Henk Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Hello! Nem tud valaki gyári elektromos ablakhoz bekötési ábrát, rajzot, leírást, valamit, hogy mit hova? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 sziasztok. Nincs esetleg vagy nem tud vki corsa b első üléseket eladót? Kompletten, sínekkel stb kellene sürgősen. Kösssszzzi Corsa A ülés nem jó? Kompletten van, sínnel együtt (sztem belemegy a B Corsába), és mondjuk 5000-ért tied lehet a pár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Hello! Nem tud valaki gyári elektromos ablakhoz bekötési ábrát, rajzot, leírást, valamit, hogy mit hova? Köszi. Csövi! Nézz át az F Astra topicba és kersd a GYík-ot. Nem hiszem, hogy sok eltérés van a kettő között. Vagy lásd az aláírásomat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 szóval riasztót és központi zárat rakott/kötött már be vki 5 ajtó corsába? illetve ugyanez a kérdés elektromos ablakkal kapcsolatban? Nagy meló? Árban mennyiért szokták vállalni a szerelők/magánszemélyek. Nekem kompletten riasztó+központit 50ért mondtak munkadíjjal együtt (egyik se volt még a corsámban azért ilyen nagy munka állítólag) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Nagyon köszi, akkor inkább maradnék továbbra is az Nz-s motoroknál, nekem bevált. :) 60 LE már jó. Inkább városi rohangálósnak kellene, sokszor kis távokra. Körösre elég a 60ló,de pestre már kellene a 82 paci... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Körösre elég a 60ló,de pestre már kellene a 82 paci... az biztos.... Őrstől kifelé a hármason ha nem megyek 70-80 akkor le villognak ,pedig az ötvenes rész :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 az biztos.... Őrstől kifelé a hármason ha nem megyek 70-80 akkor le villognak ,pedig az ötvenes rész :) ...és még mérni is szeretik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 ...és még mérni is szeretik... jah a templomnál :D figyelek ám,mint hal a szatyorba :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 az biztos.... Őrstől kifelé a hármason ha nem megyek 70-80 akkor le villognak ,pedig az ötvenes rész :D Mér', a 60ló nem elég ahhoz hogy 70-80-nal menj? :) Akkor ne is menjek Budapestre a Nokedlivel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 szóval akkor adott egy g astra első üléspár (sínnel, övfeszítőkkel) mindennel együtt. Elméletileg be lehet rakni b corsába? Elférnek ? Mert ugye a b corsa övfeszítőinek a patronjai egy műanyag házban vannak. Sajnos belepróbálni nem tudom ezért kérdem. Fúrás faragás megoldható, csak férjen el. Szerintetek? Fontos lenne mert holnap mennék érte Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Mér', a 60ló nem elég ahhoz hogy 70-80-nal menj? :D Akkor ne is menjek Budapestre a Nokedlivel? :D de nyugodtan ,csak sok a Nokedli szaggató gyökér. :) nekem is elég volt a 45póni :D szerk: nekem az a tapasztalatom,hogy elmegyünk anyámékhoz Sajószentpéterre,meg Miskolcra,és olyan mintha aludnának a fosőrök :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 de nyugodtan ,csak sok a Nokedli szaggató gyökér. :) nekem is elég volt a 45póni :D szerk: nekem az a tapasztalatom,hogy elmegyünk anyámékhoz Sajószentpéterre,meg Miskolcra,és olyan mintha aludnának a fosőrök :D Én is 45 pacival közlekedek pesten és nem szoktak villogni meg dudálni, pedig nem száguldozok (azért tisztában vagyok a kocsim erejével) Amúgy meg mindegy mivel mész, haver evo 8asával mentünk Gödöllőre, kényelmesen 110el és az 1.2-es suzuki villog mint állat h menj már te barom :D Mikor kielőzött na azt látni kellett volna, volt vagy 2 perc mire megelőzött minket. aztán csapatta vagy 120al tovább :D (biztos sietett) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Én pár km-es távokra mondjuk ki sem állok a garázsból,inkább bringázok,gyalogolok,tömegközlekedem. (Tudom,tudom Kőrösön csak a nagyon csórók,alkoholisták és gyerekek járnak bicajjal.... :D ) Nem a lustaság miatt, de mikor 5 vagy 10 percem ( szó szerint, mert ennyi perces a szünet) van átérni a város egyik felén levő épületből a város másik felén levőbe (és ez naponta 3-4szer van!), akkor megnézem azt, aki megcsinálja bringával vagy gyalog. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Mér', a 60ló nem elég ahhoz hogy 70-80-nal menj? :) Akkor ne is menjek Budapestre a Nokedlivel? :D Elég a 60 ló is,persze,csak nem mindegy mennyi idő alatt veszed fel a forgalom ritmusát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Henk Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Csövi! Nézz át az F Astra topicba és kersd a GYík-ot. Nem hiszem, hogy sok eltérés van a kettő között. Vagy lásd az aláírásomat :) Átnéztem, ez alapján menni fog szerintem. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Én is 45 pacival közlekedek pesten és nem szoktak villogni meg dudálni, pedig nem száguldozok (azért tisztában vagyok a kocsim erejével) Amúgy meg mindegy mivel mész, haver evo 8asával mentünk Gödöllőre, kényelmesen 110el és az 1.2-es suzuki villog mint állat h menj már te barom :D Mikor kielőzött na azt látni kellett volna, volt vagy 2 perc mire megelőzött minket. aztán csapatta vagy 120al tovább :D (biztos sietett) Vagy csak elvakította a versenyláz :D Megyek az M5 Szeged felé 120-al, gyerek utolér 1.7D Tipóval,nem érdekelte,hogy a visszapillantóban nem lát a koromtól,neki akkor is meg kellett előznie. Aztán visszalassult előttem 110-re,én a 120-as tempómmal megint visszaelőzőm,ő akkor is megmuttatta. Én nem versenyeztem csak haladtam 120al,jobblábas tempomattal.Ezt eljátszotta vagy 3x és láthatóan az egyenesfutás is gondot okozott neki annyira ki volt a bele annak az autónak. Viszont az öröme nem sokáig tartott mert a lehajtónál utolértem és a KPM-es bácsi már vakarta a plecsnit a rendszámról :D :) Mindig a teknős győz a végén. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Vagy csak elvakította a versenyláz :D Megyek az M5 Szeged felé 120-al, gyerek utolér 1.7D Tipóval,nem érdekelte,hogy a visszapillantóban nem lát a koromtól,neki akkor is meg kellett előznie. Aztán visszalassult előttem 110-re,én a 120-as tempómmal megint visszaelőzőm,ő akkor is megmuttatta. Én nem versenyeztem csak haladtam 120al,jobblábas tempomattal.Ezt eljátszotta vagy 3x és láthatóan az egyenesfutás is gondot okozott neki annyira ki volt a bele annak az autónak. Viszont az öröme nem sokáig tartott mert a lehajtónál utolértem és a KPM-es bácsi már vakarta a plecsnit a rendszámról :D :) Mindig a teknős győz a végén. :D Szerintem megijedt a brembo fékedtől. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epidemic Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Köszönöm a segítséget a fordulatszámok tekintetében. Jövőhéten, vagyis már holnaptól elkezdem a szűrők cseréjét. Az olajat is le fogom cserélni de nem tudom hogy milyet vegyek. Azt hallottam hogy a gyári GM olaj az silány minőségű. Milyet vegyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Szerintem megijedt a brembo fékedtől. :) Azt külön ki sem emeltem,gondoltam tudtátok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Köszönöm a segítséget a fordulatszámok tekintetében. Jövőhéten, vagyis már holnaptól elkezdem a szűrők cseréjét. Az olajat is le fogom cserélni de nem tudom hogy milyet vegyek. Azt hallottam hogy a gyári GM olaj az silány minőségű. Milyet vegyek? Csak Castrol-t kell venni bele!! Nekem már az oviban is Castrol volt a jelem.Később szereztem a szobámba egy castrol zászlót is. Meg amelyik olajhoz C. Ronaldo adja az arcát az csakis prémium minőség lehet szerintem. Aki megpróbál lebeszélni a Castrolról azok mindannyian a castrol-ellenes olajkartellnek dolgoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Csak Castrol-t kell venni bele!! Nekem már az oviban is Castrol volt a jelem.Később szereztem a szobámba egy castrol zászlót is. Meg amelyik olajhoz C. Ronaldo adja az arcát az csakis prémium minőség lehet szerintem. én valami prémium olajra gondoltam volna,pl motul :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 én valami prémium olajra gondoltam volna,pl motul :) :D Nekem 1 éve van saját autóm és úgy tesztelem a Castrolt,hogy reggel üveghangon indítom a gépet és úgy is járok vele egész nap,semmi baja nincs azóta,csak kicsit mintha enné mostanában az olajat,de én nem sajnálom,így legalább mindig friss van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Nekem 1 éve van saját autóm és úgy tesztelem a Castrolt,hogy reggel üveghangon indítom a gépet és úgy is járok vele egész nap,semmi baja nincs azóta,csak kicsit mintha enné mostanában az olajat,de én nem sajnálom,így legalább mindig friss van benne. Te ez komoly :) ?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Te ez komoly :) ?????? Három napja be van tépve... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Három napja be van tépve... :D ez valami prémium anyag lehet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts