kucu32 Elküldve December3, 2010 Elküldve December3, 2010 Hali!!! Most hogy ilyen jól lefagyott utak vannak, könnyű ilyen gyorsulásos videókat csinálni. 0-100 kb 5 másodperc, és még mindig csak a kereszteződés közepén jársz. :lol: Amúgy nekem is volt BMW-m, de nem emlékszem hogy bunkó lettem volna. Annál jobban féltettem a verdát. Hakapeszi ha Szegeden pofátlanul eléd sorol egy "élőállat szállítás"-os kocsi akkor engedj be mert nem fékezek. :lol:
hakapeszimaki Elküldve December3, 2010 Elküldve December3, 2010 Hali!!! Most hogy ilyen jól lefagyott utak vannak, könnyű ilyen gyorsulásos videókat csinálni. 0-100 kb 5 másodperc, és még mindig csak a kereszteződés közepén jársz. :) Amúgy nekem is volt BMW-m, de nem emlékszem hogy bunkó lettem volna. Annál jobban féltettem a verdát. Hakapeszi ha Szegeden pofátlanul eléd sorol egy "élőállat szállítás"-os kocsi akkor engedj be mert nem fékezek. :lol: Most ez valami fenyegetés akart lenni? :lol: Látod-látod azért maradt még benned egy kis bimmeres mentalitás. :D
kucu32 Elküldve December3, 2010 Elküldve December3, 2010 Most ez valami fenyegetés akart lenni? :lol: Látod-látod azért maradt még benned egy kis bimmeres mentalitás. :lol: ne mán tényleg! De nem fenyegetés volt, csak ha végre elindulok a sok vakond túrás között, akkor egy nagy lendület és máris kiértem a városból.
cody Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 Sziasztok Van valakinek tapasztalata a Hijoin H-125 vagy Hijoin H-125 S felnik terén -természetesen nyárra :lol: csak szerintem ha most venném lehet jobb áron ki tudnám fogni. Viszont méret szempontból nem tudok dönteni mert nem szeretném túl csicsázni a kocsit, az R13 -as meg talán kicsi volna, tudom mindenkinek más az ízlése de szerintetek melyik az méret ami ideális volna egy 3 ajtóshoz? (lehet hülye kérdés de kíváncsi vagyok :lol:)
J0hnny Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 Pedig elég jó indikátora a teljesítménynek. Szerintem. Nem is értem, hogy merülhet fel ez a kérdés. Azért 60 ló és a 90 között van elég nagy különbség. A mantzel szívósor pedig a karakterisztikán változtat igazán, fent nem hal el a moci.
jakapapa Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 Sziasztok, 1.4 12 V (NZ) motoros B Corsa-n a termosztátot merre lelem?? köszönettel (a víz hőfok jelző nem mozdul ki az első pici rublikából...)
hakapeszimaki Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 Nem is értem, hogy merülhet fel ez a kérdés. Azért 60 ló és a 90 között van elég nagy különbség. A mantzel szívósor pedig a karakterisztikán változtat igazán, fent nem hal el a moci. Jó én mindent elhiszek,érted! :D :lol: Csak utánanéztem és azontúl,hogy aki árulja löki a marketing szöveget egyedül a youtube-on találtam videókat,ahol annyi látszik,hogy az 1.4nz,sz-k megfutják 13alatt,a gyári x14xe 9,a póverboxos x14xe meg 11alatt.(amit belinkeltél.) Hát,mérj egy 0-100-at box előtt meg után. :D Ha kevesebb lesz,pówerbox hívő leszek! :lol: (Lejtő nem ér! :) )
hakapeszimaki Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 Sziasztok, 1.4 12 V (NZ) motoros B Corsa-n a termosztátot merre lelem?? köszönettel (a víz hőfok jelző nem mozdul ki az első pici rublikából...) Termosztát csere
jakapapa Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 csáá, köszi, DE komolyan ehhez szét kell bontani a fél vezérlést...??? k.o.
Robz Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 Sziasztok! A 2000-es évjáratú X10XE motoros OBD vagy OBD2 ? 16 pines a csatija.
sanyi1104 Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 Ma vettem a t10-es ledeket a műszerfalba. Kicsréltem de nagyon halvány, pedig a szort fényűt vettem bele. Valakinek nincs tapasztalata ,hogy milyet érdemes bele venni?
tgabika76 Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 Jó én mindent elhiszek,érted! :D :lol: Csak utánanéztem és azontúl,hogy aki árulja löki a marketing szöveget egyedül a youtube-on találtam videókat,ahol annyi látszik,hogy az 1.4nz,sz-k megfutják 13alatt,a gyári x14xe 9,a póverboxos x14xe meg 11alatt.(amit belinkeltél.) Hát,mérj egy 0-100-at box előtt meg után. :D Ha kevesebb lesz,pówerbox hívő leszek! :lol: (Lejtő nem ér! :) ) Youtube-os videók nem számítanak hiteles mérőeszköznek a gyorsulás megállapításához, többek között azért mert: 1., A videó órája amivel rögzítik, messze nem hiteles mérőeszköz, elég messze van egy stoppertől vagy urambocsá fotocellás kaputól. 2., Elég sok videón nem látsz mást csak magát a műszerfalat, honnan tudod hogy ezt nem padon mérték, ahol például nem játszik a légellenállás? 3., Mi a biztosíték arra hogy gyári vagy váltóméret gumi volt az autón? Köztudott hogy a gyárinál kisebb méretű gumikkal sokkal jobban gyorsul az autó, viszont sokat csal a sebességmérő, és a végsebesség is jóval kisebb lesz annál mint amit az óra mutat...
huggybear Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 Sziasztok! Észrevettem mostanában, hogy a kiegyenlítő tartályomból (B corsa X14SZ) tűnik el a víz. Ha felöntöm max-ig, akkor mindig lemegy az alsó gömbfél közepéig. De tovább sosem. A hűtőrendszerem szerintem rendben van. Ha a motor csipkedi a vizet, azt hogyan tudom leellenőrizni? Köszönöm a segítséget. G.
hakapeszimaki Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 Youtube-os videók nem számítanak hiteles mérőeszköznek a gyorsulás megállapításához, többek között azért mert: 1., A videó órája amivel rögzítik, messze nem hiteles mérőeszköz, elég messze van egy stoppertől vagy urambocsá fotocellás kaputól. 2., Elég sok videón nem látsz mást csak magát a műszerfalat, honnan tudod hogy ezt nem padon mérték, ahol például nem játszik a légellenállás? 3., Mi a biztosíték arra hogy gyári vagy váltóméret gumi volt az autón? Köztudott hogy a gyárinál kisebb méretű gumikkal sokkal jobban gyorsul az autó, viszont sokat csal a sebességmérő, és a végsebesség is jóval kisebb lesz annál mint amit az óra mutat... Ezt én is végiggondoltam,de megnézel több videót több usertől,akkor látszik,hogy azonos motortípusoknál kb. ugyanannyi mindenkinél. R13 145/80-nál van kisebb átmérőjű gumi? :lol: Ennek a váltómérete 165/65 R14 ez van a gyári alufelnin nekem. Béla! Töltsél már fel egy gyorsulásos videót légyszi! :lol:
Mc-elek Elküldve December5, 2010 Elküldve December5, 2010 Sziasztok! A 2000-es évjáratú X10XE motoros OBD vagy OBD2 ? 16 pines a csatija. obd2
Ficsur_ka Elküldve December5, 2010 Elküldve December5, 2010 Sziasztok! Észrevettem mostanában, hogy a kiegyenlítő tartályomból (B corsa X14SZ) tűnik el a víz. Ha felöntöm max-ig, akkor mindig lemegy az alsó gömbfél közepéig. De tovább sosem. A hűtőrendszerem szerintem rendben van. Ha a motor csipkedi a vizet, azt hogyan tudom leellenőrizni? Köszönöm a segítséget. G. Nekem nem reg volt hengerfejtomites csere mert a fagyallot is ugy fogyasztotta mint a benzint.:lol: Azutan nekem is ez van h a tartalyombol elfogy a viz felig akarmennyit tolthetek utanna.
Bernardo Elküldve December5, 2010 Elküldve December5, 2010 Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy a Corsa B-ben eredetileg van festve a potkerek helyenel a lemez, mert nalam nincs! Valahol olvastam, hogy ha az auto festve volt akkor altalaban oda mar nem jut festek es ezert merult fel bennem a kerdes, hogy vajon volt festve az enyem is? Maskepp nincs semmi nyoma.
sanyi1104 Elküldve December5, 2010 Elküldve December5, 2010 Vettem egy sportkormányt, és a hozzá való agyat! A problémám az ,hogy nem megy rá a kormány tengejre annyira, hogy a kürtnek testet adjon és az index vissza csapót elérje! Van ennek valamilyen trükje vagy nem rávaló az agy amit adtak?
Technodome Elküldve December5, 2010 Elküldve December5, 2010 Sziasztok! Az lenne a kerdesem, hogy a Corsa B-ben eredetileg van festve a potkerek helyenel a lemez, mert nalam nincs! Valahol olvastam, hogy ha az auto festve volt akkor altalaban oda mar nem jut festek es ezert merult fel bennem a kerdes, hogy vajon volt festve az enyem is? Maskepp nincs semmi nyoma. Hali. Én úgy emlékszem ,hogy az enyémnél amikor szétszedtük akkor a mélyedés oldala az megegyezett a gyári színével az autónak viszont nekem vmi vékony fekete, gumi vagy szivacs réteg volt ragasztva az aljára. Sztem a gyárban nem spórolnak ilyenen, ez már tényleg nem nagy mennyiség szóval elméletileg festve kellene lennie. Sanyi1104 Milyen kormányt+agyat vettél ?
sanyi1104 Elküldve December5, 2010 Elküldve December5, 2010 Hali. Én úgy emlékszem ,hogy az enyémnél amikor szétszedtük akkor a mélyedés oldala az megegyezett a gyári színével az autónak viszont nekem vmi vékony fekete, gumi vagy szivacs réteg volt ragasztva az aljára. Sztem a gyárban nem spórolnak ilyenen, ez már tényleg nem nagy mennyiség szóval elméletileg festve kellene lennie. Sanyi1104 Milyen kormányt+agyat vettél ? A kormány az mind1 de a lényeg, hogy az agy nem stimmel. Boss Kit a márkája és neten rendeltem az autó típusához. A tengely vastagság az jó de ütközésig rátolva is nagyon messze van az eredeti helyétől! A kormány egy átlagos Type-R.
Bernardo Elküldve December5, 2010 Elküldve December5, 2010 Nem tudjatok honnan tudnek letolteni corsa B-hez magyar vagy angol nyelvu hasznalati utasitast / kezikonyvet? Amik be voltak linkelve az oldalon azok vagy nem mennek, vagy mas nyelven vannak! Elore is koszonom!
Technodome Elküldve December5, 2010 Elküldve December5, 2010 Nem tudjatok honnan tudnek letolteni corsa B-hez magyar vagy angol nyelvu hasznalati utasitast / kezikonyvet? Amik be voltak linkelve az oldalon azok vagy nem mennek, vagy mas nyelven vannak! Elore is koszonom! Corsa b javítási kézikönyv /magyar/ Corsa 1 Corsa 2 Corsa 3
Volu Elküldve December5, 2010 Elküldve December5, 2010 Előre is Boldog Mikulást http://kepfeltoltes.hu/101205/1197664517_4...ltoltes.hu_.jpg fincsikék, előveszem az összes cipőmet hogy mindegyik beleférjen :lol:
Recommended Posts