Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Gyári. <_<

De akkor levezetem.

János linkelte, hogyan faragta be a gyári bct.

Gyula reagált, hogy neki is kell olyan.

Én reagáltam Gyula hszére, hogy nekem van eladó.

Nekem van eladó olyan, mint amit János faragott be. :D

A rugót húzd fel rendesen! :D

ne Gyulázz, utálom :)

Elküldve
Borotválkozol is? Egyre jobb. :)

Mikor lesz benne az xe? <_<

ez egy kicsit bonyolultabb :D van egy vectra turbo,amiből a moci átmegy egy astrába,és az astrából a moci utána megy csak át az enyémbe...olyan április környéke,de nekem nem sürgős a dolog, elvagyok ezzel is :D

Elküldve
ez egy kicsit bonyolultabb <_< van egy vectra turbo,amiből a moci átmegy egy astrába,és az astrából a moci utána megy csak át az enyémbe...olyan április környéke,de nekem nem sürgős a dolog, elvagyok ezzel is :D

Az mindjárt itt lesz. :D

Elküldve
Az mindjárt itt lesz. <_<

ja, csak Demo annyira jól összerakta a mostanit hogy nincs szivem megválni tőle :D

apropó, nem tudsz szerezni gsi b corsa küszöb spoilereket? :D

Elküldve
Itt is van, na majd lehet lájkolni <_< és tölteni lefele, bár lassú lesz :S

Moti, a műanyag dísz alatt. lásd találod a gyertyákat.

Hello

Fel tudnád rakni még egyszer mert valami nem jó, és nagyon szeretném letölteni!!!

Köszi

Elküldve
ja, csak Demo annyira jól összerakta a mostanit hogy nincs szivem megválni tőle <_<

apropó, nem tudsz szerezni gsi b corsa küszöb spoilereket? :D

Kb 3éve tudtam egy komplett készletet, azóta nem is nagyon figyeltem... :D

Elküldve
Kb 3éve tudtam egy komplett készletet, azóta nem is nagyon figyeltem... <_<

akkor uszítsd magad meg az irmscher dzsekis haverodat a témára :D

Elküldve

Hali

napokban nekiállok a kormánycserének. kérdésem az lenne ,hogy van vmi technikai dolog amire érdemes figyelni?

Dudagomb le-csőkulcsal kiszedjük a csavart- kormány le - új fel - csavar be.

Amikor a csavart csavarom akkor kell vmerre tekerni a kormányt , hogy ellentartson vagy nem?

gondolom kormányzárból ki kell szedni? <_<

Elég hülye kérdések de nem akarok meglepetést.

Elküldve

Nem kell semerre ellentartani, a kormánytengely végén levő anyának van egy biztosítós lemezalátétje ami nem engedi elforogni. Nem a csavar levételével lesz gondos, hanem utána a kormánykerék lehúzásával a bordás tengelyről, főleg ha még gyári a kormányod. Esetenként nagy szívás tud lenni... Jó tanács hogy nehogy pofánverd magad: a kormányt rögzítő anyát ne csavard le teljesen, csak a menet végéig ha véletlenül hirtelen elszabadulna a kormánykerék.

Elküldve
Nem kell semerre ellentartani, a kormánytengely végén levő anyának van egy biztosítós lemezalátétje ami nem engedi elforogni. Nem a csavar levételével lesz gondos, hanem utána a kormánykerék lehúzásával a bordás tengelyről, főleg ha még gyári a kormányod. Esetenként nagy szívás tud lenni... Jó tanács hogy nehogy pofánverd magad: a kormányt rögzítő anyát ne csavard le teljesen, csak a menet végéig ha véletlenül hirtelen elszabadulna a kormánykerék.

jah <_<

egy élmény leszedni...mi csináltunk lehúzót :D

Elküldve

Helló!

Nekem úgy sikerült leszedni, hogy anya le, aztán egy fém rúd végét odaillesztettem a kormányoszlop végéhez, kalapáccsal odavertem neki és a kormány a rugó hatására leugrott! G.

Elküldve

Sziasztok nekem is lenne egy kérdésem kormány ügyben.

kicsiny corsám nem szervós viszont szeretném a kormányt kicserélni rajta valami pofásabbra.Akár másik modell kormányára akár sportkormányra (inkább az utóbbi) Ez ugyebár átmérőben kisebb mint ami most van rajta. Ha kicserélem akkor lesz valami következménye avagy nem?

Ebben az esetben is csak "simán" leszedem és felrakom a helyére a másikat és kész?

Ui.:bocsi ha hülyeséget kérdeztem...

Elküldve

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni...

nemmegy a corsám,és a fogyasztása jelentősen megemelkedett...nem húz,a vége is 80-90...egyszerűen nemtudom mi lehet a baj...EGR-szelep kilett takarítva,jóvolt egy darabig,utána ujra rossz lett...Új EGR szelep lesz vagy valami más a probléma?

Előre is köszönöm a segítséget,sziasztok!

Elküldve

Elvittem ma müszakiztassák le a kocsit, hátsó fékemmel volt gond meg meg valami rozsdás, de már nem tudom hogy mi pontosan.

A kocsi szélén, 2 oldalán lévő nyúlvány.

Feltöltésem, nem sikerült mert nem tudom mit kell megadni trackernek a piratebayes feltöltésnél, elfelejtettem. :D de majd megoldom <_< :D

Az a lényeg ez a videjó felment.Visit My Website

Elküldve
Sziasztok nekem is lenne egy kérdésem kormány ügyben.

kicsiny corsám nem szervós viszont szeretném a kormányt kicserélni rajta valami pofásabbra.Akár másik modell kormányára akár sportkormányra (inkább az utóbbi) Ez ugyebár átmérőben kisebb mint ami most van rajta. Ha kicserélem akkor lesz valami következménye avagy nem?

Ebben az esetben is csak "simán" leszedem és felrakom a helyére a másikat és kész?

Ui.:bocsi ha hülyeséget kérdeztem...

Következménye nem lesz, arra viszont figyelj ,hogy corsához való agy legyen mert az típusfüggő. Maga a kormány az nem. Kicserélése nemegyszerű mint ahogy azt leírták egy páran de próba szerencse <_<

Amúgy köszönöm a segítséget. Sztem 7végén nekiállok, megpróbálom leszedni :D

Béla : Amúgy sikerült a vizsga?

Elküldve

Xar a termosztátom, 110fokos viznél, megse moccan, egy picit átfolyik rajta a viz, de csak csöpög.

A hőfok jeladó a termosztátba vagy termosztát után méri a vizet???

Elküldve
Xar a termosztátom, 110fokos viznél, megse moccan, egy picit átfolyik rajta a viz, de csak csöpög.

A hőfok jeladó a termosztátba vagy termosztát után méri a vizet???

amelyik a ventilátort vezérli az a hűtőbe van.az az utána

Elküldve
amelyik a ventilátort vezérli az a hűtőbe van.az az utána

nem a vizhő gombára gondolok

Hanem amire sarut kell ráhuzni a motorhömérséklet jeladó, ami mutatja a óracsoportnak hány fokos a viz

Elküldve
nem a vizhő gombára gondolok

Hanem amire sarut kell ráhuzni a motorhömérséklet jeladó, ami mutatja a óracsoportnak hány fokos a viz

az meg előtte <_<

Elküldve
Akkor azt mutatta ami benne volt a motorba viz, és nem engedte ki, és így tartotta 90fokon ventilátorral

igen a motorban lévő vízhőfokot mutatja <_< .

valszeg valamennyi kiment a hűtőre.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.