tgabika76 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Valóban nem egyforma a két lámpa, de a fentebb linkelt oldalon van ötajtóshoz is. A gömbölyded fajta való a 3ajtóshoz, aminek az egyik oldala egyenes, az meg az 5ajtóshoz. Ez itt például 5ajtósé: http://www.rennsport-technik.de/images/sho...45D_2.jpg?b=400 Meg ez is: http://www.rennsport-technik.de/images/sho...5D-JM.jpg?b=500 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Hogy mit tud a 45 ló, még igazán nem próbáltam ki.. :lol: ez állatijó mondat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Gyertyák, gyújtáskábelek, gyújtásmodul, lambdaszonda........ ..... vagy computer... :lol: főképp ha nem kommunikál a Techel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vandis Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 :lol: ez állatijó mondat :lol: :P Valóban :lol: Dehát minden relatív ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flash Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Sziasztok! Lenne egy kis gondom, ennek okára szeretnék tippeket. Van egy 7 éves 3 ajtós Corsa-m, és amióta megvan, az autó hátsó feléből kb. 80 fölött süvítő hangot hallani. Nekem, eddig úgy tűnt, hogy belülről jön, talán a levegő cirkulál furcsán, ezért pótoltam is a hiányzó kalaptartót, de semmi sem változott. Nem volt esetleg valakinek hasonlóval dolga? Valami ötlet? Előre is köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október25, 2007 Megoszt Elküldve Október25, 2007 Sziasztok! Lenne egy kis gondom, ennek okára szeretnék tippeket. Van egy 7 éves 3 ajtós Corsa-m, és amióta megvan, az autó hátsó feléből kb. 80 fölött süvítő hangot hallani. Nekem, eddig úgy tűnt, hogy belülről jön, talán a levegő cirkulál furcsán, ezért pótoltam is a hiányzó kalaptartót, de semmi sem változott. Nem volt esetleg valakinek hasonlóval dolga? Valami ötlet? Előre is köszi a segítséget! Én gyanítom, hogy v.melyik kasztnielem nincs a helyén tökéletesen, és ott süvít a szél.Pl. csomagtérajtó, hátsó lökös, ilyenek....Át kell bögölni sztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flash Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Én gyanítom, hogy v.melyik kasztnielem nincs a helyén tökéletesen, és ott süvít a szél.Pl. csomagtérajtó, hátsó lökös, ilyenek....Át kell bögölni sztem... Az antenna volt a hibás... Már csak azt kell kitalálnom, hogy hogyan szüntessem meg, mert ez elvileg egy gyári antenna, nagyon jól szól, így levenni nem szeretném, de nem hiszem, hogy mindenkinek így süvítene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vandis Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni tőleted, hogy van-e olyan corsa b, amin van oldalsó indexlámpa? Mert az enyémen nincs, és a többi B-n sem láttam eddig, viszont kapható... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni tőleted, hogy van-e olyan corsa b, amin van oldalsó indexlámpa? Mert az enyémen nincs, és a többi B-n sem láttam eddig, viszont kapható... Sztem ami Olaszországból jött be, azon van.Legalább is GSi-nél így volt anno....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Elvileg minden Olaszországból származó autón van oldalindex. Még ha nagyon csúnya is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Elvileg minden Olaszországból származó autón van oldalindex. Még ha nagyon csúnya is. :( :P Cserébe viszont hasznos tud lenni....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október31, 2007 Megoszt Elküldve Október31, 2007 Mantám olasz, van rajta. Csúnya is! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Két hete fotóztam Mostarban. Igazi ritkaság: Chevrolet Corsa B 1,6 sedan: Hátulja Front Kormány Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 ez olyan baromi ronda hogy már majdnem kéne :( na jó inkább a caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Két hete fotóztam Mostarban. Igazi ritkaság: Chevrolet Corsa B 1,6 sedan: http://dugo.titan-computer.hu/autok/corsa_b/DSCF0652.JPG http://dugo.titan-computer.hu/autok/corsa_b/DSCF0653.JPG http://dugo.titan-computer.hu/autok/corsa_b/DSCF0658.JPG Hátulja Front Kormány Tudom perverz dolog, de nekem tetszik.No meg 100, hogy nem jönne szembe itthon az utcán 1 ilyen sem! :( Ergo, egyedi verdám lenne! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vandis Elküldve November2, 2007 Megoszt Elküldve November2, 2007 Két hete fotóztam Mostarban. Igazi ritkaság: Chevrolet Corsa B 1,6 sedan: Hű, ez tényleg csúnya! :P Nekem nagyon bejön a 3 ill 5 ajtó, akkor már lenne inkább kombi :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
frikton Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Az antenna volt a hibás... Már csak azt kell kitalálnom, hogy hogyan szüntessem meg, mert ez elvileg egy gyári antenna, nagyon jól szól, így levenni nem szeretném, de nem hiszem, hogy mindenkinek így süvítene. Nekem is fütyült de rendesen. Én azt csináltam vele, hogy egy háztartásiban vettem szilikonos tömítő pasztát, és kivettem az antennát. A lyuk körül jól letakarítottam, és bekentem ezzel a pasztával. Visszaraktam az antennát, és vártam, míg a paszta teljesen meg nem száradt, leszedtem a fölös szilikont, és már kész is a hang megszűnt. én kb 3 órát szántam rá, és minden az eredeti állapotába került vissza... szóval nem siettem el a dolgot. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
frikton Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Hy a Corsába szertnék műszerfal és a többi fényizzót kicserélni sárgásról más színűre pl. piros,kék.Azt kérdezném tudtok-e vmilyen internetoldalt vagy inkább boltot ahonnan be lehetne ilyet szerezni. Válaszokat előre is thx! Hy én is megcsináltam a műszerfalat kék ledekkel, de én készen vettem a ledeket tuning boltban. Sikeresen szétszedtem, meg össze is raktam, csak a közép konzol szivatott meg egy kicsit. ott kikeményedtek a foglalatok, és ahogy kiszedtem őket, szét is tört. Vigyázz :( , mert a foglalatokba az izzók be vannak forrasztva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Flash Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Nekem is fütyült de rendesen. Én azt csináltam vele, hogy egy háztartásiban vettem szilikonos tömítő pasztát, és kivettem az antennát. A lyuk körül jól letakarítottam, és bekentem ezzel a pasztával. Visszaraktam az antennát, és vártam, míg a paszta teljesen meg nem száradt, leszedtem a fölös szilikont, és már kész is a hang megszűnt. én kb 3 órát szántam rá, és minden az eredeti állapotába került vissza... szóval nem siettem el a dolgot. :( Köszi, megpróbálom, remélem nekem is beválik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
frikton Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Hy valaki segitsen nekem. Megbolondult a középkonzolos órám. :( Már megnéztem, és a vezérlő IC mondta fel a szolgálatot. kellene egy működő óra. Corsa B-hez kellene. Előre is köszi a segítséget!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Hy valaki segitsen nekem. Megbolondult a középkonzolos órám. :( Már megnéztem, és a vezérlő IC mondta fel a szolgálatot. kellene egy működő óra. Corsa B-hez kellene. Előre is köszi a segítséget!! Bontóban kapsz leghamarabb..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
frikton Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Bontóban kapsz leghamarabb..... Köszi majd utána nézek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Köszi majd utána nézek. :( Esetleg tudom még ajánlani a használtautón lévő bontásra ítélt verdákat.Ott azért v.mennyivel olcsóbban is hozzá lehet jutni, de némely emberke nagyon tisztában van a bontós árakkal.Szal többet fel kell hívni. Pontosabbat azért nem tudtam mondani, mert Magyarországon bárhol lehetsz. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
frikton Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Esetleg tudom még ajánlani a használtautón lévő bontásra ítélt verdákat.Ott azért v.mennyivel olcsóbban is hozzá lehet jutni, de némely emberke nagyon tisztában van a bontós árakkal.Szal többet fel kell hívni. Pontosabbat azért nem tudtam mondani, mert Magyarországon bárhol lehetsz. :( Nógrádmegyében vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoll1987 Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 Sziasztok! Én egy új corsa tulajdonos vagyok. Végigolvastam az egész forumot figyelmesen hogy ne tegyek fel buta kérdéseket, és igérem hogy én nem leszek olyan aki kérdez egyet aztán lelép! :( Eddig nekem francia autom volt és ráadásul 1.8-as diesel most pedig egy 1.2 benzines b corsa c12nz motorkoddal. Segítségre szorulnék pár dologban: -Az alapjáratom nem egyenletes de ez nem tulzottan jelentkezik csak minimálisat ingadozik. Akkor az olvasottak szerint az alapjárati motorom lenne koszos vagy rossz??? --->kontroll lámpa nem gyullad ki -Ez az alapjárati motor a karburátorban van ami a levegőszűrőhöz csatlakozik? -a karburátorombol /ha a fennt említett lenne az/ zörgő hangot hallok. -Hidegen a motor 3-4 tekerés után indul. Melegen egy fél után. Ez normális vagy a már korábban a technikai forumban említett hőmérséklet jeladóm lenne rossz??? -Lenne valakinek a motorház aljára felfogatható hangfogója? ---> Mert nekem nincs és igy hangos picit a kicsike. Bocsánat a tudatlan hozzáállásért de egyrészt még fiatal vagyok, másrészt még soha nem volt benzines autom... Az esetleges válaszokat előre is köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts