Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa B - Általános -

kiwi1hu

Recommended Posts

Ésssshhhh elbizonytalanodik :(

Mentse el mindeki ezt a hozzászólását ;)

Azt én nem tudhatom, hogy ki mit hibázott anno. :o

Zoli elég jól képben van, ha a motorok gyári teljesítményét nézzük. ;)

Bordó V2000 C20XE 150LE

Tigra C20XE 150LE

Kék GSI Astra X30XE 210LE

E30 M50B25 192LE

Amúgy valahol van kép, ahol izgalmasabb a matek, mert komolyabb teljesítményű autók is állnak itt. :)

Ha most azt írom, hogy van dízel MV6 Omega is, akkor elhiszitek? :wacko: <_< :o

X30XE meg nem volt B Vectrában, mert az i30-ban X30XEI volt. :D

Ugye hogy ugye? :D

Megosztás:

JUJ, ez az audi hütömaszk nekem nagyon roma ...

van ez a matrica, hogy ilyen gonosz kiskölök és lepisil vmilyen autómárka jelét...azt magyarázzátok meg nekem, hogy trágya szaros nyunyikin tegnap láttam olyan matricát amelyen az a gyerek egy opeljelet vizel le...az ilyennek ennyire nincs önkritikája? legszivesebben kiszálltam volna és megetettem volna vele az opel jelemet :wacko:

UI: bocs a morgásért <_<

Megosztás:

Jah az biztos beleléptem volna a szájába <_<

Nah, ÚRAK! Valami nemjóú hát megnéztem ezt a műszerfal világítást lessék a képeket.

image-3F59_4C863AD8.jpg

Ez egy alap kép..

image-EB06_4C863AD8.jpg

Itt ég a két számlap alatt a rizsszem..

image-9A76_4C863AD8.jpg

Igen ha ott az nem érintkezik az a töblábu akkor nem műkszik az egész rájöttem XD

image-BA23_4C863AD8.jpg

Ezt a nagy fekete kábelt hogy tudom levenni? hogy kivehessem az egész műszerfalat.

image-F19E_4C863AD8.jpg

Mondom a számlap mögött van a kis rizsszem.. de ahhoz hogy férek hozzá? Ami le van fényképezve pont az nem ég.

De van egy olyan tippem hogy hátulról kéne kivenni a foglalatját és abba belerakni..

image-2CD7_4C863BE6.jpg

Onnan még a foglalat is hiányzik nekem.. a tompított fényszóróé.

image-19E0_4C863BE6.jpg

Ilyen levonot akarok csináltatni a corza hátuljára és 1et az oldalára.

image-8D2B_4C864038.jpg

Megosztás:

Béla91: Te tudod mi az a jel az olajnyomás jelecske mellett, az a zöld, illeltve fent a távolsági fényszóró jele mellett az az "S" betü?

Igaz nem vagyok Béla, de válaszolhatok. <_<

A zöld az indexel villog, ha utánfutót húznak az autóval, az S pedig az automata váltó sport fokozatát jelenti. :wacko:

Megosztás:

ha ezt fejböl vágtad akkor elmebeteg vagy ;) :wacko:

Nem,csak pl olyan marha,mint én: elolvasta a B Corsa manualt és már párszor túrt szét műszerfalat. :(

Amúgy ez az S betű nem is hülyeség,Gabi etanolos kütyüjéről kivezetve tudnék lámpicseket izzítani,ha sport módban megy a kütyüje. <_<

Én még mindig nem találtam faca megoldást olajnyomásjelző órának és a töltésvisszajelzőnek...a középső szellőzőrostélyokat nem fogom ezért beáldozni.

Megosztás:

Ezt a nagy fekete kábelt hogy tudom levenni? hogy kivehessem az egész műszerfalat.

Mondom a számlap mögött van a kis rizsszem.. de ahhoz hogy férek hozzá? Ami le van fényképezve pont az nem ég.

A nagy kábel,az a kmóra-spirál,ami a váltóból jön.Ha tövében lévő fekete bisz-baszt megnyomod a műszer felé,akkor letudod húzni a műszeregységről a spirált.

Ezek után már rá fogsz jönni,hogy is kell izzót cserélni a műszerfalban. <_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.