LököttZsiráf Elküldve Július31, 2010 Elküldve Július31, 2010 hát nekem csak a motorféknél tünik úgy mint ha rángatna cseppet, de csak 1500 rpm alatt. [...] Aha, ezt is ismerem, csak a megoldást nem. Szólj majd, ha meglesz a bűnös... :D
LököttZsiráf Elküldve Július31, 2010 Elküldve Július31, 2010 [...] Nyomatnám a hátsó ablakra a vizet és hallom hogy csordogál, kiszálltam a kocsiból megnéztem oldalra lecsorog. Mintha a kocsi tetejében meg lenne szakadva az a kábel amibe megy. nem tudom.. Hogyan lehetne ezt orvosolni? El van törve az ablakmosó csöve, 99,99%-ra biztosan ott, ahol átmegy a cső a csomagtérajtóba. A C-oszlop borítást kell megkezdeni (jaaaa, mert hogy nálam sem működik) illetve azt hiszem a csomagtérajtót belülről. A biztonsági övet nem szükséges leszedni, ahogy néztem, de egyelőre még csak megnéztem, mit lehetne tenni, hozzá nem kezdtem. Gondolom van itt olyan, aki már abszolválta a melót :D A postázós dolgot még nem feledtem el, hamarosan lépek ez ügyben! (Ellenőrzés, stb.)
Mc-elek Elküldve Július31, 2010 Elküldve Július31, 2010 Szia! A motorkód C14SE, 1994 1.4 8 szelep, hengerenkénti injektoros. Ami miatt kérdezem, befolyásolja-e az autómata szívató zárását a nem megfelelő hőm. érzékelés, esetleg rossz a jeladó. (cserés?). Időnként rángat, mintha fuldokolna a motor. Szia Zoli Igen ,befolyásolja. Meg kell próbálkozni a cserével.
Mester91 Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 vagy a másik fele: http://mypic.carstyling.hu/68291/uploads/6..._1279289762.jpg jessszus :D
Béla91 Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Na ma már élesbe toltam a melót.. :wacko: Elkerültem az ismerősöktől egy kicsit idegen részhez. és ott a fiatalok az ilyen tunning autokat beszélték.. hogy mi lenne jó, meg így úgy.. és sűrűn emlegették a corzákat. Ekkor én is bekapcsolódtam a beszélgetésbe :wacko: De nem tudom kicsit el voltak azért szállva maguktól :wacko: valahogy nem értettem a beszédüket. :D Szóval azért hódit a corza. :D Nagyon jól eset hogy ök is ilyen pozitív véleménnyel voltak a kocsiról :D Jah és amúgy én se szoktam úgy csinálni hogy elfordítom a kulcsot és már nyomom a gázt kicsit járatom.
Sakesz Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Sziasztok Nagy bajban vagyok.Bezártam a corsába a slusz kulcsot. ajtós. Van valakinek tippje,hogy tudnám a legegyszerűbben kinyitni?Az ajtót résnyire kilehet feszíteni,dróttal,ha a kilincset meghúzom kinyílik az ajtó vagy csak akkor ,ha felhúzom a lezáró gombot?
Technodome Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Sziasztok Nagy bajban vagyok.Bezártam a corsába a slusz kulcsot. ajtós. Van valakinek tippje,hogy tudnám a legegyszerűbben kinyitni?Az ajtót résnyire kilehet feszíteni,dróttal,ha a kilincset meghúzom kinyílik az ajtó vagy csak akkor ,ha felhúzom a lezáró gombot? Húhaa, én úgy tudom ,hogy csak akkor ha fel van húzva a lezárógomb, de nem vagyok benne biztos. Nincs más tippem próbáld meg mindkettőt, valahogy hurkot csinálni és felhúzni a gombot
Laccci Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Sziasztok Nagy bajban vagyok.Bezártam a corsába a slusz kulcsot. ajtós. Van valakinek tippje,hogy tudnám a legegyszerűbben kinyitni?Az ajtót résnyire kilehet feszíteni,dróttal,ha a kilincset meghúzom kinyílik az ajtó vagy csak akkor ,ha felhúzom a lezáró gombot? kérj valakaitől betétlapot és dur bele tégla a szélvédőbe :D és bemász kivesz go biztosító:wacko:
krapi Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Sziasztok Nagy bajban vagyok.Bezártam a corsába a slusz kulcsot. ajtós. Van valakinek tippje,hogy tudnám a legegyszerűbben kinyitni?Az ajtót résnyire kilehet feszíteni,dróttal,ha a kilincset meghúzom kinyílik az ajtó vagy csak akkor ,ha felhúzom a lezáró gombot? helló ablaktömítés ki egy nyolcas menetesszár kb 40-45 cm-es a végét behejtod úgy 45 fokba majd dugd be a résen kb a kilincs vonalába és mozgasd fel le fogod látni hogy mozog bent a felhuzókar bátran feszitsd meg és húzd fel, nekem kb már vagy 5 ször bejött
Mc-elek Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Sziasztok Nagy bajban vagyok.Bezártam a corsába a slusz kulcsot. ajtós. Van valakinek tippje,hogy tudnám a legegyszerűbben kinyitni?Az ajtót résnyire kilehet feszíteni,dróttal,ha a kilincset meghúzom kinyílik az ajtó vagy csak akkor ,ha felhúzom a lezáró gombot? Megoldás kombinált fogóra hozzáerősít két köracél (vagy hegeszt). Elhúzod az ajtó keretet ,benyúlsz a tákolmánnyal ,felhúzod a gombot. Az ajtó nyitóval nem lehet kinyitni.
Mc-elek Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 kérj valakaitől betétlapot és dur bele tégla a szélvédőbe :D és bemász kivesz go biztosító:wacko: akkor inkább oldalsó ablak,azt nem kell ragasztani :wacko:
krapi Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 kérj valakaitől betétlapot és dur bele tégla a szélvédőbe :D és bemász kivesz go biztosító:wacko: a szélvédő a legrosszabb megoldás meg szerintem erre csak úgy nem fizet a biztositó egy oldal üveg azért csak olcsóbb de hidd el oldalt ki lehet nyitni ahogy irtam, az lenne az utolsó hogy én üveget törjek
krapi Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Megoldás kombinált fogóra hozzáerősít két köracél (vagy hegeszt). Elhúzod az ajtó keretet ,benyúlsz a tákolmánnyal ,felhúzod a gombot. Az ajtó nyitóval nem lehet kinyitni. eléggé kell akkor a keretet fesziteni minimálisan de lehet el fog hajolni
Mc-elek Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 eléggé kell akkor a keretet fesziteni minimálisan de lehet el fog hajolni igen fog hajolni de vissza is lehet hajlítani :D
Sakesz Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Kszi a tippeket,végülis kifeszítettem az ajtót és dróttal kihúztam a kulcsot :D
Mc-elek Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Kszi a tippeket,végülis kifeszítettem az ajtót és dróttal kihúztam a kulcsot :D ez is megoldás :wacko:
hakapeszimaki Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Megoldás kombinált fogóra hozzáerősít két köracél (vagy hegeszt). Elhúzod az ajtó keretet ,benyúlsz a tákolmánnyal ,felhúzod a gombot. Az ajtó nyitóval nem lehet kinyitni. Húú köszi srácok,most már tudom hogyan lesz a legolcsóbban erősebb Corsám :D Ezt a kulcsbezárós mutatványt csak 1 módon lehet előadni,ha az anyósülés felöl nyitod,aztán kulcs bennfelejt,gomb lenyom,ajtó becsuk...
hakapeszimaki Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Hozd csak el, majd addig cseréljük az alkatrészeket, míg meg nem lesz a hiba - kivéve, ha mindkettőnknek ugyanaz. :wacko: Szép kis túra lenne,nem tudom merre laksz,de google maps szerint Dunaföldvár-Helsinki 1nap 3óra :D 2025km LINK Jöttél már haza Corsával? Üzemanyagköltég: kb. 6liter/100km= 350Ft*6=2100Ft/100km 2100*20=42.000Ft Szerk: A Car 300-as rádióm meg magától megjavult,mondjuk kazetta-átjátszóval nem próbáltam,nem is kísértem vele a sorsot,úgyis nagyrészt rádiót hallgatok,mert legalább az utóbbi időben rájöttek a rádióadók,hogy emberek nagyrészt csak autóban hallgatják őket,ezért a közlekedési infókat sűrűn mondják... Volt olyan,hogy a körforgalomban nyúltam az indexért és akkor hallottam meg,hogy arra ne menjek...nem kicsit volt mák.
Laccci Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Szép kis túra lenne,nem tudom merre laksz,de google maps szerint Dunaföldvár-Helsinki 1nap 3óra :D 2025km LINK Jöttél már haza Corsával? Üzemanyagköltég: kb. 6liter/100km= 350Ft*6=2100Ft/100km 2100*20=42.000Ft Szerk: A Car 300-as rádióm meg magától megjavult,mondjuk kazetta-átjátszóval nem próbáltam,nem is kísértem vele a sorsot,úgyis nagyrészt rádiót hallgatok,mert legalább az utóbbi időben rájöttek a rádióadók,hogy emberek nagyrészt csak autóban hallgatják őket,ezért a közlekedési infókat sűrűn mondják... Volt olyan,hogy a körforgalomban nyúltam az indexért és akkor hallottam meg,hogy arra ne menjek...nem kicsit volt mák. neked találták ki az fm transmittert...igaz már 5-6000. Ft-ért lehet venni sony cd-s rádiót :wacko:
hakapeszimaki Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 neked találták ki az fm transmittert...igaz már 5-6000. Ft-ért lehet venni sony cd-s rádiót :wacko: 5-6ropi? Gondolom a származása elég kétes....nem adom el az ördögnek a lelkem...ennyiért :wacko: Múltkor a Béla mondta,hogy szaporodnak a Corsák az utakon..és kezd kultikussá válni a b Corsa..nos én megtaláltam az autóm ikertestvérét Németországban ahol pont annyit kérnek érte mint amennyiért én vettem tavaly.Elgondolkodtató...LINK Full-full olyan mint az enyém,na jó az enyémben 9000-rel több km van és a rádióm gyári.Még a gyártás ideje is hónapra stimmel,tehát az alváz és motorszám is csak pár számmal térhet el :D
Laccci Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 5-6ropi? Gondolom a származása elég kétes....nem adom el az ördögnek a lelkem...ennyiért :wacko: Múltkor a Béla mondta,hogy szaporodnak a Corsák az utakon..és kezd kultikussá válni a b Corsa..nos én megtaláltam az autóm ikertestvérét Németországban ahol pont annyit kérnek érte mint amennyiért én vettem tavaly.Elgondolkodtató...LINK Full-full olyan mint az enyém,na jó az enyémben 9000-rel több km van és a rádióm gyári.Még a gyártás ideje is hónapra stimmel,tehát az alváz és motorszám is csak pár számmal térhet el :D neeem. A kétes eredetü az olcsóbb az olyan 3-4k....van haver van neki ilyen autosboltos pénzmosós kócerája...jómóka...de fillérekért van midnen...multkor vlamai csúcs fejes ment el talán 20 rugóba...:wacko: de vaterán is lehet fogni szép jószágokat....
LököttZsiráf Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Szép kis túra lenne,nem tudom merre laksz,de google maps szerint Dunaföldvár-Helsinki 1nap 3óra :wacko: 2025km LINK Jöttél már haza Corsával? Üzemanyagköltég: kb. 6liter/100km= 350Ft*6=2100Ft/100km 2100*20=42.000Ft [...] Igen, április elején. Elég fárasztó volt, két dolog miatt: az 1,2-es motor bizony kevés, napi egy-másfél órát bizton tudtam volna sopórolni csak a gyorsítások miatt; a második dolog, hogy hosszú távon az én autóm legalábbis zajos, és a zaj elfárasztó tényező. Akkor is, ha elsőre nem tűnik fel. Az én célom Mo.-n Debrecen volt, kb. 1800 km, de nem számoltam, ráadásul Finnországban sem Helsinkiben lakok. Ha már útvonaltervezés: kicsit hosszabb, de érdemes Mo.-n az M3-ast választani Miskolcig, és Kassa felé "kerülni". Megéri. Nálam 5,4-es volt a fogyasztás :D 18*5,4*1,2 € az 116 €. 280-nal átdobva (ki tudja, mennyit ingadozik) 32 ezer Ft. Ha valakit érdekel, perpill a 95-ös benzin a sarkon 1,409 € , drágább helyeken 1,5. útvonal Ahogy nézem mínusz 82 km, mert a komputat is hozzászámolja. Jaaaa és a kompjegy Tallin-Helsinki között, 28..44 euró per koponya, az autó is egy főnek számít.
krapi Elküldve Augusztus1, 2010 Elküldve Augusztus1, 2010 Ezt a kulcsbezárós mutatványt csak 1 módon lehet előadni,ha az anyósülés felöl nyitod,aztán kulcs bennfelejt,gomb lenyom,ajtó becsuk...
Béla91 Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Szevasztok! Felmelegedhet annyira a pufó, hogy kocsi leállásakor gőzöljön/vagy füst vagy bármi..? (hát maga az egész kipufogó rendszer)
hakapeszimaki Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Szevasztok! Felmelegedhet annyira a pufó, hogy kocsi leállásakor gőzöljön/vagy füst vagy bármi..? A pufó mit jelent nálad? Múltkor hosszabb fékút után értsd. felmelegedett tárcsával egy tócsában álltam meg és én is néztem,hogy akkor most mi gőzöl...
Recommended Posts