tgabika76 Elküldve Április3, 2006 Elküldve Április3, 2006 hali.........nem tudja valaki higy egy komplett festést mennyibe csinálnak meg mostanság? thank's :blink: Nekem a Calira a legjobb ár amit kaptam eddig az anyaggal együtt 150, illetve elemenként 15 (a mocitető picit több, mert az nagyobb). Ja és ez nem metál, úgyhogy szvsz a 100 az valami alsó baráti nagyker ár lehet B)
szabot Elküldve Április3, 2006 Elküldve Április3, 2006 Sziasztok! Mivel a drágám elkezdte szivárogtatni az olajat a hengerfejnél, így az ma lebontásra lett ítélve. Lebontás után elkezdtük keresni, hogy mi okozhatja a motorból jövő kopogó hangot, amivel az utóbbi időben az autó megtisztelt (a múlt heti hidrocsere után a csörgés eltűnt, így tisztán kivehető lett: ez biza kopog is B) ). A kérdés: a dugattyú a hengerben megkottyanhat-e (felső holtponton néztük)? Ha igen, akkor mennyit? Nálam kottyan és kb 1 mm-t. Mind a 4. Nem hajszálra egyformán, de közel hasonlóan. Csak oldalirányban, de 360°-ban. Fel, le nem kottyan. A henger fala pedig tök sima, kopásnak, vállnak nincs nyoma. Ha ez a dugattyú kopása miatt van, akkor mibe fáj 4db dugattyú (Corsa B X14XE) :blink: ? Válaszokat várja: Egy aggódó tulajdonos. :D
warwolf Elküldve Április4, 2006 Elküldve Április4, 2006 Én úgy gondolom, hogy oldalirányba lehet mozgása a dugattyúnak, de ha bosszant, akkor elég csak a dugattyúcsapszeget cserézni.Ha szükséges. Az igazi gáz szerintem akkor kezdődik, ha le-fel is kottyan.Addig SZERINTEM kár kifűzni a motort. De ez csak az ÉN véleményem. Nekem is van v.mi halovány kopogás a mociban, amolyan halk kattogásszerű hang, de én az injektorokra tippelek.Elég sokat füleltem, és máshonnan nem jött ilyen hang.De csak alapjáraton hallható.
szabot Elküldve Április4, 2006 Elküldve Április4, 2006 Köszi a gyors választ. Nekem mindig hallható a kopogás, hidegen és kisebb fordulaton hangosabb, de sosem szűnik meg. A dugót jobbra-balra mozgatással "szép" kotyogó hang kiadására tudjuk késztetni. :blink: A további vizsgálatokat mára terveztük.
uhuhu Elküldve Április4, 2006 Elküldve Április4, 2006 a dugattyu fel-le nem lóghat. ha lóg akkor az kopog. viszont a dugó csere nem elég, mert ha tisztességesen akarod megcsinálni akkor motorgenerál.... DE: keresd meg a Blitzet, mert ő ezt nagyon- de nagyon keni-vágja....
uhuhu Elküldve Április4, 2006 Elküldve Április4, 2006 helló! http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=904 ide tekints be lécci!!
Tom Elküldve Április4, 2006 Elküldve Április4, 2006 Köszi a gyors választ. Nekem mindig hallható a kopogás, hidegen és kisebb fordulaton hangosabb, de sosem szűnik meg. A dugót jobbra-balra mozgatással "szép" kotyogó hang kiadására tudjuk késztetni. :blink: A további vizsgálatokat mára terveztük. Lehet hogy olcsóbban jössz ki, ha szerzel egy megfelelő állapotban lévő X14XE-t. Szerintem nagyon sok van belőle a bontóban, mielőtt elhozod ki kell próbálni.
szabot Elküldve Április4, 2006 Elküldve Április4, 2006 Lehet hogy olcsóbban jössz ki, ha szerzel egy megfelelő állapotban lévő X14XE-t. Szerintem nagyon sok van belőle a bontóban, mielőtt elhozod ki kell próbálni. A tipp jó, erre én is gondoltam, de ezzel a megfelelő állapottal van gondom. Amikor 2 éve megvettem a kocsit, akkor ennek sem volt semmi hangja (épp ezért vettem meg, a csendessége miatt). Aztán jött a hidrotőke, most meg ez. Honnan tudom, hogy a bontott moci nem kezd el csörögni/kopogni fél év múlva? Inkább többet fizetek érte, de tudom a végeredményt.
Tom Elküldve Április4, 2006 Elküldve Április4, 2006 A tipp jó, erre én is gondoltam, de ezzel a megfelelő állapottal van gondom. Amikor 2 éve megvettem a kocsit, akkor ennek sem volt semmi hangja (épp ezért vettem meg, a csendessége miatt). Aztán jött a hidrotőke, most meg ez. Honnan tudom, hogy a bontott moci nem kezd el csörögni/kopogni fél év múlva? Inkább többet fizetek érte, de tudom a végeredményt. Berakás előtt le kell venni a hengerfejet és ha nem olyan az állapota, mint amit az eladó mondott, akor vissza az egész. :blink:
Soma Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Helló! Lenne egy kérdésem! 95-ös B-corsa, 1.5D -s. A váltót hidegen elég nehéz mozgatni, igaz ha bemelegszik már egész jó. És néha tövig benyomott kuplung-nál is roppanik egyet pl: 3.-ban. miért lehet ez? komoly?
szabot Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Ja, nem is írtam, hogy megvolt a motorgenerál. Fúrás, dugó/gyűrű/csapszegcsere, főtengely köszörülés + csapágycsere, hidrocsere, hengerfej síkolás, szelepfészkek köszörülése, polírozása, az összes tömítés és szimmering cseréje. Blokk ki- és lemosva. Most csönd van. Megint. Végre! :blink:
warwolf Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Ja, nem is írtam, hogy megvolt a motorgenerál. Fúrás, dugó/gyűrű/csapszegcsere, főtengely köszörülés + csapágycsere, hidrocsere, hengerfej síkolás, szelepfészkek köszörülése, polírozása, az összes tömítés és szimmering cseréje. Blokk ki- és lemosva. Most csönd van. Megint. Végre! B) Nem kellett volna kicsit megmacerálni?Ha már úgy is szét volt bombázva? :blink: :D
szabot Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Nem kellett volna kicsit megmacerálni?Ha már úgy is szét volt bombázva? :blink: :D Jó lett volna, csak nem volt elég "kedvem" (és itt most a hüvelky és mutató ujjamat dörzsölöm össze) hozzá. B)
warwolf Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Jó lett volna, csak nem volt elég "kedvem" (és itt most a hüvelky és mutató ujjamat dörzsölöm össze) hozzá. :blink: Az ilyen dolgok mindig a legroszabb időben (és itt most a hüvelky és mutató ujjamat dörzsölöm össze) szoktak előjönni. B) S, most akkor van egy szinte 0km-es X14XE-d?
szabot Elküldve Április26, 2006 Elküldve Április26, 2006 Az ilyen dolgok mindig a legroszabb időben (és itt most a hüvelky és mutató ujjamat dörzsölöm össze) szoktak előjönni. B) S, most akkor van egy szinte 0km-es X14XE-d? Aha, és én már ennek is nagyon örülök! Ismét van benne erő (amire vigyáznom kell még jó sok kilóméterig) és piszok csöndes. Csörgősen is imádtam az autóm, de most még jobban! :blink: Jut eszembe: Mit is ajánlottatok a fékek felturbózására? Valami Astra féknyeregre emlékszem. Az simán felmegy átalakítás nélkül? Tárcsát kell hozzá cserélni? Ha igen, akkor milyet érdemes? És fékpofákat?
warwolf Elküldve Április27, 2006 Elküldve Április27, 2006 Jut eszembe: Mit is ajánlottatok a fékek felturbózására? Valami Astra féknyeregre emlékszem. Az simán felmegy átalakítás nélkül? Tárcsát kell hozzá cserélni? Ha igen, akkor milyet érdemes? És fékpofákat? 256mm-es féknyereg+konzol, de akkor a 14'-es lesz a legkisebb kerék amit felrakhatsz. Fékeknél én a Brembo tárcsa +Ferrodo light betétre szavaznék, nagyon bejött az Astrán. :blink:
tgabika76 Elküldve Április27, 2006 Elküldve Április27, 2006 Brembo tárcsát hogyér' adták a 256mm-es méretben? Mert nekem is aktuális lesz lassan a tárcsacsere, de eddig ATE PowerDisc-ben gondolkodtam, viszont hátha versenyképes alternatíva a Brembo is.
ember2 Elküldve Május1, 2006 Elküldve Május1, 2006 Üdv mindenkinek! Ha lehet, ismét segítséget kérnék. Nem üzem meleg motornál, kigyulladt a kontrol lámpa( sárga). Ország úton, kb. 10 perc után elaludt. Városban kis sebességnél(30-40) folyamatosan ég. Hiba kód 44. Javítási kézi könyvben Információ(készülék és áramkör): Lambda-szonda; Ok/meghibásodás: alacsony CO tartalom". Hiba elhárításról ugyan itt: 5.2.5 Lamda-szonda (Multec). A 13,44,45 hibakódok azt jelzik, hogy a lambda-szonda áramköre (nem átmelegedett állapotban) nem működik megfelelően. Ellenőrizzük ebben az esetben a lambda-szondát egy univerzális, kereskedelemben kapható lambda-szonda jeltesztelővel, a zöld jelvezetékre és a testkábelre kötött LED-ekkel. A jelnek változnia kell, gyakori vayg ritka villanás formájában, ha szükséges cseréljük ki a szondát" Ehhez még azt tenném hozzá, hogy tavaly nyáron, az autópályán, olyan 150 km/óra sebességnél kigyulladt a sárga lámpa. Ha lementem 130-ra, akkor elaludt. Aztán tavaly télen, volt még olyan problémám, gondolom szintén a lambda- szondával, hogy a motor olyan félmeleg állapotban leállt. Aztán kis idő múlva, ismét beindítva, működött tovább. Ez magától megszünt. Bár, nem üzemmeleg állapotban, érzek némi bizonytalanságot a motor járásában. Nos, a kérdéseim: 1./ Hol lehet kapni az univerzális, kereskedelemben kapható lambda-szonda jeltesztelőt? Drága, olcsó, érdemes megvenni? 2./ A lambda-szondáról, annak működéséről, ellenőrzéséről hol lehet valami konkrétabbat találni? 3./ Mintha itt olvastam volna, hogy valaki megmérte az ellenállását, nem volt megfelelő, kicserélte és kisebb lett a fogyasztása. Jól emlékszem? A válaszokat előre is köszönöm. A könyvről, hátha valakit érdekel: Javítási kézikönyv. OPEL CORSA. 1993-1995 Maróti-Godai Könyvkiadó. 1996. ISBN 963 85286 1 3 . Az eredetit egy Holland kiadó adta ki 1996-ban. A válaszokat előre is köszönöm.
szabot Elküldve Május5, 2006 Elküldve Május5, 2006 Sziasztok! Ha a nem motoros tükrű Corsámba motoros M3-as tükröt akarok berakni, akkor mit kell még beszerelni az autóba?
rtomi Elküldve Május8, 2006 Elküldve Május8, 2006 Sziasztok! Ha a nem motoros tükrű Corsámba motoros M3-as tükröt akarok berakni, akkor mit kell még beszerelni az autóba? Kapcsolót. :)
rtomi Elküldve Május8, 2006 Elküldve Május8, 2006 Kapcsolót. :) Ha akarod viszek neked Soltvadkertre csak szólj időben. :)
szabot Elküldve Május8, 2006 Elküldve Május8, 2006 Ha akarod viszek neked Soltvadkertre csak szólj időben. :) Akkor most szólok! :)
rtomi Elküldve Május8, 2006 Elküldve Május8, 2006 Akkor most szólok! :) Jólvan. Ha szerencséd van akkor rajta van a vezeték az ajtókábelen,ha nincs akkor kell majd egy jó villanyász.
Recommended Posts