warwolf Elküldve Február15, 2008 Elküldve Február15, 2008 Hali!Pont ma voltam a bontóba és 1 kedves úriember lebeszélt a hengerfejről aztmondta próbáljam meg egy gyári olajszűrővel mielőtt vennék 1et! Nem igazán értem, hogy mit fog javítani a gyári olajszűrő..... :)
PiciGsi Elküldve Február15, 2008 Elküldve Február15, 2008 Nem igazán értem, hogy mit fog javítani a gyári olajszűrő..... :) Jaja :) én sem nagyon hiszem hogy lesz valami változás de nemsokára megtudom! :)
warwolf Elküldve Február15, 2008 Elküldve Február15, 2008 Jaja :) én sem nagyon hiszem hogy lesz valami változás de nemsokára megtudom! :) Úgy sztem kb. semmi.Inkább szerválj egy C16XE hengerfejet, és tipp-topp, aztán mikor megvan, át kell rámolni a hidrotőkéidet..... Tudom, ez a tip meg top dolog nem 2 fillér lesz.......
vitya82 Elküldve Február15, 2008 Elküldve Február15, 2008 Hali Úgy látom beköszöntött a hidrotőke kopogós szezon. Nálam is ez a helyzet :)
ROLÓ Elküldve Február15, 2008 Elküldve Február15, 2008 Nem igazán értem, hogy mit fog javítani a gyári olajszűrő..... :) Ez több, mint vicces.... :) :)
J0hnny Elküldve Február15, 2008 Elküldve Február15, 2008 Nem igazán értem, hogy mit fog javítani a gyári olajszűrő..... :) Nekem is 1000x elmagyarázzák a boltban,hogy a TD szűrője nem jó a sima D-re,hiába mondom neki,hogy mindig azt veszek rá. :)
KertAce Elküldve Február16, 2008 Elküldve Február16, 2008 Sziasztok, nemrég gondolt egyet a km számlálóm és megállt......vmi ötlet??? A km-óra működik.... Ha nem nagy meló megpróbálom megcsinálni, de nam szeretném tönkretenni a km órát is.
warwolf Elküldve Február16, 2008 Elküldve Február16, 2008 Sziasztok, nemrég gondolt egyet a km számlálóm és megállt......vmi ötlet??? A km-óra működik.... Ha nem nagy meló megpróbálom megcsinálni, de nam szeretném tönkretenni a km órát is. Sanszos, hogy műszeregység csere..
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Elküldve Február16, 2008 Egy valamit mindig elfelejtenek az emberek!Mechanikus számlálót menet közben nem nyomkodunk! :)
ROLÓ Elküldve Február16, 2008 Elküldve Február16, 2008 Sziasztok, nemrég gondolt egyet a km számlálóm és megállt......vmi ötlet??? A km-óra működik.... Ha nem nagy meló megpróbálom megcsinálni, de nam szeretném tönkretenni a km órát is. Így tényleg nem lesz sok km az autódban :) (óra szerint....)
KertAce Elküldve Február16, 2008 Elküldve Február16, 2008 Egy valamit mindig elfelejtenek az emberek!Mechanikus számlálót menet közben nem nyomkodunk! :) Na ezt tényleg nem tudtam......akkor lehet hogy én vagyok a hibás. :)
J0hnny Elküldve Február16, 2008 Elküldve Február16, 2008 Na ezt tényleg nem tudtam......akkor lehet hogy én vagyok a hibás. :) Lehet csak szétakadt,de ha szerzel egy bontottat és van kézügyességed és türelmed,kitudod cserélni.
zoll1987 Elküldve Február16, 2008 Elküldve Február16, 2008 Sziasztok! Ha már itt tartunk akkor nincs valakinek fordulatszámmérős műszeregysége? 95-ös , w1150
Szabi25 Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 Sziasztok! Ha már itt tartunk akkor nincs valakinek fordulatszámmérős műszeregysége? 95-ös , w1150 Hi mondjuk vatera, nem reklámozni akarom csak ott pont van :)
ROLÓ Elküldve Február18, 2008 Elküldve Február18, 2008 Egy valamit mindig elfelejtenek az emberek!Mechanikus számlálót menet közben nem nyomkodunk! :) Ez így, ebben a formában sajnos nem igaz! Nekem is volt már mechanikus számlálóm: ha menetközben lenyomtam lenullázódott, majd ha felengedtem folytatta tovább nulláról a számolást és semmi mechanikai sérülés-törés-akadás nem történt vele (pedig több autónál többször is csináltam így...) :D Ott más lehet a probléma....
1977ex Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 Hali! kis segítséget kérnék pár dologgal kapcsolatban. 1. kilóméterórát szeretném kiszerelni a műszerfalból. mindent szépen le is szedtem viszont a kilóméter számláló spirál hátúl nagyon ragaszkodik még az egységhez. annyira tudtam kihúzni hogy pont befér a kezem mögé. úgy látom hogy nem csavarral van odafogatva, viszont fogalmam sincs, hogy akkor mégis, hogy tudom leszedni úgy, hogy amikor visszaszerelem akkor is működjön. 2. a középkonzolon a fűtéskapcsolók izzóit is cserélném. viszont itt is elakadtam. a felső két csavart sikerült már megtalálnom elrejtve a szellőzőnyílás alatt, viszont lent a hamutartó felett még mintha valami tartaná. csavarokat azonban itt sem találok :) így ezt sem tudom leszedni. valaki ha tud segíteni benne PLS HELP. előre is köszi
pjoc Elküldve Február19, 2008 Elküldve Február19, 2008 Hali! kis segítséget kérnék pár dologgal kapcsolatban. 1. kilóméterórát szeretném kiszerelni a műszerfalból. mindent szépen le is szedtem viszont a kilóméter számláló spirál hátúl nagyon ragaszkodik még az egységhez. annyira tudtam kihúzni hogy pont befér a kezem mögé. úgy látom hogy nem csavarral van odafogatva, viszont fogalmam sincs, hogy akkor mégis, hogy tudom leszedni úgy, hogy amikor visszaszerelem akkor is működjön. 2. a középkonzolon a fűtéskapcsolók izzóit is cserélném. viszont itt is elakadtam. a felső két csavart sikerült már megtalálnom elrejtve a szellőzőnyílás alatt, viszont lent a hamutartó felett még mintha valami tartaná. csavarokat azonban itt sem találok :) így ezt sem tudom leszedni. valaki ha tud segíteni benne PLS HELP. előre is köszi 1. a kilométer óra hátulján a spirál alatt közvetlenül van egy kis fül, azt kell megnyomni az óra felé úgy engedi el a spirált az óra, visszarakni nekem csak úgy sikerült, hogy lecsavartam a váltóról és kivettem a tűzfalból a gumidugóját. 2. én is hasonlóan állok az izzócserével, kicsit előrébb, de elakadtam alul le kell venni a levegőirány választó gombot, kipattintani az alatta lévő műanyagot, két oldalon tartja műanyagfül, azalatt is lesz 2 csavar a tekerőgomokat is le kell venni. itt akadtam el... de majd a hétvégén!
1977ex Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 1. a kilométer óra hátulján a spirál alatt közvetlenül van egy kis fül, azt kell megnyomni az óra felé úgy engedi el a spirált az óra, visszarakni nekem csak úgy sikerült, hogy lecsavartam a váltóról és kivettem a tűzfalból a gumidugóját. 2. én is hasonlóan állok az izzócserével, kicsit előrébb, de elakadtam alul le kell venni a levegőirány választó gombot, kipattintani az alatta lévő műanyagot, két oldalon tartja műanyagfül, azalatt is lesz 2 csavar a tekerőgomokat is le kell venni. itt akadtam el... de majd a hétvégén! köszi szépen! így tényleg elék könnyen le tudtam szedni a spirált, remélem visszarakni is visszatudom így, mert váltóról lecsavarni, na ebbe bele se merek gondolni. :) viszont segítséged alapján megtaláltam a csavarokat és leszedtem az egészet, van egy olyan trükk benne hogy kicsit ki kell húzni majd eltávolítani az elektromos vezetéket, illetve a 4 db kábelt ami valószínű a fűtéskapcsolókat szabályozza, akkor le tudod fordítani mert még egy kábel fogja tartani, fogalmam sincs mi az a kábel amúgy de ott van. na nem is ez a lényeg. viszont mikor lefordítod az egész konzolt akkor lesz egy csillagcsavar ami tartja a szellőzőnyilás műanyagját. ha azt kicsavarod és lepattintod a felső műnyagot máris a kezedben lesz a középkonzol. lehet van eccerűbb módja is a kiszerelésnek de én így tudtam leszedni , ill azt a 4 db kábelt amit leszedsz, szerintem érdemes megjyegyezni melyik szin hova megy majd vissza.
Alfás Theo Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 Jaja :) én sem nagyon hiszem hogy lesz valami változás de nemsokára megtudom! :D Nekem hasonló eset volt, de a 20w-50es olaj megoldotta. Az opel 10w-40 szart sem ért. Egy próbát megér a molos is és ca 2250 a madarasteszkóban.
zoll1987 Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 Hy! Látom hogy a fordulatszámmérős kilométerorával kapcsolatban nagyot kértem. De lagalább nem lenne valakinek a kilométerora elé való üvegje? Mert nekem el van repedve keresztbe azt eléggé idegesítő. Meg a kesztyűtartó alatti műanyag tálca, vagy eseteleg az a műanyag bizbasz amit a hamutálca elé lehet felhajtani-valami kis takaro ajto féle csak nekem ez sincs benne... Ha valakinek van valamije az jelezzen bátran aztán felkresem... Köszi előre is!
uhuhu Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 Nekem hasonló eset volt, de a 20w-50es olaj megoldotta. Az opel 10w-40 szart sem ért. Egy próbát megér a molos is és ca 2250 a madarasteszkóban. 20w50 es????????? :) még a skodámba se tettem ilyet... :D
Popi Elküldve Február20, 2008 Elküldve Február20, 2008 Sziasztok! Sajnos megint kezdek meghülyülni és mivel sok ültetett autóm volt eddig, ezért kezd túl magas lenni az autó. :D De nem akarok megint vmi veselerázós autót. Láttam ültető szetteket a neten B corzáhóz.Olyan 30 körül van az áruk.Van vkinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban?Mennyit ültet stb..A másik,hogy gyári gátlókkal össze lehet tenni? Mert mind a 4 szinte vatta új és nem akarnék kőkemény gátlókat helyettük..Vagy ilyen kompromisszum nem lehet? Tehát h optikailag jól mutasson,de ne rázza le nemlétező veseköveimet..Mert akkor inkább neki se állok.. :) köszi!
warwolf Elküldve Február21, 2008 Elküldve Február21, 2008 Sziasztok! Sajnos megint kezdek meghülyülni és mivel sok ültetett autóm volt eddig, ezért kezd túl magas lenni az autó. :D De nem akarok megint vmi veselerázós autót. Láttam ültető szetteket a neten B corzáhóz.Olyan 30 körül van az áruk.Van vkinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban?Mennyit ültet stb..A másik,hogy gyári gátlókkal össze lehet tenni? Mert mind a 4 szinte vatta új és nem akarnék kőkemény gátlókat helyettük..Vagy ilyen kompromisszum nem lehet? Tehát h optikailag jól mutasson,de ne rázza le nemlétező veseköveimet..Mert akkor inkább neki se állok.. :) köszi! 40mm-rel még dolgozik a gyári gátló.Alatta kell speckós.Ebként B Corsa alá jó a Corsa A és Tigra A alól is futómű, ha van olcsón, használt.
Popi Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 40mm-rel még dolgozik a gyári gátló.Alatta kell speckós.Ebként B Corsa alá jó a Corsa A és Tigra A alól is futómű, ha van olcsón, használt. kÖSZI :D Na ez jó hír akkor. Végre bejönne már a jóidő véglegesen akkor szét is tudnám kapni és megültetni. Hát használtat nemtom raknék e bele..csak ha vmi szép darab lenne.Netán tudsz vmit?:)
Recommended Posts