Mc-elek Elküldve Október6, 2010 Elküldve Október6, 2010 S mi az amivel a piros többet tud? Az orromat is tiszticcsa? :D mitutdomén az való bele.... :) talán a hűtő miatt..... kérdez meg Ákost ,Ő a márkaszervizes :D
Volu Elküldve Október6, 2010 Elküldve Október6, 2010 mitutdomén az való bele.... :) talán a hűtő miatt..... kérdez meg Ákost ,Ő a márkaszervizes :D a piros szilikátmentes asszem
spzoli Elküldve Október6, 2010 Elküldve Október6, 2010 a piros szilikátmentes asszem Nekem piros bárdis van, akkor holnaptól csak brembo fékkel tudok megállni? :) Volu, holnap jössz lurdyba?
Volu Elküldve Október6, 2010 Elküldve Október6, 2010 Nekem piros bárdis van, akkor holnaptól csak brembo fékkel tudok megállni? :D Volu, holnap jössz lurdyba? őszinte legyek? egyszer v kétszer voltam kint, és háááát...érdekes a társaság.Az egyik fele a gazdag 20éves g astra turboval akinek apuci a popsi alá tolta a verdát, aztán volt ott egy "andersen" aki ígért mindenféle alkatrész de a felét sem hozta el és azt is drágábban, és volt a harmadik "kaszt" a ránézésre hozzám hasonlók akik épitgetik szépitgetik a kis vasukat de soha nem lesz kész :) de lehet hogy csak egy rossz csütörtököt fogtam ki...
spzoli Elküldve Október6, 2010 Elküldve Október6, 2010 őszinte legyek? egyszer v kétszer voltam kint, és háááát...érdekes a társaság.Az egyik fele a gazdag 20éves g astra turboval akinek apuci a popsi alá tolta a verdát, aztán volt ott egy "andersen" aki ígért mindenféle alkatrész de a felét sem hozta el és azt is drágábban, és volt a harmadik "kaszt" a ránézésre hozzám hasonlók akik épitgetik szépitgetik a kis vasukat de soha nem lesz kész :) de lehet hogy csak egy rossz csütörtököt fogtam ki... höhö, rossz emberekhez mentél :D
Jean Trevor Elküldve Október6, 2010 Elküldve Október6, 2010 18 volt az univerzális + kb. 10 körül szerelték be garanciával semmi baja nincs hálistennek! a powertuningnál csinálták, őszintén nem is kerestem bontottat, gyors megoldás kellett jött a meleg
Volu Elküldve Október6, 2010 Elküldve Október6, 2010 höhö, rossz emberekhez mentél :D ezt mondom én is...amúgy a lurdytol 5percre lakom, szoval ha esetleg holnap kimehetnékem támadna, áruld el milyen autókat és embereket érdemes keresni hogy nekem is jó legyen :)
spzoli Elküldve Október6, 2010 Elküldve Október6, 2010 ezt mondom én is...amúgy a lurdytol 5percre lakom, szoval ha esetleg holnap kimehetnékem támadna, áruld el milyen autókat és embereket érdemes keresni hogy nekem is jó legyen :) hivatásosok arrafelé nem dolgoznak. :D
Volu Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 hivatásosok arrafelé nem dolgoznak. :) nem baj, kicsik az igényeim, legyen két számjegyü az életkora és lélegezzen, a többi nem számit :D
spzoli Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 nem baj, kicsik az igényeim, legyen két számjegyü az életkora és lélegezzen, a többi nem számit :) 43éves aligátorteknős? :D
tgabika76 Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 S mi az amivel a piros többet tud? Az orromat is tiszticcsa? :) Mi az amivel a GM-LL-A-025-ös szabványnak megfelelő motorolaj többet tud, mint ami nem felel meg ennek a szabványnak? Szvsz véget nem érő vita lenne, de gondolom nem véletlenül az való hozzá ami. Ha a zöld Prelix fagyálló annyira jó lenne, akkor már az Enterprise űrhajóba is az lenne a gyári ajánlás... :D Ezzel nem azt akarom mondani hogy nem jó, de a gyár anno nem véletlenül a gyári hűtőfolyadékra vállalt garanciát, a Prelixre nem, én meg szeretek biztosra menni.
hakapeszimaki Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Nekem piros bárdis van, akkor holnaptól csak brembo fékkel tudok megállni? :) Höhö :D :D A piros tényleg szilikátmentes és elvileg kevésbé bántja az alumíniumot.
hajdugabords Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Helyesbítem a dolgot, a szerelő végképp nem tudja mi baja a kocsinak. A végén annyit tudott mondani, hogy vigyem márkaszervizbe. nagyon kisegített. Lehet tényleg az lesz hogy kivillogtatom akódot, mert már nagyon elegem van a kontár szerelőkből. Na megpróbáltam kivillogtatni a hibakódot, mivel a szervizben fingjuk sincs a hiba okáról. Az a helyzet, hogy amikor összekötöttem az 5-6 os pint akkor pár másodpercig világított a szervizlámpa aztán kialudt, utána meg semmi. Elvileg mindent jól csináltam, mégsem kaptam semmi hibakódot. Mi lehet a baj? 16 pines a csatlakozó.
Volu Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 43éves aligátorteknős? :) hmmm...úgyis szeretem ha fogaznak :D
hakapeszimaki Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Na megpróbáltam kivillogtatni a hibakódot, mivel a szervizben fingjuk sincs a hiba okáról. Az a helyzet, hogy amikor összekötöttem az 5-6 os pint akkor pár másodpercig világított a szervizlámpa aztán kialudt, utána meg semmi. Elvileg mindent jól csináltam, mégsem kaptam semmi hibakódot. Mi lehet a baj? 16 pines a csatlakozó. Szvsz ha nem világít a szervizlámpa folyamatosan akkor nem kapsz semmilyen hibakódot.Ha nincs OBD akkor nem tárolja a hibakódot.Euro 3 tól van OBD. Amúgy meg nagy mókamesterek tudnak lenni ezek a hibakódok. Addig keress amíg nem találsz olyat aki tényleg szerelő és nem pedig alkatrészcserélő kisiparos. Nem tudom hol laksz,de Bp-től 90km-re tudok egy nagyon jó szerelőt,aki nincs elszállva az árakkal.Ha érdekel írj privátba.
LököttZsiráf Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Na megpróbáltam kivillogtatni a hibakódot, mivel a szervizben fingjuk sincs a hiba okáról. Az a helyzet, hogy amikor összekötöttem az 5-6 os pint akkor pár másodpercig világított a szervizlámpa aztán kialudt, utána meg semmi. Elvileg mindent jól csináltam, mégsem kaptam semmi hibakódot. Mi lehet a baj? 16 pines a csatlakozó. Felesleges a kérdés, de hátha nem...: ugye úgy csináltad, hogy összekötötted a lábakat, s aztán adtál gyújtást?
hajdugabords Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Felesleges a kérdés, de hátha nem...: ugye úgy csináltad, hogy összekötötted a lábakat, s aztán adtál gyújtást? Igen úgy csináltam ahogy a nagykönyvben meg van írva. De semmi. Nem tudom mi baja lehet. Holnap elviszem hivatalos szervizbe aztán kiderül. sajnos már csak ez maradt.
LököttZsiráf Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Igen úgy csináltam ahogy a nagykönyvben meg van írva. De semmi. Nem tudom mi baja lehet. Holnap elviszem hivatalos szervizbe aztán kiderül. sajnos már csak ez maradt. Reméljük, ott kiderül a hiba oka, sok sikert! :D Remélem nem cseréltetik ki veled a fél kocsit, mire rájönnek :)
Breki Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Üdv Urak! Tegnap mi is szert tettünk egy kis 1.4-es méregzsákra és lenne egy-két kérdésem. Nem megy a hőmérő az órában, a jeladót már ellenőriztem úgy tűnik a műszer rossz vagy esetleg van egy gyenge pontja a madzagolásnak ahol elveszhet a jel? A ford. mérős órában van szegénységjelző az üza szint jelzőnél? Mennyire lehet hagyatkozni az üza mérőre? Tegnap hazafelé meredekebb emelkedőn elkezdett köhögni, műszer szerint picivel negyed alatt volt a szint, de még bőven a piros mező előtt... :D Mi a gyári gumiméret 13-as felnikhez? Ezen valami 155/70-ek vannak....nekem valahogy nem stimmel? Megköszönném, ha segítenétek..... :)
Technodome Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Üdv Urak! Tegnap mi is szert tettünk egy kis 1.4-es méregzsákra és lenne egy-két kérdésem. Nem megy a hőmérő az órában, a jeladót már ellenőriztem úgy tűnik a műszer rossz vagy esetleg van egy gyenge pontja a madzagolásnak ahol elveszhet a jel? A ford. mérős órában van szegénységjelző az üza szint jelzőnél? Mennyire lehet hagyatkozni az üza mérőre? Tegnap hazafelé meredekebb emelkedőn elkezdett köhögni, műszer szerint picivel negyed alatt volt a szint, de még bőven a piros mező előtt... :D Mi a gyári gumiméret 13-as felnikhez? Ezen valami 155/70-ek vannak....nekem valahogy nem stimmel? Megköszönném, ha segítenétek..... :) Szia! Grat az újonchoz :D Kezdésnek b corsa gyári gumimérete 145/80 R13, viszont sztem 1.4es mocival simán elbírna nagyobb és szélesebb gumikat. Nekem 185/55/14es gumik vannak a felnin, teljesen megfelel, de ez mint sokminden magán döntésen múlik. Benzinszintmérőnél nekem ha a mutató eléri a piros sávot akkor kb 5l benya van benne. Ez saját tapasztalat! Szerintem kb reális adatokat jelez. Hőmérő kérdés passz :D
J0hnny Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Üdv Urak! Tegnap mi is szert tettünk egy kis 1.4-es méregzsákra és lenne egy-két kérdésem. Nem megy a hőmérő az órában, a jeladót már ellenőriztem úgy tűnik a műszer rossz vagy esetleg van egy gyenge pontja a madzagolásnak ahol elveszhet a jel? A ford. mérős órában van szegénységjelző az üza szint jelzőnél? Mennyire lehet hagyatkozni az üza mérőre? Tegnap hazafelé meredekebb emelkedőn elkezdett köhögni, műszer szerint picivel negyed alatt volt a szint, de még bőven a piros mező előtt... :D Mi a gyári gumiméret 13-as felnikhez? Ezen valami 155/70-ek vannak....nekem valahogy nem stimmel? Megköszönném, ha segítenétek..... :) 165/70R13 a gyári,én úgy tudom. A jeladót hogy ellenőrizted?
J0hnny Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Mi az amivel a GM-LL-A-025-ös szabványnak megfelelő motorolaj többet tud, mint ami nem felel meg ennek a szabványnak? Szvsz véget nem érő vita lenne, de gondolom nem véletlenül az való hozzá ami. Ha a zöld Prelix fagyálló annyira jó lenne, akkor már az Enterprise űrhajóba is az lenne a gyári ajánlás... :D Ezzel nem azt akarom mondani hogy nem jó, de a gyár anno nem véletlenül a gyári hűtőfolyadékra vállalt garanciát, a Prelixre nem, én meg szeretek biztosra menni. Túl demagóg vagy! :D Mutass egy példát arra,hogy a sima glykol felold bármit is a hűtőrendszerben. :)
Technodome Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 165/70R13 a gyári,én úgy tudom. Lehet ,hogy tévedtem, nekem ezt dobta ki a google : gumimeret ez alapján írtam
Breki Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Szia! Grat az újonchoz :D Köszi! :) Remélem beválik....asszonykámnak nagyon tetszik (ajánlom is neki, ő fogja használni) :D 165/70R13 a gyári,én úgy tudom. A jeladót hogy ellenőrizted? Akkor a 155/70 nem igazán gyári méret..... Lehúztam a madzagját, és ellenállást mértem a test és a jeladó között. Nem emlékszem mekkora ellenállást mutatott, de volt eltérés a hideg-meleg állapot között. Aztán lenyomtam a vezetéket testre, de az óra nem csinált semmit sem. Elvileg fel kéne mennie plafonig :D
LököttZsiráf Elküldve Október7, 2010 Elküldve Október7, 2010 Üdv Urak! Tegnap mi is szert tettünk egy kis 1.4-es méregzsákra és lenne egy-két kérdésem. Nem megy a hőmérő az órában, a jeladót már ellenőriztem úgy tűnik a műszer rossz vagy esetleg van egy gyenge pontja a madzagolásnak ahol elveszhet a jel? A ford. mérős órában van szegénységjelző az üza szint jelzőnél? Mennyire lehet hagyatkozni az üza mérőre? Tegnap hazafelé meredekebb emelkedőn elkezdett köhögni, műszer szerint picivel negyed alatt volt a szint, de még bőven a piros mező előtt... :D Mi a gyári gumiméret 13-as felnikhez? Ezen valami 155/70-ek vannak....nekem valahogy nem stimmel? Megköszönném, ha segítenétek..... :) Üdv az ápoltak között :D Gumiméretek: 145R13 74T 165/70R13 79T 165/65R14 78T A fordmérős órához nem értek :D Az üzemanyag-mérő megbízható, bár kissé hintázik fékezéskor, lejtő, vagy kanyarodáskor. Ja és (nálam) lassan éled fel, kell neki fél perc, mire felmegy a maximum töltésig (~10 liter :D ) Az aláírásodhoz add hozzá a motorkódot, úgy mindenkinek könnyebb lesz segíteni. :D A köhögéshez részvét... Lehet, hogy Nálad is megtorpan a motor? :S Remélem nem... Vagy csak a benzinszűrő telt meg.
Recommended Posts