krapi Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 Hi Krapi! Köszi szépen a választ én is leginkább erre gyanakodtam,csak nem akartam senkit befolyásolni... Holnap megemeljük és addig forgatom amíg a legfeljebb kerül..de nem lóghat a középső dobom vagy csak a hátsó van felfüggesztve? Üdv! haj vagy a gumi van megnyúlva amit kétlek mert elég jó minőségűek és sokáig bírják de vehetsz is nem nagy összeg addig forgasd amig magasabban nem lesz a kipufogó és nem ér hozzá, középen van gumi felfogatás de ezt neked kell érzékelni mennyit enged rángasd meg és az a lényeg hogy ne kopogjon sehol üdv és sok sikert
hakapeszimaki Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 haj vagy a gumi van megnyúlva amit kétlek mert elég jó minőségűek és sokáig bírják de vehetsz is nem nagy összeg addig forgasd amig magasabban nem lesz a kipufogó és nem ér hozzá, középen van gumi felfogatás de ezt neked kell érzékelni mennyit enged rángasd meg és az a lényeg hogy ne kopogjon sehol üdv és sok sikert Csákó! Megcsináltam,feljebb került a cső vagy tíz cm-rel,tuti nem fog beleérni+a dob is lejt hátrafelé így a kondenzvíz is könnyebben kifolyik hátra.Az autó mostmár mondhatni újszerű állapotban van....Illetve dehogy is...Ilyet nem szabad mondani,mert jön egy tata/mama a stifttel/skodával/wartburggal és TK-ra töri a pénzt is időt nem kímélve rendbetett autót :rolleyes:
Technodome Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Csákó! Megcsináltam,feljebb került a cső vagy tíz cm-rel,tuti nem fog beleérni+a dob is lejt hátrafelé így a kondenzvíz is könnyebben kifolyik hátra.Az autó mostmár mondhatni újszerű állapotban van....Illetve dehogy is...Ilyet nem szabad mondani,mert jön egy tata/mama a stifttel/skodával/wartburggal és TK-ra töri a pénzt is időt nem kímélve rendbetett autót :rolleyes: :D:D:D
Mc-elek Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Csákó! Megcsináltam,feljebb került a cső vagy tíz cm-rel,tuti nem fog beleérni+a dob is lejt hátrafelé így a kondenzvíz is könnyebben kifolyik hátra.Az autó mostmár mondhatni újszerű állapotban van....Illetve dehogy is...Ilyet nem szabad mondani,mert jön egy tata/mama a stifttel/skodával/wartburggal és TK-ra töri a pénzt is időt nem kímélve rendbetett autót :rolleyes: Vagy próbáld meg így átalakítani:
Mester91 Elküldve Február6, 2010 Elküldve Február6, 2010 Vagy próbáld meg így átalakítani: Na igen, ilyen papucsokkal nem hiszem hogy karónak mentem volna :rolleyes:
hakapeszimaki Elküldve Február7, 2010 Elküldve Február7, 2010 Na igen, ilyen papucsokkal nem hiszem hogy karónak mentem volna :P Ilyet a Taxi3-ban láttam először,de az szerintem full bluebox tech. volt,erre Ken barátunk megcsinálja élőben.... Én vettem 3pénzért nettype nevű hóláncot az a tuti :rolleyes: Ja meg a rövid szárú hólapát is alaptartozék ilyen időben :D
Technodome Elküldve Február7, 2010 Elküldve Február7, 2010 Vagy próbáld meg így átalakítani: Húúú asszem megvan mit kérek szánkó helyett :rolleyes: Nagyon komoly lehet ülni benne és csapatni :D
Mc-elek Elküldve Február7, 2010 Elküldve Február7, 2010 Húúú asszem megvan mit kérek szánkó helyett :D Nagyon komoly lehet ülni benne és csapatni :P Ennek a fiúnak komoly videói vannak :rolleyes: Keresőbe:Ken Block
Technodome Elküldve Február7, 2010 Elküldve Február7, 2010 Ennek a fiúnak komoly videói vannak :rolleyes: Keresőbe:Ken Block Ken Block = Állat !!! A legkomolyabb amikor a "Ken Block Gymkhana Training" videón a fószer körül forog :D:D
Mc-elek Elküldve Február7, 2010 Elküldve Február7, 2010 http://www.vatera.hu/opel_felni_r13_4_100_162756686.html Az enyimé :rolleyes:
Mester91 Elküldve Február8, 2010 Elküldve Február8, 2010 Ken Block = Állat !!! A legkomolyabb amikor a "Ken Block Gymkhana Training" videón a fószer körül forog :D:D Ez a fickó tényleg állat, marha jól vezet! Az a Subaru, ami a segge alatt van....na hát olyan állat mint a gazádja :rolleyes:
Volu Elküldve Február9, 2010 Elküldve Február9, 2010 érdekes Amikor a pénz párosul az ízlésficammal...
tgabika76 Elküldve Február10, 2010 Elküldve Február10, 2010 érdekes Ez nem a pályanapon lett fotózva?
Technodome Elküldve Február10, 2010 Elküldve Február10, 2010 Amikor a pénz párosul az ízlésficammal... :lol: :lol: :(
darky Elküldve Február10, 2010 Elküldve Február10, 2010 Csá! Megint megy a Corsám mint állat! :lol: :( Ezer hála és köszönet Mc-eleknek a diagért meg az akciós árú alkatrészekért! :D Volt egy lambda és egy légtömegmérő cserélve, és most híre-hamva a 110-120-körüli megtorpanásnak, meg a motor is csendesebb lett. Szóval ahhoz képest, hogy 3 hónapig vagy 4-szer vittem szagszervízbe, oszt nem tutták memmondani hogy mi lehet, ez kész csoda. Már majdnem feladtam, és letoltam szegény Benőt (ez a neve a kicsi kocsinak :lol: ) az árokba...
Technodome Elküldve Február10, 2010 Elküldve Február10, 2010 Csá! Megint megy a Corsám mint állat! :lol: :( Ezer hála és köszönet Mc-eleknek a diagért meg az akciós árú alkatrészekért! :D Volt egy lambda és egy légtömegmérő cserélve, és most híre-hamva a 110-120-körüli megtorpanásnak, meg a motor is csendesebb lett. Szóval ahhoz képest, hogy 3 hónapig vagy 4-szer vittem szagszervízbe, oszt nem tutták memmondani hogy mi lehet, ez kész csoda. Már majdnem feladtam, és letoltam szegény Benőt (ez a neve a kicsi kocsinak :lol: ) az árokba... Gratula a géphez!! ezért jó ,hogy van ez a fórum. sokat lehet tanulni más hibáiból és azoktól az emberektől akik nem sajnálják a segítőkész, hozzáértő tanácsokat !
Mester91 Elküldve Február10, 2010 Elküldve Február10, 2010 Gratula a géphez!! ezért jó ,hogy van ez a fórum. sokat lehet tanulni más hibáiból és azoktól az emberektől akik nem sajnálják a segítőkész, hozzáértő tanácsokat ! Ez így van! Hétvégén nekem is vissza került a Corsám :lol: Még egy bal fél tengely csere hátra van....és már el is tudom akkor felejteni azt a rohadt oszlopot :lol: :(
Mc-elek Elküldve Február10, 2010 Elküldve Február10, 2010 Csá! Megint megy a Corsám mint állat! :lol: :( Ezer hála és köszönet Mc-eleknek a diagért meg az akciós árú alkatrészekért! :D Volt egy lambda és egy légtömegmérő cserélve, és most híre-hamva a 110-120-körüli megtorpanásnak, meg a motor is csendesebb lett. Szóval ahhoz képest, hogy 3 hónapig vagy 4-szer vittem szagszervízbe, oszt nem tutták memmondani hogy mi lehet, ez kész csoda. Már majdnem feladtam, és letoltam szegény Benőt (ez a neve a kicsi kocsinak :lol: ) az árokba... Ugyan már .... :D Nem csak az én érdemem.... Ezért vagyunk.
Laccci Elküldve Február11, 2010 Elküldve Február11, 2010 Ugyan már .... :lol: Nem csak az én érdemem.... Ezért vagyunk. Srácok kellene egy kis help. Vettem ilyen nappali lesd fénysort és azt kérdezném hogy hova a úristenbe kössem be? Elég neki ha a helyzetjelzőtöl ellopok a 12V-ból? vagy van valami huncutság?
Volu Elküldve Február11, 2010 Elküldve Február11, 2010 Csá! Megint megy a Corsám mint állat! :lol: :( Ezer hála és köszönet Mc-eleknek a diagért meg az akciós árú alkatrészekért! :D Volt egy lambda és egy légtömegmérő cserélve, és most híre-hamva a 110-120-körüli megtorpanásnak, meg a motor is csendesebb lett. Szóval ahhoz képest, hogy 3 hónapig vagy 4-szer vittem szagszervízbe, oszt nem tutták memmondani hogy mi lehet, ez kész csoda. Már majdnem feladtam, és letoltam szegény Benőt (ez a neve a kicsi kocsinak :lol: ) az árokba... megnyugodtam...nem csak én neveztem el az autómat :D
Technodome Elküldve Február11, 2010 Elküldve Február11, 2010 megnyugodtam...nem csak én neveztem el az autómat :lol: Szerintem, nagy átlagban az emberek adnak vmi kis becenevet az autójuknak , főleg ha van barátnőjük :lol: Nálam pl a barátnőm nevezte el a kocsit , de már megszoktam :(
darky Elküldve Február11, 2010 Elküldve Február11, 2010 Szerintem, nagy átlagban az emberek adnak vmi kis becenevet az autójuknak , főleg ha van barátnőjük :( Nálam pl a barátnőm nevezte el a kocsit , de már megszoktam :D Ja, nekem is a feleségem nevezte el. Az ezelőtti Skoda 120-as (Isten nyugosztalja :lol: )Dezső volt. Viszont hogy ne legyen felhőtlen az örömöm most előjött egy ciripelő jellegű hang ami a fordulatszám emelkedésével hangosodik. :lol: Olyan mintha turbó lenne a Corsámban :D Szóval szerintetek mi lehet? Szerintem vagy vízpumpa vagy generátor ékszíjtárcsa vagy szíjfeszítő görgő... Úgy láttam vizet nem fogyaszt, szal remélem nem vízpumpa.
kucu32 Elküldve Február11, 2010 Elküldve Február11, 2010 Srácok kellene egy kis help. Vettem ilyen nappali lesd fénysort és azt kérdezném hogy hova a úristenbe kössem be? Elég neki ha a helyzetjelzőtöl ellopok a 12V-ból? vagy van valami huncutság? Hali!!! Ha egyszerre akarod kapcsolni a helyzetjelzővel akkor szerintem nyugottan rákötheted arra. Nem sokat fogyasztanak ezek a kis LED-ek simán el kell neki bírni. Én legalábbis így csinálnám. Ja amúgy az én verdám neve Korzi az asszonyé meg Borzi.
Volu Elküldve Február11, 2010 Elküldve Február11, 2010 És most jön az hogy kinek hogy hivják a kicsikéjét :lol:
Recommended Posts