Laccci Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 C14NZ gyertyája tökéletes a tiédhez is! <_< Gyári gyertyát neki. Hagy kérdezzem már meg, márt már nem bírom magamban tartani, hogy mindenhol nyomjátok ezt a gyári gyertya témát. Én megfogatdtam, de akkor miért árulnak többpólusó "sport" gyertyát mivel jobb az, mint a hagyományos? Valaki felhomályosíthatna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Hagy kérdezzem már meg, márt már nem bírom magamban tartani, hogy mindenhol nyomjátok ezt a gyári gyertya témát. Én megfogatdtam, de akkor miért árulnak többpólusó "sport" gyertyát mivel jobb az, mint a hagyományos? Valaki felhomályosíthatna... Amióta lement a moziba a fast and furious sok user tunning verdát szeretne,ami 2centire van a földtől,18as kerekekkel,és ciccegős turbó van rajta ja és az ajtaja felfelé nyílik..stb. Erre nyilván sok cég kezdett el profilt építeni,mert mondjuk Nagy-Britanniában is millió fontokat költenek az emberek tunningra. A nagy részének természetesen semmi értelme,illetve aminek van az nem olcsó mulatság.Például egy típus specifikus kipufogórendszert néztem corsához: leömlő,közép,hátsó dob=200eFt na azzal talán lehetne max.15% teljesítmény-növekedést elérni.A sport gyertyák pedig esetleg Hungaroring nyílt napon lehetnek hasznosak nagyrészt 5000fordulat körül. De fene tudja én ezeket hallottam róla,de a 100-as benyáról is azt mondták,hogy semmi értelme pedig nálam is 20%-kal fogyaszt kevesebbet belőle és még ötödikben is történik valami gázadásra ellentétben a hazai 95-tel. Dyno-s mérésekkel még soha nem láttam bizonyítani,hogy jobb a több pólusú gyertya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Hagy kérdezzem már meg, márt már nem bírom magamban tartani, hogy mindenhol nyomjátok ezt a gyári gyertya témát. Én megfogatdtam, de akkor miért árulnak többpólusó "sport" gyertyát mivel jobb az, mint a hagyományos? Valaki felhomályosíthatna... Hát van a sportlevegőszűrő, amin keresztül sportlevegőt szív az autód, és ha sportbenzint tankolsz bele, akkor a sportgyertya azt sportszikrával begyújtja, amit a sportgyertyakábelen érkező sportáramból állít elő. És ha ezt a sok vackot mind megveszed és alkalmazod is, akkor igazi sportautód lesz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Üdv mindenkinek! Egy kicsit rég jártam erre...de hát a fősulis élet be indult. Gólyatábor , meg ilyesmi...ne haragudjatok :( Az lenne a kérdésem, hogy alapjárati motort ki lehet tisztítani? Vagy valami itthoni kis felújítást meg lehetne oldani? Mert már nagyon nagyon rá férne <_< Ha most itthon be indítom, tartja a 800 körülit. De menetközbe, ha kereszteződésbe érek, és be nyomom a kuplungot, le esik kb. 200 körülire, és az esetek 60%-ba vissza tudja magát rugdosni, de a maradék 40%-ba le halok :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 C14NZ gyertyája tökéletes a tiédhez is! <_< Gyári gyertyát neki. Te azt tudtad hogy c12nz két fajta gyertyával szerelték? A motorszámból derül ki csak ,hogy egy vagy két pólusú kell bele. Tudom vadul hangzik ,de epc-ben így van. Nekem is akkor derült ki amikor cseréltem,mert megkérdezték tőlem is a motorszámot a motorkódon felül. Na azt hogy van e jelentősége..... az passz :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Hát van a sportlevegőszűrő, amin keresztül sportlevegőt szív az autód, és ha sportbenzint tankolsz bele, akkor a sportgyertya azt sportszikrával begyújtja, amit a sportgyertyakábelen érkező sportáramból állít elő. És ha ezt a sok vackot mind megveszed és alkalmazod is, akkor igazi sportautód lesz. :wacko: sportlevegö, sportbenzin sportminden <_<:D és a hab a tortán a sok matrica az elsö ajtóra ragasztva a tuningcégek nevével... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Hát van a sportlevegőszűrő, amin keresztül sportlevegőt szív az autód, és ha sportbenzint tankolsz bele, akkor a sportgyertya azt sportszikrával begyújtja, amit a sportgyertyakábelen érkező sportáramból állít elő. És ha ezt a sok vackot mind megveszed és alkalmazod is, akkor igazi sportautód lesz. :wacko: Sportcipő sem árt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Technodome Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Hát van a sportlevegőszűrő, amin keresztül sportlevegőt szív az autód, és ha sportbenzint tankolsz bele, akkor a sportgyertya azt sportszikrával begyújtja, amit a sportgyertyakábelen érkező sportáramból állít elő. És ha ezt a sok vackot mind megveszed és alkalmazod is, akkor igazi sportautód lesz. ;) Ez egy igazán durva, de igaz megfogalmazás :wacko: :( Ha esetleg vki nemtudná azok a matricák teljesítménynövelő hatással bírnak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Operátor Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Sziasztok Szeretnék venni egy sportlégszűrőt a corsa b - be ( 1.2 ) <_< Egy kis öblös hangot szeretnék, hogy kapjon a jármű. Tudtok ajánlani valamit esetleg ? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Sziasztok Szeretnék venni egy sportlégszűrőt a corsa b - be ( 1.2 ) <_< Egy kis öblös hangot szeretnék, hogy kapjon a jármű. Tudtok ajánlani valamit esetleg ? köszi simota, nekem az van, ár/érték arányban sztem elég jó...bár ha tehetném inkább a gyári légszűrőt raknám be, csak nem fér be :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Sziasztok Szeretnék venni egy sportlégszűrőt a corsa b - be ( 1.2 ) :wacko: Egy kis öblös hangot szeretnék, hogy kapjon a jármű. Tudtok ajánlani valamit esetleg ? köszi Ne sportlégszürőt vegyél hanem sportbetét. Nem kell szétbombázni a levegőszürő házat .még 1 voks a gyári papír 900 Ft-os mellett. Ja meg ha veszel mondjuk 5000-be sportbetétet (vagy 1300-ért szürős témát) vegyél hozzá kencét is még 3-4000Ft aztán már mindját 8-9000körül tartasz...Én tőlem hupikék hangon is fütyülhet 9000-ből sokszáz km-t megyek belülről meg ugyse hallom...sőt inkább legyen minnél halkabb az utastér. 1.2es motornak minek öblös hang :( az nem öblögetésre való hanem A pontból B pontba jutáshoz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Sziasztok Szeretnék venni egy sportlégszűrőt a corsa b - be ( 1.2 ) <_< Egy kis öblös hangot szeretnék, hogy kapjon a jármű. Tudtok ajánlani valamit esetleg ? köszi Van egy lukas középdobos kupufogócsövem, olcsón adom! Na ez csak vicc volt, szerintem szaladj be egy sportkipuffüzletbe és segítenek. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Operátor Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Igazából most vettem egy sportkipufogó dobot, meg alsó dobot is úgyhogy az már kilőve. Nem akarok én felszálló repülő hangot adni a kicsinek, de régen volt egy Ford focus-om, abba is vettem egy légszűrőt és tetszett a hangja ha nagyobb gázfröccsel indultam:) ha normálisan mentem semmi hangja nem volt szinte, szóval nekem ez pont megfelelne, hogy néha ha akarom odavág a hangja, ha nem akkor elsunnyogok a helyszínről. Amúgy csak néhány alap dologgal szeretném fölpakolni a kocsit, mint első angel eye lámpák, hátsó tuingosabb lámpák, első lámpára szemöldök, alufelni, és ami megvan ugye a kipufogódolgok, talán majd később lökhárítótoldatok + oldalküszöb, de ez még a jövő dala. Ha pontosabb termékadatot tudnál adni erről a simota szűrőről akkor megköszönném, csakhogy biztosan a kocsiba illőt vegyek. És ennek kb olyan a hatása mint amit fentebb leírtam e ? <_< Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Hagy kérdezzem már meg, márt már nem bírom magamban tartani, hogy mindenhol nyomjátok ezt a gyári gyertya témát. Én megfogatdtam, de akkor miért árulnak többpólusó "sport" gyertyát mivel jobb az, mint a hagyományos? Valaki felhomályosíthatna... Hadd áruljam el,hogy a gyári gyertyához lett megtervezve a moci,azzal a legjobb,kérdezd meg Futó mestert,neki a rally 1.6-ban is gyári gyertyák vannak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Te azt tudtad hogy c12nz két fajta gyertyával szerelték? A motorszámból derül ki csak ,hogy egy vagy két pólusú kell bele. Tudom vadul hangzik ,de epc-ben így van. Nekem is akkor derült ki amikor cseréltem,mert megkérdezték tőlem is a motorszámot a motorkódon felül. Na azt hogy van e jelentősége..... az passz <_< Valszeg mást kíván a DIS és a rotoros gyújtás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Igazából most vettem egy sportkipufogó dobot, meg alsó dobot is úgyhogy az már kilőve. Nem akarok én felszálló repülő hangot adni a kicsinek, de régen volt egy Ford focus-om, abba is vettem egy légszűrőt és tetszett a hangja ha nagyobb gázfröccsel indultam:) ha normálisan mentem semmi hangja nem volt szinte, szóval nekem ez pont megfelelne, hogy néha ha akarom odavág a hangja, ha nem akkor elsunnyogok a helyszínről. Amúgy csak néhány alap dologgal szeretném fölpakolni a kocsit, mint első angel eye lámpák, hátsó tuingosabb lámpák, első lámpára szemöldök, alufelni, és ami megvan ugye a kipufogódolgok, talán majd később lökhárítótoldatok + oldalküszöb, de ez még a jövő dala. Ha pontosabb termékadatot tudnál adni erről a simota szűrőről akkor megköszönném, csakhogy biztosan a kocsiba illőt vegyek. És ennek kb olyan a hatása mint amit fentebb leírtam e ? :wacko: Köszi Sokkal jobban járnál egy ilyennel aminek hangja van. Akkor halkítod le amikor akarod,ami a sportszűrőre,kipufogóra nem feltétlenül igaz. Képzeld el a feelinget:begurulsz a pirosnál a 320d Bömbi mellé,feltekered a hangerőt és túráztatod az 1.2es-t v8hangon,aztán a lámpa zöldre vált,te meg rászabadítod a kerekekre a 45lovat! Te leszel a király,az alfahím! A bimmeresnek meg nem kell tudnia róla,hogy verseny van! :( <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Hadd áruljam el,hogy a gyári gyertyához lett megtervezve a moci,azzal a legjobb,kérdezd meg Futó mestert,neki a rally 1.6-ban is gyári gyertyák vannak! Hadd <_< mondjam meg neked, elhiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Hadd <_< mondjam meg neked, elhiszem. Akkó' jóva' akkó'! :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Operátor Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Sokkal jobban járnál egy ilyennel aminek hangja van. Akkor halkítod le amikor akarod,ami a sportszűrőre,kipufogóra nem feltétlenül igaz. Képzeld el a feelinget:begurulsz a pirosnál a 320d Bömbi mellé,feltekered a hangerőt és túráztatod az 1.2es-t v8hangon,aztán a lámpa zöldre vált,te meg rászabadítod a kerekekre a 45lovat! Te leszel a király,az alfahím! A bimmeresnek meg nem kell tudnia róla,hogy verseny van! :( <_< Azért elég érdekes dolgok vannak már az autókhoz :wacko: sztem maradok a jó óreg légszűrőnél ^^ Am szerintetek érdemes kicsit szélesebb kereket venni corsához ? most 13 colos van, alufelnit is ebben a méretben gondoltam, mert mondta szerelő, hogy ha szélesebbet vagy nagyobbat rakok alá akkor ingadozhat a kocsi mert nem olyanra találták ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Valszeg mást kíván a DIS és a rotoros gyújtás. neeeem c12nzről van szó csak. abba csak rotoros van. mindegy. csak érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Szülinapott Mesternek és a lököttebbik Zsiráfnak. :wacko: Ez van ma Zsiri <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaxzs Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Sziasztok Szeretnék venni egy sportlégszűrőt a corsa b - be ( 1.2 ) <_< Egy kis öblös hangot szeretnék, hogy kapjon a jármű. Tudtok ajánlani valamit esetleg ? köszi Szia! Most fogom kiszerelni 1.2-es(X12XE) corsa-ból. Van hozzá tartókonzol is. Ha érdekel holnap lefényképezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaxzs Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Sziasztok Szeretnék venni egy sportlégszűrőt a corsa b - be ( 1.2 ) <_< Egy kis öblös hangot szeretnék, hogy kapjon a jármű. Tudtok ajánlani valamit esetleg ? köszi Simota, és így néz ki: szűrő Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 neeeem c12nzről van szó csak. abba csak rotoros van. mindegy. csak érdekes. Akkó tudja a tököm! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 neeeem c12nzről van szó csak. abba csak rotoros van. mindegy. csak érdekes. Van DIS-es is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts