mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Na jó nem szó szerint gondoltam.... Én meg igen, mert volt ilyen :D Megálltam a kútnál csak úgy venni valamit és mire kijöttem füst jött ki előről :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Zsiri! A lambda-szondád már tisztul,menetig van áztatva Kólában. Szerelőmtől kaptam a tippet,ő így szokta "felújítani" a bontott szondákat. Azt tudtam,hogy remek vízkőoldó például,mert nem bántja a zománcot,dehogy erre is jó azt nem gondoltam volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Igazság szerint az kellene! Amúgy átlagosan (pesti árakat nézve) mennyibe cserélnek egy termosztátot ? Wahler termosztát 3000 valamennyi+tömítés,nekem 6000ért cserélték és egy másik termosztátház is kellett,mivel meghúzásnál megrepedt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Zsiri! A lambda-szondád már tisztul,menetig van áztatva Kólában. Szerelőmtől kaptam a tippet,ő így szokta "felújítani" a bontott szondákat. Azt tudtam,hogy remek vízkőoldó például,mert nem bántja a zománcot,dehogy erre is jó azt nem gondoltam volna :D Jesszus :) Az a szerelő nem tud valamit a bebarnásodott = rozsdásodó vízkör ellen? (Vagy tegyek bele kólát..... és mentolos cukorkát...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Jesszus :) Az a szerelő nem tud valamit a bebarnásodott = rozsdásodó vízkör ellen? (Vagy tegyek bele kólát..... és mentolos cukorkát...) A Kóla viccen kívül jó megoldásnak tűnik,mivel kis mennyiségben foszforsavat tartalmaz, tehát vasoxiddal érintkezve: 2H3PO4 + Fe2O3 --> 3H2O + 2FePO4 tehát vasfoszfát keletkezik,ami igen stabil csapadék,le tudod engedni a rendszerből. A szénsavat rázd ki előtte belőle :D De még rákérdezek,ha arra járok,hogy mit lehet tenni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 A Kóla viccen kívül jó megoldásnak tűnik,mivel kis mennyiségben foszforsavat tartalmaz, tehát vasoxiddal érintkezve: 2H3PO4 + Fe2O3 --> 3H2O + 2FePO4 tehát vasfoszfát keletkezik,ami igen stabil csapadék,le tudod engedni a rendszerből. A szénsavat rázd ki előtte belőle :D De még rákérdezek,ha arra járok,hogy mit lehet tenni vele. Jól hangzik, köszi :) A gond inkább az, hogy mi olyat töltsek bele a vízkörbe, ami hamm bekapja a rozsdát, de nem bánjta sem a hengerfejet, sem a tömítést, sem a gumit, sem a motortömböt, stb. Igazából már rájöttem, hogy sokat nem tehetek, valszeg' így marad. Az piszkál, hogy nehogy tönkrevágja a termosztátomat. Mert azt én sem cserélgetném itt a parkolóban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Most megnéztem Bárdinál és ott egy Febi tömítéssel 1ütt 2700Ft. Valószinű ,hogy inkább kicseréltetem és nem fogok kínlódni, papírozgatni :) miért akarsz kétszer cserélni wahler-t vegyél ne mást!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Jesszus :D Az a szerelő nem tud valamit a bebarnásodott = rozsdásodó vízkör ellen? (Vagy tegyek bele kólát..... és mentolos cukorkát...) a vízbül kivonják azoxigént :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Kukk! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Kukk! :) :D Mi ez, gátló, rugótányér? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Kukk! :) :D Akarsz róla beszélni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Mi ez, gátló, rugótányér? :) Alvázszám powaaa Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Kukk! :) :D Ujujuj........ :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Mi ez, gátló, rugótányér? :) Én nem értem hogy működhet az, amit megcsinálsz :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Alvázszám powaaa én meg azt hittem hogy piros meg kék drót :) anyós oldal ülésnél :D szép lik ,teszkóba van ilyen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ez az ami utolér mindenkit előbb utóbb :D De most jól látom én hogy kajak ki van lyukadva. :) Nekem a kavicsfelverődéstől vannak pici rozsdafoltok a kocsi oldalán.. de még jó hogy az ajtó alatti részen.. muszáj leszek ilyen rallys sárhányót eszkábálni :D arra a gumilapra gondolok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Alvázszám powaaa Nagyon fájna ha csak simán megmondanád, hogy nem nyert? :D :D Én nem értem hogy működhet az, amit megcsinálsz :) :D :D Véletlenek márpedig vannak. Egy ismerős szerint meg csak azért megy még a kocsi, mert szombat és vasárnap nem nyúlok hozzá. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nem nagy kaland! Flex,donorautó és máris kész. :) Alvázszám meg marad,semmi gond nem lesz vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nagyon fájna ha csak simán megmondanád, hogy nem nyert? :) :D Véletlenek márpedig vannak. Egy ismerős szerint meg csak azért megy még a kocsi, mert szombat és vasárnap nem nyúlok hozzzá. :D :D Így legalább érzed a törődést. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nem nagy kaland! Flex,donorautó és máris kész. :) Alvázszám meg marad,semmi gond nem lesz vele. :D Donor mi ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nem nagy kaland! Flex,donorautó és máris kész. :) Alvázszám meg marad,semmi gond nem lesz vele. :D Oké, de mi ez?????? :D :D Így legalább érzed a törődést. :D Mást érzek, nem törődést, de az a sok kajától van. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Ez az ami utolér mindenkit előbb utóbb :D De most jól látom én hogy kajak ki van lyukadva. :) Nekem a kavicsfelverődéstől vannak pici rozsdafoltok a kocsi oldalán.. de még jó hogy az ajtó alatti részen.. muszáj leszek ilyen rallys sárhányót eszkábálni :D arra a gumilapra gondolok. :D Azt csak hiszed öreg! Ha felveszed a szönyeget sok dolgora fény derül! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Oké, de mi ez?????? :D :) Lyuk! Jobbos ülés hátsó bekötési pontja,belülről kirohad a padlólemez és kilyukad.Corsa betegség.Régóta tudom,most lesz rá időm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Lyuk! Jobbos ülés hátsó bekötési pontja,belülről kirohad a padlólemez és kilyukad.Corsa betegség.Régóta tudom,most lesz rá időm. Nem,ez tévedés! Nem betegség,az Opel régóta kísérletezett F-csatornás rendszer kiépítésével,amit aztán eladtak jó pénzért a Formula-1-es csapatoknak. Próbáld csak ki,ülés előretol,jobb kézzel nyomod a szőnyeget a lyukra és máris kisebb lesz a légellenállás! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nem,ez tévedés! Nem betegség,az Opel régóta kísérletezett F-csatornás rendszer kiépítésével,amit aztán eladtak jó pénzért a Formula-1-es csapatoknak. Próbáld csak ki,ülés előretol,jobb kézzel nyomod a szőnyeget a lyukra és máris kisebb lesz a légellenállás! :) :D :D :D Ez hülyébb,mint én! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts