J0hnny Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Az injektor becsöpögés miatt a lambda-folyamatosan magasabb feszültséget szolgáltat az ECU-nak,ugyanígy a folytószelep poti hibája miatt is lehet ilyen. Lambda hibára is gyújt elvileg hibalámpát. A rossz injektorfejek miatt maximum tökéletlen lesz az égés,ekkora fogyasztásnövelést nem okoz. A haldokló(értsd:még működik,de már kevesebb feszt ad ki) lambda még nem gyújt hibalámpát,de okoz ilyen mérvű fogyinövekedést. Persze lehet 10 más probléma is...
Béla91 Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Most jut eszembe. ha én olyan nagy kényelmesen tankolok akkor olyan 22-24l benzintől nem tudok többet tankolni a corzába. mert mindig az a töltőpisztoly kattan egyet és kész. Ha leállok vele játszadozni akkor nagy nehezen fel tudom vinni. De nem tudom mitől van.. De mikor V-Power Racinget tankoltattam a kutas sráccal rákérdeztem azt mondta hogy a szellőztetőjével lehet gond. Hol van az a szellőztető és lehet e benne valamit amit mondott? l re Fogyasztássommal szerintem nincs baj még olajcsere előtt meg mielőtt nem tankoltam ezt a v-power racinget.. akkor olyan 8l mondanék 100km re de ez vegyes útkörülmények. Téli gumival. És 2Ezer fölé nem nagyon emelve a fordulatot.
J0hnny Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Most jut eszembe. ha én olyan nagy kényelmesen tankolok akkor olyan 22-24l benzintől nem tudok többet tankolni a corzába. mert mindig az a töltőpisztoly kattan egyet és kész. Ha leállok vele játszadozni akkor nagy nehezen fel tudom vinni. De nem tudom mitől van.. De mikor V-Power Racinget tankoltattam a kutas sráccal rákérdeztem azt mondta hogy a szellőztetőjével lehet gond. Hol van az a szellőztető és lehet e benne valamit amit mondott? 24? :) Ott valami nem kerek.
hakapeszimaki Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Tehát a szar a lambdát kilehet mérni(multiméter,vagy valamilyen diag. műszer(ez a jobb megoldás)) a fogyasztás: termosztát,vagy hőmérséklet jeladóra gondolnák.... :D Hőfok jeladót is lehet,igazad van! Termosztát tud csinálni +2liter fogyasztást? Nekem tavaly ilyenkor rossz volt benne,akkor 10fok körül 5.7-et evett 95ből,most 100-asból 5.2-t mértem. Télen 6.2-t fogyasztott mínuszokban,szerintem a jó termosztáttal is ennyi lesz a mostaniból ítélve. A fűtés ugyanolyan,a 85fokot ugyanúgy elérte pár perc alatt szar termosztáttal is,annyi javulás van a termosztáttól,hogy 92fokra áll be a mutató. :) SZVSZ 80fok körül elvesz minden dúsítást az ECU... Viszont ha szem előtt tartjuk azt a gondolatot,hogy ott kell hibát keresni,ahol belenyúltál..és az etanol átalakítóval hová nyúlnak be.....
hakapeszimaki Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Most jut eszembe. ha én olyan nagy kényelmesen tankolok akkor olyan 22-24l benzintől nem tudok többet tankolni a corzába. mert mindig az a töltőpisztoly kattan egyet és kész. Ha leállok vele játszadozni akkor nagy nehezen fel tudom vinni. De nem tudom mitől van.. De mikor V-Power Racinget tankoltattam a kutas sráccal rákérdeztem azt mondta hogy a szellőztetőjével lehet gond. Hol van az a szellőztető és lehet e benne valamit amit mondott? l re Fogyasztássommal szerintem nincs baj még olajcsere előtt meg mielőtt nem tankoltam ezt a v-power racinget.. akkor olyan 8l mondanék 100km re de ez vegyes útkörülmények. Téli gumival. És 2Ezer fölé nem nagyon emelve a fordulatot. Ha legközelebb leáll a vasad,akkor tekerd le a tanksapkát,ha cuppan a vákum,akkor tényleg tank-szellőztető hiba...
hgabor99 Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 sziasztok lenne nekem egy vadi új, gyári (GM), x14xe típusú motorhoz való vízpumpám dobozában, AFA-s számlájával! Ha valakit érdekel dobjon egy üzit és megegyezünk! Üdv: Gábor
hakapeszimaki Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Ha legközelebb leáll a vasad,akkor tekerd le a tanksapkát,ha cuppan a vákum,akkor tényleg tank-szellőztető hiba... Mellesleg ha ez vigasztal, kevesebbet tankolni mindig jobb,mintha a 45l-es tankba 50-et nyomsz bele a kút szerint (régi AVANTI-s idők hejjj :) )
hakapeszimaki Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 sziasztok lenne nekem egy vadi új, gyári (GM), x14xe típusú motorhoz való vízpumpám dobozában, AFA-s számlájával! Ha valakit érdekel dobjon egy üzit és megegyezünk! Üdv: Gábor Nem cserélted ki a vezérléssel együtt? Pedig elég gyakori,hogy hagyjuk azt a pumpát,nem látszik öregnek jó lesz az,aztán reccs. Múltkor boldog voltál,hogy a 45ért megrendelted a GM dobozos gates cuccokat,akarom mondani gyári alkatrészeket. Pedig én szóltam,hogy a gates-el semmi gond...és a "gyárival" is meg lehet szívni..Miket beszélek...most megyek és felköpök aztán aláállok,mert tudjuk,hogy a prémiumfééék... :) Ha dörzsölt lennél,akkor akár azt is lehet játszani,hogy a régit megpucolod aztán visszarakod a dobozba,kívülről úgysem látszik rajta..Persze én csak egy falánk majom vagyok másnak ilyen nem jut eszébe.
J0hnny Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 és a "gyárival" is meg lehet szívni..Miket beszélek...most megyek és felköpök aztán aláállok,mert tudjuk,hogy a prémiumfééék... :icon13: :) :D <_< Orvosi eset.
J0hnny Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 sziasztok lenne nekem egy vadi új, gyári (GM), x14xe típusú motorhoz való vízpumpám dobozában, AFA-s számlájával! Ha valakit érdekel dobjon egy üzit és megegyezünk! Üdv: Gábor Van erre külön topik,tessék ott hírdetni! :)
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Hőfok jeladót is lehet,igazad van! Termosztát tud csinálni +2liter fogyasztást? Nekem tavaly ilyenkor rossz volt benne,akkor 10fok körül 5.7-et evett 95ből,most 100-asból 5.2-t mértem. Télen 6.2-t fogyasztott mínuszokban,szerintem a jó termosztáttal is ennyi lesz a mostaniból ítélve. A fűtés ugyanolyan,a 85fokot ugyanúgy elérte pár perc alatt szar termosztáttal is,annyi javulás van a termosztáttól,hogy 92fokra áll be a mutató. :) SZVSZ 80fok körül elvesz minden dúsítást az ECU... Viszont ha szem előtt tartjuk azt a gondolatot,hogy ott kell hibát keresni,ahol belenyúltál..és az etanol átalakítóval hová nyúlnak be..... igen tud... mivel a motor nem éri el az üzemi hőmérsékletet (92C) így többlet fogyasztás jelentkezik,és a hőmérséklet jeladó folyamatosan az alacsonyabb hőfokú víz értékeit küldi az ECU felé....
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Ha legközelebb leáll a vasad,akkor tekerd le a tanksapkát,ha cuppan a vákum,akkor tényleg tank-szellőztető hiba... ebbe lehet igazság...
Béla91 Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Majd meglátjuk legközelebbi tele tanknál. Most olyan 10l lehet benne lehet azért nem áll le.. :D Azt mondja a fickó GRANDE MACHINA <_< Corsa GSI 16V de miért olasz? :) Olaszt tanultam de csak szavakat értek belőle XD kár.. :icon13:
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Majd meglátjuk legközelebbi tele tanknál. Most olyan 10l lehet benne lehet azért nem áll le.. :D Azt mondja a fickó GRANDE MACHINA :icon13: Corsa GSI 16V de miért olasz? :) Olaszt tanultam de csak szavakat értek belőle XD kár.. :lol: ez a csávó elmehetne a teleshopba <_<
hakapeszimaki Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 ebbe lehet igazság... Szoktam én hülyeségeket beszélni? :)
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Szoktam én hülyeségeket beszélni? <_< és Te hány Boci csokis vagy??? :) :D
hgabor99 Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Nem cserélted ki a vezérléssel együtt? Pedig elég gyakori,hogy hagyjuk azt a pumpát,nem látszik öregnek jó lesz az,aztán reccs. Múltkor boldog voltál,hogy a 45ért megrendelted a GM dobozos gates cuccokat,akarom mondani gyári alkatrészeket. Pedig én szóltam,hogy a gates-el semmi gond...és a "gyárival" is meg lehet szívni..Miket beszélek...most megyek és felköpök aztán aláállok,mert tudjuk,hogy a prémiumfééék... :) Ha dörzsölt lennél,akkor akár azt is lehet játszani,hogy a régit megpucolod aztán visszarakod a dobozba,kívülről úgysem látszik rajta..Persze én csak egy falánk majom vagyok másnak ilyen nem jut eszébe. a pontos helyzet az, hogy 1 hónapja vettem a kocsit és az eladó mondta h a komplett vezérlést nem olyan rég cserélte ki. Ennek ellenére én nem akartam kockáztatni és megvettem a cuccokat, hogy tutira kilegyenek cserélve de a szerelők mondták, hogy ez valóban nem rég lehetett cserélve és abban egyeztünk meg, hogy a szíjat akkor már lecserélik de a vízpumpát azt teljesen felesleges lenne mert tényleg szinte látszik, hogy új! Na már most becsapni senkit sem akarnék ezért nem a régi vízpumpát tettem bele az új dobozába hanem valóban a vadi zsírt hagytam benne és gondoltam hogy megprobálom eladni, hogy ne álljon benne a pénzem. Legrosszabb esetben megmarad és a következő cserénél ezt már nem kell vennem!!:)Ennyi!:D
hgabor99 Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 a pontos helyzet az, hogy 1 hónapja vettem a kocsit és az eladó mondta h a komplett vezérlést nem olyan rég cserélte ki. Ennek ellenére én nem akartam kockáztatni és megvettem a cuccokat, hogy tutira kilegyenek cserélve de a szerelők mondták, hogy ez valóban nem rég lehetett cserélve és abban egyeztünk meg, hogy a szíjat akkor már lecserélik de a vízpumpát azt teljesen felesleges lenne mert tényleg szinte látszik, hogy új! Na már most becsapni senkit sem akarnék ezért nem a régi vízpumpát tettem bele az új dobozába hanem valóban a vadi zsírt hagytam benne és gondoltam hogy megprobálom eladni, hogy ne álljon benne a pénzem. Legrosszabb esetben megmarad és a következő cserénél ezt már nem kell vennem!!:)Ennyi!:) és még annyit ideszúrnék, hogy abban a dobozban valóban GM cucc volt és véletlenül sem Gates:!!!:D
moti Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Motorhőmérséklet-érzékelő ellenállását érdemes lenne megmérni,Astra F GYIK topikban vannak a tájékozató értékek. Én ott kezdeném. Merre található ez a motorhömérséklet érzékelő?
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Merre található ez a motorhömérséklet érzékelő? neked A veki van C18NZ-vel??? Mert ha igen akkor ott jobban tudnak segítani :)
hakapeszimaki Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Merre található ez a motorhömérséklet érzékelő? Az Astra F gyik topikban benne van minden,fényképpel....
Laccci Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Valaki megtudná mondani miért olyan iszonyatosan drága a D corsa???? Szivem szerint cserélnék a b-ről, de hát van közte, ha valami nomrális felszeretséget nézek akkor 4 misi... Ez vajon felmenne az enyémre? Felnike
Corsalino Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Sziasztok! Le szeretném szerelni a b corsám hátsó lökhárítóját. El is jutottam odáig, hogy a hét csavart kitekertem, de úgy tűnik a hátsó műanyag kerékívek mögött is van rögzítése. A kerékíveket sehogyan sem sikerült leimádkozni, pedig lehet letörtem valamit. :) Ha valaki tudja hogyan kell, legyen szíves segítsen! Köszi:Corsalino
tgabika76 Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 A nyomás megemelkedhet pont a tankszellőztető hibájából. Hát szvsz ha rossz a tankszellőztető, akkor pont hogy nem emelkedik meg a nyomás, legalábbis a megemelkedő nyomás a lehető legritkább esetben szokta összeszívni a tankot... :)
Corsalino Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Még valami! A fordulatszám mutató nem üzemel, szépen alszik 0-án. Ennek a jelenségnek mi szokott az orvossága lenni? 1996. 1.5TD
Recommended Posts