szabot Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Itt egy eladó kuriózum, B Corsa Caravan: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 :) Ilyen is létezik? De tetszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 :) Ilyen is létezik? De tetszik... Létezik. Dél-Amerikában gyártották, dél-amerikai piacra. Európában hivatalosan nem forgalmazták, ezt egyedileg kellett behozni onnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 A riasztó visszajelző LED-jét ki akarom hozni az ajtónyitó pöcök mellé, + ha sikerül beszerezni, akkor a tükörfűtéshez is be kell majd kötnöm. Ehhez a "delejt" át kell vinnem az ajtóba. A legpraktikusabb - szerintem - a gyári csatlakozót használni. Ebbe hol lehet venni aljzatot és tüskét? Mert nekem csak annyi van benne, amennyi használva van. Nincs valakinek kibontva ilyen csati? Esetleg tud valaki part numbert és ha más nincs, akkor megrendelem egy Opel szervizből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Sziasztok! Hűtővíz cserénél kell-e - ha igen akkor hogyan kell - légteleníteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Sziasztok! Hűtővíz cserénél kell-e - ha igen akkor hogyan kell - légteleníteni? Nem kell, a rendszer légteleníti magát ha csere után elindítod. Ezért van az hogy ha lecseréled a hűtőfolyadékot és pontosan a megfelelő szintig töltöd, majd utána közlekedsz az autóval valamennyit (nem kell sokat, 10-20km bőven elég) és megnézed újra a folyadékszintet, jóvel lejjebb lesz mint amikor kicserélted. Ilyenkor töltesz rá megint, és máris jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ember2 Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Nyáron hull le a lepel a népszerű Corsa negyedik generációjáról, az Opel a világpremiert Londonban tartja. Július 18-án, a Londoni Autószalonon mutatja be az Opel a teljesen megújult Corsát, a népszerű kisautó immár negyedik generációjához érkezett. Hivatalos fotókat a gyár egyelőre nem adott ki, a sajtóközlemény elöljáróban annyit írt: "szemrevaló forma, innovatív technológia". Ahogy az az Astránál már bevált, a tervezők picit más kinézetet adtak a három- és ötajtós kiviteleknek, az angol fővárosban mindkét változat ott lesz. Az új Corsa ősztől rendelhető Európa-szerte. [origo] Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Nyáron hull le a lepel a népszerű Corsa negyedik generációjáról, az Opel a világpremiert Londonban tartja. Július 18-án, a Londoni Autószalonon mutatja be az Opel a teljesen megújult Corsát, a népszerű kisautó immár negyedik generációjához érkezett. Hivatalos fotókat a gyár egyelőre nem adott ki, a sajtóközlemény elöljáróban annyit írt: "szemrevaló forma, innovatív technológia". Ahogy az az Astránál már bevált, a tervezők picit más kinézetet adtak a három- és ötajtós kiviteleknek, az angol fővárosban mindkét változat ott lesz. Az új Corsa ősztől rendelhető Európa-szerte. [origo] Én is megkaptam a hivatalos tájékoztatás az opel sajtósától. Picit a Pug 307-re hajaz majd a gép, aszem a Grande Puntoval hasonó lesz a motor paletta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Én is megkaptam a hivatalos tájékoztatás az opel sajtósától... Ez a tájékoztató megtekinthető valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Ez a tájékoztató megtekinthető valahol? Hát nem teljesen, mert nem sok info van benne:)) Viszont a Opel Klub Magazin -ra felraktam egy cikket, amely talán jól bemutathatja az Új Corsát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Áthelyezve a KIA MOTORS Nemzetközi Gyorsulási Verseny Rába Ring-Écs topicból: csa-csa.kinek van itt 2.0l-es b corsaja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ds-corsa Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 van itt valakinek 2.0l 16v-es b corsaja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 van itt valakinek 2.0l 16v-es b corsaja? Tudtommal még nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ds-corsa Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 es gsi-vel se talalkoztal meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 es gsi-vel se talalkoztal meg? B-ből senem.Viszont van 1.8-as A Corsa, Corsa A GSi,Corsa C GSi, Gugunak van egy szörnyetege, amit bevallok töredelmesen, hogy nem tudom milyen, meg ilyenek. Meg épülő félben van egy Corsa A C20NE, v.mint egy Corsa A C20XE is.Meg egy Corsa A 1.8-as is, Heminél. Kb. ez a felhozatal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ds-corsa Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 hat eleg komoly.en most fogok rakni a b corsamba egy 2.0 16v-es kadett motrot.csak akartam tanacsokat kerni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 hat eleg komoly.en most fogok rakni a b corsamba egy 2.0 16v-es kadett motrot.csak akartam tanacsokat kerni. Ebben az esetben goo to Corsa A topic, és keresd Demót.Sok okosságot tud mondani ilyesmiről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Ebben az esetben goo to Corsa A topic, és keresd Demót.Sok okosságot tud mondani ilyesmiről. ....Vagy megkéred Demót írjon itt is, mert a Corsa B- ez lenne:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 ....Vagy megkéred Demót írjon itt is, mert a Corsa B- ez lenne:) Ja-ja, ide írjon. Ez a téma engem is érdekelne! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Oksa, szólok néki! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 Oksa, szólok néki! :) De jó! Remélem tértivevényesen szólsz neki! Ő nem olvassa a fórumot, szóvivő úr:)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 De jó! Remélem tértivevényesen szólsz neki! Ő nem olvassa a fórumot, szóvivő úr:)? Éppen itthon tartózkodik, és itt nincs NET elérhetősége.De pl. pénteken eljönnek MOR16V-vel a helyi összeröfire! Leszünk páran! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ds-corsa Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 csawesz sracok.merre lessz az a osszeroffenes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március23, 2006 Megoszt Elküldve Március23, 2006 csawesz sracok.merre lessz az a osszeroffenes? kecskeméten :) de ha szemfüles vagy van találkozós topik és a különböző régiók is szoktak helyi összeröffenéseket tartani...mint pl ma a lurdyban Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Srácok, gyertyát mennyi kilóméterenként kell cserélni? Amúgy tud valaki valami infót adni, hogy mit mennyinél kell cserélni? Ui a kocsihoz nem kaptam semmiféle könyvet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 a gyári 2 polusut 60,000km ként Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts