borisz Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 Biztos ,csak kíváncsi voltam lehet-e kapni,de ha akarod neked megrendelem 291e-ért :) vagy 2 jöhet persze :) jön a tél ugyh ülök seggemen auto jo nem is variálok most
Mc-elek Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 vagy 2 jöhet persze :) jön a tél ugyh ülök seggemen auto jo nem is variálok most Helyes,most nézem hogy a motorháztetőbe van szigetelés....mik vannak másrészt biztos hogy nem lehet felrakni az a tartót a jelenlegi bakhoz,úgy néz ki hogy előrébb kell hozni.
borisz Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 Helyes,most nézem hogy a motorháztetőbe van szigetelés....mik vannak másrészt biztos hogy nem lehet felrakni az a tartót a jelenlegi bakhoz,úgy néz ki hogy előrébb kell hozni. az a szigetelés nem hülyeség szereztem még golfba is nem sok embernek volt :) és bár nem olyan kongos a corsa motortere szerencsére. lehet eladom a szervot elbirok vele igy is még nagy kerék se vészes a jobban idegesit az a kormány kopogása amit beszéltünk de 10enezer 1 szar semmiért :)
Mc-elek Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 az a szigetelés nem hülyeség szereztem még golfba is nem sok embernek volt :) és bár nem olyan kongos a corsa motortere szerencsére. lehet eladom a szervot elbirok vele igy is még nagy kerék se vészes a jobban idegesit az a kormány kopogása amit beszéltünk de 10enezer 1 szar semmiért :) Jah,de szerintem neked a fenti szar,oda meg sima golyós csapágy kell.
borisz Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 Jah,de szerintem neked a fenti szar,oda meg sima golyós csapágy kell. és nem az volt zsák pénz?
Mc-elek Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 és nem az volt zsák pénz? a lenti az valami peremes...
borisz Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 a lenti az valami peremes... majd meglesem 1szer nem vészes a dolog ültem ma is 1 astrába mindig rájövök az én automim szinte ujak :)
Mc-elek Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 majd meglesem 1szer nem vészes a dolog ültem ma is 1 astrába mindig rájövök az én automim szinte ujak :) okés,mentem alszani. jó éjt.
Laccci Elküldve Október29, 2009 Elküldve Október29, 2009 Hát akkor nagyon gyorsan pótold, mert így hűtés hiányában hazavágod a motort, viszont a teszkós zöld löttyöt nagyon nem ajánlanám, ugyanis a fagyállónak nem csak az a szerepe hogy ne fagyjon meg, hanem az keni többek között a vízpumpát is, úgyhogy én a helyedben a gyári piros színű GM-es fagyállót raknám bele: http://top-start.unas.hu/shop_ordered/3667...pic/02739_1.jpg Jobb autósboltokban kapsz ilyet, kábé 1000Ft/liter áron, de ez tömény, -70°C-ig jó, szóval utána még kell desztvíz a higításhoz. Sztem az itthoni időjárási körülményekre nagyjából megfelel ha veszel 2liter ilyen fagyállót, a többit meg kipótolod desztillált vízzel (most a keverési arány nincs előttem, de a fagyálló dobozán rajta van hogy így hány fokos lesz). És így tutira nem fog beállni a vízpumpád például. :) Itt van a táblázat de mennyire keverjem vajon a -18 elég vagy legyen erősebb? http://www.bgm.hu/webshop/catalog/product_...products_id=218
tgabika76 Elküldve Október30, 2009 Elküldve Október30, 2009 Bocsi azt nem írtam C12Nz a moci. A sok azt jelenti hogy városban kb 7-8 l. Városon kívül nagyon jó , kb 5,5-6 liter. Mondju most fogok termosztátot is cselélni mert az mindíg nyitva van. Aznemsok. Nekem is C12NZ van a Corsában, itt lentebb az aláírásomban meg láthatod hogy mennyit fogyaszt. :) Mondjuk én télen használom és szinte kizárólag rövid utakra városban.
tgabika76 Elküldve Október30, 2009 Elküldve Október30, 2009 Légtömegmérő! Ez most mire? Ha a nagy fogyasztásra írtad, akkor nem nyert, a C12NZ-ben nincsen ilyen, csak MAP szenzor van.
borisz Elküldve Október30, 2009 Elküldve Október30, 2009 Ez most mire? Ha a nagy fogyasztásra írtad, akkor nem nyert, a C12NZ-ben nincsen ilyen, csak MAP szenzor van. nem akartam én irni :)
hening Elküldve Október30, 2009 Elküldve Október30, 2009 Itt van a táblázat de mennyire keverjem vajon a -18 elég vagy legyen erősebb? http://www.bgm.hu/webshop/catalog/product_...products_id=218 Legyen erősebb.
Laccci Elküldve Október30, 2009 Elküldve Október30, 2009 Legyen erősebb. ok köszi 1:1 arányban kevertem -38 körül van. DE megmértem pumpás fokolóval a téli szélvédőmosót (by tesco) és megdöbbenve tapasztaltam hogy az úszó meg se mukkan....most az lehet hogy nem ahoz valló de hogy tudom ellenőrizni a szélvédőmosó hideghatárát?
borisz Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 okés,mentem alszani. jó éjt. :) toltam tegnap este 650km az autoba és minden hibátlan ez volt az igazi teszt az átépitésnek.... fogyasztásrol meg annyit 150-160 mindenhol telin hozza is a 10lityit ahogy kell :)
zotya975 Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 ok köszi 1:1 arányban kevertem -38 körül van. DE megmértem pumpás fokolóval a téli szélvédőmosót (by tesco) és megdöbbenve tapasztaltam hogy az úszó meg se mukkan....most az lehet hogy nem ahoz valló de hogy tudom ellenőrizni a szélvédőmosó hideghatárát? Előfordul, hogy nem ahhoz való, hanem a hűtőfolyadékhoz. Legegyszerőbb, hogy kiüríted a tartályt, és teszel bele téli szélvédőmosót higítás nélkül.
Laccci Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 Előfordul, hogy nem ahhoz való, hanem a hűtőfolyadékhoz. Legegyszerőbb, hogy kiüríted a tartályt, és teszel bele téli szélvédőmosót higítás nélkül. Megtörtént :) Az elképzelhető szerintetek hogy a kiegyenlítő tartály repedt...mert tegnap feltöltöttem a tartály szintig és ma negyedig se volt... Ráadásul ilyen zavaros szine volt és valami barna trutyi ült ki a folyadékszint köré olyan mint valami szar :) utántöltöttem ma megyek vele. Ha megint fogy akkor valami nem kóser
Mc-elek Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 :) toltam tegnap este 650km az autoba és minden hibátlan ez volt az igazi teszt az átépitésnek.... fogyasztásrol meg annyit 150-160 mindenhol telin hozza is a 10lityit ahogy kell :) Csodák nincsenek. Ami kijön annak be is kell mennie. És 4000 felet még harapott?
borisz Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 Csodák nincsenek. Ami kijön annak be is kell mennie. És 4000 felet még harapott? igen 1 ideje jo söt most jol kiégett :) nem tudsz nyulványrol rajzot vagy méreteket mert lehet bevágom én azt a bakot...
Mc-elek Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 igen 1 ideje jo söt most jol kiégett :) nem tudsz nyulványrol rajzot vagy méreteket mert lehet bevágom én azt a bakot... Nem Az a helyzet hogy nem is találtam különböző nyúlványt. De azért megnézem megint
borisz Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 Nem Az a helyzet hogy nem is találtam különböző nyúlványt. De azért megnézem megint ako élöbe szerzek 1 autot tudok valakit akinek van csak sztem messze. 2000évj ba kell lenni föleg gsi
Mc-elek Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 ako élöbe szerzek 1 autot tudok valakit akinek van csak sztem messze. 2000évj ba kell lenni föleg gsi Találtam,de nincs méretezve. Küldjem?
borisz Elküldve Október31, 2009 Elküldve Október31, 2009 Találtam,de nincs méretezve. Küldjem? talán a bevágás miatt jo lehet thx!
Recommended Posts