Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ha az EGR akkor miért az imo-val dobja ki a gép? Nem értem.

a hiba jelenség alapján én arra gondolok....de nem biztos ,hogy jól gondolom :)

gyári kulcsod van ,vagy bicska?

szerk:

a kattanás az üzemanyag szivattyú relé.

Elküldve
a hiba jelenség alapján én arra gondolok....de nem biztos ,hogy jól gondolom :)

gyári kulcsod van ,vagy bicska?

Gyári kulcs, vékony, a kollégák azt mondják hogy valami mágneses vacak van benne ait az imo érzékel. igaz ez?

Elküldve
Nem jó hozzá az Astra-é sőt az 5 ajtós Corsa is más mint a 3 ajtós. Éppen itt tartok én is most, illetve már itt lapul a csomagtartóban a 2 ablakemelő csak be kéne építenem.

szia

5 ajtós vagy 3 ajtós a corsád? Mennyibe vetted hozzá az elektromos ablakemelőt? Én is gondolkozom hogy nem lenne rossz.

Elküldve
szia

5 ajtós vagy 3 ajtós a corsád? Mennyibe vetted hozzá az elektromos ablakemelőt? Én is gondolkozom hogy nem lenne rossz.

az alsónémediben van az embernek ....talán 20e volt amikor én kérdeztem

Elküldve
Kivegyem Lurdynál ha azzal jön ?

Postán külöm :)

:D :D :D :D

ha lehet onnan kérni akkor nekem szerezz egy távirányítós kocsit azoktól akik ott szoktak játszani :D

Elküldve
szia

3 ajtós és 20k-ért vettem a 2 emelőt kapcsolókkal. De fekete gombokat kaptam nekem meg szürke a kárpit. Meg nem akarom igénytelenül belevágni a gombokat a kárpitba így nézek bontóban gyári ablakemelős ajtókárpitot amiben meg van a helye a gomboknak. Nem is kárpitot hanem a bal oldalt a zsebet, jobbon meg a fogantyút amiben a kapcsolók vannak. Szombaton megyek megnézni a bontóban aztán akkor már minden adott hozzá és nekilátok.

Elküldve
3 ajtós és 20k-ért vettem a 2 emelőt kapcsolókkal. De fekete gombokat kaptam nekem meg szürke a kárpit. Meg nem akarom igénytelenül belevágni a gombokat a kárpitba így nézek bontóban gyári ablakemelős ajtókárpitot amiben meg van a helye a gomboknak. Nem is kárpitot hanem a bal oldalt a zsebet, jobbon meg a fogantyút amiben a kapcsolók vannak. Szombaton megyek megnézni a bontóban aztán akkor már minden adott hozzá és nekilátok.

Gyárilag a műanyagom szürke ami körül veszi (vezető oldalon lent a zsebnél, másod pilóta részen meg a foggantyú). Bár nekem a kárpit az kékes-szürkés.

És a kapcsolók fekete. Olyan semmilyen! Nem is veszed észre, hogy úgy színleg nem stimmelnek, de azt se veszed észre, hogy nagyon el tér.

Elküldve
ha lehet onnan kérni akkor nekem szerezz egy távirányítós kocsit azoktól akik ott szoktak játszani :)

Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, de rossz napja lesz Stefánnak :D :D :D

Elküldve
Gyárilag a műanyagom szürke ami körül veszi (vezető oldalon lent a zsebnél, másod pilóta részen meg a foggantyú). Bár nekem a kárpit az kékes-szürkés.

És a kapcsolók fekete. Olyan semmilyen! Nem is veszed észre, hogy úgy színleg nem stimmelnek, de azt se veszed észre, hogy nagyon el tér.

Én a kalaptartóval jártam így. Ugye van fekete és szürke is. Na bevállaltam egy feketét ,persze szürke jobban illett volna az egészhez :) Kb 2 napig tűnt fel ez az egész, mostmár fel sem tűnik ,hogy másszinű :D

Elküldve

Ha csak a gomb lesz fekete az engem sem érdekel annyira de amit kaptam balra azt a kis műanyag háromszöget és a fogantyút jobbra amiben a kapcsolók vannak az is fekete és az nagyon elüt. Ezért akarok szürkében beszerezni ezeket a műanyagokat.

Elküldve
Ha csak a gomb lesz fekete az engem sem érdekel annyira de amit kaptam balra azt a kis műanyag háromszöget és a fogantyút jobbra amiben a kapcsolók vannak az is fekete és az nagyon elüt. Ezért akarok szürkében beszerezni ezeket a műanyagokat.

Viszont ha mind2oldalt ugyanolyan kombináció lenne akkor azt jelentené hogy kicsit egyedivé tetted a corsád :)

Más : kérdésem az lenne ,hogy ahol a generátor van illetve a vezérműszíj, az alatti részen kell vmi védőlemeznek lennie ,hogy megakadályozza ,hogy felverődjön a sár/víz? esős idő után kinyitom a mocitetőt és a tető belső fele azon a részen saras, illetve akkor jön ez a kellemetlen nyikorgó hang amíg a szíjról lecsurog a nedvesség.

Van ilyen vagy esetleg ezt házilag meglehet vhogy oldani?

Elküldve
Viszont ha mind2oldalt ugyanolyan kombináció lenne akkor azt jelentené hogy kicsit egyedivé tetted a corsád :D

Más : kérdésem az lenne ,hogy ahol a generátor van illetve a vezérműszíj, az alatti részen kell vmi védőlemeznek lennie ,hogy megakadályozza ,hogy felverődjön a sár/víz? esős idő után kinyitom a mocitetőt és a tető belső fele azon a részen saras, illetve akkor jön ez a kellemetlen nyikorgó hang amíg a szíjról lecsurog a nedvesség.

Van ilyen vagy esetleg ezt házilag meglehet vhogy oldani?

motorvédö lemeznek hivják, egy ilyen müanyag felcsavarozható cucc, árat most nem tudok mondani, lusta vagyok kikeresni :)

Elküldve
motorvédö lemeznek hivják, egy ilyen müanyag felcsavarozható cucc, árat most nem tudok mondani, lusta vagyok kikeresni :)

Legalább tudom ,hogy van és az már segítség :D Köszi az infót

Elküldve

Én nagyon tudom ajánlani az elektromos ablakemelőt pláne ha nincs klíma a kocsiba.

Nagyon jó főleg mikor a rendőr is igazoltat az is úgy meglepődik hogy elektromos az ablak.. csak pislog.. na meg én is :)

Nem nézik ki a kis corzából hogy ilyen kis extrák vannak benne. Olyan mint amikor a kisautót huzatod és csak lesnek hogy milyen jól megy.

Képekben ezek a gombok így néznek ki nálam.

kép1 kép2

Elküldve
hát holnap kiderül. jön az elektromos szaki a szervizbe, majd ő megmondja

Na úgy néz ki a motorvezérlő egység szállt el. A szervizesek azt mondják ne cseréljem mert az nagyon drága, megpróbálják megcsináltatni valakivel. Lehetséges ez? Én a neten találtam 20 000 Ft-ért gyári vezérlőt. Vagy kamu:?

Elküldve
Legalább tudom ,hogy van és az már segítség :) Köszi az infót

Motorvédö/olajteknö védö lemez: gyári progiban megnéztem a kedvedért, 18605 jómagyar forint az ára, katalógus száma: 0212512, de biztos van utángyártott olcsóbban

Elküldve
Motorvédö/olajteknö védö lemez: gyári progiban megnéztem a kedvedért, 18605 jómagyar forint az ára, katalógus száma: 0212512, de biztos van utángyártott olcsóbban

Húú , egy kicsit drága dolog :D Megkérdezek egy két bontóst, hátha lehet szerezni vagypedig vmi után gyártott lesz belőle.

Vmit ki kell találnom mert nemhiszem ,hogy egészséges ,hogy folyamatosan megy a dzsuva a motortérbe, főleg itt az ősz, tél latyak, stb...

Az a baj ,hogy folyamatosan bővül az a lista amire a beszerzendő dolgokat írom :) Van itt minden a műanyag bolhától a védőlemezig :D

Elküldve
Húú , egy kicsit drága dolog :D Megkérdezek egy két bontóst, hátha lehet szerezni vagypedig vmi után gyártott lesz belőle.

Vmit ki kell találnom mert nemhiszem ,hogy egészséges ,hogy folyamatosan megy a dzsuva a motortérbe, főleg itt az ősz, tél latyak, stb...

Az a baj ,hogy folyamatosan bővül az a lista amire a beszerzendő dolgokat írom :) Van itt minden a műanyag bolhától a védőlemezig :D

Majd a télapotol kérj: "Van zsákodban minden jó, turbos motor, lézerblokkoló" .. :D

Elküldve

Rávettem magam hogy kicserélem akkor a hűtővizet de nagyon koszos.. :D mivel nem tudom hogy mit meg hogy kell szétszedni ezért csak úgy mint a benzint leszívtam a tartályból a vizet.. elég koszos víz jött ki mint majd a képeken is látjátok. Aztán feltöltöttem vízzel a tartályt majd leszívtam oldódott is valamennyire az a kosz.. addig jutottam el hogy most ha leszívom akkor csak tiszta víz jön pedig a tartály aljába ott a sok kosz..

Egyenlőre nem tudom mi tévő legyek. :) Hát nem sűrűn volt az cserélve úgy látom :D

image-4C2A_4CAC4765.jpg

image-DDD0_4CAC4765.jpg

image-B55C_4CAC4765.jpg

image-6AD1_4CAC4765.jpg

image-D377_4CAC4765.jpg

Az alsó képen összebrunyálta magát a kocsi :D :D :D XD XD

Szerk: Továbbra is szorgalmasan fellocsoltam majd leszívogattam a vizet és lassan oldódik az alján a koszrögök.

Nem tudom marad ilyenkor viz a rendszerbe vagy a termosztátban levő víz az egész.. mert akkor úgy keverném be a télit hogy úgy azért jó legyen az aránya.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.