Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Lehet,hogy nem kellet volna lefújni......

Nagyon vonzza a port. :D

Nem ez ilyen átlátszó olaj féleség (kb mint a napraforgó olaj sőt még talán attól is egy kicsit sűrűbb), de nagyon tutkó cucc hála anyukámnak. -_-

Nem, bent nem porosodik de kívül.. áh. rossz belegondolni :rolleyes: de ez a műanyag beszívja magába vagy nem tudom.. de jónak tűnik :)

Én úgy vagyok vele hogy belül mindig tiszta kívül meg.. :S de van olyan is akinek kívül tiszta belül meg egy disznóól. <_<

Jah, és nekem is tetszik az ötlet, lehetne nekünk is valami tutkó matricánk xD

Elküldve
Nem ez ilyen átlátszó olaj féleség, de nagyon tutkó cucc hála anyukámnak. <_<

Nem bent nem porosodik de kívül.. áh. rossz belegondolni :rolleyes: de ez a műanyag beszívja magába vagy nem tudom.. de jónak tűnik -_-

Jah, és nekem is tetszik az ötlet hogy lehetne nekünk is valami tutkó matricánk xD

Akkor ez olyan lehet mint nekem az astra-ba.

Nemtom mivel kezelték,de ha kezd koszolódni csak letörlöm száraz ruhával és kész.

Elküldve
Akkor ez olyan lehet mint nekem az astra-ba.

Nemtom mivel kezelték,de ha kezd koszolódni csak letörlöm száraz ruhával és kész.

Jah, olyan. Michelin gumigyárba dolgozik :rolleyes: ők másra használják.. amellett hogy kitűnő műanyag ápoló <_<

Elküldve
Azon gondolkoztam ,hogy ennek a fórumnak is lehetne matricája ! Sokan csak addig regelnek a cc-re amíg szerválnak egy matricát és csá!

Azért van az ,hogy az aktív forumozók száma elenyésző ehhez képest !

Dehát van!

Pontosabban a fórumnak nincsen, de a klubnak igen.

Be kell lépni, és akkor ingyen jár, más egyébbel (rendszámtartó, kedvezmények, miegymás) együtt.

Elküldve
Dehát van!

Pontosabban a fórumnak nincsen, de a klubnak igen.

Be kell lépni, és akkor ingyen jár, más egyébbel (rendszámtartó, kedvezmények, miegymás) együtt.

csergöböl lenne vmi zsirosabb kedezmény klubtagoknak?

Elküldve
Ma mentem a volt corsa-mal.

Nagyon furi volt,a kormányt nem tudtam megszokni.....

De nagyon megy. -_-

Hi!

Kapaszkodós volt a fogasléces mi?

De legalább közvetlen a kormány,csakúgy mint a komolyabb versenyszériákban pl. tereprallyban fékszervó sincs :D bal három szigorú,satu,vissza kettő....megizzad az ember az tuti! Apropó tereprally hétvégén Gyulán voltam és éppen a környéken voltak futamok,ahol a nagyalföld közepén Palik betámasztotta a Navarát tetőre a kukoricásba :rolleyes: <_<

Ha nem tud vezetni akkor minek kell ezt a versenyzést eröltetni? Jah mer lehet pózolni overallban a drága FIA autó mellett a parasztoknak,hogy van rá pénzem,megtehetem. Én úgy gondolom,hogyha alámtennék Szalay Opel Antaráját,akkor én is tudnék a dobogón végezni. Vagy bárki akinek van hozzá minimális affinitása...

Meg hamár versenyzés akkor a versenybenzinről érdeklődnék,hogy jobban húz a v-power racing-től az Astrád?

Mert jobban belegondolok,akkor 95ös oktánnál nem éri meg jobbat rakni bele,mert a kopogásérzékelő a gyengébb oktánhoz tud igazítani előgyújtást,de erősebbhez szerintem meg nem.Vagy rosszul tudom?

Próbált már valaki mondjuk először simával aztán 100as benyával időre gyorsulni?

Elküldve
Próbált már valaki mondjuk először simával aztán 100as benyával időre gyorsulni?

50 köbcentis robogóval próbáltuk, ott érezhetö volt mint gyorsulásban mint végsebességben, de az vmi olyan benzin volt amit a hungaroringről hoztak, nem ilyen "kutas százas részing" benya

Elküldve

image-EA88_4C45D1F9.jpg

Csak kezdetleges... Megnéztem hogyan lehetne megszerkeszteni. és mint látjátok megtaláltam.

De az a legrosszabb benne, hogy pofon 1szerű és nem tudtam rájönni sokig :rolleyes:

A fényerövel voltak gondok a háttérben sok volt a fény.. de csak próba volt ezért látszik a vágás is.. de majd csinálok 1 nagyon tutit <_<

Elküldve
50 köbcentis robogóval próbáltuk, ott érezhetö volt mint gyorsulásban mint végsebességben, de az vmi olyan benzin volt amit a hungaroringről hoztak, nem ilyen "kutas százas részing" benya

Én csak v-power racing-et tankolok.

Lényegesen kevesebbet fogyaszt vele.

Tudom 400litere.

De pl most 5.8 lett a fogyim.

Kb1.3- 1.5 literrel kevesebbet eszik.

És talán még jobban szedi a lábát is :rolleyes:

Tehát:

Lukoil 95-ös 334ft * 7.5L (/100km)=2505ft

Shell v-power racing 400ft*6 (/100km)=2400ft

Nekem bevált <_<

Elküldve
http://kephost.hu/image-EA88_4C45D1F9.jpg

Csak kezdetleges... Megnéztem hogyan lehetne megszerkeszteni. és mint látjátok megtaláltam.

De az a legrosszabb benne, hogy pofon 1szerű és nem tudtam rájönni sokig :rolleyes:

A fényerövel voltak gondok a háttérben sok volt a fény.. de csak próba volt ezért látszik a vágás is.. de majd csinálok 1 nagyon tutit -_-

Látom nállad is be indult a klónozó üzem ! <_<

Elküldve

Tudom 400litere.

Tehát:

Nekem bevált <_<

Ez tényleg meggyőző!

Én vennék 1liter benzint 1400Ft-ért is,ha elmegy vele 100km-t -_-

5.8 egy G astrától dúrva...

Az én x12sz-m 5.2-t szokott benyelni.Shell normál 95 ből. Én sokáig 95 v-powerrel jártam,de abból is pontosan ennyit evett. Sóher voltam eddig betankolni a piros pisztolyból,mert nem hittem el,hogy kevesebbet eszik.

Egy próbát megér! Mondjuk elég nehezen hiszem,hogy nekem 4.2-t fog enni belőle...

Majd beszámolok róla,hogy nekem mennyire vált be....

Elküldve
Béláim gondolkozzunk !! :rolleyes:

xD Nínzsáááá... így teleportálgatok meg osztódok. <_< vagy csak tükörkép.. na mélyk az igazi béla? xD

De jó hogy adtátok az ötletett majd csinálok egy gondolkodósat is xD

Elküldve
Ez tényleg meggyőző!

Én vennék 1liter benzint 1400Ft-ért is,ha elmegy vele 100km-t :rolleyes:

5.8 egy G astrától dúrva...

Az én x12sz-m 5.2-t szokott benyelni.Shell normál 95 ből. Én sokáig 95 v-powerrel jártam,de abból is pontosan ennyit evett. Sóher voltam eddig betankolni a piros pisztolyból,mert nem hittem el,hogy kevesebbet eszik.

Egy próbát megér! Mondjuk elég nehezen hiszem,hogy nekem 4.2-t fog enni belőle...

Majd beszámolok róla,hogy nekem mennyire vált be....

A lényeg hogy lett ennyi a fogyi.

Bp-Tihany nem pályán végig klíma

Tihany-Keszthely betartva mindent nyugisan

Keszthely-Tihany betartva mindent nyugisan +klíma

Tihany -Bp nem pályán van a 8ason 110km/h rész ,ott 160-170

429km /25liter

Elküldve
A lényeg hogy lett ennyi a fogyi.

Bp-Tihany nem pályán végig klíma

Tihany-Keszthely betartva mindent nyugisan

Keszthely-Tihany betartva mindent nyugisan +klíma

Tihany -Bp nem pályán van a 8ason 110km/h rész ,ott 160-170

429km /25liter

Csak az a kérdés,hogy ugyanezen a túrán mennyit evett volna 95ből.

A 7.5-et hasonló úton mérted?

Elküldve
Csak az a kérdés,hogy ugyanezen a túrán mennyit evett volna 95ből.

A 7.5-et hasonló úton mérted?

Hasonló bp-sajószentpéter 7l

Másrészt úgy voltam vele ,hogy egy teli tanknál +3e.

Ha nem erre akkor másra verem el...

Szóval engem a kíváncsiság hajtott.

Ez a tankolás előtt nem tudtam s.w.p.r tankolni. 7.3 lett

Elküldve
image-EA88_4C45D1F9.jpg

A fényerövel voltak gondok a háttérben sok volt a fény.. de csak próba volt ezért látszik a vágás is.. de majd csinálok 1 nagyon tutit -_-

papucs rulZ <_<

Elküldve

Sziasztok

A közeljővőben szeretnék venni egy 1.5 d vagy td corsát, milyen tipushibákra kell odafigyelni? Leginkább motor, váltó tekintetében.

Köszi

Elküldve

Kedves corsások!

Egy olyan kérésem lenne felétek,hogy ha valaki nézegetné a corsáját akkor nézzétek már meg nekem , hogy elöről az emblémánál lehet-e látni a hűtőt, mert nekem gyárinak tűnő műanyag lemez van ott amit nem tudom mi célt szolgál. Lehet ,hogy ilyen melegben nem ártana levenni.

Elküldve

Tudom 400litere.

Tehát:

Nekem bevált <_<

Lukoilon kívűl más kúton nem próbáltad meg a sima 95-öst? PL: OMW, MOL, vagy a sima Shell 95?

Én annyira nem csodálkozom hogy a lukoiltól annyit evett. Kolegám hasonló jó kúton tankolt, egy 90000es katalizátor bánta.

Elküldve
papucs rulZ -_-

Nem módizok sokat. Jóóól van az... <_<

De ezt csak azért mondtad, mert irigykedsz :D Majd csinálok egy rendeset ez csak amolyan próba cseresznye volt.. aztán remélem a kocsi is már jobb lesz B)

Volt egy álláshirdetés.. azt elmentem rá.. volt valami írásbeli teszt.. meg elbeszélgetés.. És sikerült :) B)

Most már jobban fogok tudni költeni a corzára :rolleyes:

Elküldve
Nem módizok sokat. Jóóól van az... -_-

De ezt csak azért mondat, mert irigykedsz :) Majd csinálok egy rendeset ez csak amolyan próba cseresznye volt.. aztán remélem a kocsi is már jobb lesz :D

Volt egy álláshirdetés.. azt elmentem rá.. volt valami írásbeli teszt.. meg elbeszélgetés.. És sikerült B) :D

Most már jobban fogok tudni költeni a corzára <_<

Jó neked ! Én már valszeg ezt a nyarat meló nélkül töltöm :rolleyes: Semmit nem találtam B) Mindehol be próbáltam. Verő embertől kezdve, futár, kőműves, ács.... semmi,semmi, semmi. Pangás van. :D

Elküldve
Sziasztok

A közeljővőben szeretnék venni egy 1.5 d vagy td corsát, milyen tipushibákra kell odafigyelni? Leginkább motor, váltó tekintetében.

Köszi

Szia!

Nekem egy 1.5 TD-m van, immár 5 éve. Amire mindenképp figyelj oda:

- motorkompresszió (bár ezt télen volna célszerűbb mérni), ebből kiderül, hogy mennyire leharcolt

- kuplung holtjátéka, kiemelése (a dízel típusoknál a motor/váltó/kuplung alkatrészek a leghúzósabbak, mivel Isuzu mind, egy-egy alkatrész ára a csillagos eget verdesi a benzineséhez képest)

- ha TD-t veszel, a turbó állapota (olajfolyás van-e?)

- ha meghajtod, kérd meg egy haverodat, vagy a tükörből figyeld meg, hogy mennyire kormol (a TD-nél ~2600-nál kezd el dolgozni a turbó)

- az izzítógyertyák is elég húzós áron vannak, de ezeket is inkább télen tudnád letesztelni

Most így hirtelen ennyi, ha valakinek van még ötlete, majd hozzáteszi.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.