J0hnny Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Mondom, hogy vedd meg... Kajakra? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Kajakra? :excl: Pálinkát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Pálinkát! Denevéreset? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Denevéreset? :excl: Elég későn ér át az infó... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Elég későn ér át az infó... :( értelmes beszélgetés :excl: ha az a dobozka a c16xe mocin van akkor kezdjétek el a tömeggyártást, biztos lenne rá kereslet (de tényleg) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 értelmes beszélgetés :excl: ha az a dobozka a c16xe mocin van akkor kezdjétek el a tömeggyártást, biztos lenne rá kereslet (de tényleg) :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 :lol: aha, egy pár hete letiltották az összes levelező videómegosztó és közösségi oldalakat, úgyhogy max este tudom megsasolni és akkor majd tudni fogom :excl: UI: elmentél már fodrászhoz? csütörtökön viszek nullás gépet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 aha, egy pár hete letiltották az összes levelező videómegosztó és közösségi oldalakat, úgyhogy max este tudom megsasolni és akkor majd tudni fogom :excl: UI: elmentél már fodrászhoz? csütörtökön viszek nullás gépet :( Be ne fonják véletlen a bajuszodat.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 :lol: Na MOST végignéztem :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Na MOST végignéztem :excl: :( :lol: :lol: Beteg mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Beteg mi? :excl: Minden relatív, de korábban sem azért nem néztem meg a végéig, mert nem volt időm :( János mi után ácsingózik ? Mondjad már :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Minden relatív, de korábban sem azért nem néztem meg a végéig, mert nem volt időm :excl: János mi után ácsingózik ? Mondjad már :( Ahogy ismerem, gondolom sok ülés után egy kicsit azért szokott.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Corsámban, néha felvillan az a narancssárga "motor check" lámpa, vagy mi a szösz! Ahogy észre vetem amikor vissza váltok 2be vagy 3ba, ás ránt egyet a járgány! Aztán megyek húzatom egy kicsit és elalszik. De ha nem húzatom hanem megállok és alapjáraton áll az autó akkor is elalszik! Nem tudom mi lehet az oka, eddig nem csinált ilyesmit! Nem rég cseréltem olajat, de nem hiszem, hogy sok köze lenne hozzá! Amit észrevettem a motortérben, hogy az egyik gyújtás kábel egy kicsit olajos.. Lehet ez a bibi..???? Valakinek valamilyen tipp, esetleg Távgyógyítás? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Corsámban, néha felvillan az a narancssárga "motor check" lámpa, vagy mi a szösz! Ahogy észre vetem amikor vissza váltok 2be vagy 3ba, ás ránt egyet a járgány! Aztán megyek húzatom egy kicsit és elalszik. De ha nem húzatom hanem megállok és alapjáraton áll az autó akkor is elalszik! Nem tudom mi lehet az oka, eddig nem csinált ilyesmit! Nem rég cseréltem olajat, de nem hiszem, hogy sok köze lenne hozzá! Amit észrevettem a motortérben, hogy az egyik gyújtás kábel egy kicsit olajos.. Lehet ez a bibi..???? Valakinek valamilyen tipp, esetleg Távgyógyítás? :excl: OOOMMMMMM...OOOOMMMMMMMM...lááátom...láááátom.... na most elvileg jó lesz, menj vele néhány kört :( ja és ötezer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 OOOMMMMMM...OOOOMMMMMMMM...lááátom...láááátom.... na most elvileg jó lesz, menj vele néhány kört :excl: ja és ötezer :( Most miért nem segítesz neki valóban ? :lol: ui: 10000 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Most miért nem segítesz neki valóban ? :lol: ui: 10000 :lol: Áhh nah akkor megyek is egy kört vele...:excl: De ha nem lesz jó...:( ja,majd utalok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Áhh nah akkor megyek is egy kört vele...:excl: De ha nem lesz jó...:( ja,majd utalok... :lol: Ki lehet olvasni a hibakódot, ha ég a sárga lámpa :lol: ui: 10000000000000000 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bcs Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Ki lehet olvasni a hibakódot, ha ég a sárga lámpa :lol: ui: 10000000000000000 :excl: Igen erre gondoltam én is hogy kiolvastatom! De menet közben mikor kanyarba vissza csapom 2. be és tekerem a kormányt közben elég nehéz lenne! Olyan 5-10 másodpercig villan csak fel! ui: Érdekes számla szám.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Igen erre gondoltam én is hogy kiolvastatom! De menet közben mikor kanyarba vissza csapom 2. be és tekerem a kormányt közben elég nehéz lenne! Olyan 5-10 másodpercig villan csak fel! ui: Érdekes számla szám.. :( Nem prompt kell :lol: Tárolja :excl: ui : 1000 euro :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 http://i2.photobucket.com/albums/y6/shaunm...sa/DSCF5184.jpg :excl: Villanyturbó továbbra is eladó! Nem gagyi,áttétellel megoldottam,hogy 120.000-et is forog!! De már készül a reduktor a szívócsőbe kötött ipari oxigén palackhoz!!! A N2O cuccnál csak a harmad rész oxigén gyorsítja az égést ITT viszont TISZTA OXIGÉN ég!!! Csak most csak NEKTEK egyet fizet,mindkettőt megkapjátok!!! KIHAGYHATATLAN!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ficsur_ka Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 b corsa 1.4 8v. Normalis hogy varos kozott 9-10 liter /100 km? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 b corsa 1.4 8v. Normalis hogy varos kozott 9-10 liter /100 km? rövid távokra használva + dugóban ülve + ha nyomod neki + hideg van elképzelhetö báár...egy jó távgyógyítás sokat segitene sztem :excl: nekem ugyanez van csak 2literes, a fentiekben leirva használom és 12litert evett. lambdaszonda csere után leredukálódott 10környékére Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jean Trevor Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Nekem 1.2 8v városban 8,5-et eszik kb télen, a város alatt Szegedet értem rövid távot, mindennapos dugók stb. országuton meg kb. 5,5-et, pályán 6 körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Villanyturbó továbbra is eladó! Nem gagyi,áttétellel megoldottam,hogy 120.000-et is forog!! De már készül a reduktor a szívócsőbe kötött ipari oxigén palackhoz!!! A N2O cuccnál csak a harmad rész oxigén gyorsítja az égést ITT viszont TISZTA OXIGÉN ég!!! Csak most csak NEKTEK egyet fizet,mindkettőt megkapjátok!!! KIHAGYHATATLAN!!! Szerintem jobb, ha csendben maradsz, senki nem vevő már az ocsó, szar poénjaidra. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Szerintem jobb, ha csendben maradsz, senki nem vevő már az ocsó, szar poénjaidra. :( Miért, régebben vevők voltak a poénjaimra? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts