Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
:) Ilyen is létezik? De tetszik...

Létezik. Dél-Amerikában gyártották, dél-amerikai piacra. Európában hivatalosan nem forgalmazták, ezt egyedileg kellett behozni onnan.

• 2 weeks later...
Elküldve

A riasztó visszajelző LED-jét ki akarom hozni az ajtónyitó pöcök mellé, + ha sikerül beszerezni, akkor a tükörfűtéshez is be kell majd kötnöm. Ehhez a "delejt" át kell vinnem az ajtóba. A legpraktikusabb - szerintem - a gyári csatlakozót használni. Ebbe hol lehet venni aljzatot és tüskét? Mert nekem csak annyi van benne, amennyi használva van. Nincs valakinek kibontva ilyen csati? Esetleg tud valaki part numbert és ha más nincs, akkor megrendelem egy Opel szervizből.

• 3 weeks later...
Elküldve
Sziasztok!

Hűtővíz cserénél kell-e - ha igen akkor hogyan kell - légteleníteni?

Nem kell, a rendszer légteleníti magát ha csere után elindítod. Ezért van az hogy ha lecseréled a hűtőfolyadékot és pontosan a megfelelő szintig töltöd, majd utána közlekedsz az autóval valamennyit (nem kell sokat, 10-20km bőven elég) és megnézed újra a folyadékszintet, jóvel lejjebb lesz mint amikor kicserélted. Ilyenkor töltesz rá megint, és máris jó.

• 2 weeks later...
Elküldve

Nyáron hull le a lepel a népszerű Corsa negyedik generációjáról, az Opel a világpremiert Londonban tartja.

Július 18-án, a Londoni Autószalonon mutatja be az Opel a teljesen megújult Corsát, a népszerű kisautó immár negyedik generációjához érkezett. Hivatalos fotókat a gyár egyelőre nem adott ki, a sajtóközlemény elöljáróban annyit írt: "szemrevaló forma, innovatív technológia".

Ahogy az az Astránál már bevált, a tervezők picit más kinézetet adtak a három- és ötajtós kiviteleknek, az angol fővárosban mindkét változat ott lesz. Az új Corsa ősztől rendelhető Európa-szerte.

[origo]

Elküldve
Nyáron hull le a lepel a népszerű Corsa negyedik generációjáról, az Opel a világpremiert Londonban tartja.

Július 18-án, a Londoni Autószalonon mutatja be az Opel a teljesen megújult Corsát, a népszerű kisautó immár negyedik generációjához érkezett. Hivatalos fotókat a gyár egyelőre nem adott ki, a sajtóközlemény elöljáróban annyit írt: "szemrevaló forma, innovatív technológia".

Ahogy az az Astránál már bevált, a tervezők picit más kinézetet adtak a három- és ötajtós kiviteleknek, az angol fővárosban mindkét változat ott lesz. Az új Corsa ősztől rendelhető Európa-szerte.

[origo]

Én is megkaptam a hivatalos tájékoztatás az opel sajtósától. Picit a Pug 307-re hajaz majd a gép, aszem a Grande Puntoval hasonó lesz a motor paletta.

Elküldve
es gsi-vel se talalkoztal meg?

B-ből senem.Viszont van 1.8-as A Corsa, Corsa A GSi,Corsa C GSi, Gugunak van egy szörnyetege, amit bevallok töredelmesen, hogy nem tudom milyen, meg ilyenek.

Meg épülő félben van egy Corsa A C20NE, v.mint egy Corsa A C20XE is.Meg egy Corsa A 1.8-as is, Heminél.

Kb. ez a felhozatal.

Elküldve
hat eleg komoly.en most fogok rakni a b corsamba egy 2.0 16v-es kadett motrot.csak akartam tanacsokat kerni.

Ebben az esetben goo to Corsa A topic, és keresd Demót.Sok okosságot tud mondani ilyesmiről.

Elküldve
Ebben az esetben goo to Corsa A topic, és keresd Demót.Sok okosságot tud mondani ilyesmiről.

....Vagy megkéred Demót írjon itt is, mert a Corsa B- ez lenne:)

Elküldve
De jó! Remélem tértivevényesen szólsz neki! Ő nem olvassa a fórumot, szóvivő úr:)?

Éppen itthon tartózkodik, és itt nincs NET elérhetősége.De pl. pénteken eljönnek MOR16V-vel a helyi összeröfire! Leszünk páran! :)

Elküldve
csawesz sracok.merre lessz az a osszeroffenes?

kecskeméten :)

de ha szemfüles vagy van találkozós topik és a különböző régiók is szoktak helyi összeröffenéseket tartani...mint pl ma a lurdyban

Elküldve

Srácok, gyertyát mennyi kilóméterenként kell cserélni?

Amúgy tud valaki valami infót adni, hogy mit mennyinél kell cserélni? Ui a kocsihoz nem kaptam semmiféle könyvet...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.