hakapeszimaki Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 Köszönöm a tanácsokat! A 2 együtt 45k, 20%kedvezménnyel és ingyenes házhoz szállítással 1 napon belül! Szerintem ez az ajánlat elég korrekt volt úgy hogy, én is ajánlani tudom ezentúl csak őket!:) üdv: Gábor Nekem ennyiért ki is cserélték az olajjal és a szűrőkkel együtt. Nem azt mondom,biztos megérte,mert azt is tudjuk,hogy a prémiumfék...... :D
pet Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 érdeklődni szeretnék hogy b corsában a hőmérőt hol találom?
Mc-elek Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 Nekem ennyiért ki is cserélték az olajjal és a szűrőkkel együtt. Nem azt mondom,biztos megérte,mert azt is tudjuk,hogy a prémiumfék...... :D azért vezérműszíjból csak GM....ennél jobb prémcsi nem kell :)
Mester91 Elküldve Október14, 2010 Elküldve Október14, 2010 érdeklődni szeretnék hogy b corsában a hőmérőt hol találom? Homlokfal körül... Fel nyitod a motorháztetőt, abba a vasba kell hogy legyen el rejtve, ami a hűtő felett, és a 2 lámpa felett van, át hidalja az egész orrát a kocsinak. Valamelyik lyuk alatt oda van pattintva egy műanyag kis dugóval abba a vasba.
pet Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Homlokfal körül... Fel nyitod a motorháztetőt, abba a vasba kell hogy legyen el rejtve, ami a hűtő felett, és a 2 lámpa felett van, át hidalja az egész orrát a kocsinak. Valamelyik lyuk alatt oda van pattintva egy műanyag kis dugóval abba a vasba. köszönöm.keresem:)
pityuliba Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Üdv! Engine check világít, de előtte is világított, ill. eleinte töbször el is aludt magától. A héten talán eljut a kiolvasásig. A motorkódot azért nem tudom megnézni, mert 100km-re van az auto:( nekem nyakamon a lakásfelújítás, túlóra, meg külföldi kiküldetés... Már több ízben szétbontottam a csatakozókat, megmozgattam, összes bizti ki-be, relék ki-be, relékontaktok tisztítása. Ahol elindult, legközelebbi esetnél ott kezdtem, de sajnos nem ismétlődött meg a javulás. Üdv. Pityu Sziasztok! Ki lett cserélve a főtengelyen lévő jeladó. Azóta egyenlőre jó, bár elég keveset volt még használva. Remélem ezzel megoldódott a probléma. Üdv! Pityu
LököttZsiráf Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Sziasztok! Ki lett cserélve a főtengelyen lévő jeladó. Azóta egyenlőre jó, bár elég keveset volt még használva. Remélem ezzel megoldódott a probléma. Üdv! Pityu Szuper :D Más: kollégák, leesett az első hó, bár láthatóan igen vérszegény... Azért a nagy szél miatt kockára fagyott az ujjam, mire a kép elkészült :)
Mester91 Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Szuper :D Más: kollégák, leesett az első hó, bár láthatóan igen vérszegény... Azért a nagy szél miatt kockára fagyott az ujjam, mire a kép elkészült :) http://kepfeltoltes.hu/101015/3867_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Akkor már hétvégén váltok téli gumikra!
index Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Nem sokan jártok az F topicban, ezért áthozom Nektek! Egy kis összehasonlítás: http://liftesek.hu/auto/refi.jpg Balról jobbra: mezei halogen-----osram nightbraker +50%---------tungsram megalight +90% Nálam a megalight a nyerő. <_< A képek egymás után készültek néhány perc eltéréssel, izzó ki, izzó be, klatty. Az ádozat az én F-em volt, de nem hiszem, hogy nagy jelentősége van. A kis méregzsáknak egész jók a fényszórói. :) Asszony kispókja kapta az osram-okat, enyhén sárgás fényük miatt nagyon jók ködös, párás időben. Ja, még annyit, hogy új izzók voltak, illetve a sima halogenek 2 hónaposak :icon13: Az osram még a lámpát is felkapcsolta :D Én azt választottam .
index Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Két hete vagyok "kis Corsa" tulaj. A kocsi 1.2 16V World Cup. 140ekm van benne. A mai napon megvan az első fogyasztás adatom. 6,5l/100km, úgy, hogy napi 2*21km-re használom munkába járni. Ebből a 21km-ből 12km városon kívül Komló-Pécs között - benne a Mecsekkel. Szerintetek ez jó fogyasztás? Szia! Nekem is ilyen fogyasztás produkál. Nyáron kicsit többet klímával néha 7-7,5.
Volu Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Köszönöm a tanácsokat! "spzoli" verzióját választottam azaz felhívtam "csergoe"-ket és megrendeltem a gyári (GM) vezérműszíjkészletet és vizpumpát. A 2 együtt 45k, 20%kedvezménnyel és ingyenes házhoz szállítással 1 napon belül! Szerintem ez az ajánlat elég korrekt volt úgy hogy, én is ajánlani tudom ezentúl csak őket!:) üdv: Gábor gates szij is beszállítója az opelnek, az ilyen ruville illetve snr csomagolásban is GYÁRI alkatrész van legtöbbször, INA vagy FAG amik a nagy autógyáraknak szállít...magyarul nagy a valószinűsége, hogy ugyanazt kapod egy számodra "nevenincs" dobozban mint amire az van ráirva hogy opel meg GM, csak mondjuk töredékéért...pl ezt a vezérlés 15-20ért ki lehetett volna hozni sztem úgyhogy a 45sokk... :D
Mc-elek Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Szuper :D Más: kollégák, leesett az első hó, bár láthatóan igen vérszegény... Azért a nagy szél miatt kockára fagyott az ujjam, mire a kép elkészült :) Te mi az a tyúk bél,csak nem állófűtés???
benoboy Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Sziasztok! Naagyon kellene egy kis segítség! 93-as corsám van. Szinte minden sebességben hirtelen gázadásnál(pl:előzésnél)rángat az autó+nehezen gyorsul fel! Megtorpan,Pedig tövig nyomom a gázt! Gyertya gyárira kicserélve,benzinszűrő,lambda,stb. minden új benne! Valami ötlet valakinek,mert már nagyon belefáradtam az egészbe. Előre is köszönöm a válaszokat!
J0hnny Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Sziasztok! Naagyon kellene egy kis segítség! 93-as corsám van. Szinte minden sebességben hirtelen gázadásnál(pl:előzésnél)rángat az autó+nehezen gyorsul fel! Megtorpan,Pedig tövig nyomom a gázt! Gyertya gyárira kicserélve,benzinszűrő,lambda,stb. minden új benne! Valami ötlet valakinek,mert már nagyon belefáradtam az egészbe. Előre is köszönöm a válaszokat! Milyen motor van benne?
benoboy Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Milyen motor van benne? 1,2 swing x12sz.kódu
Mc-elek Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 1,2 swing x12sz.kódu EGR takarítás segíthet rajta
benoboy Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 EGR takarítás segíthet rajta Köszi a választ majd hétfőn úgyis viszem a szerelőhöz majd mondom neki hogy nézze már meg. De azt hiszem olyan 4hónapja ki volt már takarítva.
benoboy Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Köszi a választ majd hétfőn úgyis viszem a szerelőhöz majd mondom neki hogy nézze már meg. De azt hiszem olyan 4hónapja ki volt már takarítva. Valakinek még valami ötlete van?
J0hnny Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Valakinek még valami ötlete van? Milyen lambda van benne?
hakapeszimaki Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Az osram még a lámpát is felkapcsolta :) Én azt választottam . Egyelőre csak nappal láttam jönni szembe ilyen "prémium" izzókat. Olyan mintha refivel mennének.Mi a célja az embernek a több fénnyel? Nagyobb biztonság talán... Namost ha a szemből jövőt vakítod,akkor növeled a statisztikus valószínűségét,hogy egyszer valaki addig bambul a prééémium izzókba,hogy csak sikerül neked mennie. Mitől félnek,hogy ilyen nagy fény kell mindenkinek??? Én a proli halogénekkel is eleget látok.Érdemes megfigyelni,hogy a F1 pilóták mit látnak ha szakad az eső.(Ha látják az autó hátulján a villogót,akkor már késő általában).Ahhoz képest az olcsó halogén is FIFA-stadion.
Mc-elek Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Milyen lambda van benne? én már nem is merek ilyet kérdezni :) :D
hakapeszimaki Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 én már nem is merek ilyet kérdezni :D <_< gyári GM a jó :icon13: (egy hétig) Botrány :) Szerintem ha nem villog a check akkor nincs ott lambda baj.
Mc-elek Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 gyári GM a jó :D (egy hétig) Botrány :) Szerintem ha nem villog a check akkor nincs ott lambda baj. anyámék fastrájába olyat raktam mint ami neked van....abba jó (c14nz) a corsába valami brazil gyártmányt már nem tudom mit raktam bele...az is jó Lehet hogy nálad nem lambda a probléma ,de sose lehet tudni...
J0hnny Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 gyári GM a jó :icon13: (egy hétig) Botrány :) Szerintem ha nem villog a check akkor nincs ott lambda baj. Fejezd be légyszives a hülyeség osztását. <_< Először is azért,mert te kifogtál egy rossz lambdát,nem jelenti azt,hogy mind szar. Ezen elv szerint,ha beszarik egy Sony tv,akkor mind rossz? :D Vegyél akkor NGK-t vagy univerzális szart és ne csodálkozz,ha 10l körül eszik majd a gépsasod. Másfelöl a haldokló lambda nem mindig gyújt hibalámpát,mivel az ECU elég széles határok között tudja ellensúlyozni a lassú/lassan éledő lambdajelet. A fényszoró témában pedig: Én is agyalok jobb izzó vételén,mivel éjjel vaksötétben 5-10 méter is sokat számít,pl bringást kiszúrni az út szélén stb. Persze nem arról beszélek,hogy verébvadász magaságba kell állítani a fényszorókat,hanem a jobb izzó élesebb határvonalakat ad a lámpádnak,ergo jobban is beállítható a távolsága. Az már persze más tészta,hogy az emberek elég jelentős része nem állítatja be a lámpáit helyesen...és azt hiszem ez nem az izzók hibája...
Recommended Posts