Demó Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Azzzigen... vatera audi hütömaszk Úgy látszik csak elbomlik... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Ésssshhhh elbizonytalanodik :( Mentse el mindeki ezt a hozzászólását ;) Azt én nem tudhatom, hogy ki mit hibázott anno. :o Zoli elég jól képben van, ha a motorok gyári teljesítményét nézzük. ;) Bordó V2000 C20XE 150LE Tigra C20XE 150LE Kék GSI Astra X30XE 210LE E30 M50B25 192LE Amúgy valahol van kép, ahol izgalmasabb a matek, mert komolyabb teljesítményű autók is állnak itt. :) Ha most azt írom, hogy van dízel MV6 Omega is, akkor elhiszitek? :wacko: <_< :o X30XE meg nem volt B Vectrában, mert az i30-ban X30XEI volt. :D Ugye hogy ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 JUJ, ez az audi hütömaszk nekem nagyon roma ... van ez a matrica, hogy ilyen gonosz kiskölök és lepisil vmilyen autómárka jelét...azt magyarázzátok meg nekem, hogy trágya szaros nyunyikin tegnap láttam olyan matricát amelyen az a gyerek egy opeljelet vizel le...az ilyennek ennyire nincs önkritikája? legszivesebben kiszálltam volna és megetettem volna vele az opel jelemet :wacko: UI: bocs a morgásért <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Béla91 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Jah az biztos beleléptem volna a szájába <_< Nah, ÚRAK! Valami nemjóú hát megnéztem ezt a műszerfal világítást lessék a képeket. Ez egy alap kép.. Itt ég a két számlap alatt a rizsszem.. Igen ha ott az nem érintkezik az a töblábu akkor nem műkszik az egész rájöttem XD Ezt a nagy fekete kábelt hogy tudom levenni? hogy kivehessem az egész műszerfalat. Mondom a számlap mögött van a kis rizsszem.. de ahhoz hogy férek hozzá? Ami le van fényképezve pont az nem ég. De van egy olyan tippem hogy hátulról kéne kivenni a foglalatját és abba belerakni.. Onnan még a foglalat is hiányzik nekem.. a tompított fényszóróé. Ilyen levonot akarok csináltatni a corza hátuljára és 1et az oldalára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 LAMBÓÓÓS ajtó Béla91: Te tudod mi az a jel az olajnyomás jelecske mellett, az a zöld, illeltve fent a távolsági fényszóró jele mellett az az "S" betü? Többiek: van tigrában valami betét a müszerfalban, ilyen müanyagdarab az külön beszerezhető vagy csak a müszerfallal együtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Béla91: Te tudod mi az a jel az olajnyomás jelecske mellett, az a zöld, illeltve fent a távolsági fényszóró jele mellett az az "S" betü? Igaz nem vagyok Béla, de válaszolhatok. <_< A zöld az indexel villog, ha utánfutót húznak az autóval, az S pedig az automata váltó sport fokozatát jelenti. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Igaz nem vagyok Béla, de válaszolhatok. <_< A zöld az indexel villog, ha utánfutót húznak az autóval, az S pedig az automata váltó sport fokozatát jelenti. :wacko: akkor nekem egyikkel sem kell foglalkozni köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Igaz nem vagyok Béla, de válaszolhatok. <_< A zöld az indexel villog, ha utánfutót húznak az autóval, az S pedig az automata váltó sport fokozatát jelenti. ;) ha ezt fejböl vágtad akkor elmebeteg vagy :( :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 ha ezt fejböl vágtad akkor elmebeteg vagy :( <_< Demónak óvodában biztos hogy opel blokk volt a jele :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 ha ezt fejböl vágtad akkor elmebeteg vagy ;) :wacko: Nem,csak pl olyan marha,mint én: elolvasta a B Corsa manualt és már párszor túrt szét műszerfalat. :( Amúgy ez az S betű nem is hülyeség,Gabi etanolos kütyüjéről kivezetve tudnék lámpicseket izzítani,ha sport módban megy a kütyüje. <_< Én még mindig nem találtam faca megoldást olajnyomásjelző órának és a töltésvisszajelzőnek...a középső szellőzőrostélyokat nem fogom ezért beáldozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Úgy látszik csak elbomlik... :wacko: Mivel rommá van törve...pár cuccot lehet én is kihiénázok majd belőle. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 LAMBÓÓÓS ajtó Giccsparádé. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Ezt a nagy fekete kábelt hogy tudom levenni? hogy kivehessem az egész műszerfalat. Mondom a számlap mögött van a kis rizsszem.. de ahhoz hogy férek hozzá? Ami le van fényképezve pont az nem ég. A nagy kábel,az a kmóra-spirál,ami a váltóból jön.Ha tövében lévő fekete bisz-baszt megnyomod a műszer felé,akkor letudod húzni a műszeregységről a spirált. Ezek után már rá fogsz jönni,hogy is kell izzót cserélni a műszerfalban. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Kiszedni úgy lehet a csoportot hogy azt a kis lenezkét meghúzod a kormány felé. Mikor benyúlsz pont úgy esik kézre. Az ahol neked nincs égő az pedig a hátsó ködlámpa visszajelzője. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 ....ha sport módban megy a kütyüje. <_<.... Ahhoz már csak valami sportautó köllene ;) ;) Vagy mi a sport mód ? Vannak az út szélén drukkerek ? :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Ahhoz már csak valami sportautó köllene ;) :o Vagy mi a sport mód ? Vannak az út szélén drukkerek ? :wacko: :( Nyasgem zsiráf! :) ;) Amúgy próbálom a tartalékokat elővadászni a gyári gépsasból. :o U.i.: csüt és péntek este party a nagyfaluban. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Nyasgem zsiráf! ;) :wacko: Amúgy próbálom a tartalékokat elővadászni a gyári gépsasból. :) U.i.: csüt és péntek este party a nagyfaluban. <_< Látom a törekvést :o Jahh, láttam miután felkeltettél azzal a két mondttal, mert hangszóró be volt dugva a gépbe :o :( ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Jahh, láttam miután felkeltettél azzal a két mondttal, mert hangszóró be volt dugva a gépbe ;) :wacko: :( Yeeeesss! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kova Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Sziasztok Szeretnék eladni egy gar. ATS 6x13" ET38 4x100-as alufelnit középfurat 57,1 egy kis tehermentesítővel feltehető. 20ezret szeretnék érte kapni gumistól. http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/20ezer_6x13_ats Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 ha ezt fejböl vágtad akkor elmebeteg vagy :wacko: <_< Volt már pár autóm, vonóhorgos és automata váltós is, és szeretem kipróbálni, hogy melyik gomb mire jó, így ezek a dolgok hamar kiderültek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Yeeeesss! <_< Egyszer még hagyom, hogy széttépjenek a farkasok ;) :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Egyszer még hagyom, hogy széttépjenek a farkasok :( <_< :wacko: Tán itt magassabb lenne a hatásfok esélye : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...&start=2440 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Volt már pár autóm, vonóhorgos és automata váltós is, és szeretem kipróbálni, hogy melyik gomb mire jó, így ezek a dolgok hamar kiderültek. :wacko: erre mondják hogy az évek meg a rutin <_< de tényleg nem vagy semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
LököttZsiráf Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Nyasgem zsiráf! ;) :( Amúgy próbálom a tartalékokat elővadászni a gyári gépsasból. ;) U.i.: csüt és péntek este party a nagyfaluban. <_< Öhm-öhm, mi közük is van ehhez a zsiráfoknak? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Öhm-öhm, mi közük is van ehhez a zsiráfoknak? <_< szerintem nem Te zsiráf hanem Pista zsiráf ..... vagy mi :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts