Mc-elek Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Nem tud valaki első pocsvédőt erre a b corsira keresek de azt írja mindenhol hogy 8000FT sztem ez horror, vagy rosszul gondolom? Illetve csomagtérajtóhoz gázrugót keresek...ugy kupánba..ott majd beluggata a fejem :lol: Ja és jobb oldalra ajtózsebet :lol: azt meg egyik kedves lányka a hegyes cipéjével megszüztelenítette :) valakinek volna bármelyik örömmel venném mi az pocsvédő??
LököttZsiráf Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 mi az pocsvédő?? Hát, ahol olyan cipővel közlekednek olyan tüzes lánykák, hogy kilyukasztják vele az ajtózsebet - ami nálam műanyag -, akkor én minimum páncélt rendelnék... És messze elkerülném azt a környéket. :lol:
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 http://agyiszint.hu/posts/2010/03/03/agyis...isz_horgolt.jpg :lol: :lol:
Laccci Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 kösz az élményt szerintem az ehavi nevetés megvolt:D pocsvédő=sárfogó és nem p0"csvédő
Jean Trevor Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Nem rég olvasva Lököttzsiráf akkus sztoriját, tegnap sikerült átélnem nekem is. Pihent 2 napot a kocsi pont a -17 fokos csillaggarázsban, tegnap inditanám felet forog majd elsötétül minden :lol: bebikázástól se indult be, de akkor már forgatta, akksi ki a leírt módon. Igazán gondolhattak volna a tervezők arra hogy minuszban nem tul kényelmes. Ma reggel akksi feltöltve beteszem ráinditok indul örülök, leállítom, visszateszem az esőelvezetőt, indítom indulás után azonnali leállás :S Gyertyák ki megtakaritás inditás nagy gáz majd indul. Hát szép story volt, de esélyes, hogy az akksi haldoklik már
Laccci Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Aksistory...én megvettem az 55Ah-s bannert a corsiba és mikor hajnalban indítom a kocsit pöc röffre ment. Anyumék a wagonr+ba vettek 45Ah sat és az nem ment sehova...mondjuk lehet ott más is van.
Jean Trevor Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 ez 44ah-s volt delphi, de sztem csereérett.
Technodome Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Aksistory...én megvettem az 55Ah-s bannert a corsiba és mikor hajnalban indítom a kocsit pöc röffre ment. Anyumék a wagonr+ba vettek 45Ah sat és az nem ment sehova...mondjuk lehet ott más is van. Ha jólemlékszem ezaz az akksi amit előlem vettél meg :lol: (Na jó, én is érdeklődtem iránta :lol: )
Laccci Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Ha jólemlékszem ezaz az akksi amit előlem vettél meg :lol: (Na jó, én is érdeklődtem iránta :lol: ) pontosan :) nem mondtad kell :D
hakapeszimaki Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Tegnap utánfutóval fát hordtam idegileg testileg lelkileg kikészített :lol: :lol: Cserélte már le valaki a sárhányóit. Sárhányó végén van egy visszafordulás vagy hogy mondjam. Az a lényeg hogy a latyakos hó ríttig ottmarad a sárhányóba. Én múltkor a tankbetöltő mögül bányásztam ki egy árvízvédelmi töltésnyi földet. Pedig mindig kimosom a sárvédőket,de ott mégis el tudott bújni a sár.
Báthory Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Ahoj! Alulról a hátsó kerekek előtt (vagyis ahol a kézifékbowden a kerekekhez megy) rángasd meg a bowdenházat. Sok sikert! :lol: Hát fingom nincs mi az a bovdenház, de bovdent azt rángattam amit értem.... Bal hátul alig mozog, olyan feszes, job hátul talán kicsit mozgott azért, de aláfeküdni most nem tudok, igy ennyi tellett. Eredmény 0, pedig ma nem is volt hideg.
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Hát fingom nincs mi az a bovdenház, de bovdent azt rángattam amit értem.... Bal hátul alig mozog, olyan feszes, job hátul talán kicsit mozgott azért, de aláfeküdni most nem tudok, igy ennyi tellett. Eredmény 0, pedig ma nem is volt hideg. a kézifék kart vissza tudta ereszteni?
J0hnny Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 a kézifék kart vissza tudta ereszteni? Egy kattra fogott, szerinted mennyire volt ráállítva? :lol:
Mc-elek Elküldve December20, 2010 Elküldve December20, 2010 Egy kattra fogott, szerinted mennyire volt ráállítva? :lol: csak nem... én inkább a kilincsre gondolok
bcs Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Ezt nézzétek :lol: Jól néz ki, mióta fáj a fogam egy ilyenre! :lol: Én valami olyasmin gondolkodtam, hogy ilyen makettet berakni a Corsába a TID-re és be ledesíteni,értsd ha indexelsz a járgánnyal, a makett is indexel, stb. Sógorom megcsinálta, csak érdekes, hogy a suzukiba, egy Civic villog! :)
TomTech Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Ezt nézzétek :lol: Jól néz ki, mióta fáj a fogam egy ilyenre! :lol: Én valami olyasmin gondolkodtam, hogy ilyen makettet berakni a Corsába a TID-re és be ledesíteni,értsd ha indexelsz a járgánnyal, a makett is indexel, stb. Sógorom megcsinálta, csak érdekes, hogy a suzukiba, egy Civic villog! :) Németeknél van 1:10-re corsa bódé, az jobb móka mint a polcon lazító porfogó.
Báthory Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 a kézifék kart vissza tudta ereszteni? Nem, nem tudta, meg se moccan..:lol:
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Nem, nem tudta, meg se moccan..:lol: szerintem a reteszeléssel lehet akkor valami
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Na mizu??? mindenki csapatja :lol: :lol: nagyon leállt .... se makesz,se Béla......... semmi élmény.....semmi hiba,vagy nyűg :)
spzoli Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Na mizu??? mindenki csapatja :lol: :lol: nagyon leállt .... se makesz,se Béla......... semmi élmény.....semmi hiba,vagy nyűg :) Tv van meg router konfigolás... :D
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Tv van meg router konfigolás... :lol: tv??? Nati azt f@szom vv-t nézi.idétlen.... router? múlthéten raktam rá titkosítást ,majd le is vettem mert nagyon megfogta ... nem is értem..
spzoli Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 tv??? Nati azt f@szom vv-t nézi.idétlen.... router? múlthéten raktam rá titkosítást ,majd le is vettem mert nagyon megfogta ... nem is értem.. Mármint Béla nézi az új tvjét. Maki meg konfigol... :lol:
Mc-elek Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Mármint Béla nézi az új tvjét. Maki meg konfigol... :lol: jaaaa,azt olvastam f-be :lol: Béla dolgozik....
hakapeszimaki Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Na mizu??? mindenki csapatja :lol: :lol: nagyon leállt .... se makesz,se Béla......... semmi élmény.....semmi hiba,vagy nyűg :) Meg távgyógyítottunk mindent! :D Minden gyakori Corsa bajra egyből kihozza a gugli a fórumot és a megoldást. :D De mindig vannak olyanok,hogy regisztrál,kérdez,választ kap.Jobbak megköszönik de nagyon kevesen írják meg,hogy bejött-e a távgyógyítás sajnos. Vagy akkor mi volt a hiba.
Recommended Posts