Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Tiszaszigetet kerülöm, nyáron megszivattak, szétszedték a kis corsát eléggé a szerbek.

Maradok inkább Röszkénél ha nincs nagy forgalom.

Cigit,piát kerestek mi?

Akkor ezek szerint a helyzet változatlan arrafelé.

Ha 100Ft-tal olcsóbb lesz,akkor kb 4000Ft ért állok 3órát meg néha megszívatnak.Én inkább kihagyom. :D

Elküldve

Hát Röszkénél szitne nincs várakozás, Tiszaszigeten se volt, csak a szerbek épp magyarokat akartak szivatni.

De még igy is fél órába telt, de mondjuk addig szétbaszott az ideg..

Na beteszteljük majd, csak legyen olcsó a benya!

Elküldve
Hmmm..ha csak a távolsággal számolsz,akkor megéri. Mi kb.10éve jártunk át 7es BMW-vel (110literes tank) de csak egy párszor,mert általában közölte a szerb vámos,hogy 2-3ezerért visszaadja az útlevelünket. :D

Néha rendőrrel is találkoztunk azon a 3kilométeren annak ugyanannyit kellett jattolni. :)

Honnan tudta a vámos, vagy a rendőr hogy tankolni mentél ki xD???

Elküldve
Honnan tudta a vámos, vagy a rendőr hogy tankolni mentél ki xD???

Abból,hogy fél óra múlva beálltunk az érkezőkhöz nem volt nehéz kitalálni.

Meg a nagy autók 99%-a azért járt át.

Csak az tudja hogyan mennek a balkánon a dolgok aki átélte már. Tulajdonképpen mind1 is hogy miért jársz arra...ha pénzt akar akkor jattolsz. A rendőr az megindokolja ilyen kézi traffipax-méréssel (amivel az álló autóból is lehet 100km/h csinálni :D ) két éve asszem 20euróért engedtek el minket. A vámos/útlevélkezelő meg csak vigyorog és közli,hogy x összegért visszaadja az útleveled,viszont lehet alkudni :)

Onnan nézve Magyarország nagyon jó hely az biztos. :)

Elküldve

Minden kedves fiú ismerősömnek fehérmályú, könnyövérü, egyéjszakás nemi betegségektől mentes, pajzán 2011-et kívánok a tőlem megszokott módon!

Elküldve

Szerintem, helyszíni bírság nem egyenlő a helyszínen fizetendő bírsággal. :D ..kapsz egy szép csekket :) De én nem tudom. Nem kerültem még ilyen szituba.

B.Ú.É.K.

Elküldve
Abból,hogy fél óra múlva beálltunk az érkezőkhöz nem volt nehéz kitalálni.

Meg a nagy autók 99%-a azért járt át.

Csak az tudja hogyan mennek a balkánon a dolgok aki átélte már. Tulajdonképpen mind1 is hogy miért jársz arra...ha pénzt akar akkor jattolsz. A rendőr az megindokolja ilyen kézi traffipax-méréssel (amivel az álló autóból is lehet 100km/h csinálni :D ) két éve asszem 20euróért engedtek el minket. A vámos/útlevélkezelő meg csak vigyorog és közli,hogy x összegért visszaadja az útleveled,viszont lehet alkudni :)

Onnan nézve Magyarország nagyon jó hely az biztos. :)

Annyiból inkább csináltatok másikat :É Ha minden emberrel vagy tegyük fel minden 5. emberrel megcsinálják mennyi pénzt szednek össze naponta :|

Elküldve

Sziasztok!

eltérek kicsit a beszélgetéstől, kis segítség kéne mert nem találom a 1.4 i corsámban a főbiztosíték házat, nincs ott ahol a kézikönyv szerint lennie kell, mert valamiért nem műkszik az AC pumpám és elsősorban a biztosítékot nézném meg. ja a motorkód az asszem c14nz valahogy így. gondolom típusfüggő akkor ez a dolog. köszi

B.U.É.K.

Elküldve
Sziasztok!

eltérek kicsit a beszélgetéstől, kis segítség kéne mert nem találom a 1.4 i corsámban a főbiztosíték házat, nincs ott ahol a kézikönyv szerint lennie kell, mert valamiért nem műkszik az AC pumpám és elsősorban a biztosítékot nézném meg. ja a motorkód az asszem c14nz valahogy így. gondolom típusfüggő akkor ez a dolog. köszi

B.U.É.K.

Relé gyujtás ráadásakor kattan? Biztik nem a világításkapcsoló alatt vannak?

Elküldve

hát ezt most nemtudom megmondani biztosra mert pár kilométerre tőlem pihizik szegény, de asszem nem kattan, akkor az lesz a probléma? és az hol található? a biztik megvannak a világításkapcsoló alatt, de kéne lennie egy másik biztosítékháznak is valahol nem? az nincs meg.

Elküldve
hát ezt most nemtudom megmondani biztosra mert pár kilométerre tőlem pihizik szegény, de asszem nem kattan, akkor az lesz a probléma? és az hol található? a biztik megvannak a világításkapcsoló alatt, de kéne lennie egy másik biztosítékháznak is valahol nem? az nincs meg.

Az astrán az anyósoldali lábtérburkolat alatt van az AC-relé, corsán passz.

Elküldve

Patent :D

x14xe motornál hengerfej problémakor, olajos víz.

Ha lebontódik a motor mit kell cserélni vagy mit ajánlott még cserélni egy 120E km ert futott motornál. Mik jöhetnek szóba.

Hengerfejtömítés ugyebár, szelepszár szímering.. úh.. annyi mindenre gondoltam most meg semmi nem jut eszembe.

Elküldve
Patent :)

x14xe motornál hengerfej problémakor, olajos víz.

Ha lebontódik a motor mit kell cserélni vagy mit ajánlott még cserélni egy 120E km ert futott motornál. Mik jöhetnek szóba.

Hengerfejtömítés ugyebár, szelepszár szímering.. úh.. annyi mindenre gondoltam most meg semmi nem jut eszembe.

Szerintem hengerfej csavarokat sem rakjuk vissza többször.Tömítés,szimering stimmel.

Ugye tudod,hogy az "időmérő köreid" és a hidegen audi üldözéseid nyírták ki a HF-et? Nagy valószínűséggel. :D

Elküldve
Szerintem hengerfej csavarokat sem rakjuk vissza többször.Tömítés,szimering stimmel.

Ugye tudod,hogy az "időmérő köreid" és a hidegen audi üldözéseid nyírták ki a HF-et? Nagy valószínűséggel. :D

tömítések,szimeringek :)

Elküldve

:) kimondta hogy az enyém hengerfejes.

Elküldve
ezek a svédek :D

vagy nem..,pedig csak a képet néztem.

upp=fel

Jól látod, svéd gyerek csinálja. Migweb-en fent van, lassan elkészül vele.

Elküldve
Le a kalappal a munka előtt, de soha nem fogom megérteni, hogy miért szívatják magukat ennyien a 4x4-el.

Semmi előnyét nem látom ennek a technikának. Ha még Synchro, vagy Quattro lenne, még meg is érteném, de ezt... :)

Akkor már inkább középmotor + RWD. :D

calibra-t alá lehet faragni?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.