Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
:D Remek! Miket kellett cserélni benne? :)

4+4szelep ez volt az alap

aztán megfejeltük még,szelepszárszimering(8db),hidrotőke (8db),szelepék(16db),termosztát,feszítőgörgő,vezérműszíj,generátorszíj,hengerfej

tömítés,szelepdeklitömités,kipufogótömítés,első féktárcsa+betét

Talán ennyi.

Elküldve
Újra szalad a szekér :)

Nem kívánok senkinek vezérműszíj szakadást.......

Hagyadmá...kispályás vagy...nekem főtengelytörésem volt 2 hete,de már minden ok...180EFt :D

Viszont a karterem ereszt,most épp azon agyalok milyen tömítés kellene,hogy ne csöppenjen.A gyári szar.

Elküldve
Hagyadmá...kispályás vagy...nekem főtengelytörésem volt 2 hete,de már minden ok...180EFt :D

Viszont a karterem ereszt,most épp azon agyalok milyen tömítés kellene,hogy ne csöppenjen.A gyári szar.

Az is jó fincsi........

Felhívom az urak figyelmét hogy csak JÓ MINŐSÉGŰ FOGASSZÍJAT VEGYENEK!!!

Elküldve
Újra szalad a szekér :D

Nem kívánok senkinek vezérműszíj szakadást.......

Gratula :)

Én meg ma sikeresen eltörtem a ECU takaró boritását nem kicsit vagyok pipa és még nincs meg a csatlakozó....

Na de holnap is lessz nap, ez az átka ha az ember naponta csak 10 percet tud ilyenekkel tölteni :D

Elküldve
Az is jó fincsi........

Felhívom az urak figyelmét hogy csak JÓ MINŐSÉGŰ FOGASSZÍJAT VEGYENEK!!!

Arra adj nekem választ a kartert mivel rakjam fel,hogy ne engedjen...

Elküldve
Milyen tömítőpasztát rakjak alá,hogy ne eresszen?

Te most a szelepdeklitőmitésre gondolsz?

Arra gondoltam hogy azt ami van a hengerfej és vezérműtengelyház közti zöld masszára (1603170) Csergő 3334ft (50gramm)

Elküldve
Te most a szelepdeklitőmitésre gondolsz?

Arra gondoltam hogy azt ami van a hengerfej és vezérműtengelyház közti zöld masszára (1603170) Csergő 3334ft (50gramm)

Olajteknő tömítés!

Elküldve

Sziasztok!

Egy kicsit kapdos néha az autó, ill. meg-meg torpan. A levegőszűrőt kicseréltem, és megnéztem a gyertyákat is, de azzal nincs gond.

Ezért a légtömegmérőre gyanakszom.

Gondolom úgy egyből kiderülne hogy tényleg az e a hiba forrása, ha lehúznám, és megpróbálnám anélkül hogy megy.

De az lenne a kérdésem, hogy ha lehúzom a légtömegmérő csatiját, akkor nem fog-e vmi hibakód beülnio a computerbe, amit csak majd jópénzért tudok töröltetni?

Ja, 2000 évj. 1.2 16V Corsa B-ről van szó.

Elküldve
azt nem kell ragasztani de van olyan anyag mint a szilo csak hengerfejre valo azzal ragaszthatsz ha nagyon akarsz :D

Muszáj lesz,mert már a második tömítés van fent és ereszt.

Elküldve
Muszáj lesz,mert már a második tömítés van fent és ereszt.

simán bárdiba bemész és elmondod h hengerfej ragasztot kérsz és az olaj és höálló nem vészes az ára...

de ott valami repedés lesz ugyh probléma nem fog megoldodni sztem

Elküldve
simán bárdiba bemész és elmondod h hengerfej ragasztot kérsz és az olaj és höálló nem vészes az ára...

de ott valami repedés lesz ugyh probléma nem fog megoldodni sztem

Egy pasztáról beszélünk :D

Másrészt,van annak valami tartó konzolja ,de már 1 órája keresem és nem akar meglenni ,valami alu öntvény.

De az urak megtudják mondani hogy a szervoszivattyúnak van konzolja ,vagy csak simán a blokra van csavarozva.?

Elküldve
Egy pasztáról beszélünk :)

Másrészt,van annak valami tartó konzolja ,de már 1 órája keresem és nem akar meglenni ,valami alu öntvény.

De az urak megtudják mondani hogy a szervoszivattyúnak van konzolja ,vagy csak simán a blokra van csavarozva.?

######a

és most azé kocsikázzak érdre vissza :D

Elküldve
######a

és most azé kocsikázzak érdre vissza :D

Én nem vagyok benne biztos,de úgy néz ki.

Dieselhez pl találtam,de az egészen máskép néz ki.

Mindjárt küldök képet.

Elküldve.

Elküldve
Én nem vagyok benne biztos,de úgy néz ki.

Dieselhez pl találtam,de az egészen máskép néz ki.

Mindjárt küldök képet.

Elküldve.

nézem de astra javitási könyvbe valami feszitös konzol van

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.