kucu32 Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 Na Még valami!!! Szerintetek mit lehet kezdeni ezzel az álló helyzetben bepárásodós reggelre belülről szélvédőre fagyós jelenséggel ? ( A fűtött garázson kívül érdekelne valami más megoldás ) :rolleyes:
Mester91 Elküldve Január27, 2010 Elküldve Január27, 2010 Hali!!! Neked ez a villogó Opel jel is biztos nagyon zavaró a szembe jövőknek. :rolleyes: :D :P De ez teccetős, a xenon meg ugatós:D Na Még valami!!! Szerintetek mit lehet kezdeni ezzel az álló helyzetben bepárásodós reggelre belülről szélvédőre fagyós jelenséggel ? ( A fűtött garázson kívül érdekelne valami más megoldás ) rolleyes.gif 1)Szerintem mikor már nem mész este az autóval, akkor a két első ablakot engedd le olyan 0.5 cm -re, hogy ki tudjon szellőzni a meleg levegő,és akkor nem fog semmi le csapódni és meg fagyni. 2)Mielött indulsz, és meg fagyott belül a pára, kb 10 percig járasd a kocsit, fas*zán be fűt, fel engedni a meg fagyott párát,és le is fújja.... 3)Fűtött udvar XD Más ötletem nincs.
darky Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Tudom ,én mondom... Tegnap elkelt a corsa. :rolleyes: Elkelt? Mennyiért? Tudod mondtam, hogy enyimet mennyié számítanák be.
tgabika76 Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Na Még valami!!! Szerintetek mit lehet kezdeni ezzel az álló helyzetben bepárásodós reggelre belülről szélvédőre fagyós jelenséggel ? ( A fűtött garázson kívül érdekelne valami más megoldás ) :rolleyes: Szárítsd ki az autót. Nekem is folyton ráfagyott a pára belülről a szélvédőre, mégpedig azért mert amikor autóztam, a cipőmről leolvad hó ottmaradt a gumiszőnyegen, és ez párolgott el (a jég is párolog valamennyire), majd fagyott rá a szélvédőre. Amióta hosszabb utakat is megyek vele és így teljesen fel tud száradni a gumiszőnyegről az olvadt víz/hólé, már nincs ami párologjon, és nem is fagy rá semmi a szélvédőmre belülről.
Mester91 Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Szárítsd ki az autót. Nekem is folyton ráfagyott a pára belülről a szélvédőre, mégpedig azért mert amikor autóztam, a cipőmről leolvad hó ottmaradt a gumiszőnyegen, és ez párolgott el (a jég is párolog valamennyire), majd fagyott rá a szélvédőre. Amióta hosszabb utakat is megyek vele és így teljesen fel tud száradni a gumiszőnyegről az olvadt víz/hólé, már nincs ami párologjon, és nem is fagy rá semmi a szélvédőmre belülről. Na ez sem hülyeség!
Mester91 Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Corsa-Tigra topicba találtam rá: !!! Valaki ki próbált már ilyet? Corsához is jók ezek a hiba kódok? Mert nekem is világít a motorvezérlés lámpa, és hát se pénzem, se semmim nincs hogy meg tudjam a hiba kódot....ezért gondoltam,hogy körbe érdeklődök,hátha valaki már csinálta ezt a meg oldást, milyelött rövidre zárnék valamit :rolleyes:
Laccci Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Corsa-Tigra topicba találtam rá: !!! Valaki ki próbált már ilyet? Corsához is jók ezek a hiba kódok? Mert nekem is világít a motorvezérlés lámpa, és hát se pénzem, se semmim nincs hogy meg tudjam a hiba kódot....ezért gondoltam,hogy körbe érdeklődök,hátha valaki már csinálta ezt a meg oldást, milyelött rövidre zárnék valamit :rolleyes: Mc-elek kiolvassa neked:D hameg nem akarod akkora corsa topicba is le volt írva hogy wtf?! tuti hogy láttam de hogy hol...mikor végigolvastam a fórumot.
LököttZsiráf Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Corsa-Tigra topicba találtam rá: !!! Valaki ki próbált már ilyet? Corsához is jók ezek a hiba kódok? Mert nekem is világít a motorvezérlés lámpa, és hát se pénzem, se semmim nincs hogy meg tudjam a hiba kódot....ezért gondoltam,hogy körbe érdeklődök,hátha valaki már csinálta ezt a meg oldást, milyelött rövidre zárnék valamit :rolleyes: Megtalálod a három könyvrészlet egyikében, amit valamelyik nap belinkltem, pl. a másodikban, a 70-es könyvoldalon. Ha nem stimmel a teidhez, böngéssz a fórumban tovább.
Mc-elek Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Elkelt? Mennyiért? Tudod mondtam, hogy enyimet mennyié számítanák be. 400e De csak azért mert a fél kocsi ki lett cserélve. Ismerős vette meg,aki tudta hogy rendben van,konkrétan ennyit költöttem rá 1.5 év alatt.
Béla91 Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Áh... ezt nézzétek ez nagyon vad. :D :P :lol: http://www.youtube.com/watch?v=bgiMPxk6H3g...feature=related ÉS itt egy másik, hát ezt biztos nem fogom beelőzni. :rolleyes: :D :P http://www.youtube.com/watch?v=4CKLhuDwqgI...feature=related
Mester91 Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Ez egy magyar gyerek! Valaki nem ismeri ? :rolleyes: Lenne hozzá 1-2 kérdésem :D
Laccci Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Kinek milyen hangszóró van az ajtóba már 3at próbáltam és a f...om kivan vele hogy beleér az ablakba :S már a lukát is szétkalapáltam hogy anagyobb mágnes bemenjen de az ablakot nem verhetem ki belőle:S
Mester91 Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Kinek milyen hangszóró van az ajtóba már 3at próbáltam és a f...om kivan vele hogy beleér az ablakba :S már a lukát is szétkalapáltam hogy anagyobb mágnes bemenjen de az ablakot nem verhetem ki belőle:S Nekem sajna nincs az ajtóba, mert a gyáriak el haláloztak,és még nem szereztem helyükre mást.Meg nem is igazán van szükségem rá, kalamtartóm jól nyomja a zenét :rolleyes: Viszont haverom valahogy bele tudta építeni az F astrájába kenwood hangszórókat a gyári hangszóró keretjére. Vagy valami ilyesmi, majd meg kérdezem,hogy hogyan csinálta!
Mc-elek Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Kinek milyen hangszóró van az ajtóba már 3at próbáltam és a f...om kivan vele hogy beleér az ablakba :S már a lukát is szétkalapáltam hogy anagyobb mágnes bemenjen de az ablakot nem verhetem ki belőle:S http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?art=..._2165_hangszoro Nekem ez van,benne ,vagyis én ilyet raktam bele. Meg beépítő keretet. https://www.sal.hu/termeklap.aspx?term_id=7059
Mester91 Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Megtalálod a három könyvrészlet egyikében, amit valamelyik nap belinkltem, pl. a másodikban, a 70-es könyvoldalon. Ha nem stimmel a teidhez, böngéssz a fórumban tovább. Az a baj,hogy le töltötte mind a 3-mat ,de pont a másodikat nem lehet meg nyitni, mert azt írja az Adobe, hogy a fájl talán sérült. Úgyhogy rohadjon meg, világítani fog az a lámpa :rolleyes:
Mester91 Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Az a baj,hogy le töltötte mind a 3-mat ,de pont a másodikat nem lehet meg nyitni, mert azt írja az Adobe, hogy a fájl talán sérült. Úgyhogy rohadjon meg, világítani fog az a lámpa :D Én marha, most találtam meg a gépen, régebben le töltöttem mind a hármat :P Úgyhogy csak végig kell böngésznem! Köszi a tippet Lökött! :rolleyes:
Mc-elek Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Az a baj,hogy le töltötte mind a 3-mat ,de pont a másodikat nem lehet meg nyitni, mert azt írja az Adobe, hogy a fájl talán sérült. Úgyhogy rohadjon meg, világítani fog az a lámpa :rolleyes: Ne mááá
LököttZsiráf Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Ha valakinek szüksége van a javítási kézikönyvre, vagy mi is pontosan a címe, küldjön egy privát üzit hozzám az e-postacímével, s küldöm mind a három részt.
Mc-elek Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Ha valakinek szüksége van a javítási kézikönyvre, vagy mi is pontosan a címe, küldjön egy privát üzit hozzám az e-postacímével, s küldöm mind a három részt. Olet niin normaalia, tai.
Mester91 Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Olet niin normaalia, tai. ? :rolleyes: Bisztos valami szépet jelent :D
LököttZsiráf Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 Olet niin normaalia, tai. ...tai tyhmä... :rolleyes:
Mc-elek Elküldve Január28, 2010 Elküldve Január28, 2010 ...tai tyhmä... :rolleyes: igyekszek nagyon :D
gabicka Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 Kinek milyen hangszóró van az ajtóba már 3at próbáltam és a f...om kivan vele hogy beleér az ablakba :S már a lukát is szétkalapáltam hogy anagyobb mágnes bemenjen de az ablakot nem verhetem ki belőle:S Szia! Én a TESCO-ban vettem JVC 16-os vékonyított hangszórót asszem 210wattos! 6990ft-ért!Mindenféle barkácsolás nélkül bele helyeztem :rolleyes: Csak beépítő keret is kell bele!
Technodome Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 Kinek milyen hangszóró van az ajtóba már 3at próbáltam és a f...om kivan vele hogy beleér az ablakba :S már a lukát is szétkalapáltam hogy anagyobb mágnes bemenjen de az ablakot nem verhetem ki belőle:S Szia ! Nekem Magnatok vannak az ajtókba : http://www.ebolt.hu/product203275_category...ugarzo_par.html + beépítőkeret: https://www.sal.hu/termeklap.aspx?term_id=7059 Amúgy szerintem beépítőkeret nélkül marha kevés féle-fajta hangszóró fog beférni úgy hogy ne érjen bele az ablaküveg. Érdemes rákölteni, és mindjárt egy csomó problémától mentesülsz.
Volu Elküldve Január29, 2010 Elküldve Január29, 2010 Hy All! Tudom esélytelen,de azért megkérdezem,hogy tud e vki jó állapotú bontott gsi küszöbspoiler garnitúrát? :rolleyes: Bontókat hivtam kiröhögtek,csergöben kedvezmény után is annyi lenne hogy én kérek elnézést. Ilyen müanyagosok meg borzadalmakat csinálnak...
Recommended Posts