogy az elektromos ablak gombokat átrakom valahova középre. Sokkal jobb helyen lenne ott
hakapeszimaki Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 dirty-handz írta: Én meg azt tervezem, hogy az elektromos ablak gombokat átrakom valahova középre. Sokkal jobb helyen lenne ott Én meg motorcserét tervezek. :angry: Hétfőn még maxig volt a nívópálca most meg csak félig van,de csak 150km-t mentem vele. 5w30 full szintetikus olajnak nincs füstje? mert az tiltásig forgatva sem jön belőle,alatta nincs folt,viszont fogy az olaj, qurva érdekes eset. <_<
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 hakapeszimaki írta: Én meg motorcserét tervezek. :angry: Hétfőn még maxig volt a nívópálca most meg csak félig van,de csak 150km-t mentem vele. 5w30 olajnak nincs füstje? mert az tiltásig forgatva sem jön belőle,alatta nincs folt,viszont fogy az olaj, qurva érdekes eset. <_< Rakjál bele 10W-40es olajat nem fogja enni. :P Szerintem az 1.2es öreg motoros corsába az való.
hakapeszimaki Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 dirty-handz írta: Rakjál bele 10W-40es olajat nem fogja enni. :angry: Szerintem az 1.2es öreg motoros corsába az való. Már van az 5w30-ban majdnem 4000km eddig nem tűnt fel,hogy fogyna. Teljesítményt mérettem hétfőn, valaminek égett szaga volt,amikor lepörgették 5500ig. :P Lehet csak a gumik a görgőkön,de lehet,hogy szelepszár-szimmeringek nem díjazták. Azóta sűrűn nézem és mintha fogyna...de nem értem miért nincs füstje...de ha van valami gondja repül bele valami nagyobb motor nem szórakozok ezzel,ha nem bírta a kiképzést akkor nem bírta... <_<
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 hakapeszimaki írta: Már van az 5w30-ban majdnem 4000km eddig nem tűnt fel,hogy fogyna. Teljesítményt mérettem hétfőn, valaminek égett szaga volt,amikor lepörgették 5500ig. :P Lehet csak a gumik a görgőkön,de lehet,hogy szelepszár-szimmeringek nem díjazták. Azóta sűrűn nézem és mintha fogyna...de nem értem miért nincs füstje...de ha van valami gondja repül bele valami nagyobb motor nem szórakozok ezzel,ha nem bírta a kiképzést akkor nem bírta... <_< És még jobban is fogod szeretni a kocsit mint eddig egy jobb motorral :angry:
J0hnny Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 hakapeszimaki írta: Már van az 5w30-ban majdnem 4000km eddig nem tűnt fel,hogy fogyna. Teljesítményt mérettem hétfőn, valaminek égett szaga volt,amikor lepörgették 5500ig. :angry: Lehet csak a gumik a görgőkön,de lehet,hogy szelepszár-szimmeringek nem díjazták. Azóta sűrűn nézem és mintha fogyna...de nem értem miért nincs füstje...de ha van valami gondja repül bele valami nagyobb motor nem szórakozok ezzel,ha nem bírta a kiképzést akkor nem bírta... <_< Vépóvert bele és prémium olajat.
hakapeszimaki Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 J0hnny írta: Vépóvert bele és prémium olajat. Mé? Tudott 50lovat. <_<
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 hakapeszimaki írta: Mé? Tudott 50lovat. <_< Minek teljesítményt méretni egy 50 lóvas kocsin egyáltalán? :angry:
hakapeszimaki Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 dirty-handz írta: Minek teljesítményt méretni egy 50 lóvas kocsin egyáltalán? <_< Kíváncsi voltam mennyit tud 160ekm után. Mennyi a hajtás veszteség..stb. kerékre 40lovat vitt át.
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 hakapeszimaki írta: Kíváncsi voltam mennyit tud 160ekm után. Mennyi a hajtás veszteség..stb. kerékre 40lovat vitt át. Hát szerintem full felesleges ilyeneket méretni egy ilyen kategóriájú kocsinál. Amúgy meg ha kereskedésbe vetted ahogy írtad, tuti nem 160 van benne <_<
hakapeszimaki Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 dirty-handz írta: Hát szerintem full felesleges ilyeneket méretni egy ilyen kategóriájú kocsinál. Amúgy meg ha kereskedésbe vetted ahogy írtad, tuti nem 160 van benne <_< Magánszemély nem tekerget? dehogynem. :angry: Viszont akkor ezek nagyon profik voltak,mert találtam benne egy olajcserematricát,amin stimmelt a km-óra állás. 3.tulaj vagyok. Az előző tulaj hozatta németo-ból,a német minek tekerte volna...a második tulaj meg még a gyári hátsó dobokat szabályoztatta fel azt meg ritkán lehet 2-300ekm után nem túlszabályozni...például.
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 hakapeszimaki írta: Magánszemély nem tekerget? dehogynem. :angry: Viszont akkor ezek nagyon profik voltak,mert találtam benne egy olajcserematricát,amin stimmelt a km-óra állás. 3.tulaj vagyok. Az előző tulaj hozatta németo-ból,a német minek tekerte volna...a második tulaj meg még a gyári hátsó dobokat szabályoztatta fel azt meg ritkán lehet 2-3ekm után nem túlszabályozni...például. Hát vagy nagyon jól kifogtad az is lehet <_<
VZoli Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 hakapeszimaki írta: Mé? Tudott 50lovat. :angry: Ja, 1x. Azóta eszi az olajat. De biztos megérte. <_<
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 VZoli írta: Ja, 1x. Azóta eszi az olajat. De biztos megérte. <_< Neked még jól lép az SI?:angry:
VZoli Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 dirty-handz írta: Neked még jól lép az SI?:angry: Lépeget :P És IMÁDOM <_<
hakapeszimaki Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 dirty-handz írta: Hát vagy nagyon jól kifogtad az is lehet <_< Amúgy soha nem az érdekelt,hogy mit mutat a km-óra. Barátnőmék polo-ja 2-3km-ekre van használva 95%-ban "taxiüzem",váltó,kezelőszervek kezdenek fényesre kopni,fékbetétek elöl lettek cserélve,gumik is,rükvercbe néha többször kell próbálkozni berakni,mert már akad,ülések szélei kezdenek kikopni,szerintem a hátsó lengéscsillapítók sem túl jók már. Összesen 47ekm van benne szervizkönyv,első,nemdohányzó hölgytulajdonos nesze neked. Ezzel szemben mennyivel jobb állapotban lehet egy olyan autó,amit arra használtak,hogy pályán ledaráltak vele akár 250.000km-t, naponta egyszer beleültek,kiszálltak,a motor üzemmelegen töltötte ennek a távnak a 99.9%-át 2500,3000 fordulaton.A fékre 100kmenként kétszer léptek,stb... Szóval a megtett km önmagában nem sokat mond egy autó állapotáról.
hakapeszimaki Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 VZoli írta: Ja, 1x. Azóta eszi az olajat. De biztos megérte. <_< Ha egy motor nem bírja ki,hogy ventillátorral hűtve felpörgetik 5500-ig kb ez max 1perc majd kinyomott kuplunggal megvárják,míg leállnak a kerekek,akkor tényleg kuka. Egyébként én is meghúzatom 5000-ig előzéseknél.
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 hakapeszimaki írta: Ha egy motor nem bírja ki,hogy ventillátorral hűtve felpörgetik 5500-ig kb ez max 1perc majd kinyomott kuplunggal megvárják,míg leállnak a kerekek,akkor tényleg kuka. Egyébként én is meghúzatom 5000-ig előzéseknél. Hmmmm.
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 VZoli írta: Lépeget :P És IMÁDOM <_< Nekem is bejön ez az SI feeling :angry:
dirty-handz Elküldve Március31, 2011 Elküldve Március31, 2011 J0hnny írta: http://img211.imageshack.us/img211/2749/img002dw.jpg <_< http://img534.imageshack.us/img534/1879/p210311183701.jpg Jó csúnyák ezek a felnik.... :angry:
Recommended Posts