Mester91 Elküldve Február1, 2010 Elküldve Február1, 2010 Laccci írta: MINDEN TESCOBA A TUNING TERMÉKEKRE 30% KEDVEZMÉNY 5.ÉTŐL XD Hűhűhűűűűhaaaa :rolleyes:
Volu Elküldve Február2, 2010 Elküldve Február2, 2010 Azt hiszem rohanok a tescoba króm lángnyelvekért ...plusz 5 lóerő :rolleyes:
gabicka Elküldve Február2, 2010 Elküldve Február2, 2010 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy tudja-e valaki hol lehet a váltó olaj mennyiségét megnézni, illetve utántölteni? Már ha lehet ilyet... Mert van egy elég nagy olajfojás a motortérben a váltó résznél, gondolom onnan folyhatott... köszi! ui.: Ma jött haza a szerelőtől a kocsim! :rolleyes: Volt vezérműszíj, feszítő görgő, ékszíj, termosztát, vízpumpa csere. Az olajcserére már itthon került sor délután. Mindez szereléssel együtt 27eft-ba került! :P 216ezredik kilométerét rúgja... :D
Mester91 Elküldve Február2, 2010 Elküldve Február2, 2010 gabicka írta: Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy tudja-e valaki hol lehet a váltó olaj mennyiségét megnézni, illetve utántölteni? Már ha lehet ilyet... Mert van egy elég nagy olajfojás a motortérben a váltó résznél, gondolom onnan folyhatott... köszi! ui.: Ma jött haza a szerelőtől a kocsim! :rolleyes: Volt vezérműszíj, feszítő görgő, ékszíj, termosztát, vízpumpa csere. Az olajcserére már itthon került sor délután. Mindez szereléssel együtt 27eft-ba került! :P 216ezredik kilométerét rúgja... :D Én szerintem ezt inkább bízd egy szerelőre,mert szét kell szedni a váltót hogy olajat tudjanak be tölteni. ASSZEM!!
Laccci Elküldve Február2, 2010 Elküldve Február2, 2010 gabicka írta: Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy tudja-e valaki hol lehet a váltó olaj mennyiségét megnézni, illetve utántölteni? Már ha lehet ilyet... Mert van egy elég nagy olajfojás a motortérben a váltó résznél, gondolom onnan folyhatott... köszi! ui.: Ma jött haza a szerelőtől a kocsim! :rolleyes: Volt vezérműszíj, feszítő görgő, ékszíj, termosztát, vízpumpa csere. Az olajcserére már itthon került sor délután. Mindez szereléssel együtt 27eft-ba került! :P 216ezredik kilométerét rúgja... :D azt nekem is kéne majd...de hogy jött össze anynira nekem csak az alkatrés zilyen öööö 38 volt amit mondott igaz a jobbik minőségek
jester Elküldve Február2, 2010 Elküldve Február2, 2010 gabicka írta: Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy tudja-e valaki hol lehet a váltó olaj mennyiségét megnézni, illetve utántölteni? Már ha lehet ilyet... Mert van egy elég nagy olajfojás a motortérben a váltó résznél, gondolom onnan folyhatott... köszi! ui.: Ma jött haza a szerelőtől a kocsim! :rolleyes: Volt vezérműszíj, feszítő görgő, ékszíj, termosztát, vízpumpa csere. Az olajcserére már itthon került sor délután. Mindez szereléssel együtt 27eft-ba került! :P 216ezredik kilométerét rúgja... :D Attól függően, hogy milyen sebváltó van a kocsiban, bal oldalon elöl v. hátul lesz az ellenőrzőnyílás. Le kell csavarni a zárdugót, és akár egy kis imbuszkulccsal is meg lehet mérni az olaj szintjét. Az "imbuszkulcs" rövidebb vége kb 2 cm hosszú legyen. Elég macerás, én is azt javaslom, hogy hozzáértővel nézesd meg. Amúgy a váltóolajat nem kell cserélni, elég ellenőrizni és utántölteni.
kucu32 Elküldve Február2, 2010 Elküldve Február2, 2010 gabicka írta: Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy tudja-e valaki hol lehet a váltó olaj mennyiségét megnézni, illetve utántölteni? Már ha lehet ilyet... Mert van egy elég nagy olajfojás a motortérben a váltó résznél, gondolom onnan folyhatott... köszi! ui.: Ma jött haza a szerelőtől a kocsim! :rolleyes: Volt vezérműszíj, feszítő görgő, ékszíj, termosztát, vízpumpa csere. Az olajcserére már itthon került sor délután. Mindez szereléssel együtt 27eft-ba került! :P 216ezredik kilométerét rúgja... :D Hali!!! A váltón van egy leeresztő és egy szintjelző csavar. A szintjelző van a váltó oldalán. Ez úgy működik, hogy ha ezt a csavart kiveszed akkor ott kéne csordogálni az olajnak, magyarul az a felső szintje. Feltölteni is itt kell !!! Haveroméknak van nagyon állat olajfeltöltője, amivel mi szoktuk csinálni. Egy poroltó van átalakítva ebbe megy bele az előre kimért olaj , aztán egy szelepen keresztül kompresszorral nyomást bele és már a töltő csövön lehet is nyomatni a cuccot a váltóba. De ha van egy vékony csöved ami belemegy ebbe a szintező lyukba akkor arra teszel egy tölcsért és mehet a töltés.
gabicka Elküldve Február2, 2010 Elküldve Február2, 2010 Laccci írta: azt nekem is kéne majd...de hogy jött össze anynira nekem csak az alkatrés zilyen öööö 38 volt amit mondott igaz a jobbik minőségek UNIX-os kedvezménnyel :rolleyes: (jóismerős)
gabicka Elküldve Február2, 2010 Elküldve Február2, 2010 jester írta: Attól függően, hogy milyen sebváltó van a kocsiban, bal oldalon elöl v. hátul lesz az ellenőrzőnyílás. Le kell csavarni a zárdugót, és akár egy kis imbuszkulccsal is meg lehet mérni az olaj szintjét. Az "imbuszkulcs" rövidebb vége kb 2 cm hosszú legyen. Elég macerás, én is azt javaslom, hogy hozzáértővel nézesd meg. Amúgy a váltóolajat nem kell cserélni, elég ellenőrizni és utántölteni. Köszi a választ holnap meglessük barátommal! Általában ő csinálja ezeket a dolgokat(gyakorlatban), én meg segítek neki innen a fórumról(elméletben). Így jól kiegészítjük egymást!
Laccci Elküldve Február2, 2010 Elküldve Február2, 2010 gabicka írta: UNIX-os kedvezménnyel :rolleyes: (jóismerős) oldjuk meg okosba mi is:D
gabicka Elküldve Február2, 2010 Elküldve Február2, 2010 kucu32 írta: Hali!!! A váltón van egy leeresztő és egy szintjelző csavar. A szintjelző van a váltó oldalán. Ez úgy működik, hogy ha ezt a csavart kiveszed akkor ott kéne csordogálni az olajnak, magyarul az a felső szintje. Feltölteni is itt kell !!! Haveroméknak van nagyon állat olajfeltöltője, amivel mi szoktuk csinálni. Egy poroltó van átalakítva ebbe megy bele az előre kimért olaj , aztán egy szelepen keresztül kompresszorral nyomást bele és már a töltő csövön lehet is nyomatni a cuccot a váltóba. De ha van egy vékony csöved ami belemegy ebbe a szintező lyukba akkor arra teszel egy tölcsért és mehet a töltés. Okés! köszi! Holnap alábúvok :rolleyes: nekünk is van ilyen feltöltős izé, meg csövünk is...
Mc-elek Elküldve Február2, 2010 Elküldve Február2, 2010 Én tényleg nem akarok okoskodni :rolleyes: De NINCS leeresztő a váltó olajnak. A szintet a váltó oldalán lévő ellenőrző csavar kiszedésével lehet megnézni. Váltótól függő hogy meddig kell benne lenne ,vagy a csavar szintig vagy alatta max 20mm-el. Az utántöltés a váltó tetején lévő levegőztető kicsavarásával lehet megoldani. A váltón lévő kulisszába kell szimeringet cserélni.
gabicka Elküldve Február2, 2010 Elküldve Február2, 2010 Mc-elek írta: Én tényleg nem akarok okoskodni :rolleyes: De NINCS leeresztő a váltó olajnak. A szintet a váltó oldalán lévő ellenőrző csavar kiszedésével lehet megnézni. Váltótól függő hogy meddig kell benne lenne ,vagy a csavar szintig vagy alatta max 20mm-el. Az utántöltés a váltó tetején lévő levegőztető kicsavarásával lehet megoldani. A váltón lévő kulisszába kell szimeringet cserélni. köszike a választ! így már biztos hogy orvosolni tudjuk a kis corsa olajfolyás problemjét... :D
Lomha 8V Elküldve Február3, 2010 Elküldve Február3, 2010 1.0-s 12 szelepes Corsa B-be keresünk ultrasürgősen hátsó hidat! Holnap reggel mennének érte! Ha valakinek van kibontva, az el tud érni a 06-20-47-48-068 számon! Szerk:Már lett is, köszönjük szépen.
PankAtis Elküldve Február3, 2010 Elküldve Február3, 2010 jester írta: Sziasztok! Böngésztem a témákat, de sehol sem találtam, hogy hogyan lehet pontosan beállítani az első fényszórókat. Erre van valakinek tippje, tapasztalata? Köszi. -j- Ciao! Kecskeméten az autóklubosok mindkettőt belőtték, asszem 1 ezres volt. Azóta is prímán működik.
J0hnny Elküldve Február3, 2010 Elküldve Február3, 2010 A Tormásinál ingyen is belövik,ha kéred,bár otthon jobb saját kézzel beállítani még,mert akkor iszonyat lefelé hord. Egyébként a javításiban benne van,hogy hogyan kell otthon belőni.
jester Elküldve Február3, 2010 Elküldve Február3, 2010 J0hnny írta: A Tormásinál ingyen is belövik,ha kéred! :rolleyes: Köszi a válaszokat, letöltöm a szerelésit, pár oldallal ezelőtt láttam a linket. Ha nem megy, nézek egy autóklubos telephelyet a környéken. -j-
hakapeszimaki Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 Sziasztok! Van valakinek ötlete: Corsa B Atlanta X12SZ 3ajtós,már kicseréltem az összes lengéscsillapítót gázos Magnetti-re,hátsó kúpgörgős csapágyakat utánnahúztuk,biztosan jók.Szilentek tuti jók,rugóknak baja nincs.A gyári méretű téli gumik vannak rajta....A szerelőm nem kókler szinte csak Opelekkel foglalkozik. Szóval a probléma: ha ülnek benne hátul,akkor valami "lemezhangon" zörög rázós úton,nem tudom megmondani hogy melyik oldalról.Lövésem sincs,hogy mi lehet a gondja...Ja átlagos testtömegű emberek szoktak benne ülni :rolleyes: Amúgy nagyon jó kis vas,metálkék,két légzsák,napfénytető,gyári 14"-es alufelni,rozsdamentes,a motorja mint a svájci óra..teljesítményben is :D viszont így télen sem mértem többet még 6.5l fogyasztásnál.Semmi olajfolyás a motoron ez állítólag ritka az Opel motoroknál..nekem is volt az ékszíjtárcsa oldali szimmering csere+a karter tömítés felragasztása speckó pasztával megoldotta a problémát.A hidrotőkéket is cseréltük,meg a vezérműszettet vízpumpástól+hátsó kipufogódob,lemezfelnik téligumival.500 pénzért vettem+150-et költöttem ezekre amit leírtam.Csak ez a k***a zörgés idegesít..... Az ötleteket előre is köszönöm! Üdv!
LököttZsiráf Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 hakapeszimaki írta: [...] Szóval a probléma: ha ülnek benne hátul,akkor valami "lemezhangon" zörög rázós úton,nem tudom megmondani hogy melyik oldalról.[...] Szia! Kipufogó esetleg nem ér hozzá valamihez? Pótkerék környékén nem szabadult el valami? Ha kézzel meghintáztatod a kocsi hátulját?
krapi Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 hakapeszimaki írta: Sziasztok! Van valakinek ötlete: Corsa B Atlanta X12SZ 3ajtós,már kicseréltem az összes lengéscsillapítót gázos Magnetti-re,hátsó kúpgörgős csapágyakat utánnahúztuk,biztosan jók.Szilentek tuti jók,rugóknak baja nincs.A gyári méretű téli gumik vannak rajtnia....A szerelőm nem kókler szinte csak Opelekkel foglalkozik. Szóval a probléma: ha ülnek benne hátul,akkor valami "lemezhangon" zörög rázós úton,nem tudom megmondani hogy melyik oldalról.Lövésem sincs,hogy mi lehet a gondja...Ja átlagos testtömegű emberek szoktak benne ülni :rolleyes: Amúgy nagyon jó kis vas,metálkék,két légzsák,napfénytető,gyári 14"-es alufelni,rozsdamentes,a motorja mint a svájci óra..teljesítményben is :D viszont így télen sem mértem többet még 6.5l fogyasztásnál.Semmi olajfolyás a motoron ez állítólag ritka az Opel motoroknál..nekem is volt az ékszíjtárcsa oldali szimmering csere+a karter tömítés felragasztása speckó pasztával megoldotta a problémát.A hidrotőkéket is cseréltük,meg a vezérműszettet vízpumpástól+hátsó kipufogódob,lemezfelnik téligumival.500 pénzért vettem+150-et költöttem ezekre amit leírtam.Csak ez a k***a zörgés idegesít..... Az ötleteket előre is köszönöm! Üdv! tiszteletem hakapeszimaki a megoldás qrva egyszerű mivel látom hogy a hátsó kipufógó dob is cserélve lett valószínű hogy a megszorító bilincs rosszul helyezkedik el és érinti a keresztmerevítőt. ha alulról megnézed és persze beleülnek és megmozgatod a kipufogórendszert akkor látni fogod hogy egy helyen fényes lehet ahol összeérnek de ha már a bilincsen nem nagyon tudsz állítani akkor lazítsd meg a bilincset és a hátsó dobot próbáld elforgatni és látni fogod hogy lejeb vagy feljebb fog emelkedni az egész rendszer és utána beállítod és meghúzod ennyi remélem segíteni tudtam
Mc-elek Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 LököttZsiráf írta: Szia! Kipufogó esetleg nem ér hozzá valamihez? Pótkerék környékén nem szabadult el valami? Ha kézzel meghintáztatod a kocsi hátulját? Olet niin viisas ja järkevä. Näen oli lunta.
hakapeszimaki Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 LököttZsiráf írta: Szia! Kipufogó esetleg nem ér hozzá valamihez? Pótkerék környékén nem szabadult el valami? Ha kézzel meghintáztatod a kocsi hátulját? Helló! A pótkereket már nézegettem ez ügyben..a szerszámokat kiszedtem a pótkerék alól,jól meghúztam a rögzítőcsavarját,de semmi. Kézzel,hülyegyerek módjára többen ugrálva a hátsó ülésen...semmi,szóval csak menet közben hátul ülő emberrel. A középső és a hátsó dob között(ami felülről megkerüli a hátsó hidat) van egy bilincs ami szerintem túl közel van a hídhoz alapból kb 3-3.5 cm üresen álló autónál,maga a kipufogócső olyan 5 cm-re van a hídtól.....ez gyárilag ilyen dolog vagy valahol lóg a középsó dobom? A tiéden is csak ennyi van a kipufogócső és a híd között? Tehát csak a bilincset forgassam,toljam feljebb-lejjebb vagy a kipufogóm lóg? Köszi! Üdv!
hakapeszimaki Elküldve Február5, 2010 Elküldve Február5, 2010 krapi írta: tiszteletem hakapeszimaki a megoldás qrva egyszerű mivel látom hogy a hátsó kipufógó dob is cserélve lett valószínű hogy a megszorító bilincs rosszul helyezkedik el és érinti a keresztmerevítőt. ha alulról megnézed és persze beleülnek és megmozgatod a kipufogórendszert akkor látni fogod hogy egy helyen fényes lehet ahol összeérnek de ha már a bilincsen nem nagyon tudsz állítani akkor lazítsd meg a bilincset és a hátsó dobot próbáld elforgatni és látni fogod hogy lejeb vagy feljebb fog emelkedni az egész rendszer és utána beállítod és meghúzod ennyi remélem segíteni tudtam Hi Krapi! Köszi szépen a választ én is leginkább erre gyanakodtam,csak nem akartam senkit befolyásolni... Holnap megemeljük és addig forgatom amíg a legfeljebb kerül..de nem lóghat a középső dobom vagy csak a hátsó van felfüggesztve? Üdv!
Recommended Posts